çok geçmiş olsun canım dün bende sana benzer bir durum yaşadım benimki kan değil kahverengi lekelenme ve sancıydı benim düşük tehlikem de yoktu bu zamana kadar ama olacağı varmış işte doktor bana da yatış verdi evde yatıyorum bebeklerimiz allaha emanet
inşallah canım aynen ben bebeğimi görene kadar ağlamaktan helak oldum çok zor gerçektenkan gelmeden önceki gün kahverengi leke gelmişti ama kırmızı kan daha tehlikeli inşalah bu kanamalarımız biran önce biter insanı çok strese sokuyor
Düşük riski taşıyan tüm anne adaylarına çok geçmiş olsun diyorum. Umarım hepiniz bu riskli durumu en kısa sürede atlatır, hamileliğinizin tadını çıkarmaya başlarsınız. Dualarım sizlerle, Allah'a emanet olun
günaydın kızlar, dün akşam çok kötü şeyler yaşadım mutfakta yemek hazırlıyordum birden bire bişeyler geldiğini hissettim wc ye gittim bide ne görim o çok korktuğum kıpkırmızı kan az buz da değil avuç dolusu geldi sonra karnımda bi ağrı başladı çok kötü oldum panik yaptım bu sefer bebeğimi kaybediyorum dedim ellerim titremeye başladı kalbim çarpmaya başladı tansiyonumu bi ölçtüm 13 e çıkmış nabzım 125 atıyo eşime söledim apar topar hastaneye gittik yakındaözel hastane var oraya gidelim dedik ultrasona girdim karında kanama alanı yokmuş bebeğin durumu iyimiş şükürler olsun rahim ağzı kapalı dedi bende o zaman bu kan nerden geliyo dedim rahim ağzından olabilir düşük riskin devam ediyor kanaman gece çoğalabilir seni yatıralım bişey olursa müdahale ederiz dedi bende yatmak istemiyorum dedim o zaman imza atman gerek dedi imza attım çıktım içim pek rahatlamamıştı sonra bide devlet hastanesine gidelim dedik gittik ordaki doktorda aynı şeyleri söledi ama yatmana gerek yok eve git uzan bişey yapma dedi zaten progesteron iğnesi vuruluyodum 1 gün önce olduğum için tekar vurdurmadı parol iç dedi sonra eve geldik yine biraz kan geldi parol içtim yattım gece rüyalarımda bile karnımın ağrıdığını hissettim o kadar çok etkilenmişimki rüyalarımada girdi sabah kalktım kan koyu kahverengiye dönüşmüş hala karnım adet olacak gibi ağrıyor çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye dün akşam kafayı yicektim 13. haftaya girdik hala tehlike bitmedi benim doktorda bana artık tehliken geçti iğneyi kesicez demişti ona güvenip biraz ayaklanmıştım keşke inanmasaymışım şimdi yatıyorum artık sadece wc ve yemek yemeye kalkıcam inşalah bebeğime bişey olmaz kızlar nolur dua edin rabbim kimseyi bebeğinin yokluğuyla sınamasın onları bize bağışlasın...
ayy yazık ya benim canım kocişim de benle uğraşıyor evle uğraşıyor zavallıcığım ya..benim zavallı kv bende iki gün kaldı gitti malum elticigimde hastayım diye haber verdi altkatında kendi annesi oturuyor kızkardeşi var bekar ama olsun.kv gelsin:) eşimde işte şimdi.akşama amcasının oğlunun kınası var yarında düğünü var.eşim akşama uğramak istiyo benle .ama benim ailem izin vermiyor.ne olcak bilmiyorum..
Valla kizlar onlara da yazik simdi ev supuruyo bnimki makineye camasir atti..sonrada toz alir ama ne kadsr dayanir bilememEvet ya benimki de kostur kostur geliyoemisten yemek yapiyor filan yorgun yorgun. Napalim baba olmak da kolay degil
Cok gecmis olsun canım dikkat et kendine.bana dr.4 ay riskli dedi.sende dikkat et.günaydın kızlar, dün akşam çok kötü şeyler yaşadım mutfakta yemek hazırlıyordum birden bire bişeyler geldiğini hissettim wc ye gittim bide ne görim o çok korktuğum kıpkırmızı kan az buz da değil avuç dolusu geldi sonra karnımda bi ağrı başladı çok kötü oldum panik yaptım bu sefer bebeğimi kaybediyorum dedim ellerim titremeye başladı kalbim çarpmaya başladı tansiyonumu bi ölçtüm 13 e çıkmış nabzım 125 atıyo eşime söledim apar topar hastaneye gittik yakındaözel hastane var oraya gidelim dedik ultrasona girdim karında kanama alanı yokmuş bebeğin durumu iyimiş şükürler olsun rahim ağzı kapalı dedi bende o zaman bu kan nerden geliyo dedim rahim ağzından olabilir düşük riskin devam ediyor kanaman gece çoğalabilir seni yatıralım bişey olursa müdahale ederiz dedi bende yatmak istemiyorum dedim o zaman imza atman gerek dedi imza attım çıktım içim pek rahatlamamıştı sonra bide devlet hastanesine gidelim dedik gittik ordaki doktorda aynı şeyleri söledi ama yatmana gerek yok eve git uzan bişey yapma dedi zaten progesteron iğnesi vuruluyodum 1 gün önce olduğum için tekar vurdurmadı parol iç dedi sonra eve geldik yine biraz kan geldi parol içtim yattım gece rüyalarımda bile karnımın ağrıdığını hissettim o kadar çok etkilenmişimki rüyalarımada girdi sabah kalktım kan koyu kahverengiye dönüşmüş hala karnım adet olacak gibi ağrıyor çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye dün akşam kafayı yicektim 13. haftaya girdik hala tehlike bitmedi benim doktorda bana artık tehliken geçti iğneyi kesicez demişti ona güvenip biraz ayaklanmıştım keşke inanmasaymışım şimdi yatıyorum artık sadece wc ve yemek yemeye kalkıcam inşalah bebeğime bişey olmaz kızlar nolur dua edin rabbim kimseyi bebeğinin yokluğuyla sınamasın onları bize bağışlasın...
Kizlar acilen gidebileceğiniz hastane var ne kadar guzel.
Ben kanama gecirdigim gece.oyle kalakaldim dr yok hastane yok.gunduz olsa var ama gece yok.ah ah ankaram orasi ne rahatti
Allaha emanetiz.insallah gecer bir an evvel tehlikeli gunlerimz.
günaydın kızlar, dün akşam çok kötü şeyler yaşadım mutfakta yemek hazırlıyordum birden bire bişeyler geldiğini hissettim wc ye gittim bide ne görim o çok korktuğum kıpkırmızı kan az buz da değil avuç dolusu geldi sonra karnımda bi ağrı başladı çok kötü oldum panik yaptım bu sefer bebeğimi kaybediyorum dedim ellerim titremeye başladı kalbim çarpmaya başladı tansiyonumu bi ölçtüm 13 e çıkmış nabzım 125 atıyo eşime söledim apar topar hastaneye gittik yakındaözel hastane var oraya gidelim dedik ultrasona girdim karında kanama alanı yokmuş bebeğin durumu iyimiş şükürler olsun rahim ağzı kapalı dedi bende o zaman bu kan nerden geliyo dedim rahim ağzından olabilir düşük riskin devam ediyor kanaman gece çoğalabilir seni yatıralım bişey olursa müdahale ederiz dedi bende yatmak istemiyorum dedim o zaman imza atman gerek dedi imza attım çıktım içim pek rahatlamamıştı sonra bide devlet hastanesine gidelim dedik gittik ordaki doktorda aynı şeyleri söledi ama yatmana gerek yok eve git uzan bişey yapma dedi zaten progesteron iğnesi vuruluyodum 1 gün önce olduğum için tekar vurdurmadı parol iç dedi sonra eve geldik yine biraz kan geldi parol içtim yattım gece rüyalarımda bile karnımın ağrıdığını hissettim o kadar çok etkilenmişimki rüyalarımada girdi sabah kalktım kan koyu kahverengiye dönüşmüş hala karnım adet olacak gibi ağrıyor çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye dün akşam kafayı yicektim 13. haftaya girdik hala tehlike bitmedi benim doktorda bana artık tehliken geçti iğneyi kesicez demişti ona güvenip biraz ayaklanmıştım keşke inanmasaymışım şimdi yatıyorum artık sadece wc ve yemek yemeye kalkıcam inşalah bebeğime bişey olmaz kızlar nolur dua edin rabbim kimseyi bebeğinin yokluğuyla sınamasın onları bize bağışlasın...
Insallah canim. :13:
Yani 3 ayimin bitmesine 3 gun kaldi.bizim risk azalmadi..nazli bebis gelsin vurucam totosuna totosuna
merhaba kızlar. Sıkıntı yaşayan arkadaşlarım ALlah yardımcınız olsun inş hayırlısı ile bebişlerimizi hep birlikte kucaklayalım. Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun.
bu arada benim midedeki mangal gene yanmaya başladı birden harrrr diye yanıyor böyle bir damacana diksem kafama doymıcam o derece oluyorum.
destek olanlara çok teşekkür ederim Allahın izniyle bu kötü günleride atlatırız rabbim daha beterinden korusun bizleri bol bol dua ediyorum başka çeremiz yok
Ben de yanma olmuyor..
arkadaşlar ben fazla giremedim ama ara sıra baktığımda genelde forumda düşük riskii kanamaları okuyorum..Rabbim kimselere göstermesin tez zamanda normale kavuştursun inşallahh..bide dikkat ediyorum 12 13 hafta bile kanama olabiliyo...bende 12 haftanın içindeyim tedirgin oluyorum hep..off yaaa geçsin dimi bu riskli dönemler...
dün de eşime çok üzüldüm paylaşmak istiyorum..akşam eve geldik eşimde bende abdest alıp namzalarımız kılıcaz...eşim benden önce almış bende bizim küçük banyoda abdesr alıyodum ayağımı yıkamak için kaldırırken sen ayak küçük parmağını çekmeceye vur..hani çookk acıtan cinsden..biraz kanama oluyo bende inliye inliye banyodan çıkıp ağlama modundayım..(anammm anammmm diye zılgıta bile başlıcam:) o sıra eşim namazını bozup yanıma bir gelmesi var..ama renk gitmiş sanmışki bana bişey oldu bebeği düşürdü ( sünnetlikler gibii de yürüyodum bide:) ama nasıl korkmuşş dediğine göre tüm tüyleri diken diken olmuş..ve ben eşimi ilk defa böyle gördüm..çook üzüldüm kızacaksınız ama hamileliğimi bu kadar önemsediğini bilmiyodum:)...
arkadaşlarımm geçmiş olsun herkese dualrım sizinle..atlatalım inşallahh bu dönemleride artık kız mı erkek mi muahebbetine geçelim az kaldııııı:)
iyi akşamlar kızlar ben bugün çok zorlu ve kötü bir gün geçirdim akşama doğru kasık ve bel ağrısıyla birlikte lekelenmem oldu hemen doktora gittik çok şükür bebeğimde birşey yokmuş ama doktor düşük riski olabileceğini ve hap yazacağını dedi ama benim bulantı kusmalarım yüzünden hap yerine jel yazdı ve evde istirahat verdi pazartesi günü tekrar kontrole gitçem ve o zaman rapor yazacak çok korktum bebeğime bişey oldu sandım bu zamana kadar hiç düşük riskim yoktu inşallah düzelirim kızlar dualarınızı ben ve benim gibi olan arkadaşlarımdan eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?