:119::119:gunaydiinnnnnnnnnnnnn :119::119:
bugun melegim uyandirdi anneciginiiiiiiii
ilk defa bu kadar belirgin hissettim minik kuzumun varligini hareketini
sabahtan beri gozlerim dolu dolu
var mi hisseden kizlar kuzucuklari
var mi tekmeler
dalgalanmalar
kelebeklenmeler :81:
[video=youtube;vLosX9gem0E]http://www.youtube.com/watch?v=vLosX9gem0E[/video]
bu sarki butun anne adaylarimiza gelsin sesini sonuna kadar acip bagira bagira soyluyorummmm
harika bir guuunnnnnnn
hadiii atin icinizde ki butun sıkıntıları endiseleriiiiiiii
hersey harika olacakkkkk
az kaldiiiiiiii meleklerimiz bizlerleeee
hosgeldinizzzzzzz meeeelleeeekkkkleeeerrrrrrr
Japonca öğretmenliği bitirdim bebek büyütme üzerine yüksek lisans yapcam evimde:) sen?
Benim pırtladı ayva göbeğimBazen çok büyüyor özellikle akşamları o zaman kendimden bile korkuyorum. Kocamında hoşuna gidiyor. Göbeğimi öpüp duruyor. Çocuk doğunca papucum dama atılacak sanırım
demek hissettin ne güzel bende hissetsem bir an önce
gerçi dr daha hissedemezsin dedi ama olsun ben beklerim
enerjinede hayran kaldım
Bir şey soracağım. 3. aydan itibaren demir hapı veriyormuş dr. Mide bulantısı yapıyor diyorlar. Herkese veriliyor mu demir hapı? Mide bulantım tam anlamıyla geçmedi ama azaldı. Tekrar aynı şeyi yaşamak biraz korkutuyor açıkcası.
sağol canım benim içim rahatladıne güzel ikiz bebek geliyor sana tek seferde ikisini büyütceksin
İkizler güzel yaa çok tatlı olurlar:) biri kız zaten de mi istediğin gibi:) ben balgatta oturuyorum. Koru hastanesine gidiyorum. Diplomalı evhanımıyım:)
:)))) o zaman benim gaz dediğimde mi bebiş acaba :)))) Eşimde artık öncee karnımı öpüp sonra beni öpüyo vercem doğurunca alıcam çantamı gezicem diyorum zaten :)))
aynen bende öyle karar verdim hamileliğimin başından beri negatiftim artık bende aklıma hiç kötü birşey getirmicembugunlerin tadini cikarmaliyiz kotu seyler dusunmek istemiyorum
icimde bir parcam var ve o canli ve o benim kuzum ve benim melegim
7 yil bekledim onu simdi endiselerimle onu uzmek ve germek istemiyorum
o Rabbimin bana en en en kiymetli hediyesi
ne kadar sukretsem az
veriyorlar galiba, benim demir eksikliğim olduğu için neredeyse öğrendiğimden beri kullanıyorum. ben de ilave bir bulantı falan yapmadı, sakın kendini korkutma tatlım
kulağa güzel geliyor ama eminim zor olacak. çalışınca daha da zor... Rabbim kolaylık verir inşallah
canım biri erkekikinciden umutlu olmak istiyorum ama nedense ikisi de erkek gibi geliyor bana inşallah ben yanılan olurum
koruya giden çok var çevremde. genelde de memnunlar. sana yakın tabi... sanırım şimdi çukurambara taşınacakmış.
veriyorlar galiba, benim demir eksikliğim olduğu için neredeyse öğrendiğimden beri kullanıyorum. ben de ilave bir bulantı falan yapmadı, sakın kendini korkutma tatlım
kulağa güzel geliyor ama eminim zor olacak. çalışınca daha da zor... Rabbim kolaylık verir inşallah
canım biri erkekikinciden umutlu olmak istiyorum ama nedense ikisi de erkek gibi geliyor bana inşallah ben yanılan olurum
koruya giden çok var çevremde. genelde de memnunlar. sana yakın tabi... sanırım şimdi çukurambara taşınacakmış.
slm kızlar moralim cok bozukdun ıkılı ıcın gıttım bebeğim 4.3 cm mıs 4.5cm olması gerekıyomus pazartesı gel dedı oyle bakalımddı ama ense kalınlığı ılk once 2.0 cıktı gıt ıdrarını yap oyle olcelım dedı olctu 1.9 cıktı sınırda dedı rısk olabılır dedı
Günaydın kızlar. Doktordan geldim. İkili test için gittik. Kan verdim. Ense kalınlığımız harika burun kemiğimiz var. Herşey yolunda çok şükür. 11+5 iz ama doktor 12+4 dedi:) boyu uzun olacak dedi:) 23 ekime randevu aldık. Cinsiyeti %51 kız dedi ama bir dahakinde kesinleşir dedi. Yine kıpır kıpırdı bebeğim. Ayak parmaklarını bile gördüm 4 boyutlu da gördük çok çok çokk tatlıydı maşallah. :)
Maasallahhh saglikla buyusun pasamiz
var mi tekmeler
dalgalanmalar
bu sarki butun anne adaylarimiza gelsin sesini sonuna kadar acip bagira bagira soyluyorummmm
harika bir guuunnnnnnn
hersey harika olacakkkkk
Masallah canimmmmm
Kalp atis hızı kiz diyor bakalim tutacak mi
evet şekerimmm.. ben de kalp atışından kız diye bekliyorum ama hayırlısı 1 ay daha bekleyecekmişiz :18:
çok şükür cnm görmüşsün bebişi iyiymişal artık ciciler cnm.bebişi sıkıştırmamak lazım içerde..
çok tatlı maşallah ya..oynasın oynasın.ben önceki gittiğimde 3 gün önce takla atıyordu resmen dönüyo dönüyodu.dün gittigimdede ayakları havaya dikmiş sallıyordu..bu seferde niye dönmüyor dedim:)
Bu sefer de kaybettim yine 8 hafta sonunda bebeğimin kalbi durdu 10 gündür boşluktayım kader kısmet ne diyeyim ki
Günaydın kızlar. Doktordan geldim. İkili test için gittik. Kan verdim. Ense kalınlığımız harika burun kemiğimiz var. Herşey yolunda çok şükür. 11+5 iz ama doktor 12+4 dedi:) boyu uzun olacak dedi:) 23 ekime randevu aldık. Cinsiyeti %51 kız dedi ama bir dahakinde kesinleşir dedi. Yine kıpır kıpırdı bebeğim. Ayak parmaklarını bile gördüm 4 boyutlu da gördük çok çok çokk tatlıydı maşallah. :)
var mi tekmeler
dalgalanmalar
harika bir guuunnnnnnn
hersey harika olacakkkkk
İkizler güzel yaa çok tatlı olurlar:) biri kız zaten de mi istediğin gibi:) ben balgatta oturuyorum. Koru hastanesine gidiyorum. Diplomalı evhanımıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?