2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
meraba kızlar cinsiyetini öğrenenler olmuş tebrik ederim bizde yarın gidicez inşallah
az önce kayınvalidem aradı yani aslında beni değil eşime ulaşamamış yoksa daha bi kez arayıp nasılsın diye sormamıştır.olmayan sinirlerimi iyice zıplattı bilmiyorum belki ben hassasım.bi akrabaları çok yakın bi zamanda kaçıp evlenmişti hemen çocukları olmuş.bizim 10 ay sonra oldu) onun hamileliği çok rahat geçiyormuş gezipduruyormuş ama çok gücüme gitti ben istermiydim hamileliğimin böyle geçmesini

düşünme canım hepsi aynı takmamaya çalış bizde de aynı dert var.isteyip durdular ama bi kez bile arayıp nasılsın demiyolar.olmasaydı kafaya kakmak için arayıp dururlardı.doğunca bende o kadar sevdirmicem.ne kadar ilgi o kadar sevgi

Ayyy aman bosver takilma...

ne kadar cahiller ya... tabiki kimse riskli zor bi hamilelik geçirmek isstemez destek olacaklarına köstek oluyolar boşver cnm hiç takma muhatap olma ben öyle yapıyorum sana zarar gelenden uazk kaçacaksın

Ayyy aman bosver takilma...

bilmiyorum belkide ben çok hassasım zaten bunaldım haftalardır evdeyim okadar yatmama rağmen geçmiyor lekelerim böyle deyince iyice sinirim bozuldu

ne kadar cahiller ya... tabiki kimse riskli zor bi hamilelik geçirmek isstemez destek olacaklarına köstek oluyolar boşver cnm hiç takma muhatap olma ben öyle yapıyorum sana zarar gelenden uazk kaçacaksın

zaten bi vazgeçmediler bana elalemi örnek vermekten.Rabbim bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsinde ağızlarında laf olmasın

Sanırım sorunlu bir hamileliğin var böyle şeyleri sorun yapıpta sıkma canını bence. Dediğin gibi kim istemezki rahat bir hamilelik geçirmeyi ama işler her zaman istediğimiz gibi gitmeyebilir. Benim kız kardeşiminde uzun süre kanaması olmuştu. Sürekli yatmak durumunda kaldı ama şimdi 3 yaşında 30 kiloluk bir tosunumuz var İnşallah sende sağlıklı bir şekilde alacaksın bebeğini kucağına.

zaten bi vazgeçmediler bana elalemi örnek vermekten.Rabbim bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsinde ağızlarında laf olmasın

bende hep yatıyorum yine dün bendende leke geldi o lekeyi görünce insanın psikolojisi bozuluyor Allah bebeklerimizi bize bağışlasın 9 ay kanaması olup doğuranlar oluyor ama işte gebelikte kanama normal bişey değil keşke olmasaydı bizlerde isterdik güle oynaya gezmelere alışverişlere giderek rahat bi hamilelik geçirmeyi... bebeklerimiz sağlıkla doğsunlarda ben gezmesem de olur yeterki onlara bişey olmasın sağlıkla doğurabilelim...

evet sorunlu bi hamileliğim var.maşallah tosununuzudainşallah bende görürürüm o günleri.sanırım çok hassas olduğum için bukadar üzüldüm yoksa hep laf sokarlardı zaten pek takmazdım ama öyle diyince boğazım birden düğüm düğüm oldu

aynen canım bende isterdim sürekli gezmeyi yatmaktan vücudum ağrıyor resmen.hergün istisnasız geliyor kahve lekem.bebeğimi bir alsam kucağımaşiödi okadar uzak geliyorki yüreğim hep ağzımda

hiç umursamıyorum artık ben kv 'yi , eskiden nerdeyse hergün arardı akşam ne pişirdin , tuzu az koy , yağ koyma falan sürekli hafta sonları eve gelmeler , ben çalışıyorum zaten dinlenecek bir hafta sonum var hafta sonuda onlara çalış birde ev de de iş de de zaten yüküm çok ağır . Ben dayanamadım ve telefonlarına cevap vermedim bir süre sonra anladı . Herşeye mudahele olmaya çalışıyor , bana çocukmuşum gibi davranıyordu , ben evlendiğimde 30 yaşındaydım . evlenmeden önce beni her gördüğünde klio mu aldın diye sorardı haftada bir görürdüm o zaman bide düğün hazırlıkları sırasında , en son düğünüme 1 hafta kala gene kilo mu aldın dedi düğünüme 1 hafta kalmış gelinliğim hazır konumuz kilo ve nerdeyse ayrılıyorduk çok kavga ettik eşimle tabi o zaman nişanlımdı. Çok zıtız zaten ne kadar uzak o kadar iyi benim için . Telefonla bile aramasın. Oğlunu arasın ona sorsun akşam ne yediğini .... Biraz uzattım ama içimi döktüm iyi oldu :)

aman boşver cnm hiç takma kafana. senin takmadığını anlarsa onu gıcık etmiş olursun:)

kızım akşama ne pişirdiğini soruyo çünkü acaba oğluma benden daha güzel yemekler mi yapıyo diye merak ediyo kendisiyle seni karşılaştırıyodur.kendi kilo alıyodur ama sana diyodur sen kilo mu aldın diye?

biz Allahtan aynı şehirde değiliz yoksa aramaz direk gelirdi.sende çok çekmişssin benimki zaten kendi beceriksiz olduğu için o konularda pek karışmaz ama elalemi örnek vermektende vazgeçmez zaten evimde bir çöpleri yok ama eşimin daha ne zaman evlenceği belli olmayan kardeşi için tüm parayı hazırladılar.ama benim eşimde anlamıyor işte bunları.ay konu nerelere geldi bende dolmuşum baya

inşallah bişey olmaz stres yapınca daha kötü olursun bebeğini düşün kaynananı hiç takma konuşsun dursun hatta uzak olmaya çalış sana kötülüğü dokunuyosa en güzeli araya mesafe koymak gerçi sen aynı şehirde değilmişsin ne güzel bizim kaynana çok yakın arabayla 10 dk bile yok ama ben mesafe koydum artık öyle zırt diye gelemiyor :)

Son düzenleme:

İnşallah alacaksın. Kalbini ferah tut sen. Elini karnına koy konuş bebeğinle. Benim moralim bozuk olunca hep öyle yapıyorum artık

Ne diye karışırlar ki öyle. Benim kayınvalidem şehir dışında ama kalmaya geldiklerinde tüm evin düzeni değişiyor. Birde çalışıyorum ya. Mutfağımda aradığım hiç bir şeyi bulamıyorum. Koltuklarımın yerlerini bile değiştiriyor. Mutfağım onun oluyor hatta. Bende evin küçük kızı. Aslında iyidir ama karışma huyuda var. Şimdi bebek olduğunda gelecek Allah bana sabır versin. Allah tan annemle aynı apartmanda oturuyoruz. Bunaldıkça ona söylenirim artık

inşallah bişey olmaz stres yapınca daha kötü olursun bebeğini düşün kaynananı hiç takma konuşsun dursun hatta uzak olmaya çalış sana kötülüğü dokunuyosa en güzeli araya mesafe koymak

ne zamandır görüşmüyoduk rahattım ama bugün oğlunu merak ettiği için aradı hanfendi arayıncada gelinede bi kaç laf söyliyem morali bozulsun dedi heralde

inşallah canım konuşmazmıyım meleğimle o benim herşeyim
ne güzel sen annenle aynı apartmandaymışsın bizim aramızda 5 saat var bu kayınvalidelerin hepsi aynı sanırım:26:

benim eşimde çok aileci ben azıcık isteksiz konuşsam bile hemen suratı asılır yada bi laf söyler.aynı şehirde olmadığıma ne kadar şükretsem az zaten kendi yetmezdi akrabalarıyla hergün bana gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…