canım hissetmek için çok erken çok minnak elleri kolları... kendisi 5 cm en fazla yahu :)bende ılk defa bukadar hareketlı gordum cnım normalde bende hiç göremezdım....bıde okadar harekete rağmen hıssetmemem çok anormal dımı
teşekkür ederim canım.Babanneni çok takdir ettim
Benim birde kasık ağrılarım vardı ilk zamanlar. Ağrımayınca bir şey mi oldu acaba bebeğe diye korkuyordumDediğin gibi belirtileri yaşasak bir dert yaşamasak bir dert.
Ben rapor alsamda patronum öyle kabul edecek bir değil. İstesem belki verir ama yüz göz olmak istemiyorum zaten hala bilmiyorda. Bebişler sağlıklı olsunda biz bir şekilde katlanırız. Benim ilk bebeğim anneme diyorum şimdiden seni şimdi anlıyorum diye gülüyor bana
Cok sukur
Daha kucuk annesi
valahi ya acayip pimpirikiz :) konu bebeğimiz olunca gözümüz başka bişey görmüyor aslında benimde içimden doktora gidip bebeğimi görmek geliyor ama kendimi tutuyorum 4 gün kaldı kontrole sabret diyorum kendime :)
benimkide uyuyo canım bende kıpırdadığını daha görmedim.uslu bi bebek olucak sanırım.bana çekerse çok uslu olur.bide içime kız doğuyo.nub dan kıza da benzettim açıkcası.anlayan var mı?
Eki Görüntüle 808435 Eki Görüntüle 808436
canım hissetmek için çok erken çok minnak elleri kolları... kendisi 5 cm en fazla yahu :)
teşekkür ederim canım.
dimi ya minnacık daha uykucu minnakım. ay artık belli olsun cinsiyetleri paşa prenses falan diyelim demi ya :)
ayyyy sen cınsıyette öğrenırısn bu gıttıgındeeeeee :) ne olmasını geçiriyosun içinden? ilk bebekmı?
canım hissetmek için çok erken çok minnak elleri kolları... kendisi 5 cm en fazla yahu :)
teşekkür ederim canım.
dimi ya minnacık daha uykucu minnakım. ay artık belli olsun cinsiyetleri paşa prenses falan diyelim demi ya :)
Bende minnişim diye seviyorum ama bazen oğlum, kızım çıkıyor ağzımızdandan farkında olmadan. Benim ki birde geç döllenme. Bir haftada kk nın takvimi geri. Şu an 8+6. 12 ekimdede kontrolüm var tahminde bulunur bence dr
ben de bazen oğlum diyordum ama oğlum var ya ondan dil alışkanlığı :) inş belli olur o zamana senin. ben ptesi gidicem bakalım hayırlısı :)
Bana da aynisi oluyor ya oglum var ya benimde. Dil aliskanligi agzimdan oglum diye kaciyor bazenben de bazen oğlum diyordum ama oğlum var ya ondan dil alışkanlığı :) inş belli olur o zamana senin. ben ptesi gidicem bakalım hayırlısı :)
Allah gönlünüzden geçeni hayırlı yapsın sizin için ne diyim. İyi kötü kıza ya da erkeğe benziyor der bence sanada.
valahi ya acayip pimpirikiz :) konu bebeğimiz olunca gözümüz başka bişey görmüyor aslında benimde içimden doktora gidip bebeğimi görmek geliyor ama kendimi tutuyorum 4 gün kaldı kontrole sabret diyorum kendime :)
Valla benimde sabah bulantım falan yoktu birden tedirgin oldum ama az önce sen misin öyle diyen misali bulantının yanına birde kustum:)
bebiş sana anne ben burdayım merak etme beni demiş :) benim bulantım 1-2 gündür azaldı belkide normaldir bilmiyorum lekelenmem olmasaydı hiç kafaya takmazdım ama o canımı çok sıktı senin gebeliğinde risklimi o yüzdenmi benim gibi evhamlısın?[/QUOTE
Canım ben bu hamileliğimden önce düşük yaşadım.Hem de tatildeyken hiç ummadığım bir zaman da oldu.Ondan beridir ki sürekli korkularım var.Kucağıma alana kadarda geçeceğini zannetmiyorum.Eee..yapı olarakta evhamlı olunca artık 9 doğururum sürekli:)
bebiş sana anne ben burdayım merak etme beni demiş :) benim bulantım 1-2 gündür azaldı belkide normaldir bilmiyorum lekelenmem olmasaydı hiç kafaya takmazdım ama o canımı çok sıktı senin gebeliğinde risklimi o yüzdenmi benim gibi evhamlısın?[/QUOTE
Canım ben bu hamileliğimden önce düşük yaşadım.Hem de tatildeyken hiç ummadığım bir zaman da oldu.Ondan beridir ki sürekli korkularım var.Kucağıma alana kadarda geçeceğini zannetmiyorum.Eee..yapı olarakta evhamlı olunca artık 9 doğururum sürekli:)
sende bendensin ben 2 defa yaşadım cnm bu 3. bebeğim o yüzden evham yapıyorum bende doğurana kadar içim rahata ermeyecek ilk evlendiğimiz zamanlar eşim hep 5 çocuk isterim derdi şimdi sorunca bunu doğur yeter daha istemem diyor o bile baya etkilendi haliyle bu durumlar beni çok sarstı ama doğduktan 2-3 sene sonra bir defa daha denemek isterim kardeşsiz zor olur
Ben de özele gidiyorum canım muayene ücreti dışında 40tl ödeniyomuş.
Hastaneye gore degisiyor canim o ya.
Sila-doruk
Ara hastaneyi sor cnm merak ediyorsan. Benden rutin gebelik testleri için 300 tl istemişlerdi. Devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım. İkili için de uçuk bir fiyat olabilir diye önceden aradım :)
dün akşam eşimi beklemek için eve gittim beraber gitmeliyiz gibi hissettim oglumud ahiç almadım annemden yatarken kasıklarımda ve belimde agrılar hissettim bu boyle olmayacak dusa gıreyım esım gelene kadar uyuyayım dıye dusundum camasırımı cıkardıgımda sulu pembe kahveye donuk kanama oldugunu gordum hemen yengemı aradım gelmesını soyledım 5 dk ıcınde evdeydı elımızde camasır bakıyoruz kanama degıl ama bısey var tekrar camasır degıstırıp duruma bakınca devam ettıgını gorduk hastane zaten 10 dk uzaklıkta hemen arabaya atlayıp gittik o sırada esımde ısten cıkmıs hastaneye varmıstı
apar topar benı bır odaya aldılar doktor geldı yaslıca bır adamdı usg baktı bebek ıyı kalp atıslarıda
cısnıyetı ogrenmek ıstermısın dedı , hayır dedim :26: kanama var kesenın hemen yanında kese surdan ayrılmaya baslamıs dedı gormem uzun surmedı o alanı gordum
ıdrar tahlıllerı yapıldı bobreklerıme usg ıle bakıldı bobreklerde kum yada tas yok ama enf var
kasık agrılarım bu yuzdenmıs parol verdı
ve tek kullanımlık antıbıyotık verdı gece ıc sabah tuvalete kalk dedı
dusuk tehlıkem var bısey olmaya bılır oladabılır
en son gelen kanın uzerınden 15 gun gecınce tehdıt bıtmıs olurmus ve usg kanama alanı gorulmeyecek dedı
ısıne gıdebılırsına ancak mumkun oldugunda hareket etme eger cogalırsa nıtelıgı degısırse senı hastaneye yatırıcaz der demez aglamaya basladım
ne oldu dedı ılk bebegın degılmıs dedım degıl ılkı tup bebek onda oldumu dedı olmadı dedım yapıcak bısey yok bısey olmaya bılır oladabılır bısey dıyemıyoruz herseye hazırlıklı olun dedı
iğnelere baslayabılırız dedı
duruma baglı
eve geldık hemen ılacları ıcıp yattım uyudum sabah tuvalete kalktıgımda son fıtılımı kullanmıstım parca parca fıtılın kalıntılaırnı gordum ama pembe kahve renklıydı bellıkı kanama lekelenme devam edıyordu ped koydum servıse kadar esım arabayla goturmek uzere kapıdan cıktık merdıvene oturdum esım ayakkabılarımı gıydırırken ben aglıyodum ne dusundu acaba benı oyle gorunce bılmıyorum ne olacak bılmıyorum aksam daha umutluyken sabah bır anda umutsuzluga kapıldım
ıse geldıgımde yenı bır ped koydum cıkardıgım pedde pembelıklerı gordum
fark ettımde agzımında tadı yok
bana gore 10+1 bugun doktora göre 11+0 yanı adet oncesı gebelıgım olusup uzerıne adet gormusum
bilmiyorum bunuda atlatırmıyız hersey duzelırmı
diğer konuya yadım oradan kopyaladım kızlar
dogum yapınca bır ekmek salam ekmek yaptırıp cola ıle yıyecgım ahtım var
annemi bırakmaya gidiyoruzcok yakın otogar.
gelicem
canım benim gitttiğim hastane muayene ücreti 42 tl artı ikili için 70 tl istedi
EL-MÜBDİ:Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratan demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
■Hamile bir kadının eşi,karnına şahadet parmağı ile bir daire çizerek 20 defa YA MÜBDİyazsa ve okusa çocuk düşürülmekten korunur ve kurtulur.
bunu muhakkak yapın canlarım biz yaptık çok şükür bir sıkıntımız kalmadı inşallah sizlerde kötü günleri geride bırakacaksınız yer gök dua üstüne kurulmuş Allah hepimize sağlıklı hamişlik ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?