Gunaydin kizlar
Dun aksam kayinvalidem bizde kaldi esim on eiyor sagolsumlar cok gecmis olsuna gelen oldu bir kisi haric ust katimda oturan kuzenim ve esi kuzenim erkek bayan esi ise bir turlu gelmedi persembeden beri ystistayim cpkta kizginim ona onlarin cocuklari yok ben onlari defalaeca dr goturdum cevimdrn bir cok kez paralara harcadim destek oldum akil verdim yol gosterdim derken benim tedavim olumlu sonuclandi egeye tup bebekle hamile kaldim tam imi ay evr adim atmadi tamam icten uzulebilir ama onca yaptigim iyiligin karsiligi bumiydu simdi 3.5 sene sonra hamilryim yine ayni manxara ama bugun yarin kapida bahcrde gorursem bir gecmis olsuna bile gelmediniz ask olsun diyecegim insanlar artik bu yuzden uzaklasiyor birbirlerinden
Ben bir daha onkar yardima ihtiyac duyduklarinda yardimci olurmuyum aala kaparim kapimi jayatima bakarim
Neyse dun aksam amcamin hanimi ve cocuklari geldi evde birilrri varken vakit daha cabuk geciyo
Biz oglumla bu gece burda kaldi onuda cok ihmal etmek istemiyorum bu durumdan oturu ikimiz yatak odsinda yattik esim cocuk odasinda kayinvakidem salonda
Cikamiyoz yatak odasindan simdi
Dun aksam isyrime haber verdim onlarin cok yakin tanidigi capada ana bilim dali baskani bi dr gotusturduler beni adam suan tapilcak en digru tedavidesin gunde uc tane ped bastan asagi dokuyirsa sikinti var demejtir dedi ama banada gelsen onada gitsen sonuc degismezmis istiratten basks care yok
Kanama kesilmwzse bebek anormali olan bi durum,vardir hicte uzulmesin demis bol su igne sabag aksam zateb en maximum tedavi su aka aka yolunu bukur dedi
Oyke yani bugun kahvaltiya annem dedem gelicek bugunde bi sekilde gecer insallah
Canim ogreniyoruz iste herkesin gercek taraflarini aci oluyo ama olsn ..bnmde burdaki kuzenlerimin fis ist da ki hergun ariyo nasilsin sunu ye boyle yap diye ..
Yada hemen kotu dusunmeyelim belki de onlarinda ciddi bi sikinyilari vardir ve gelememislerdir..sonuzcta gunahlarini da almayalim..
Daha ne kadar ne kadar yatcaksin dr fln bisi dedi mi bn simdi cepten giriyorum da kac hftalik oldu snn?
Gunaydinn kızlar. .
Hastaneye gidiyoruz ikilimiz ve kontrol için. Insallah hersey yolundadir.
Gunaydin kizlar
Dun aksam kayinvalidem bizde kaldi esim on eiyor sagolsumlar cok gecmis olsuna gelen oldu bir kisi haric ust katimda oturan kuzenim ve esi kuzenim erkek bayan esi ise bir turlu gelmedi persembeden beri ystistayim cpkta kizginim ona onlarin cocuklari yok ben onlari defalaeca dr goturdum cevimdrn bir cok kez paralara harcadim destek oldum akil verdim yol gosterdim derken benim tedavim olumlu sonuclandi egeye tup bebekle hamile kaldim tam imi ay evr adim atmadi tamam icten uzulebilir ama onca yaptigim iyiligin karsiligi bumiydu simdi 3.5 sene sonra hamilryim yine ayni manxara ama bugun yarin kapida bahcrde gorursem bir gecmis olsuna bile gelmediniz ask olsun diyecegim insanlar artik bu yuzden uzaklasiyor birbirlerinden
Ben bir daha onkar yardima ihtiyac duyduklarinda yardimci olurmuyum aala kaparim kapimi jayatima bakarim
Neyse dun aksam amcamin hanimi ve cocuklari geldi evde birilrri varken vakit daha cabuk geciyo
Biz oglumla bu gece burda kaldi onuda cok ihmal etmek istemiyorum bu durumdan oturu ikimiz yatak odsinda yattik esim cocuk odasinda kayinvakidem salonda
Cikamiyoz yatak odasindan simdi
Gunaydinn kızlar. .
Hastaneye gidiyoruz ikilimiz ve kontrol için. Insallah hersey yolundadir.
İnşallah herşey yolundandır. Bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmisinBen yine erkek bebek gördüm rüyamda. Güya doktora gitmişim oğlan diyodu bana Cuma kontrolümde belli olur inş.
merhaba teyzeciklerim bu benim son resmim rahatım cok yerinde oldugu için cok uyuyorum :)))
Eki Görüntüle 810607
buda babacıgımın bana aldıgı ilk hediye daha cinsiyetimi bilmiyolar ama cok güzel dimi :))
ellerinizden öperim kardeşlerime selammmm :)))
Eki Görüntüle 810608
Bir önerim var foruma her girişimde arkadaşlarımızın bazılarını üzgün görüyorum kanamaları olduğu için doğal olarak endişeliler eğer siz de olur derseniz düşük riski olan arkadaşların adına 70bin Ya Mübdi okuyalım inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri yazalım buradanevet derseniz bu yazımı alıntı yaparak söylersiniz buna göre okumak isteyen arkadaşlara dağıtırız her gönülün duası başkadır Allah evlatlarımızı korusun inşallah
kızlar hepinize günaydın nasılsınız melek annişler bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrık ederim cınsıyet ögrenenler yukarıdakı anketı işaretleyım bızede bılgı olsun olsun bakalım coğunluk ne
dün gece hiç uyuyamadım gögsümün altında gögüs kafesını ortası ınanılmaz agrıyordu sabaha kadar ağrı çektım sırzlerdede oldumu arkadaşlar gögüslerimde cok ağrıyor
kızlar hepinize günaydın nasılsınız melek annişler bu arada cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrık ederim cınsıyet ögrenenler yukarıdakı anketı işaretleyım bızede bılgı olsun olsun bakalım coğunluk ne
dün gece hiç uyuyamadım gögsümün altında gögüs kafesını ortası ınanılmaz agrıyordu sabaha kadar ağrı çektım sırzlerdede oldumu arkadaşlar gögüslerimde cok ağrıyor
Göğüslerim ağrıyor. Tabi artık büyüyorlar. Onunla alakalıdır.
geçmiş olsun canım. tarif ettiğin yerde mide ağrısı da olabiliyor bazen, çok ayırt edilemiyor. belki de miden ağrımıştır
canım ama dün gögüs kafesım cok ağrıyordu ınanılmaz baskı ve ağrı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?