selam kızlar nasılsınız uzun zaman oldu giremedim evde modemde arıza var bir türlü gideremedik sanırım internet komple değişecek ara ara telefondan girip okuyorum şu an annemdeyim sizlere yazayım dedim..
canım nerdeyse aynıyız bana eşevit le kan hapını verdi ama 30 unda başla dedi
foliki de o zaman bırakıcam yani
sana da gittiğinde yazar kesn
cinsiyeti belli olanları tebrik ederim..
ben de en son 11+0 haftalık gittim pozisyonu çok uygun değildi cinsiyet göremedik ama %51 kız ve %49 erkek dedi...:)
birdahakinde netleşir dedi haftası tam ara dönemde 11 haftanın sonunda netleşiyor organ tam olarak dedi..
sağlıkla gelsinler inşallah kız erkek çok önemli değil
ama ben elevit içemiyorum o yüzden şimdiden araştırmaya başladım solgarın ürünlerini çok beğeniyorum ama hamilelere özel vitamin takviyesi varmı bilmiyorm internetten bakıyorum
bana da erkeğe benziyor dedi bakalım 3 hafta sonra tekrar randevum var o zaman tam kesinleşir diye düşünüyorum
tabiki sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez
sen girmeyeli cinsiyet tahminleri gelmeye başladı cutenomun kanaması var onun dışında genel olarak herşey yolunda sende ne var ne yok :)
neden içemiyosun anlamadım ama muadili decavit var
yok canım normaldir ya 10+0 ama sata gore 10+4 de bebim bebiş 30,8
11+6 da 5.25
Kızlar son 1 haftadır yüzümde sivilce çıkıyor:26:
Canim ozamana kadsr olur biyur bebsin.seninki olur herhalde ama benim 10+0 da 30.1 mm idi.bana 2 hafta lazım 12+0 a anca olur.garanti olsun diyede 12+3 de gideyim dedim.bizimki miyon mu olcak ne.üstelik eşimin boyu da çok uzun benim olmasa da
cinsiyeti belli olanları tebrik ederim..
ben de en son 11+0 haftalık gittim pozisyonu çok uygun değildi cinsiyet göremedik ama %51 kız ve %49 erkek dedi...:)
birdahakinde netleşir dedi haftası tam ara dönemde 11 haftanın sonunda netleşiyor organ tam olarak dedi..
sağlıkla gelsinler inşallah kız erkek çok önemli değil
ben şu an hiç vitamin ilaç hiçbirşey kullanmıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum bebişin gelişimide iyi..:26:
kullanmamamda bir sıkıntı yoktur umarım yeterli dengeli beslenmek yeterlidir umarım
ilaç kullandığım zaman kendimi çok bitkin ve şiş hissediyorum vitaminler kilo aldırıyor sanki..
bendede göbekte kıllanma oldu ve hamilelik çizgisi var sizlerdede varmı?
Filologum sen ne kadar raporlusun ve ikixmi bekliyodun sen
cnm için ttuhafsa git baktir rahatla cnm ya..kötü düşünme ama bişe olmaz inş..Ya arkadaslae burda benimle ayni gun dogumu olcak olanlara bakiyorum.Hepsinin karni sismis ama benimki sismedi.Yani kasikta bi sisme dolgunluk yok.Bebek gobekte mi ki acaba bende fazlaca gobek oldugundan ondan mi farketmiyorum acaba.Kafam takildi.Gecende bebegime biseyler oldu sandim devlet hastanesinde farkli doktora gittim.Kalp atisini dinletmedi bana.Suratida asildi ultrasona bakinca.Kalbi atiyo mu dedim atiyo dedi.Bebekte 9 gun falan geriden geliyo gelisimi.Napicagimi sasirdim ya.Karnimda sismeyince hamilelik belirtimde kalmayinca korktum ve hala korkuyorum.Muayenem ekimin 5 inde taa.Bebegime bisey olmamistir ins.
Burcu aysin ben filologum biizi ayni odaya koysunlar :) bence beni dr hastaneye yatirmaliydi ama neyse yani
Dusuk olunca parca geliyomus
Bendr kanama bel kasik ic karin agrisi heosi var :)
Arada oturuyormusunuz kixlar hepmi yatiyonuz
Iki dk dus alip cikarim yoksa cat diye catlicam
Sonra herkez bizim gibi drgil benim uengem 7 aylik hamileydi dukkaninda bidonlari aktariyordu bu tamamen bunye meselesi
Ben ilkindede yattim bundada yatinca utaniyorum buda saglikla dogarsa bit daha dusunemem asla bebek oglanin adi ege erkek olursa deniz kiz olursa nol olacak
Ama tum bunlari dusunemiyorum ok pozitif olalim ama bu kanamalar yerini erken dogum riskine birakcak sankilim o yuzden once duzrlmem lazim
kanama başladıığından beri yatıyorum wc ve yemek dışı kalkmıyorum bende ne hamileler görüyorum evi baştan aşağı temizliyolar ağır kaldırıyolar herşeyi yapıyolar ama onlara bişey olmuyo biz yattığımız yerden kalkmıyoruz yine kanamamız oluyo biz çürüdük galiba :)
Hastaneye yatirilinca napiyolar kizlar nasil takip ediyolar bence benide yatirmalari gerekiyr habire kaniyom neredeyse durmadan
benden de bir cinsiyet haberi sizlere :)
veee bir kızçem daha oluyor..:))) doktor %90 kız. 2 hafta sonra daha net cevap verrrim dedi. ama 3 boyutlu ultrosonda bakıyor. yanılma olmaz. kızıma kız kardeş gelme heyecanına telaşına şimdiden başladım. ve en önemlisi rsikli dönemimin bittiğini ve bebeişimin sağlıklı olduğu ve ense ölçümünün iyi çıkması haberini almakla birlikte vücudumda bir hafifleme , tarif edilemez rahatlık. şükürler olsun rabbime dyorum ve Allah ım tüm bebiş bekleyen annelerimizi ve bebişlerini korusun :)
amin canım. erken belli olduk biz . darısı size evet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?