2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Benimde ilki tup bebekti aysun hic kanamam olmamisti ama yatiyodum hrp erken dogurdum tabi bu kadar degildi

Oyle yani ben cinsiyeti merak ediyorunda ondan once iyilesmeyi umud ediyorum kanamali olsn herkez calisan ve raporlu dimi
canım geçmiş olsun bende çalışan ve raporluyum bulantılar kusmalarla boğuşuyorum artık psikolojim iyice bozuldu bu zor zamanlar biran önce geçmesi için dua ediyorum.

Masaj kremleri var bitkisel neren agrıorsa oraya sürüyorsun hemen kesiyor agrıyı canım ben kullanıyorum. Aktarlarda satılıyor 10tl ye alıyorum tamamen zararsız.

Doktorumla maillestim istanbuldski

Bana buradaki dr lar folbiolu artik kes dediler.tabi ben en cok istanbuldaki dr guvendigim icim ona sordum.

Gebelik boyunca kullan dedi.yani ben hic bırakmayacağım folbiolu. Icim rahatladı. Pihtilasmasi yada kan ile problemi olanlar için iyi geliyomus

Sağolsun burada dr yok ama oradan bana yetişiyor her zaman

Son düzenleme:
Masaj kremleri var bitkisel neren agrıorsa oraya sürüyorsun hemen kesiyor agrıyı canım ben kullanıyorum. Aktarlarda satılıyor 10tl ye alıyorum tamamen zararsız.

bende 4 gündür baş ağrıları çekiyorum bulantı kusmalarım beşinci haftadan bu yana artarak devam ediyor ve bu zamana kadar düşük riskim yoktu iki gün önce lekelenmem oldu ve doktorum yatış verdi evlat sahibi olmak gerçekten hiçte kolay bişey değilmiş. canım aldığın masaj kreminin adı varmı yoksa gidip söyledimi direk veriyorlar mı

Sende bendensin benide ishal yApar ilaçlar.ama korkma progestan kabıZ yapıyo ben kullanıyorum.gaz ve şişkinlikte yapıyo

Tuvalete gittim siyah akinti geldi ay bi korktum sikip attim klozete dr aradim normal normal normal diyo yatmaktan baska yapivak biseyin yok dedi dus dedim al ama kisa sureli basin donebilir kanamadan dedi
Oturdum mandalina yiyom ya

benim doktor da folbiolu artık bırak dedi cuma günü.senin ihtiyacın olan 0.4 mg dedi.folbiolda 5 mg var dedi.artı elevittede var dedi.o yüzden folbiolu bırak dedi.bende cumadan beri içmiyorum.elevitde de 0.8 mg var folik asit.

Ben hamileliğimin başından beri yatıyorum hastanedede yattım.düşük riskim var.dogru söylüyorsun evla sahibi olmak çok zormuş ve sabır gerektiriyormuş.sanada geçmiş olsun canım.aktara söyle agrı için masaj kremi de verir.başına boynuna sırtına bacaklarına neren agrırsa oraya sür geçiriyo.başım agrıyınca agrı kesici yerine kremle masajmyaptırıyorum özellikle omuzlarıma boynuma geçiriyo rahatlıyorum

sağol canım bende deneyim ağrı kesici içmek benimde hoşuma gitmiyor.

Biliyorum canim bende elevit ve ferra sanol kullaniyorum onlardada var.toplamda 1.3 doktoruma soyledim zaten bu ilaclsrida o yazdi istanbul memorialdeki.

Buradakiler birak dedi ama o birakma gebelik boyunca dedi..o yuzden devam edecegim bizim durum biraz ozel sanirim kana iyi geliyormus.

Fazlasi da zarar degilmis zaten.o yuzden devam edicem.

Pihtilasma topigini okudum surekli kullandiran dr.larda olmus biraktiranda..benim pihtilasma degerlerime gore degerlendirdi benim dr demek ki.

Seninki de senin degerlere gore degerlendirmis ve gerek gormemistir icin rahat olsun

banada elevitle kan hapını verdi ayın 30 unda başla dedi neden acaba :)
folbiolu bırakıcam onlara başlıcam

Hastaneye yatirilinca napiyolar kizlar nasil takip ediyolar bence benide yatirmalari gerekiyr habire kaniyom neredeyse durmadan

canim zor geciyordu giremiyorudum bide dusuk yapanlari okudukca canim sıkılıyordu o sebeple girmedim girmezsem yazarim sana fistikim
ikili teste girmedim girmeyecegim ama renkli doppler yaptirdim bebisi renkli renkli gordum selam verdi annecigine
burun kemigini ense kalinligini herseyi normal dedi cok sukur
cinsiyet tahmini yok bagdas kurmus
Fefila kuafor iki,sokagin ustunde arabayla esim goturdu o getirdi canim kaynanamlar kaynatamlar,gelcek borek yapiyolarmis onlar gelmeden dusa girebilirsem rahatlicam
ins bisi olmaz guzelim ya dikkat et :18:
ben biraz temizlişk yapcam kızlar bu evin işi bitmiyor valla daha iki kişiyiz evde yinede herşeye yetemiyorum
kocacık da maşa gitti :S
kolay gelsin tatlim dikkat et kendine bebise iyi bak
canim, benim doktorda folbioli kesti 3 aydan sonra gerek yok dedi kafam karisti bak simdi :44::44:

Canim hayirli c karismasin cunku kanaman yok pihtilasman yok.bugibi durumlarda biraktiriyorlar zaten.
Benim durum biraz farkli hem tup bebek hem pihtilasmam hem de kanamam var..kanla ilgili problemi olanlara dvam rttiriyorlarmis.

Kan demir ilacina da erken basladim ben..10 gun oldu.kanamalardan dolayi.

Son düzenleme:
Hastaneye yatirilinca napiyolar kizlar nasil takip ediyolar bence benide yatirmalari gerekiyr habire kaniyom neredeyse durmadan

Ben yattım canım doktor günde bir kere sabahları gelip bakıyo iyimisin şikayetin varmı diye. Tedaviniötakip ediyor.hemşireler ilgileniyor. Doktorun bana dediği düşük riskine yatmaktan ve progestandan başka tedavi yok.agrın olunca bulantın olunca serum veriyolar.ultrasonlada takip ediyolar bebeşgin durumunu.ben devlet hastanesinde yattım üç kez. Çokta güzel ilgilendiler.birkerei moral veriyolar.ben bulantımın en şiddetliökısmın hastanede serumlarla atlattım.asla kusmama ögürmeme fırsat vermiyolardı.ayrıca vitamin destegi verip bebegi beslediler.sanki özel hastanedeydim öyle ilgilendiler.bana doktor istediğin kadar kalabilirsin hastanede diyordu.bende yemeklerden çok tiksinmiştim çıktım.

Canim hayirli c karismasin cunku kanaman yok pihtilasman yok.bugibi durumlarda biraktiriyorlar zaten.
Benim durum biraz farkli hem tup bebek hem pihtilasmam hem de kanamam var..kanla ilgili problemi olanlara dvam rttiriyorlarmis.

hiiimmmmmm annadimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…