2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
valahi ya acayip pimpirikiz :) konu bebeğimiz olunca gözümüz başka bişey görmüyor aslında benimde içimden doktora gidip bebeğimi görmek geliyor ama kendimi tutuyorum 4 gün kaldı kontrole sabret diyorum kendime :)

bende ılk defa bukadar hareketlı gordum cnım normalde bende hiç göremezdım....bıde okadar harekete rağmen hıssetmemem çok anormal dımı
canım hissetmek için çok erken çok minnak elleri kolları... kendisi 5 cm en fazla yahu :)
teşekkür ederim canım.
Cok sukur

Daha kucuk annesi

dimi ya minnacık daha uykucu minnakım. ay artık belli olsun cinsiyetleri paşa prenses falan diyelim demi ya :)

ayyyy sen cınsıyette öğrenırısn bu gıttıgındeeeeee :) ne olmasını geçiriyosun içinden? ilk bebekmı?

Evet hitap seklimiz belli olsun. Biseyler alabilelim

ayyyy sen cınsıyette öğrenırısn bu gıttıgındeeeeee :) ne olmasını geçiriyosun içinden? ilk bebekmı?

bende merak ediyorum cnm ama benim gittiğim hastanenin ultrasonları eski muhhtemelen belli olmaz benim için hiç farketmez sağlıklı olsun yeter ilk bebeğim olacak ama içime kız doğuyor Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin (amin)

Bende minnişim diye seviyorum ama bazen oğlum, kızım çıkıyor ağzımızdandan farkında olmadan. Benim ki birde geç döllenme. Bir haftada kk nın takvimi geri. Şu an 8+6. 12 ekimdede kontrolüm var tahminde bulunur bence dr

ben de bazen oğlum diyordum ama oğlum var ya ondan dil alışkanlığı :) inş belli olur o zamana senin. ben ptesi gidicem bakalım hayırlısı :)

ya benim işim hep koşuşturmaca. bir sıkıntı olsa o an çözmek müdahale etmek zorundasın.bazen inanılmaz stresli oluyor ve bugün o günlerden biri. deliricim ya...

Valla benimde sabah bulantım falan yoktu birden tedirgin oldum ama az önce sen misin öyle diyen misali bulantının yanına birde kustum:)

Valla benimde sabah bulantım falan yoktu birden tedirgin oldum ama az önce sen misin öyle diyen misali bulantının yanına birde kustum:)

bebiş sana anne ben burdayım merak etme beni demiş :) benim bulantım 1-2 gündür azaldı belkide normaldir bilmiyorum lekelenmem olmasaydı hiç kafaya takmazdım ama o canımı çok sıktı senin gebeliğinde risklimi o yüzdenmi benim gibi evhamlısın?

Ben de özele gidiyorum canım muayene ücreti dışında 40tl ödeniyomuş.

teşekkürler canım bilgi için

Hastaneye gore degisiyor canim o ya.

teşekkürler canım sormam lazım sanırım

Sila-doruk
Ara hastaneyi sor cnm merak ediyorsan. Benden rutin gebelik testleri için 300 tl istemişlerdi. Devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım. İkili için de uçuk bir fiyat olabilir diye önceden aradım :)

ooo hakikaten fazlaymış işte ben de böyle bir fiyat gelmesinden korkuyorum haklısın aramalıyım ona göre tedbir alırız en azından teşekkürler bilgi için

Cutemom canım iş yerinde masa başında çalışıyorsun değil mi bak bir önerim var belki yapıyorsundur ama ben söyleyeyim yinede masanın altına bir puf görevi yapacak bir şey koy canım mesela bir tabure koyup üstüne minder koyabilirsin ve otururken ayaklarını uzat canım ayaklarının çok sallanması da kan akışını etkilermiş ben inanıyorum ki bu güzel annenin meleği anneciğine sımsıkı tutunacak ve bu kötü günleri bebişinin tekmelerini duyduğunda unutacaksın Allah yardımcın olsun canım Allahım hepimizin bebişlerini korusun inşallah bu arada birazdan bir dua paylaşacağım sen de yap canım aklıma geldi eşimle biz de 2-3 defa yaptık Allaha şükür şu an sağlıkla büyüyoruz

dogum yapınca bır ekmek salam ekmek yaptırıp cola ıle yıyecgım ahtım var

ayy sorma benim de kolayla ilgili hayallerim var

annemi bırakmaya gidiyoruzcok yakın otogar.
gelicem

Allah kavuştursun canım ne kaldı ki doğuma gelir anneciğin

canım benim gitttiğim hastane muayene ücreti 42 tl artı ikili için 70 tl istedi

teşekkürler canım bilgi için umarım benimki de öyledir muayene ücretimiz 45tl birbirine yakın ikili de yakındır umarım

EL-MÜBDİ:Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratan demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
■Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa “YA MÜBDİ”yazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur.

bunu muhakkak yapın canlarım biz yaptık çok şükür bir sıkıntımız kalmadı inşallah sizlerde kötü günleri geride bırakacaksınız yer gök dua üstüne kurulmuş Allah hepimize sağlıklı hamişlik ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

bu duayı nerden öğrendin?

merhabalar! ya ben acayip derecede grip oldum. dün akşam çok kötüydüm öle yattım uyudum. burnum da nasıl aktı. bugün gündüzden iyiydim ama gene akşam kötüleşecek gibiyim. ilaç da kullanamıyoruz. bol bol mandalina limon yedim. zaten hep eylül ayında ben bi grip olurum. offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…