2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu giremedim evde modemde arıza var bir türlü gideremedik sanırım internet komple değişecek ara ara telefondan girip okuyorum şu an annemdeyim sizlere yazayım dedim..

sen girmeyeli cinsiyet tahminleri gelmeye başladı cutenomun kanaması var onun dışında genel olarak herşey yolunda sende ne var ne yok :)

cinsiyeti belli olanları tebrik ederim..
ben de en son 11+0 haftalık gittim pozisyonu çok uygun değildi cinsiyet göremedik ama %51 kız ve %49 erkek dedi...:)
birdahakinde netleşir dedi haftası tam ara dönemde 11 haftanın sonunda netleşiyor organ tam olarak dedi..
sağlıkla gelsinler inşallah kız erkek çok önemli değil

canım nerdeyse aynıyız bana eşevit le kan hapını verdi ama 30 unda başla dedi
foliki de o zaman bırakıcam yani
sana da gittiğinde yazar kesn

ama ben elevit içemiyorum o yüzden şimdiden araştırmaya başladım solgarın ürünlerini çok beğeniyorum ama hamilelere özel vitamin takviyesi varmı bilmiyorm internetten bakıyorum

bana da erkeğe benziyor dedi bakalım 3 hafta sonra tekrar randevum var o zaman tam kesinleşir diye düşünüyorum
tabiki sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez

sen girmeyeli cinsiyet tahminleri gelmeye başladı cutenomun kanaması var onun dışında genel olarak herşey yolunda sende ne var ne yok :)

ben iyim çok şükür okullar açıldı telaşlıyız bir haftadır..
bebişimi 11+0 gördüm en son kocaman olmuştu maşallah
hamileliğime 53 kilo ile başlamıştım 9 haftalıkken 54 olmuştum 11 haftalık gittiğimde 53 çıktım yine yani 1 kilo almıştım ama 1 kilo vermişim başladığımız noktadayız yanii hayırlısı

Kaynanam dort bes cesit hamur isi yapmis kek borek pasta vs gibi annemle teyzemde geliyor sanirsiniz gun var

ben şu an hiç vitamin ilaç hiçbirşey kullanmıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum bebişin gelişimide iyi..:26:
kullanmamamda bir sıkıntı yoktur umarım yeterli dengeli beslenmek yeterlidir umarım
ilaç kullandığım zaman kendimi çok bitkin ve şiş hissediyorum vitaminler kilo aldırıyor sanki..

seninki olur herhalde ama benim 10+0 da 30.1 mm idi.bana 2 hafta lazım 12+0 a anca olur.garanti olsun diyede 12+3 de gideyim dedim.bizimki miyon mu olcak ne.üstelik eşimin boyu da çok uzun benim olmasa da
Canim ozamana kadsr olur biyur bebsin.
10+0 a gore boyu normal haftsda 1 cm buyuyor bu haftalarda en az.sonra daha hizlanacak.

Hosgeldi canim.
Benim filologumun burcunun cutemon un kanamalarimiz vsr devam ediyo.kesilp geri basliyo.
Insallah bitecek.
Bizim yarin ikili testimiz var hemde kontrol oyle iste.

Senin tahminler birbirine cok yakin kizda olabilir erkektr sağlıkta gelsinlerde

Belki bizimkide yarin az cok bellki olur.gerci kanama alaninin kapanmasi ve bebegin sagligi dsha onemli ister kizister erkek

açıkçası ben takviye gerektiğini düşünüyorum, ne kadar dengeli ve özenli beslenirsen beslen annelerimizin anneannelerimizin yedikleri gibi saf doğal besinler yiyemiyoruz, bi domates alıyosun dışı güzel kırmızı parlak kesince içi beyaz, tohumların ne kadar doğal olduğu zaten tartışılır gdo olayına hiç girmiyorum, bence elevit ya da decavite başlamalısın, doktorum bana 12.haftaya kadar foliğe devam dedi, sonrasında banada takviye verecek

Kizlar karnim davul gibu gergin nefes alamuyorum o derece nw iyi gelir sizce oyle cok yemek filanda yemedim

Filologum sen ne kadar raporlusun ve ikixmi bekliyodun sen

cnm bir haftadır raporluyum iki günde hastanede yattım nasıl olacak ta bilmiyorum..

ohh pasta börek afiyet olsun.benim meşhur eltim geldi bugün bana evleneli 1 yıl oldu ama bu ikinci gelişi saolsun..ona pişi yaptım.turşu kavurması falan yarı küsür günde ben yaptım

cnm için ttuhafsa git baktir rahatla cnm ya..kötü düşünme ama bişe olmaz inş..

cnm aynı odaya koysalar ne ki.hastane de olmanın tek farkı arada serum veriyorlar vücuttaki enfeksiyonu atmana yardımcı olsun diye..ben su içemiyorum diye mesela..birde yatmaya zorunlu kalıyorsun..evde arada oturuyorum geziyorum kan dolaşımı olsun diye..ama hastanede etrafta hamile doğuran yada bebeğini kaybedenleri duyuyosun istemeden de olsa..gerek yok biz evimizde yatalım bence:) hepiniz bana gelin sohbet ede ede yatalım.ablam ebe o bakar sık sık:)

Hastaneye yatirilinca napiyolar kizlar nasil takip ediyolar bence benide yatirmalari gerekiyr habire kaniyom neredeyse durmadan

maşallah iyiymiş..sağlıkla kucagınada al inş cnm darısı bizlerede inş riskli dönem bitti lafını duymak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…