günaydın kızlar, dün akşam çok kötü şeyler yaşadım mutfakta yemek hazırlıyordum birden bire bişeyler geldiğini hissettim wc ye gittim bide ne görim o çok korktuğum kıpkırmızı kan az buz da değil avuç dolusu geldi sonra karnımda bi ağrı başladı çok kötü oldum panik yaptım bu sefer bebeğimi kaybediyorum dedim ellerim titremeye başladı kalbim çarpmaya başladı tansiyonumu bi ölçtüm 13 e çıkmış nabzım 125 atıyo eşime söledim apar topar hastaneye gittik yakındaözel hastane var oraya gidelim dedik ultrasona girdim karında kanama alanı yokmuş bebeğin durumu iyimiş şükürler olsun rahim ağzı kapalı dedi bende o zaman bu kan nerden geliyo dedim rahim ağzından olabilir düşük riskin devam ediyor kanaman gece çoğalabilir seni yatıralım bişey olursa müdahale ederiz dedi bende yatmak istemiyorum dedim o zaman imza atman gerek dedi imza attım çıktım içim pek rahatlamamıştı sonra bide devlet hastanesine gidelim dedik gittik ordaki doktorda aynı şeyleri söledi ama yatmana gerek yok eve git uzan bişey yapma dedi zaten progesteron iğnesi vuruluyodum 1 gün önce olduğum için tekar vurdurmadı parol iç dedi sonra eve geldik yine biraz kan geldi parol içtim yattım gece rüyalarımda bile karnımın ağrıdığını hissettim o kadar çok etkilenmişimki rüyalarımada girdi sabah kalktım kan koyu kahverengiye dönüşmüş hala karnım adet olacak gibi ağrıyor çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye dün akşam kafayı yicektim 13. haftaya girdik hala tehlike bitmedi benim doktorda bana artık tehliken geçti iğneyi kesicez demişti ona güvenip biraz ayaklanmıştım keşke inanmasaymışım şimdi yatıyorum artık sadece wc ve yemek yemeye kalkıcam inşalah bebeğime bişey olmaz kızlar nolur dua edin rabbim kimseyi bebeğinin yokluğuyla sınamasın onları bize bağışlasın...
Çok geçmiş olsun canım rabbim yaşatmasın birdaha.hamileliğin başında sorun yaşayanlar hep yaşıyo galiba bana birçok hamile öyle demişti hastanede yatarken.ben hala yatıyorum mesela düşük riskim devam ediyo.p.tesi ikili tarama testine gitcem bakalım doktor ne dicek.
Risk taşıyan tüm anneler geçmis olsun. Bende sabah dolabin uzerine hurç koydum. Sonra vicdan azabi cektim niye yaptim diyeBen normaldede cok sabirsizimdır. Şu aylar çabuk geçsede bebeklerimizi sağlıkli bir şekilde kucagimiza alsak.
Çok geçmiş olsun canım rabbim yaşatmasın birdaha.hamileliğin başında sorun yaşayanlar hep yaşıyo galiba bana birçok hamile öyle demişti hastanede yatarken.ben hala yatıyorum mesela düşük riskim devam ediyo.p.tesi ikili tarama testine gitcem bakalım doktor ne dicek.
MERHABALAR KIZLAR KEYIFLER NASIL?
NASIL GECIYOR BAKALIM HAMILELIKLERINIZ?
UZUN ZAMANDIR GIREMIYORUM BIR COK SORUM OLACAK SIZLERE
- IKILI TESTE GIRENLER VAR MI?
- RENKLI ULTRASONA GIRDINIZ MI?
- BEBIS CINSIYETI OGRENEN VAR MI?
- MIDE BULANTILARINIZ NASIL ?
- NE TUR FARKLILIKLAR HISSEDIYORSUNUZ?
- BEBISIN ILK HARAKETLERINI HISSEDENLER VAR MI VE NASIL?
- KIYAFETLERI DARLASAN ANNE ADAYLARI KENDILERINE CICILER ALDILAR MI?
AY COK DAHA FAZLA VAR AMA SIMDILIK BU KADAARRRRR HADI BAKALIM CEVAPLARI BEKLIYORUMMMM
Hpsgeldin canım Nerelerdesin.MERHABALAR KIZLAR KEYIFLER NASIL?
- BEBISIN ILK HARAKETLERINI HISSEDENLER VAR MI VE NASIL?b
AY COK DAHA FAZLA VAR AMA SIMDILIK BU KADAARRRRR HADI BAKALIM CEVAPLARI BEKLIYORUMMMM
ikiliye ekimin ikinci haftasi gircemrenkli ultrasona girmedim. Cinsiyet ogrenen var ama ben ogrenmedim mide bulantisi devam. Farklilik yok karnim buyuyor sadece hareket ga hareketi var bebek hareketi yok kiyafetlerim daraldi ama oncekihamileligimden var bi tsort aldim sadece
hosbuldum canim biraz zor geciyordu hamileligim o yuzden pek giremiyorum ama artik iyiyim gibiHpsgeldin canım Nerelerdesin.
Benim ikilim p.tesi gunu. Belki cinsiyeti belli olur
Ama ogrenenler var.
Benimriskim devam ediyor. Kanama alanim bitmemis yatistayim..ama bebis iyi cok sukur
Mide bulantim hic olmadi halada yok.
Yeni ciciler alamadim pantolonlarin dugmelerini açıyorum
Ama almam lazim.
Hangi anket?heee bırde bebıs cınsıyetını ogrenen annıs adayları
ankete lutfen katılsınlar
bakalım kımın oglusu kımın prensesı olacakmıs
Benim de gobek ciktiBen henuz bırsey almadım kıloda almadım ama gobus cıktı
evet haklisin kucak cidden onemli ama onun hizasina gelip sarilabilirsin sanirim oturarak kucagina almanda bi sakinca yokturikili teste girenler var ama benim daha haftam gelmedi
renkliye girmedim, cinsiyet için de daha haftam gelmedi
mide bulantım devam ediyor
ilk hamileliğimden farklı olarak kendimi çok ağır hissediyorum, eğilip doğrulurken, yatıp kalkarken, giyinirken vs sanki kocaman bi karnım varmış gibi, oysa daha kilo almadım, zaten bişey yiyemiyorum, yorgunluk, uyku hali devam, biraz da depresyon hali var, umutsuzluk ,alınganlık vs, en çok da 4 yaşındaki oğluma yemek pişiremediğim ve onunla yeterince ilgilenemediğim için üzülüyorum, onu kucağıma almamaya çalışıyorum..aslında çok almak istiyorum
bebiş hareketlerini hissetmedim
kıyafet baktım ama daha ihtiyacım olamadığı için almadım
aman dikkat et 16. haftaya kadar bana da dikkat etmemi soyledi doktor ama ben yatmiyorum sadece araba kullanmiyor araba seyehatine cikmiyorum ve agir kaldirmiyorum vs vsikili teste girmedim ama mide bulantılarım şükür azalmaya başladı cinsiyeti öğrenemedim kıyafetlerim darlaşacağına bollaştılar çok kilo verdim göbeğim çok az çıktı ayva göbek derler ya hani o kadarcık bişey düşük riskim devam ediyor yatışa devam...
Hangi anket?
Benim de gobek cikti
hosbuldum canim biraz zor geciyordu hamileligim o yuzden pek giremiyorum ama artik iyiyim gibi
BEN IKILI TESTE GIRMEYECEGIM DOKTORUM O ZAMAN obstetrik ultrasonografiye gir dedi ona girdim gordum bebisimi o kadar haraketli o kadar haraketli ki ne yapacagim bilmiyorum
bayfa basinda anket hazirladim yukariya bakabirsen gorursun bende gozukuyor :26:
Merhaba değerli anne adayları, bende listede olmak istiyorum
bilgilerinizi paylasirsaniz listeye ekleyebilirim..
hayirli olsun
obstetrik ultrasonografiyi ilk defa duyuyorum nasıl bişey bu? bende ikili testi kendi isteğimle yaptırmadım gri renkli gösteren eski ultrason var benim doktorda onda hareketleri pek detaylı belli olmuyor merak ettim bu ultrasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?