Evet nubdan dedim ama artik hayirlisibanada öyle geldi ama doktor bişey demedi bende sormadım.nub gözüküyor değil mi
Eki Görüntüle 808374 Eki Görüntüle 808375
şimdi doktordan geldim kızlar bebişimiz büyümüş 3.1 cm olmuş.10+0 olduk bugün kalbimiz 174 atıyo.ilk defa resim koyuyorum...
çok geçmiş olsun canım o ne biçim doktormuş gerçi ona doktor bile denmez para için neler yapıyolar resmen canilik bunların yaptığı Allah böyle doktorlarla karşılaştırmasın bizleri bunu sana söyleyen özel hastane doktorumuydu?
Eki Görüntüle 808374 Eki Görüntüle 808375
şimdi doktordan geldim kızlar bebişimiz büyümüş 3.1 cm olmuş.10+0 olduk bugün kalbimiz 174 atıyo.ilk defa resim koyuyorum...
dun gece teknoloj,nin azizliğine uğradık ama
işte benim miniğim hayırlı cumalar diliyo teyzelerine
Eki Görüntüle 808317
doktor erkeğe benziyo dedi bizim kız ismimiz hazırdı da erkeği düşünmemiştik ama ben kararımı verdim yanına bişey ekler miyiz bilmiyotrum ama kısmet olurda oğluşum olursa adı "eren" olcak
Nasil yani oturmakokulda oturmak
ben az önceki mahalle baskısı olayını anlamadım. kaldı mı yahu böyle şeyler?
bir de erkek hissetmekle erkek istemek ayrı şeyler yahu ne alaka yani???
Malesef var bazilarinda. Kayinvalidem ins kiz olur demis eltisivarmis yaninda ayyy oyle deme erkek olsun kiz nolcak demisgicik ya
O ne biçim laf ya. Evladın kızı erkeği mi olur. Tamam isteriz kız olsun erkek olsun ama veren Allah sonuçta. Hayırlı evlat olsun önemli olan o.
bana da öyle bir şey dedi 2 dr sonra buradakilerle karşılaştırdım tamamen normal geldi birde başta emziriyordum emzirdiğin için gelişiyor bile dediler şuan ise tamamen normal geliyor can sıkacak bir şey yok haftaya yine git bir hafta büyümüşse no problem canım
Acaba diyorum bende ultrason cihazımı eskiydi ama öyle olsa bile hemen kürtaj dermi bir dr. Birde ikiz dedi bana ama tek bebek. Belkide kürtaj parası alacaklar diye mi yapıyorlar bunu. Bu kadar insanlıktan çıkmış olabilirler mi?
Haliç Hospital Güren Dellaloğlu. İsmini yazarken bile sinirleniyorum. Dr bebeğinizle ilgili kötü bir şey söylerse başka bir dr a hatta 3 dr gidin. İnşallah yaşamazsınız tabi böyle bir durumu.
Malesef var bazilarinda. Kayinvalidem ins kiz olur demis eltisivarmis yaninda ayyy oyle deme erkek olsun kiz nolcak demisgicik ya
Onun bi oglu var. Bide demis ki benim oglum var yine cocugum olsa erkek isterim. Manyak ya iste
geçmiş olsun. ıhlamurun zararı olduğunu sanmıyorum ben de öksürük krizlerimde ondan içtim baya. bence mandalin falan çıktı ya eşine ondan da aldır bolbol ye. iyi gelir eminimkızlar bugun içimde bir sıkıntı var Allah hayra çıkarsın kendimi kötü hissediyorum sanırım hasta oldum kulaklarım başım boğazım ağrıyor evden çıktığım bile yok soğuk şeyler hiç yemiyorum nerden kaptım bunu çözemedim ilaç içmek istemiyorum eşime ıhlamur aldırayım ıhlamurun gebelikte zararı olmaz demi?
ya herkesin kendi tercihi de bunlar yaşlanırım erkek evladın yanına giderim mantığında. heheyt Allah verir hayırsız gelini görür sonra sefayı oğlunun evinde....
geçmiş olsun. ıhlamurun zararı olduğunu sanmıyorum ben de öksürük krizlerimde ondan içtim baya. bence mandalin falan çıktı ya eşine ondan da aldır bolbol ye. iyi gelir eminim
bizim bebek ekşi sevmiyor teyzesi tatlıcı :) ama bi deneyim midem bulanırsa yemem mide bulantılarından dolayı pek bişey yiyemiyoruz vucut direncimiz düşüyo galiba o yüzden hasta oldum yoksa başka hiçbi neden yok baya zayıfladım bünyem çöktü :)
beni bir aylık bebekkenden beri babanem bakmış. Hiç annem olması o benim annem olmuş sağolsun ben de olabildiysem onun kızı olmaya çalıştım. iki oğlu var ama benim evimde kalıyor şuan. herşeyini benle konuşur tüm nazı banadır. Allah eksikliğini göstermesin. Dediğin doğru insan kızıyla daha çok şey paylaşıyor.Bana da kizinin evinde daha rahat olursun gibi geliyor. Sonucta elin ayagin tuttugu surece ayri olmali sonrada ihtiyaclari gelin mi daha iyi yapar kiz mi? Bence kiza daha kolay soylersin...
sevsinler onu ya şimdiden yönetiyorlar demi bizi :) canım bu sene mandalinalar ekşi değil pek. hatta aldığım yeşiller turunculardan daha tatlıydı canım. sen de al ekşi de olsa ye canım bünyeni kuvvetlendirir hem. ben oğlumda da hiç iştah kesilmesi yaşamadım ama ilk aylarda fena grip olmuştum hiç ilaç kullanamadığımdan fena çarpmıştı beni de.bizim bebek ekşi sevmiyor teyzesi tatlıcı :) ama bi deneyim midem bulanırsa yemem mide bulantılarından dolayı pek bişey yiyemiyoruz vucut direncimiz düşüyo galiba o yüzden hasta oldum yoksa başka hiçbi neden yok baya zayıfladım bünyem çöktü :)
beni bir aylık bebekkenden beri babanem bakmış. Hiç annem olması o benim annem olmuş sağolsun ben de olabildiysem onun kızı olmaya çalıştım. iki oğlu var ama benim evimde kalıyor şuan. herşeyini benle konuşur tüm nazı banadır. Allah eksikliğini göstermesin. Dediğin doğru insan kızıyla daha çok şey paylaşıyor.
sevsinler onu ya şimdiden yönetiyorlar demi bizi :) canım bu sene mandalinalar ekşi değil pek. hatta aldığım yeşiller turunculardan daha tatlıydı canım. sen de al ekşi de olsa ye canım bünyeni kuvvetlendirir hem. ben oğlumda da hiç iştah kesilmesi yaşamadım ama ilk aylarda fena grip olmuştum hiç ilaç kullanamadığımdan fena çarpmıştı beni de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?