2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım moralini bozma sakın o testlerin yanılma payı var. Kotu bir sey soylerse bile mutlaka basla bir dr ada git.

canım benim hiiiiç üzülme bu sadece bi tarama. ben taramamı tıp fakültesine yaptırmıştım. asistan saatlerce açıkladı bunun ne olduğunu. ben de kısaca sana anlatayım. dediki canım bana bu bir tarama testi doğruyu gösterme ihtimali çok çok düşük. yani benim ense kalınlığı 1.2 çıktı ama sanmaki senin çocuğun yüzde yüz sağlıklı doağacak. böyle bir ihtimal yok dedi. aynı şekilde sıınırın üzerinde çıkan annenin de sakat çocuk doğuracağı ihtimali de o kadardır dedi. eğer kesin bir sonuç istiyorsan bebeğin beyninden su alalım dedi. ama ben onu sevabıyla günahıyla istiyorum aldırmıycam dersen gerek yok tabi dedi. yani anlayacağın burda sen ben de dahil tüm annelerin böyle bir ihtimali var. bize düşen ise yaradana dua edip sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşmak olacak.

canım daha bebeğinin boyu uygun değilki ikili test için.bence kafana takma belki bebek büyüdükçe ense kalınlığı azalıyodur.

Canim simdi baktim netten 3 mm ve uzeri cok riskliymis senin 1.9 cikmis neresi riskli doktoruna cok sinir oldum.
Üzülme bebegin cok saglikli insallah.

hay senin riskli diyen o doktoruna...benim de bebeğimin ense kalınlığı 1,9 çıkmıştı ve gayet normal dedi,boyu da 6,4 cm idi 12+2 de gitmiştim....kafana takma doktordan doktora değişiyor ve asla ama aslaa riskli bir durumun yokk heralde hastanenin paraya ihtiyacı var amniyosentez içinn...senin yerinde olsam başka yerde birdaha ölçüm yaptırırırm...

İyi akşamlar kızlar
Kaç gündür giremedim. Raporluydum evde dinleniyordum tansiyon yüzünden. Ilaca başlamıştım zaten. Bir de 24 saatlik idrar testi istemişti doktor. Onda protein kaçağı çıktı. Yoğun protein tüketmem gerekiyormuş. Bir de yakın takip önemli preeklampsi adayı olabilirsin dedi. üzüldüm biraz ama yapacak bir şey yok. Zamanla göreceğiz.

Bu arada eşimin dedesini kaybettik. Cenazeye gittik şehir dışına. Hastaydi bekliyorduk ama yine de üzüldük tabi.

Sizler de iyisiniz galiba. Benim de yüzümde sivilceler var. Ve karnım taa göğüs hizamdan itibaren o kadar tüylendi ki. Acayip çirkin görünüyor. Sanırım aldırmak zorunda kalacağım. Göbeğime hevesle bakamam böyle olursa

Ben de bu çarşamba kontrole gideceğim. Tam 12+0 oluyorum. Bakalım ense kalınlığına falan bakacak mı göreceğiz...

bendede göbekte kıllanma oldu ve hamilelik çizgisi var sizlerdede varmı?

Bende de kıllanma oldu göbeğimde hamilelik çizgimde oluştu geçen haftadan beri çenemde de ergen gibi sivilcelerim eksik değil böle bi değişik pantolonlarımın hiçbirini giyemiyorum hep dar kesim düşük bel kullanıodum bol bol pantolon aldım mide bulantılarım devam sıklığı azaldı gibi göğüslerim büyüdü baya bi uyku yok bende tam tersi uykusuzluk var gece sanki hayat boyu su içmemişim gibi su içmeye ve wc ye kalkıyorum bazen sıtma gibi böle üşümek gelio titriyorum baze üzerime herşey fazla gelio evdeyim ben işsiz olduğum için belki bütün gün evde olmaktan da ileri gelebilir ev bazen bana fazla gelio böyle serin serin rüzgara karşı yürümek istiyorum dışarı çıkıyorum böle değişik bi hal aldım.
Tiksindigim yiyecekler oluştu ki çok severim balık soğan sarımsak yok tahamülüm yok o derece)
Birde sulu salçalı yemek yiyemiyorum favori yiyeceklerim peynir ekmek mandalin yumurta süt ( bu arada yumurtayı yemezdim hamilelikten önce bu da benim için ilginç bi deneyim)

Basiniz sağolsun canim.

Cok gecmis olsun sana da.dikkat et kendine canim.protein agirlikli beslen..
Insallah hersey yolunda gidecek.

Kızlar yarın doktora gitcem ikili test için. İdrara sıkışık mı gidiliyor? Bi de sorularım vardı doktora sorcaktım tam uykuya geçtiğim an düşünüyorum o yüzden not da edemiyorum unutuyorum :)))

Başınız sağolsun canım dikkat et kendine moralini yüksek benim başından beri öğrendiğim tek şey moral yüksekliği ve pozitif düşünmek en güzeli ) bende de var ergen sivilcelerim başladı hatta saçlarım ertesi gün yağlanıo o derece ama normalmiş kullanmada var hatta eşin noldu senin göbeğine benden çok kılın var dedi manyak mı ) ama sir yaptırcam ben de heralde şu an çok takmıyorum ama ilerde psikolojimi bilemem )

Kızlar yarın doktora gitcem ikili test için. İdrara sıkışık mı gidiliyor? Bi de sorularım vardı doktora sorcaktım tam uykuya geçtiğim an düşünüyorum o yüzden not da edemiyorum unutuyorum :)))

Benimde yarin var canim idrara sıkışık olmaya gerek yok diye biliyorum.

Tuylenen arkadaslarim buyuk ihtimalle erkek tasiyosunuz gobusunuzde

Tuylenen arkadaslarim buyuk ihtimalle erkek tasiyosunuz gobusunuzde

Ben hamile oldugumu ogrenmeden once kiz bebege hamile kalacagimi ruyamda gormustum. O yuzden kiz bebege alistirdim kendimi :)sen simdi erkek yazinca esimle cimlerde top oynayan cocuk hayali kurdum :) Kizida erkegide fark etmez aslinda. Saglikli hayirli evlat olsun onemli olan o.

aaaaaa ask olsunnnnnnn hayatim tavrini koy yaaaa bu ne boyleeeee kalkma esin halletsin haftada 3 kez nedir yaa gitsinle cafeye olur mu oyle sey
o da öyle diyo sağolasun ama ben utanıyorum.eşi de bi hamile iyiki naz yapıyo derler diye.
desinler ya desinler evet naz yapiyorsun nazlaniyorsun ki naz degil bu sagligin bebegin icin dinlenmen lazim yorma kendini hem naz yapsan onlara ne esin destek olduktan sonra ayyy cok sinir oldum vallahi kac yasindaydin sen?

ama olmaz ki canim benim acma kapiyi kusura bakmayin musait degilim de kapiyi acmadan banyo falan yaptigini dusunurler onlarda saf degillerdir herhalde esin gelse de tavrinizi koyun bu ne boyle yaaaa hadi ayda 1 olur ayda 2 olur neyse ki gelenler mac icin geldikleri apacik cay icin gelmiyorlar esleriyle kaldi ki haftanin 3 gunu sen kimseye hizmet etmek zorunda degilsin bu halde
normal gunlere birsey diyemeyiz elbette ama sen kendinden baska birde bebeginden mesulsun emanet sana Allah korusun bebegine birsey olsa bunun vebalini kimse kaldiramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…