2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
banada 3. ayın dolunca demir hapına başlıcaz dedi.kanımda demir eksikliği varmış benimde.

eksik var yok herkese veriyolar galiba ya

benmkininde başta elleri bacaklarının arasondaydı doktor öle söyledi yani bende aa belki cinsiyuet tahmşni olur diye dusunmultum bakarız tabiş dedi o kadar hareketliydi ki sürekli dönuyodu doktor erkeğe benzziyo dedi benimde içime oyle doguyo herkes de oyle diyo nedense
zaten kv nin de iki oglu var sanırım biraz da ondan

Merhaba, dr ikili testi kacinci haftada istiyor. Benim bebegim 9 haftalik. Gerci ben yaptirip yaptirmamak konusunda kararsizim. Bayramdan onceki cumartesi gidecigiz.

Merhaba, dr ikili testi kacinci haftada istiyor. Benim bebegim 9 haftalik. Gerci ben yaptirip yaptirmamak konusunda kararsizim. Bayramdan onceki cumartesi gidecigiz.

12. haftada istiyor. ama ben yaptırmıyorum. kararsızlığımda doktorun bana söylediği, bu testi yapmanın amacı eğer sonuç olumsuz çıakrsa Allah korusun bebeği aldırmak içinmiş.

12-14 haftalari arasi yapiliyor canim 11+0-13+6 gunleri arası her gun olabilir.

Benimki yarin.11+6 da.

benden de bir cinsiyet haberi sizlere :)

veee bir kızçem daha oluyor..:))) doktor %90 kız. 2 hafta sonra daha net cevap verrrim dedi. ama 3 boyutlu ultrosonda bakıyor. yanılma olmaz. kızıma kız kardeş gelme heyecanına telaşına şimdiden başladım. ve en önemlisi rsikli dönemimin bittiğini ve bebeişimin sağlıklı olduğu ve ense ölçümünün iyi çıkması haberini almakla birlikte vücudumda bir hafifleme , tarif edilemez rahatlık. şükürler olsun rabbime dyorum ve Allah ım tüm bebiş bekleyen annelerimizi ve bebişlerini korusun :)

gözünaydın canım...darısı bizim başımıza artık.prensesin hayırlı olsun

12. haftada istiyor. ama ben yaptırmıyorum. kararsızlığımda doktorun bana söylediği, bu testi yapmanın amacı eğer sonuç olumsuz çıakrsa Allah korusun bebeği aldırmak içinmiş.

12-14 haftalari arasi yapiliyor canim 11+0-13+6 gunleri arası her gun olabilir.

Benimki yarin.11+6 da.

Kotu bir sey varsa bile aldirmam bebegimi. Zaten o testlerde bile yanilma payi var. Bununla ilgili bir kac hikaye duymustum. Ben yaptirmayacagim sanirim.

Amin:) bu arada hayirli olsun :)

ben hala folik asiti kesmedim salı dr gidicem o zaman srucam bakalım banada demir takviyesi verecekmi muhtemelen verir çok zayıfladım

bende 12+3 de yaptırayım diyorum.boyu 4.5 cm olması lazımmış en az ikili test için.boyu tutmaz diye korkuyorum ben.sen yaptır bakalım boyunuz 11+6 da kaç olucak

Canim 11+0 da 40.6 mm idi.. 4.5 olur sipam heralde bende merak ediyorum.

Maşallah canim
Bizde bir ogrense idik.ama erken daha diyecek benfe.bakalim

gözün aydın canım darısı bize inşallah

selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu giremedim evde modemde arıza var bir türlü gideremedik sanırım internet komple değişecek ara ara telefondan girip okuyorum şu an annemdeyim sizlere yazayım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…