2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bu arada gunaydin arkadaslar..7.30 dan beri uyanigim ve 10.15 de dr randevum var cok heyecanliyim ikili test icin..

Bide sila doruk arkadasim cok iyi dusunmussun tabi okuruz arkadaslarmizi bizden daha iyi simdi kim anlayabilirki

Gunaydinn kızlar. .

Hastaneye gidiyoruz ikilimiz ve kontrol için. Insallah hersey yolundadir.

günaydınn güzelimmmm...
arıcam seni ama senden haber bekliorum rahatsız etmek istemiyorum..
o kuzenini falan salla sen..gelen gelir..gelene gelmeyene bundan sonra tavrın değişir o kadar..salla bunları..
kanamanın hala devam etmesi üzdü beni..ini hayırlısı ile o bebek sana tutunacak..benim içime öle doğuyor..sağlıkla kucağına aldığın günleride görücez inş kuzucummm

Katre uzak oksa eyvallah dicem ust katta gunde bin kere bakkala dukkana gidiyor cok asiri isi oksa on dk alir ugramak calismiyorki cok enteresan gercekten kizginim
Ben 10+5 bugun dr gore 11+5 10 is gunu rapor verdiler iki hafta yani hafta sonlariyla 14 oluyo burdanda 4 gun yattim 18 gun istirat oluyo

Bizde okuruz ama kanama varken oluyomu ? Bende diger ark icin okurum olursa

Gunaydinn kızlar. .

İnşallah herşey yolundandır. Bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmisin Ben yine erkek bebek gördüm rüyamda. Güya doktora gitmişim oğlan diyodu bana Cuma kontrolümde belli olur inş.

sanada günaydın cnm sıkma canını gelene kapımız açık gelmeyeninde keyfi bilir ne diyeceksin rabbim inş. onlarada hayırlısıyla evlat versin. sende o zaman ona gitme anlar o zaman hatasını :))
sen yat istirahatıni yap keyfine bak inş.. bebeğin seni bırakmıcak dualarım sizinle cnm

Gunaydinn kızlar. .

günaydın cnm inşallah hayırlı haberlelrle dönersin hadi hayırlısı bakalım bende cuma günü gidicem kontrole geçmiyor bir türlü günler sabırsızlanıyorum...

İnşallah herşey yolundandır. Bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmisin Ben yine erkek bebek gördüm rüyamda. Güya doktora gitmişim oğlan diyodu bana Cuma kontrolümde belli olur inş.

:)) rabbim cümlemizin gönlüne göre verir inş. aynı gün kontrollerimiz :)

:) Keyif yapıyor kuzun içeride. Cicileride pek güzelmiş. Güzel günlerde giysin :)

Bende okurum. Günaydın bu arada herkese. Şu iğrenç ağız acılığım gitmedi hala. Ekşi bir şeyler yiyorum ama pek bir faydası yok.

Son düzenleme:
kızlar hepinize günaydın nasılsınız melek annişler bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrık ederim cınsıyet ögrenenler yukarıdakı anketı işaretleyım bızede bılgı olsun olsun bakalım coğunluk ne

dün gece hiç uyuyamadım gögsümün altında gögüs kafesını ortası ınanılmaz agrıyordu sabaha kadar ağrı çektım sırzlerdede oldumu arkadaşlar gögüslerimde cok ağrıyor

günaydin kizlaaar uzun bir aradan sonra tekrar evimdeyim çok şükür.gerçi annemler bana da kizima da çok çok iyi bakti ama yine de evimi ozlemişim.her ne kadar beni bekleyen bir ton iş varsa da burda olmak güzel...

mide bulantim bugün azaldi sanki ya da henüz bişey pişirip kokusunu almadiğim için mi oyle bilmiyorum. 1 ay oldu doktora gitmeyeli bugün randevu alip gidicem.belki cinsiyette belli olur heyecanliyim valla...

Göğüslerim ağrıyor. Tabi artık büyüyorlar. Onunla alakalıdır.

geçmiş olsun canım. tarif ettiğin yerde mide ağrısı da olabiliyor bazen, çok ayırt edilemiyor. belki de miden ağrımıştır

Günaydın ,

Bende de göğüs ağrısı var,yatağıma küçük kare bir yastık koydum,yumuşak,yan yatarken onun üzerine yaslıyorum yoksa çok acıyo,yatamıyodum yastıktan önce,tavsiye ederim

geçmiş olsun canım. tarif ettiğin yerde mide ağrısı da olabiliyor bazen, çok ayırt edilemiyor. belki de miden ağrımıştır

kuzum benım ama mıde ağrısı kemık batması gıbımı oluyor dün resmen ağlıyacaktım eşim sırt üstü yat bıraz dedı süreklı sağa yatmaktan olur dedı bende sırt üstü yattım sabaha karsı hafıfledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…