2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

kan gelmeden önceki gün kahverengi leke gelmişti ama kırmızı kan daha tehlikeli inşalah bu kanamalarımız biran önce biter insanı çok strese sokuyor

Düşük riski taşıyan tüm anne adaylarına çok geçmiş olsun diyorum. Umarım hepiniz bu riskli durumu en kısa sürede atlatır, hamileliğinizin tadını çıkarmaya başlarsınız. Dualarım sizlerle, Allah'a emanet olun

kan gelmeden önceki gün kahverengi leke gelmişti ama kırmızı kan daha tehlikeli inşalah bu kanamalarımız biran önce biter insanı çok strese sokuyor
inşallah canım aynen ben bebeğimi görene kadar ağlamaktan helak oldum çok zor gerçekten

sağol canım dualarınıza çok ihtiyacımız var allah razı olsun inşallah bütün risk taşıyan annelerimiz biran önce rahata kavuşur

Canım çok geçmiş olsun.AlLah bir daha yaşatmasın inşallah.Allah'ın izniyle birşey olmayacak inşallah dualarımız seninle ve bütün zor durumda olan arkadaşlarla.Sende bol bol dua et tamam mı.

Evet ya benimki de kostur kostur geliyoemisten yemek yapiyor filan yorgun yorgun. Napalim baba olmak da kolay degil
Valla kizlar onlara da yazik simdi ev supuruyo bnimki makineye camasir atti..sonrada toz alir ama ne kadsr dayanir bilemem
Sagolsunlar gercekten

Cok gecmis olsun canım dikkat et kendine.bana dr.4 ay riskli dedi.sende dikkat et.
Birde bebegin etrafinda kanama alani yoksa birse olmaz Allahin iznin yle.
Bizimde daha gecmedi lekeler..kanama alani vs.
Insallah hep beraber atlstcaz bu gunleri

Kizlar acilen gidebileceğiniz hastane var ne kadar guzel.
Ben kanama gecirdigim gece.oyle kalakaldim dr yok hastane yok.gunduz olsa var ama gece yok.ah ah ankaram orasi ne rahatti
Allaha emanetiz.insallah gecer bir an evvel tehlikeli gunlerimz.

Kizlar acilen gidebileceğiniz hastane var ne kadar guzel.
Ben kanama gecirdigim gece.oyle kalakaldim dr yok hastane yok.gunduz olsa var ama gece yok.ah ah ankaram orasi ne rahatti
Allaha emanetiz.insallah gecer bir an evvel tehlikeli gunlerimz.

çok kötü bir durum ben kendimi düşünüyorum dün hastane olmasaydı gidemeseydim kafayı yerdim evde geçecek inşallah bebişlerimiz bizi üzmeyecek hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri görcez.

Insallah canim. :13:
Yani 3 ayimin bitmesine 3 gun kaldi.bizim risk azalmadi..nazli bebis gelsin vurucam totosuna totosuna

sana da bebeğine de,çok geçmiş olsun

merhaba kızlar. Sıkıntı yaşayan arkadaşlarım ALlah yardımcınız olsun inş hayırlısı ile bebişlerimizi hep birlikte kucaklayalım. Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun.
bu arada benim midedeki mangal gene yanmaya başladı birden harrrr diye yanıyor böyle bir damacana diksem kafama doymıcam o derece oluyorum.

bu arada evinizde dinlenebiliyorsanız ne mutlu ben ofisteyim çalışıyorum. bu hafta denetimlerimiz var onun için koşuşturuyoruz. Artık bir haftasonum koş koş yapmadan şöyle ağır ağır kahvaltı yaparak falan geçse diyorum ya. çok yoruluyorum bugünlerde.

destek olanlara çok teşekkür ederim Allahın izniyle bu kötü günleride atlatırız rabbim daha beterinden korusun bizleri bol bol dua ediyorum başka çeremiz yok

Ben de yanma olmuyor..

arkadaşlar ben fazla giremedim ama ara sıra baktığımda genelde forumda düşük riskii kanamaları okuyorum..Rabbim kimselere göstermesin tez zamanda normale kavuştursun inşallahh..bide dikkat ediyorum 12 13 hafta bile kanama olabiliyo...bende 12 haftanın içindeyim tedirgin oluyorum hep..off yaaa geçsin dimi bu riskli dönemler...

dün de eşime çok üzüldüm paylaşmak istiyorum..akşam eve geldik eşimde bende abdest alıp namzalarımız kılıcaz...eşim benden önce almış bende bizim küçük banyoda abdesr alıyodum ayağımı yıkamak için kaldırırken sen ayak küçük parmağını çekmeceye vur..hani çookk acıtan cinsden..biraz kanama oluyo bende inliye inliye banyodan çıkıp ağlama modundayım..(anammm anammmm diye zılgıta bile başlıcam:) o sıra eşim namazını bozup yanıma bir gelmesi var..ama renk gitmiş sanmışki bana bişey oldu bebeği düşürdü ( sünnetlikler gibii de yürüyodum bide:) ama nasıl korkmuşş dediğine göre tüm tüyleri diken diken olmuş..ve ben eşimi ilk defa böyle gördüm..çook üzüldüm kızacaksınız ama hamileliğimi bu kadar önemsediğini bilmiyodum:)...

arkadaşlarımm geçmiş olsun herkese dualrım sizinle..atlatalım inşallahh bu dönemleride artık kız mı erkek mi muahebbetine geçelim az kaldııııı:)

geçmiş olsun canım. eşine de sana da :) evet bazen biz fark etmiyoruz ama düşündüğümüzden daha hassas olabiliyorlar.

Risk taşıyan tüm anneler geçmis olsun. Bende sabah dolabin uzerine hurç koydum. Sonra vicdan azabi cektim niye yaptim diye Ben normaldede cok sabirsizimdır. Şu aylar çabuk geçsede bebeklerimizi sağlıkli bir şekilde kucagimiza alsak.

Çok geçmiş olsun canım.rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…