2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

hoşgeldin baya olmuş doktora gitmeyeli, bebiş sana çok büyümüş gelecek. Eğer doktorunun ultrason cihazı iyiyse ve bebeğin pozisyonu uygunsa belki söyler cinsiyetini bu kısımlar çok heyecanlı oluyor...

Hadi ins .
Gunaydin kizlar... doktora gidecek olanlarnhayirli haberlerinizi bekliyoruz...

Günaydın. ikili test sonuçlarıyla birlikte cinsiyet tahminleri de artar belki

merhaba hamiş arkadaşlar.Ben bu forumda farklı konulardan nisan anneleri konusunu bugün keşfedip alırsanız eğer aranıza katılanlardanım.
bugün 9+2 deyim ve sabaha kadar sadece yarım saat uyudum.Diş ağrısından uyuyamıyorum geceleri ve sabah 6 da işe geliyorum.Dün hastaneye gittim diş için ama muayene bile etmiyorlar bebiş için.Tuzlu suyla ağzımı çalkalıyorum minoset içiyorum ama kesmiyo.sarımsakta koydum dişime oda olmuyo.((

Günaydın ,

Bende de göğüs ağrısı var,yatağıma küçük kare bir yastık koydum,yumuşak,yan yatarken onun üzerine yaslıyorum yoksa çok acıyo,yatamıyodum yastıktan önce,tavsiye ederim

canım benım bunu hiç düşünmedim cok teşekkür ederim sağol akşam öyle deneyim inşallah fayda eder suan işteyım ama uykusuzluktan ölüyorum

Geçmiş olsun. Malesef hamileyken her hangi bir müdahalede bulunamıyorlar. Mecburen çekiyorsun

Onu bilemiyorum ama kötü bir şey getirme aklına. Bu arada psikolojik mi bilmiyorum ama bende yüz üstü yatamıyorum ki benim en sevdiğim yatış pozisyonudur

ah ah aynen bende yüz üstü yatmayı özledim bide yastığıma sarılıp uyumayı şimdi uyuken neler cekıyorum bana sor ama meleklerimiz için değer ne yapalım sağlıcakla kucağımıza alalım

ah ah aynen bende yüz üstü yatmayı özledim bide yastığıma sarılıp uyumayı şimdi uyuken neler cekıyorum bana sor ama meleklerimiz için değer ne yapalım sağlıcakla kucağımıza alalım

Sağa dönüyorum, sola dönüyorum en son sırt üstü uyumaya çalışıyorum. Ah bir doğsunda totişinden ıssıracağım onu

hımmm çok kemik batması gibi hissettiysen mide olmayabilir tabi ki..belki eşin hakıldır, yatış şeklinden olmuş olabilir. tekrarlamaz inşallah.

geçmiş olsun. sanırım ilk 3-4 ay müdahale edemiyorlar ama sonrasında tedavi yapılabiliyor. diş ağrısı da kötüdür hakikaten... sabır diliyorum

Günaydın kızlar. Doktordan geldim. İkili test için gittik. Kan verdim. Ense kalınlığımız harika burun kemiğimiz var. Herşey yolunda çok şükür. 11+5 iz ama doktor 12+4 dedi:) boyu uzun olacak dedi:) 23 ekime randevu aldık. Cinsiyeti %51 kız dedi ama bir dahakinde kesinleşir dedi. Yine kıpır kıpırdı bebeğim. Ayak parmaklarını bile gördüm 4 boyutlu da gördük çok çok çokk tatlıydı maşallah. :)

geçmiş olsun. sanırım ilk 3-4 ay müdahale edemiyorlar ama sonrasında tedavi yapılabiliyor. diş ağrısı da kötüdür hakikaten... sabır diliyorum[/QUOTE]

Çok sağol.evet 3 ay dolsun ondan sonra gel dediler ilk 3 ay düşük son 3 ay erken doğuma sebep oluyormuş ortadaki 3 ayda gel dediler.

Maşallah bebeğine. Benimde 3 haftam var daha. Zaman çabuk geçsede gidip görsek. Ben ikili test yaptırmayacağım gerçi ama bebeğimi göreceğim diye şimdiden heyecanlanıyorum

oh oh maşallah çok sevindim, gözün aydın
kıza da çok sevindim benim ikizlerden birine erkek dedi, bana diğeri de erkek gibi geliyor, o nedenle çok seviniyorum kız haberlerine inşallah hep sağlıklı gider bebiş

kıslar karnımız ne zaman çıkmaya başlayacak.Ben geçen hafta doktora gittim yanındaki hemşire karnın çıkmaya başlamış dedi.Ama gaz sorunum çok o şişlik ondan dedim.Hayır altta bebekten dolayıda var dedi ama ben hala gaz olduğunu iddia ediyorum :)))

bendede var o fazla takıntı kayınvalidem küçücük bebekleri sıktırarak canını acıtarak severmiş eşimle kaynım öyle söylüyor bende bilmiyorum napıcam ah benim annecim geldi 1 buçuk ay kaldı ve gitti hala alışamadım ev okadar boşki onsuz
Ama işte birtanecik oğulları var tek torun. O beni korkutuyor ya daha çok gelip kalmak isterse
toruncularsa olabilir canım aman boşver ozaman biz bebeklerimizle ilgilenmekten pek sinir olmayız sanırım bişeye
haklısın canım kimse laf söyletmez bende söylemiyorum zaten ama eşim yapılanların farkında değil sadecesenin kaynanada yaşlıymış zaten benimki benden sağlam
kızlar doktordan geldim şkşlş test sonucum 10 binde 1 yani çok iyi çıkmış darısı başınıza
maşallah canım darısı başımıza
ay nasıl bi eltiymiş o fesat şey kendi zevki yokmu acaba ay okurken bile sinir oldum..mesela bişey aınca deki bunun bari aynısını alma iyice ikizlere benzedik falan de şakayla karışık
aynen bende sürekli ağlıyorum birde evde yalnızım ben eşim işte akşama kadar burda hiiiççç kimsemiz yok durup durup ağlıyorum hormonlar mahvetti beni
Boyle yattigim icin kendimi cok zayif hissediyorum oda gitmesin
sen hamilelik ve güzellikle ilgili bi topik açıcaktın açtın mı onu? açta kafamız dağılsın biraz

Maşallah bebeğine. Benimde 3 haftam var daha. Zaman çabuk geçsede gidip görsek. Ben ikili test yaptırmayacağım gerçi ama bebeğimi göreceğim diye şimdiden heyecanlanıyorum

Allah korusun kötü bi sonuç olsa bile bebeğimden vazgeçmem. Ama iyi olduğunu bilince rahatlıyor insan. Yaptırmasam testi zaman geçmez acaba diye düşünmekten:) sen de gör bebeğini de inşallah özlem gider. Doktor cd de verdi özleynce izlerim:)

Benim pırtladı ayva göbeğim Bazen çok büyüyor özellikle akşamları o zaman kendimden bile korkuyorum. Kocamında hoşuna gidiyor. Göbeğimi öpüp duruyor. Çocuk doğunca papucum dama atılacak sanırım

günaydın kızlar...
geçmişe pek bakamadım yani yakın zamanlara baya sayfa vardıda
bende ctesi gittim dr a ikili için ense kalınlığımız 0.8 dr iyi dedi ama biraz düşük mü sanki?
kan testi sonucum 1 hafta sonra
cinsiyetini göremedik dönmedi artık 16.haftaya ama bana erkek gibi geliyor nedense
birde dr bana 8.aaya kadar coraspin kullan dedi daha önce düşüğüm yok niye dedi acaba zararı olurmuki kullanacak olan varmı ileriki aylara kadar?

Bizim dr dan isterim bende cd. İkili teste veriyorlar sanırım. Belki vermez bana ama şansımı denerim Babasıyla oturup onu seyrederiz artık her akşam

Ben kız istiyordum zaten ama erkek hissediyordum:) tabi sağlıklı olması ilk duamız ama insanın gönlünden geçiyor bişeyler:) %51 gerci çok da kaptırmamak lazım:) bugün bi bebek gördüm o kadar güzeldi ki maşallah diyeyim. O kızı görünce işte bu benim kızım da boyle olsun dedim cicili bicili:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…