günaydin kizlaaar uzun bir aradan sonra tekrar evimdeyim çok şükür.gerçi annemler bana da kizima da çok çok iyi bakti ama yine de evimi ozlemişim.her ne kadar beni bekleyen bir ton iş varsa da burda olmak güzel...
mide bulantim bugün azaldi sanki ya da henüz bişey pişirip kokusunu almadiğim için mi oyle bilmiyorum. 1 ay oldu doktora gitmeyeli bugün randevu alip gidicem.belki cinsiyette belli olur heyecanliyim valla...
Hadi ins.
Gunaydin kizlar... doktora gidecek olanlarnhayirli haberlerinizi bekliyoruz...
Günaydın ,
Bende de göğüs ağrısı var,yatağıma küçük kare bir yastık koydum,yumuşak,yan yatarken onun üzerine yaslıyorum yoksa çok acıyo,yatamıyodum yastıktan önce,tavsiye ederim
merhaba hamiş arkadaşlar.Ben bu forumda farklı konulardan nisan anneleri konusunu bugün keşfedip alırsanız eğer aranıza katılanlardanım.
bugün 9+2 deyim ve sabaha kadar sadece yarım saat uyudum.Diş ağrısından uyuyamıyorum geceleri ve sabah 6 da işe geliyorum.Dün hastaneye gittim diş için ama muayene bile etmiyorlar bebiş için.Tuzlu suyla ağzımı çalkalıyorum minoset içiyorum ama kesmiyo.sarımsakta koydum dişime oda olmuyo.((
Onu bilemiyorum ama kötü bir şey getirme aklına. Bu arada psikolojik mi bilmiyorum ama bende yüz üstü yatamıyorum ki benim en sevdiğim yatış pozisyonudur
ah ah aynen bende yüz üstü yatmayı özledim bide yastığıma sarılıp uyumayı şimdi uyuken neler cekıyorum bana sor ama meleklerimiz için değer ne yapalım sağlıcakla kucağımıza alalım
kuzum benım ama mıde ağrısı kemık batması gıbımı oluyor dün resmen ağlıyacaktım eşim sırt üstü yat bıraz dedı süreklı sağa yatmaktan olur dedı bende sırt üstü yattım sabaha karsı hafıfledi
merhaba hamiş arkadaşlar.Ben bu forumda farklı konulardan nisan anneleri konusunu bugün keşfedip alırsanız eğer aranıza katılanlardanım.
bugün 9+2 deyim ve sabaha kadar sadece yarım saat uyudum.Diş ağrısından uyuyamıyorum geceleri ve sabah 6 da işe geliyorum.Dün hastaneye gittim diş için ama muayene bile etmiyorlar bebiş için.Tuzlu suyla ağzımı çalkalıyorum minoset içiyorum ama kesmiyo.sarımsakta koydum dişime oda olmuyo.((
Günaydın kızlar. Doktordan geldim. İkili test için gittik. Kan verdim. Ense kalınlığımız harika burun kemiğimiz var. Herşey yolunda çok şükür. 11+5 iz ama doktor 12+4 dedi:) boyu uzun olacak dedi:) 23 ekime randevu aldık. Cinsiyeti %51 kız dedi ama bir dahakinde kesinleşir dedi. Yine kıpır kıpırdı bebeğim. Ayak parmaklarını bile gördüm 4 boyutlu da gördük çok çok çokk tatlıydı maşallah. :)
Günaydın kızlar. Doktordan geldim. İkili test için gittik. Kan verdim. Ense kalınlığımız harika burun kemiğimiz var. Herşey yolunda çok şükür. 11+5 iz ama doktor 12+4 dedi:) boyu uzun olacak dedi:) 23 ekime randevu aldık. Cinsiyeti %51 kız dedi ama bir dahakinde kesinleşir dedi. Yine kıpır kıpırdı bebeğim. Ayak parmaklarını bile gördüm 4 boyutlu da gördük çok çok çokk tatlıydı maşallah. :)
bendede var o fazla takıntı kayınvalidem küçücük bebekleri sıktırarak canını acıtarak severmiş eşimle kaynım öyle söylüyor bende bilmiyorum napıcamevet ne güzel annenle aynı apartmanda , benim annem çok uzakta 12 saat otobusle :) ama , ben çalışmaya başladığımda bebeğim bakmaya gelecekler babamla birlikte . kv avrupa yakasında biz anadolu yakasındayız zaten annem gelemeseydi kv gelecekti , aynı evde kalacaktık ben dayanamazdım onunla aynı evde yaşamaya , hele birde çocuğuma mudahele ederse karışırsa sürekli konuşursa hiç affetmem , birde sürekli gece gündüz ağzı açık uyuyan bir model ben çocuğumu ona emanet edemem . Birde benim psikolojim çok da sağlam sayılmaz , fazla takınıtılıyım .
toruncularsa olabilir canım aman boşver ozaman biz bebeklerimizle ilgilenmekten pek sinir olmayız sanırım bişeyeAma işte birtanecik oğulları var tek torun. O beni korkutuyor ya daha çok gelip kalmak isterse
haklısın canım kimse laf söyletmez bende söylemiyorum zaten ama eşim yapılanların farkında değil sadecebence de canım sen hiçkimseyi kaynanan da dahil takma. daha neler duyacağız etraftan. bu bebek zayıf, suratında leke kalmış hamilelikten aaaa ne kadar kilon var sütün mü yaramıyor vs vs. hepsini takarsak yandık. boşvermeyi öğrenmek lazım şu dönemde.
benim kaynanam 70 yaşın üzerinde. ayrı şehirlerde yaşıyoruz. ama bana karışmaz sağolsun zaten bir sürü hastalık başında kimseyi görecek hali yok. kadıncağız 11 tane doğum yapmış 8 tanesi yaşamış teeee doktorun olmadığı karın kışın altında bir sobayla ısındıkları zamanlarda. şimdi o kadına da hamilelikle ilgili yakınamam da :) severim kendisini kısacası. eşim de ailesi konusunda çok hassastır. ama kim olsa öyledir kızlar objektif bakmak lazım. ben babanemle yaşıyorum halen. bilmeden bir hata yapsa ben atışırım onla ama eşim bir şey dese beni rahatsız eder. ben de babaneme laf söyletmem doğrusu.
maşallah canım darısı başımızakızlar doktordan geldim şkşlş test sonucum 10 binde 1 yani çok iyi çıkmış darısı başınıza
ay nasıl bi eltiymiş o fesat şey kendi zevki yokmu acaba ay okurken bile sinir oldum..mesela bişey aınca deki bunun bari aynısını alma iyice ikizlere benzedik falan de şakayla karışıkmaşallah annesi
amannn takmaa sen cnm kimseyi ya eşin ve bebişinle yaşa..onlar herşeyi söyler yaparlar
kızlar konu kvlerden açılmışken bende anlatayımmı:)benim kv den kb den allah razı olsun okadar iyilerki...ama bende de bir elti varr evlerden uzak...
biz eşimle tanıştığımızda eltim ve kaynım sevgiliydi 5 /6 yıllık.bizden küçükler ve kaynımın ne işi ne askerliği vardı kvden önce abisi demiş ve onlara izin vermemiş kadın..ama biz söz yaptık bir hafta sonra söz istedi.nişan yaptık bir ay sonra nişan yaptı..nişanlığımı evimin tüm eşyalarını beyaz istiyorum dedi tamam sen al ben almam başka renk alırım dedim gittim elbisemi yeşil aldım oda aynı renk aynı desen tıpatıp aynı nişanlığı aldı.herkes peş peşe yaptınızda alamadınzda seninkini mi giydi dediler..sonra dünyada kaç çeşit alyans var benimkiyle aynı desen aynı model aldı...düğünümüz arasında 1 ay var...gelinlik modellerimiz aynı...bindallımız tacımız ayakkabımız aynı...sonra evimizde perdelerimiz tüllerimiz yemek odamız salonumuz aynı...eger aynısını bulamazsa bilenlere eltim hangisini aldı diye soruyormuş..arkadaşa en sonunda kızım uğraşma donlarımız bile aynı oldu artık dedim...düğünden sonra altınlarımızın sayısı farklı oldu diye bile surat yaptı bende kv ler aynı gram taktılar sen akrabalarına kız cnm dedim..şimdide benim hamile olduğumu duydu bir ay boyunca bebek yapana kadar benle konuşmadı olduğum yerlere gelmedi gelincede surat asıp vukuat çıkardı...çok şükür şimdi hamile 7 haftalık:) ve geçen gün hastaneye yatınca ben oda kontrele geldi..benim kanamam var sancım var herkes beni bekliyor diye ayyy bende kötüyüm dedii ama bişe çıkmadı çok şükür..ama iki gündür yatıyor zavallı kv arada dolanıp duruyor....bakalım daha bizde çok olaylar olur
aynen bende sürekli ağlıyorum birde evde yalnızım ben eşim işte akşama kadar burda hiiiççç kimsemiz yok durup durup ağlıyorum hormonlar mahvetti beniArkadaşlar kayınvalide-görümce vs sıkıntılarınızı okudum, bazen güldüm bazen şaşırdım. Hamilelikte hormonlar tavan yapıyor, çok hassaslaşıyoruz. Ben yerli yersiz ağlıyorum bu aralar mesela. O yüzden size tavsiyem negatif enerji aldığınız kişilerden ve ortamlardan uzak durun. Rahat ettiğiniz ortamlara gidin, iletişiminden keyif aldığınız sizi rahatlatacak insanlarla bir arada olun. Moral-motivasyon gıda kadar önemli bence bu dönemle. İyi hafta sonları
sen hamilelik ve güzellikle ilgili bi topik açıcaktın açtın mı onu? açta kafamız dağılsın birazBoyle yattigim icin kendimi cok zayif hissediyorum oda gitmesin
Maşallah bebeğine. Benimde 3 haftam var daha. Zaman çabuk geçsede gidip görsek. Ben ikili test yaptırmayacağım gerçi ama bebeğimi göreceğim diye şimdiden heyecanlanıyorum
kıslar karnımız ne zaman çıkmaya başlayacak.Ben geçen hafta doktora gittim yanındaki hemşire karnın çıkmaya başlamış dedi.Ama gaz sorunum çok o şişlik ondan dedim.Hayır altta bebekten dolayıda var dedi ama ben hala gaz olduğunu iddia ediyorum :)))
Allah korusun kötü bi sonuç olsa bile bebeğimden vazgeçmem. Ama iyi olduğunu bilince rahatlıyor insan. Yaptırmasam testi zaman geçmez acaba diye düşünmekten:) sen de gör bebeğini de inşallah özlem gider. Doktor cd de verdi özleynce izlerim:)
oh oh maşallah çok sevindim, gözün aydın
kıza da çok sevindimbenim ikizlerden birine erkek dedi, bana diğeri de erkek gibi geliyor, o nedenle çok seviniyorum kız haberlerine inşallah hep sağlıklı gider bebiş
Bizim dr dan isterim bende cd. İkili teste veriyorlar sanırım. Belki vermez bana ama şansımı denerimBabasıyla oturup onu seyrederiz artık her akşam
Evet evet izleyin:) süper olur:) hangi şehirdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?