2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selamlar

Hamiş olduğumu öğrendiğimden beri '2013 Ağustos ayında hamile olduğunu öğrenenler' topiğini takip ediyordum. Bu topik de tam benlikmiş. Bugün keşfettim. Güzel paylaşımlarımızın olması dileğiyle... Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

canim sıkma canini daha henuz cok yeni yanilma payi olabilir hem bak sinirda diyorsun siniri gecmemis cok sukur guzel dusun

Canim kesinligi yok ama erkek bebek testesteron uretiyirve plesantaya geciyor oda killannayi artiriyor diyor doktorlar

merhaba teyzeciklerim bu benim son resmim rahatım cok yerinde oldugu için cok uyuyorum :)))

buda babacıgımın bana aldıgı ilk hediye daha cinsiyetimi bilmiyolar ama cok güzel dimi :))
ellerinizden öperim kardeşlerime selammmm :)))

Kızlar çoğu bildiğimiz şeyler ama doktorumun yaptığı açıklamaları paylaşayım:

- 'Her gün 4 bardak süte denk gelecek kadar süt tüket' dedi. Yoğurt ve peynirle dengeleyebilirmişim.
2 kibrit kutusu peynir = 1 bardak süt
1 bardak yoğurt = 1 bardak süt

- 'Çiğ ete çıplak elle dokunma, dokunursan da elini hemen yıka, ağzına götürme. 'Sokakataki kedi köpekten uzak dur. ' dedi.

- Troid değerim (TSH) 3,36 çıkmıştı. 'Troid hastası değilsin ama hamilelikte değeri 2,5 altında tutmalıyız' dedi. Troid ilacı verdi. İlk 3 ay bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş. Sonrasında da annenin tansiyonu yükselebiliyormuş. Tansiyon yüksekliği de gebelikte istenmeyen bir durum.

- Spor olarak yürüyüş ve yüzme tavsiye etti.

- 'Ağır taşıma, bir şey almak için uzanma' dedi. (Daha önce kanamam olmuştu.)

- D vitaminini ileriki dönemde vereceğini fakat şimdi doğal yolla günde 15 dakika güneşe çıkarak almam gerektiğini söyledi.

- Meyve, sebze (pırasa), soğan, sarmısak tüketmemi söyledi. Sebzeleri iyice yıkamam gerektiğini belirtti.

- 'Çiğ hiçbir şey yeme' dedi.

- Kistim varmış.. Dönme olabiliyormuş o zaman riskliymiş. O yüzden 'Ani hareketler, dönüşler yapma' dedi. 'Baskılı cinsel ilişki olmasın' dedi. Baskısız nasıl oluyor anlamadım :) Ama soramadım da

Ayrıca bebeğin kalp atışını ikinci kez dinletmedi. 'Bebeği çok ısıtıyor, çok dinletme taraftarı değiliz. O duyduğunuz kalp atışı değil zaten, görüntü sese çevriliyor' dedi. Zaten görünüyordu kalp atışı bebişimin :)

sadece dayı oğlu geldi bu sefer.bende geçtim yatak odasında ütülerimi yaptım.çayı falan eşim götürdü.haklısın tabiikide.27 yaşındayım.

Tuylenen arkadaslarim buyuk ihtimalle erkek tasiyosunuz gobusunuzde

Eşime söyledim böleymiş oğluşumuz olcak die şu an kıza odaklı yaşadığı için değildir dio bana erkekler hakikaten sonradan baba oluyolar ben şu an kız erkek düşünemiyorum hep sağlıklıdır inşh. diorum içimden ama eşimin modu düştü hahaha ben de onunla eğleniyorum )

Hadi bakalım güzel haberlerle tatlı görüntülerle döneriz inşallah. Belki cinsiyeti de öğreniriz:)
Insallah canim

Toksoplazman negatif cikmis doktorunun tavsiyelerinden anladigim kadariyla canim.benimde negatif ve dikkat ediyorum.
Ama cig sebze meyveleri cok cok yikayarak ve sirkeli suda bekleterek yiyorum..cig yemeden de olmaz benim doktor da boyle yiyebilirsin demisti.

Sut penir yogurt tuketiyorum bende cok..

Bu arada hosgeldin aramiza:13:

Hoşbulduumm :))
Evet canım baktım şimdi :) Negatif çıkmış.. Beslenmeme çok dikkat ediyorum ben de, hayatım bıyunca dikkat etmediğim kadar:)

Hoş geldin pınarcım =) bende 2 haftadır buraya bakınıyorum.. Malum bizim taraf pek sessizleşti =) Burda maşallah derdine derman buluyor insan, çok fazla online var =) Tekrar Hg

Bir önerim var foruma her girişimde arkadaşlarımızın bazılarını üzgün görüyorum kanamaları olduğu için doğal olarak endişeliler eğer siz de olur derseniz düşük riski olan arkadaşların adına 70bin Ya Mübdi okuyalım inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri yazalım buradan evet derseniz bu yazımı alıntı yaparak söylersiniz buna göre okumak isteyen arkadaşlara dağıtırız her gönülün duası başkadır Allah evlatlarımızı korusun inşallah

çok iyi düşünmüşsün canım ben okurum

Hoş geldin pınarcım =) bende 2 haftadır buraya bakınıyorum.. Malum bizim taraf pek sessizleşti =) Burda maşallah derdine derman buluyor insan, çok fazla online var =) Tekrar Hg
Hoşbulduk canım, seni de görmek ne güzel :)) Evet bu topik çok canlı 1. Sayfadaki hamiş listesinde adını göremedim canım, görmedin mi o listeyi? Yoksa ben mi göremedim seni
Canım ben okurum, Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:

bende okurum canım...

Son düzenleme:

hamile olan kişinin eşi her gün 10 defa baş parmağını eşinin karnında dolaştırarak ya Mübdi u okursa Allah ın izniyle düşük olmuyormuş.biz yapıyoruz tavsiye ederim...

Gunaydin kizlar
Dun aksam kayinvalidem bizde kaldi esim on eiyor sagolsumlar cok gecmis olsuna gelen oldu bir kisi haric ust katimda oturan kuzenim ve esi kuzenim erkek bayan esi ise bir turlu gelmedi persembeden beri ystistayim cpkta kizginim ona onlarin cocuklari yok ben onlari defalaeca dr goturdum cevimdrn bir cok kez paralara harcadim destek oldum akil verdim yol gosterdim derken benim tedavim olumlu sonuclandi egeye tup bebekle hamile kaldim tam imi ay evr adim atmadi tamam icten uzulebilir ama onca yaptigim iyiligin karsiligi bumiydu simdi 3.5 sene sonra hamilryim yine ayni manxara ama bugun yarin kapida bahcrde gorursem bir gecmis olsuna bile gelmediniz ask olsun diyecegim insanlar artik bu yuzden uzaklasiyor birbirlerinden
Ben bir daha onkar yardima ihtiyac duyduklarinda yardimci olurmuyum aala kaparim kapimi jayatima bakarim

Neyse dun aksam amcamin hanimi ve cocuklari geldi evde birilrri varken vakit daha cabuk geciyo

Biz oglumla bu gece burda kaldi onuda cok ihmal etmek istemiyorum bu durumdan oturu ikimiz yatak odsinda yattik esim cocuk odasinda kayinvakidem salonda
Cikamiyoz yatak odasindan simdi

Dun aksam isyrime haber verdim onlarin cok yakin tanidigi capada ana bilim dali baskani bi dr gotusturduler beni adam suan tapilcak en digru tedavidesin gunde uc tane ped bastan asagi dokuyirsa sikinti var demejtir dedi ama banada gelsen onada gitsen sonuc degismezmis istiratten basks care yok
Kanama kesilmwzse bebek anormali olan bi durum,vardir hicte uzulmesin demis bol su igne sabag aksam zateb en maximum tedavi su aka aka yolunu bukur dedi

Oyke yani bugun kahvaltiya annem dedem gelicek bugunde bi sekilde gecer insallah

Canim ogreniyoruz iste herkesin gercek taraflarini aci oluyo ama olsn ..bnmde burdaki kuzenlerimin fis ist da ki hergun ariyo nasilsin sunu ye boyle yap diye ..
Yada hemen kotu dusunmeyelim belki de onlarinda ciddi bi sikinyilari vardir ve gelememislerdir..sonuzcta gunahlarini da almayalim..
Daha ne kadar ne kadar yatcaksin dr fln bisi dedi mi bn simdi cepten giriyorum da kac hftalik oldu snn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…