2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
heralde ben doktora cinsiyetini sormadıkça söylemeyecek hiç tahminde bile bulunmadı salı başka dr gidiyorum bu sefer sorcam belki bebek bacak arasını gösterir bize :)

Filoligum bu halde yemekmi yaptin eltinin gebeligi nasil
Bendr su icemiyorum yavrum benide uatirsinlar istiyom kendimden korkuyom

Dr tarafindan verilen rapor sgk birakilmaliymis buarada haberin olsun bsnim esim goturecek yarin

Bende kullanmıyorum bende .gayet iyiyim benim ilk kızında 5 aydan sonra ek vitamine başlamıştım çünkü ozaman ihtiyaç başlıyor önce kullanmak gereksiz kilolarca sebep oluyor ben herseyi yiyorum ve kendimi gayet iyi hissediyorum sadece 1 kilo aldım şimdiye kadar

kızlar bizde digiturk var tabii lig tv de...maç olduğu zaman eşimin akrabaları hep bize doluşuyolar.bu akşam 7 de yine gs-bjk maçı varmış.inan bıktım artık ya evimin kahveye dönmesinden.bu halimle garson gibi hiç oturmuyorum.haftada 2-3 maç oluyo.bi sürüde işim vardı bugün çok yoruldum zaten.

eşin ağırlasın sen niye kendini yoruyosun

canım sende eşine söle kimseyi çağırmasın hamilesin biraz anlayışlı olsun valla ben şuan hiç misafir karşılayacak durumda değilim hep yatıyorum kendini yorma yada illa birileri gelip maç izliyosa sen başka odaya geç onlara servis yapmak zorunda değilsinki eşin yapsın servisi o hamile halinle senin yardıma ihtiyacın var

Son düzenleme:

haklısın canım da eşim çağırmıyoki maç günü çekilip geliyolar.maç 7 deymiş 6 daymış bunlar akşam yemeği yedi mi acaba?ya da müsaitler mi?evdeler mi bi planları var mı?kimin umurunda soran yokki.zaten ilk çayları ben koyuyorum sonra eşim devam ediyo.ama bi çaylada kalınmıyo ki maalesef.eşimede acıyorum polis zaten yoğun çalışıyo.7 de gelicek işten.misafir ondan önce gelir.

ay iyiki bizim evde onlardan yok ben zaten maçtan nefret ederim eşim Allahtan maça düşkün değil zaten bende migren var gürültü patırdıdan baş ağrısı başlar bu aralar iyice azdı başağrım şuan biraz var inşalah çoğalmaz hamileelikte iyce çoğaldı çok zor bişey napacağımı şaşırıyorum

Canim bende polis esiyim:) bu arada amma dusuncesizlermis onlarda orasi kahvemi sende cikista mac parasi ve cay parasi topla daha gelnezler:)

bendede göbekte kıllanma oldu ve hamilelik çizgisi var sizlerdede varmı?
Gobek cizgim yok henuz.

Gecen yil ayni durumdaydik. Pat diye geliyordu millet kapidan gondermekte olmuyordu. Bu sene digiturk u iptal ettirdik dedik.

slm kızlar moralim cok bozuk dun ıkılı ıcın gıttım bebeğim 4.3 cm mıs 4.5cm olması gerekıyomus pazartesı gel dedı oyle bakalımddı ama ense kalınlığı ılk once 2.0 cıktı gıt ıdrarını yap oyle olcelım dedı olctu 1.9 cıktı sınırda dedı rısk olabılır dedı

Canım sıkma canını.. Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun. Bir daha ki gideceğin zamana hazırla kendini.. Bebeğini de üzme...

Ne olacak bizim şu tedirgin halimiz ya:18:

hayırlısı olsun diye dua edelim

Canım sıkma canını.. Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun. Bir daha ki gideceğin zamana hazırla kendini.. Bebeğini de üzme...

Ne olacak bizim şu tedirgin halimiz ya:18:

yarın gidicem işte 1.5 da randevum var esıme bısey demedım daha onunda kasıgında sıslık cıktı aksam 4 de onunda randevusu var onun ıcınde endıselıyım kv.ler de koyde napcam bılmıyorum

yarın gidicem işte 1.5 da randevum var esıme bısey demedım daha onunda kasıgında sıslık cıktı aksam 4 de onunda randevusu var onun ıcınde endıselıyım kv.ler de koyde napcam bılmıyorum

Hayırlısını isteyelim hayırlısı olsun tatlım... İnşallah eşinde de sorun yoktur.. Benim eşimde kasık fıtıgı var inan şişliği 1 yumruk kadar var, ama sorun yok şükürler olsun.. Umuyorum geçicidir. Yarın bende doktora gidicem.. Ve senin içinde dua edicem.. Yıpratma kendini balım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…