banada 3. ayın dolunca demir hapına başlıcaz dedi.kanımda demir eksikliği varmış benimde.
canim zor geciyordu giremiyorudum bide dusuk yapanlari okudukca canim sıkılıyordu o sebeple girmedim girmezsem yazarim sana fistikim
ikili teste girmedim girmeyecegim ama renkli doppler yaptirdim bebisi renkli renkli gordum selam verdi annecigine
burun kemigini ense kalinligini herseyi normal dedi cok sukur
cinsiyet tahmini yok bagdas kurmus
ins bisi olmaz guzelim ya dikkat et :18:
kolay gelsin tatlim dikkat et kendine bebise iyi bak
canim, benim doktorda folbioli kesti 3 aydan sonra gerek yok dedi kafam karisti bak simdi :44::44:
Merhaba, dr ikili testi kacinci haftada istiyor. Benim bebegim 9 haftalik. Gerci ben yaptirip yaptirmamak konusunda kararsizim. Bayramdan onceki cumartesi gidecigiz.
Merhaba, dr ikili testi kacinci haftada istiyor. Benim bebegim 9 haftalik. Gerci ben yaptirip yaptirmamak konusunda kararsizim. Bayramdan onceki cumartesi gidecigiz.
12-14 haftalari arasi yapiliyor canim 11+0-13+6 gunleri arası her gun olabilir.
Benimki yarin.11+6 da.
benden de bir cinsiyet haberi sizlere :)
veee bir kızçem daha oluyor..:))) doktor %90 kız. 2 hafta sonra daha net cevap verrrim dedi. ama 3 boyutlu ultrosonda bakıyor. yanılma olmaz. kızıma kız kardeş gelme heyecanına telaşına şimdiden başladım. ve en önemlisi rsikli dönemimin bittiğini ve bebeişimin sağlıklı olduğu ve ense ölçümünün iyi çıkması haberini almakla birlikte vücudumda bir hafifleme , tarif edilemez rahatlık. şükürler olsun rabbime dyorum ve Allah ım tüm bebiş bekleyen annelerimizi ve bebişlerini korusun :)
12. haftada istiyor. ama ben yaptırmıyorum. kararsızlığımda doktorun bana söylediği, bu testi yapmanın amacı eğer sonuç olumsuz çıakrsa Allah korusun bebeği aldırmak içinmiş.
12-14 haftalari arasi yapiliyor canim 11+0-13+6 gunleri arası her gun olabilir.
Benimki yarin.11+6 da.
Amin:) bu arada hayirli olsun :)benden de bir cinsiyet haberi sizlere :)
veee bir kızçem daha oluyor..:))) doktor %90 kız. 2 hafta sonra daha net cevap verrrim dedi. ama 3 boyutlu ultrosonda bakıyor. yanılma olmaz. kızıma kız kardeş gelme heyecanına telaşına şimdiden başladım. ve en önemlisi rsikli dönemimin bittiğini ve bebeişimin sağlıklı olduğu ve ense ölçümünün iyi çıkması haberini almakla birlikte vücudumda bir hafifleme , tarif edilemez rahatlık. şükürler olsun rabbime dyorum ve Allah ım tüm bebiş bekleyen annelerimizi ve bebişlerini korusun :)
gözünaydın canım...darısı bizim başımıza artık.prensesin hayırlı olsun
bende 12+3 de yaptırayım diyorum.boyu 4.5 cm olması lazımmış en az ikili test için.boyu tutmaz diye korkuyorum ben.sen yaptır bakalım boyunuz 11+6 da kaç olucak
Canim 11+0 da 40.6 mm idi.. 4.5 olur sipam heraldebende merak ediyorum.
bende 12+3 de yaptırayım diyorum.boyu 4.5 cm olması lazımmış en az ikili test için.boyu tutmaz diye korkuyorum ben.sen yaptır bakalım boyunuz 11+6 da kaç olucak
seninki olur herhalde ama benim 10+0 da 30.1 mm idi.bana 2 hafta lazım 12+0 a anca olur.garanti olsun diyede 12+3 de gideyim dedim.bizimki miyon mu olcak ne.üstelik eşimin boyu da çok uzun benim olmasa da
ben hala folik asiti kesmedim salı dr gidicem o zaman srucam bakalım banada demir takviyesi verecekmi muhtemelen verir çok zayıfladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?