Çok iyi olur canım ya ismini söyle doktoruma sorarım onaylarsa bi denim bakalım
Bir derdim,var daki konuyu goren yok,galiba benim konum
By sabah agri ve kanamayla acile hittik yatis yaptilar iki dr bakti rahimde kanama alani gormustu dr persembe gunu orasi yok belirsiz kanama ve ahri var
Idrar tahlili yapamadilar kanama var diye progesteron sabah aksam igne tuvalet harici,yatis verdiler agrilarimda bir iki gune gecermis antibiyotik ve telk kullanimlik,ilaclar,verdi
Boyle yani kizlar
canım geçmiş olsun bende çalışan ve raporluyum bulantılar kusmalarla boğuşuyorum artık psikolojim iyice bozuldu bu zor zamanlar biran önce geçmesi için dua ediyorum.Benimde ilki tup bebekti aysun hic kanamam olmamisti ama yatiyodum hrp erken dogurdum tabi bu kadar degildi
Oyle yani ben cinsiyeti merak ediyorunda ondan once iyilesmeyi umud ediyorum kanamali olsn herkez calisan ve raporlu dimi
Sürekli içmiyorum aslında böyle şiddetlenince Ağlıyorum o yüzden doktor 3 taneye kadar içebilirsin. Dedi bende içmek istemiyorum o yüzden bitkisel. Rahatlatıcı bebeğe. Zararsız bişi arıyorum canim
Masaj kremleri var bitkisel neren agrıorsa oraya sürüyorsun hemen kesiyor agrıyı canım ben kullanıyorum. Aktarlarda satılıyor 10tl ye alıyorum tamamen zararsız.
o zaman bu gece yatmadan içeyim inş. dokunmaz benim bağırsaklar çok hassas bazı ilaçlar hemen ishal yapıyor ama denemeden bilemem eğer sabah kaktığımda kötü olmazsam devamlı içerim yeterki bebeğime bişey olmasın
Doktorumla maillestim istanbuldski
Bana buradaki dr lar folbiolu artik kes dediler.tabi ben en cok istanbuldaki dr guvendigim icim ona sordum.
Gebelik boyunca kullan dedi.yani ben hic bırakmayacağım folbiolu. Icim rahatladı. Pihtilasmasi yada kan ile problemi olanlar için iyi geliyomus
Sağolsun burada dr yok ama oradan bana yetişiyor her zaman
Sende bendensin benide ishal yApar ilaçlar.ama korkma progestan kabıZ yapıyo ben kullanıyorum.gaz ve şişkinlikte yapıyo
bende 4 gündür baş ağrıları çekiyorum bulantı kusmalarım beşinci haftadan bu yana artarak devam ediyor ve bu zamana kadar düşük riskim yoktu iki gün önce lekelenmem oldu ve doktorum yatış verdi evlat sahibi olmak gerçekten hiçte kolay bişey değilmiş. canım aldığın masaj kreminin adı varmı yoksa gidip söyledimi direk veriyorlar mı
Ben hamileliğimin başından beri yatıyorum hastanedede yattım.düşük riskim var.dogru söylüyorsun evla sahibi olmak çok zormuş ve sabır gerektiriyormuş.sanada geçmiş olsun canım.aktara söyle agrı için masaj kremi de verir.başına boynuna sırtına bacaklarına neren agrırsa oraya sür geçiriyo.başım agrıyınca agrı kesici yerine kremle masajmyaptırıyorum özellikle omuzlarıma boynuma geçiriyo rahatlıyorum
benim doktor da folbiolu artık bırak dedi cuma günü.senin ihtiyacın olan 0.4 mg dedi.folbiolda 5 mg var dedi.artı elevittede var dedi.o yüzden folbiolu bırak dedi.bende cumadan beri içmiyorum.elevitde de 0.8 mg var folik asit.
benim doktor da folbiolu artık bırak dedi cuma günü.senin ihtiyacın olan 0.4 mg dedi.folbiolda 5 mg var dedi.artı elevittede var dedi.o yüzden folbiolu bırak dedi.bende cumadan beri içmiyorum.elevitde de 0.8 mg var folik asit.
vaporub (vıcks) buharlaşan merhem alnına sürüyosun gözlerine değmemesine dikkat et
canim zor geciyordu giremiyorudum bide dusuk yapanlari okudukca canim sıkılıyordu o sebeple girmedim girmezsem yazarim sana fistikimcanım havalardan da olabilir
sut içemiyosan nesqiki denedin mi
yoğurt ve peynirde kemiklere iyi gelir illa sut olcak diye bişey yok ki
onun dışında herşey yolundadır inşallah
az giriyosun merak ediyorum seni arada yaz bana özelden olur mu
ikili yaptırdın mı doktor cinsiyet tahmini yaptı mı?
ins bisi olmaz guzelim ya dikkat et :18:Fefila kuafor iki,sokagin ustunde arabayla esim goturdu o getirdi canim kaynanamlar kaynatamlar,gelcek borek yapiyolarmis onlar gelmeden dusa girebilirsem rahatlicam
kolay gelsin tatlim dikkat et kendine bebise iyi bakben biraz temizlişk yapcam kızlar bu evin işi bitmiyor valla daha iki kişiyiz evde yinede herşeye yetemiyorum
kocacık da maşa gitti :S
canim, benim doktorda folbioli kesti 3 aydan sonra gerek yok dedi kafam karisti bak simdi :44::44:Doktorumla maillestim istanbuldski
Bana buradaki dr lar folbiolu artik kes dediler.tabi ben en cok istanbuldaki dr guvendigim icim ona sordum.
Gebelik boyunca kullan dedi.yani ben hic bırakmayacağım folbiolu. Icim rahatladı. Pihtilasmasi yada kan ile problemi olanlar için iyi geliyomus
Sağolsun burada dr yok ama oradan bana yetişiyor her zaman
banada elevitle kan hapını verdi ayın 30 unda başla dedi neden acaba :)
folbiolu bırakıcam onlara başlıcam
canim zor geciyordu giremiyorudum bide dusuk yapanlari okudukca canim sıkılıyordu o sebeple girmedim girmezsem yazarim sana fistikim
ikili teste girmedim girmeyecegim ama renkli doppler yaptirdim bebisi renkli renkli gordum selam verdi annecigine
burun kemigini ense kalinligini herseyi normal dedi cok sukur
cinsiyet tahmini yok bagdas kurmus
ins bisi olmaz guzelim ya dikkat et :18:
kolay gelsin tatlim dikkat et kendine bebise iyi bak
canim, benim doktorda folbioli kesti 3 aydan sonra gerek yok dedi kafam karisti bak simdi :44::44:
Hastaneye yatirilinca napiyolar kizlar nasil takip ediyolar bence benide yatirmalari gerekiyr habire kaniyom neredeyse durmadan
Canim hayirli c karismasin cunku kanaman yok pihtilasman yok.bugibi durumlarda biraktiriyorlar zaten.
Benim durum biraz farkli hem tup bebek hem pihtilasmam hem de kanamam var..kanla ilgili problemi olanlara dvam rttiriyorlarmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?