- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
slm kızlar moralim cok bozukdun ıkılı ıcın gıttım bebeğim 4.3 cm mıs 4.5cm olması gerekıyomus pazartesı gel dedı oyle bakalımddı ama ense kalınlığı ılk once 2.0 cıktı gıt ıdrarını yap oyle olcelım dedı olctu 1.9 cıktı sınırda dedı rısk olabılır dedı
canım benim hiiiiç üzülme bu sadece bi tarama. ben taramamı tıp fakültesine yaptırmıştım. asistan saatlerce açıkladı bunun ne olduğunu. ben de kısaca sana anlatayım. dediki canım bana bu bir tarama testi doğruyu gösterme ihtimali çok çok düşük. yani benim ense kalınlığı 1.2 çıktı ama sanmaki senin çocuğun yüzde yüz sağlıklı doağacak. böyle bir ihtimal yok dedi. aynı şekilde sıınırın üzerinde çıkan annenin de sakat çocuk doğuracağı ihtimali de o kadardır dedi. eğer kesin bir sonuç istiyorsan bebeğin beyninden su alalım dedi. ama ben onu sevabıyla günahıyla istiyorum aldırmıycam dersen gerek yok tabi dedi. yani anlayacağın burda sen ben de dahil tüm annelerin böyle bir ihtimali var. bize düşen ise yaradana dua edip sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşmak olacak.slm kızlar moralim cok bozukdun ıkılı ıcın gıttım bebeğim 4.3 cm mıs 4.5cm olması gerekıyomus pazartesı gel dedı oyle bakalımddı ama ense kalınlığı ılk once 2.0 cıktı gıt ıdrarını yap oyle olcelım dedı olctu 1.9 cıktı sınırda dedı rısk olabılır dedı
Bursadayim cnm sen?
slm kızlar moralim cok bozukdun ıkılı ıcın gıttım bebeğim 4.3 cm mıs 4.5cm olması gerekıyomus pazartesı gel dedı oyle bakalımddı ama ense kalınlığı ılk once 2.0 cıktı gıt ıdrarını yap oyle olcelım dedı olctu 1.9 cıktı sınırda dedı rısk olabılır dedı
bendede göbekte kıllanma oldu ve hamilelik çizgisi var sizlerdede varmı?
İyi akşamlar kızlar
Kaç gündür giremedim. Raporluydum evde dinleniyordum tansiyon yüzünden. Ilaca başlamıştım zaten. Bir de 24 saatlik idrar testi istemişti doktor. Onda protein kaçağı çıktı. Yoğun protein tüketmem gerekiyormuş. Bir de yakın takip önemli preeklampsi adayı olabilirsin dedi.üzüldüm biraz ama yapacak bir şey yok. Zamanla göreceğiz.
Bu arada eşimin dedesini kaybettik. Cenazeye gittik şehir dışına. Hastaydi bekliyorduk ama yine de üzüldük tabi.
Sizler de iyisiniz galiba. Benim de yüzümde sivilceler var. Ve karnım taa göğüs hizamdan itibaren o kadar tüylendi ki. Acayip çirkin görünüyor. Sanırım aldırmak zorunda kalacağım. Göbeğime hevesle bakamam böyle olursa
Ben de bu çarşamba kontrole gideceğim. Tam 12+0 oluyorum. Bakalım ense kalınlığına falan bakacak mı göreceğiz...
Başınız sağolsun canım dikkat et kendine moralini yüksek benim başından beri öğrendiğim tek şey moral yüksekliği ve pozitif düşünmek en güzeliİyi akşamlar kızlar
Kaç gündür giremedim. Raporluydum evde dinleniyordum tansiyon yüzünden. Ilaca başlamıştım zaten. Bir de 24 saatlik idrar testi istemişti doktor. Onda protein kaçağı çıktı. Yoğun protein tüketmem gerekiyormuş. Bir de yakın takip önemli preeklampsi adayı olabilirsin dedi.üzüldüm biraz ama yapacak bir şey yok. Zamanla göreceğiz.
Bu arada eşimin dedesini kaybettik. Cenazeye gittik şehir dışına. Hastaydi bekliyorduk ama yine de üzüldük tabi.
Sizler de iyisiniz galiba. Benim de yüzümde sivilceler var. Ve karnım taa göğüs hizamdan itibaren o kadar tüylendi ki. Acayip çirkin görünüyor. Sanırım aldırmak zorunda kalacağım. Göbeğime hevesle bakamam böyle olursa
Ben de bu çarşamba kontrole gideceğim. Tam 12+0 oluyorum. Bakalım ense kalınlığına falan bakacak mı göreceğiz...
cok memnun oldum cnm bizde 1 sene once geldik agridaydik Allah kolaylik versinbir polis eşi de benim, batmandayız şark görevinde
bende Aydındayım.Yozgatta şark görevini bitirdik 2 ay önce buraya geldik.
Kızlar yarın doktora gitcem ikili test için. İdrara sıkışık mı gidiliyor? Bi de sorularım vardı doktora sorcaktım tam uykuya geçtiğim an düşünüyorum o yüzden not da edemiyorum unutuyorum :)))
Başınız sağolsun canım dikkat et kendine moralini yüksek benim başından beri öğrendiğim tek şey moral yüksekliği ve pozitif düşünmek en güzeli) bende de var ergen sivilcelerim başladı hatta saçlarım ertesi gün yağlanıo o derece ama normalmiş kullanmada var hatta eşin noldu senin göbeğine benden çok kılın var dedi manyak mı ) ama sir yaptırcam ben de heralde şu an çok takmıyorum ama ilerde psikolojimi bilemem )
Benim killanma yok. Oglumdamolmustu cizgi gobegimde simdi henuz yok
Tuylenen arkadaslarim buyuk ihtimalle erkek tasiyosunuz gobusunuzde
Benimde yarin var canim idrara sıkışık olmaya gerek yok diye biliyorum.
aaaaaa ask olsunnnnnnn hayatim tavrini koy yaaaa bu ne boyleeeee kalkma esin halletsin haftada 3 kez nedir yaa gitsinle cafeye olur mu oyle seykızlar bizde digiturk var tabii lig tv de...maç olduğu zaman eşimin akrabaları hep bize doluşuyolar.bu akşam 7 de yine gs-bjk maçı varmış.inan bıktım artık ya evimin kahveye dönmesinden.bu halimle garson gibi hiç oturmuyorum.haftada 2-3 maç oluyo.bi sürüde işim vardı bugün çok yoruldum zaten.
desinler ya desinler evet naz yapiyorsun nazlaniyorsun ki naz degil bu sagligin bebegin icin dinlenmen lazim yorma kendini hem naz yapsan onlara ne esin destek olduktan sonra ayyy cok sinir oldum vallahi kac yasindaydin sen?o da öyle diyo sağolasun ama ben utanıyorum.eşi de bi hamile iyiki naz yapıyo derler diye.
haklısın canım da eşim çağırmıyoki maç günü çekilip geliyolar.maç 7 deymiş 6 daymış bunlar akşam yemeği yedi mi acaba?ya da müsaitler mi?evdeler mi bi planları var mı?kimin umurunda soran yokki.zaten ilk çayları ben koyuyorum sonra eşim devam ediyo.ama bi çaylada kalınmıyo ki maalesef.eşimede acıyorum polis zaten yoğun çalışıyo.7 de gelicek işten.misafir ondan önce gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?