ben şu an hiç vitamin ilaç hiçbirşey kullanmıyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum bebişin gelişimide iyi..:26:
kullanmamamda bir sıkıntı yoktur umarım yeterli dengeli beslenmek yeterlidir umarım
ilaç kullandığım zaman kendimi çok bitkin ve şiş hissediyorum vitaminler kilo aldırıyor sanki..
benim mide ve bağırsak sorunum vr ilaçlar dokunuyor o yüzden genelde bitkisel içerikli vitaminler kullanıyorum
kızlar bizde digiturk var tabii lig tv de...maç olduğu zaman eşimin akrabaları hep bize doluşuyolar.bu akşam 7 de yine gs-bjk maçı varmış.inan bıktım artık ya evimin kahveye dönmesinden.bu halimle garson gibi hiç oturmuyorum.haftada 2-3 maç oluyo.bi sürüde işim vardı bugün çok yoruldum zaten.
eşin ağırlasın sen niye kendini yoruyosun
kızlar bizde digiturk var tabii lig tv de...maç olduğu zaman eşimin akrabaları hep bize doluşuyolar.bu akşam 7 de yine gs-bjk maçı varmış.inan bıktım artık ya evimin kahveye dönmesinden.bu halimle garson gibi hiç oturmuyorum.haftada 2-3 maç oluyo.bi sürüde işim vardı bugün çok yoruldum zaten.
canım sende eşine söle kimseyi çağırmasın hamilesin biraz anlayışlı olsun valla ben şuan hiç misafir karşılayacak durumda değilim hep yatıyorum kendini yorma yada illa birileri gelip maç izliyosa sen başka odaya geç onlara servis yapmak zorunda değilsinki eşin yapsın servisi o hamile halinle senin yardıma ihtiyacın var
haklısın canım da eşim çağırmıyoki maç günü çekilip geliyolar.maç 7 deymiş 6 daymış bunlar akşam yemeği yedi mi acaba?ya da müsaitler mi?evdeler mi bi planları var mı?kimin umurunda soran yokki.zaten ilk çayları ben koyuyorum sonra eşim devam ediyo.ama bi çaylada kalınmıyo ki maalesef.eşimede acıyorum polis zaten yoğun çalışıyo.7 de gelicek işten.misafir ondan önce gelir.
haklısın canım da eşim çağırmıyoki maç günü çekilip geliyolar.maç 7 deymiş 6 daymış bunlar akşam yemeği yedi mi acaba?ya da müsaitler mi?evdeler mi bi planları var mı?kimin umurunda soran yokki.zaten ilk çayları ben koyuyorum sonra eşim devam ediyo.ama bi çaylada kalınmıyo ki maalesef.eşimede acıyorum polis zaten yoğun çalışıyo.7 de gelicek işten.misafir ondan önce gelir.
Canim bende polis esiyim:) bu arada amma dusuncesizlermis onlarda orasi kahvemi sende cikista mac parasi ve cay parasi topla daha gelnezler:)
Gobek cizgim yok henuz.bendede göbekte kıllanma oldu ve hamilelik çizgisi var sizlerdede varmı?
sen hangi şehirdesin?
slm kızlar moralim cok bozukdun ıkılı ıcın gıttım bebeğim 4.3 cm mıs 4.5cm olması gerekıyomus pazartesı gel dedı oyle bakalımddı ama ense kalınlığı ılk once 2.0 cıktı gıt ıdrarını yap oyle olcelım dedı olctu 1.9 cıktı sınırda dedı rısk olabılır dedı
slm kızlar moralim cok bozukdun ıkılı ıcın gıttım bebeğim 4.3 cm mıs 4.5cm olması gerekıyomus pazartesı gel dedı oyle bakalımddı ama ense kalınlığı ılk once 2.0 cıktı gıt ıdrarını yap oyle olcelım dedı olctu 1.9 cıktı sınırda dedı rısk olabılır dedı
Canım sıkma canını.. Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun. Bir daha ki gideceğin zamana hazırla kendini.. Bebeğini de üzme...
Ne olacak bizim şu tedirgin halimiz ya:18:
yarın gidicem işte 1.5 da randevum var esıme bısey demedım daha onunda kasıgında sıslık cıktı aksam 4 de onunda randevusu var onun ıcınde endıselıyım kv.ler de koyde napcam bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?