2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

demek hissettin ne güzel bende hissetsem bir an önce
gerçi dr daha hissedemezsin dedi ama olsun ben beklerim
enerjinede hayran kaldım

:)))) o zaman benim gaz dediğimde mi bebiş acaba :)))) Eşimde artık öncee karnımı öpüp sonra beni öpüyo vercem doğurunca alıcam çantamı gezicem diyorum zaten :)))

demek hissettin ne güzel bende hissetsem bir an önce
gerçi dr daha hissedemezsin dedi ama olsun ben beklerim
enerjinede hayran kaldım

bugunlerin tadini cikarmaliyiz kotu seyler dusunmek istemiyorum
icimde bir parcam var ve o canli ve o benim kuzum ve benim melegim
7 yil bekledim onu simdi endiselerimle onu uzmek ve germek istemiyorum
o Rabbimin bana en en en kiymetli hediyesi
ne kadar sukretsem az

veriyorlar galiba, benim demir eksikliğim olduğu için neredeyse öğrendiğimden beri kullanıyorum. ben de ilave bir bulantı falan yapmadı, sakın kendini korkutma tatlım

sağol canım benim içim rahatladıne güzel ikiz bebek geliyor sana tek seferde ikisini büyütceksin

kulağa güzel geliyor ama eminim zor olacak. çalışınca daha da zor... Rabbim kolaylık verir inşallah

İkizler güzel yaa çok tatlı olurlar:) biri kız zaten de mi istediğin gibi:) ben balgatta oturuyorum. Koru hastanesine gidiyorum. Diplomalı evhanımıyım:)

canım biri erkek ikinciden umutlu olmak istiyorum ama nedense ikisi de erkek gibi geliyor bana inşallah ben yanılan olurum

koruya giden çok var çevremde. genelde de memnunlar. sana yakın tabi... sanırım şimdi çukurambara taşınacakmış.

:)))) o zaman benim gaz dediğimde mi bebiş acaba :)))) Eşimde artık öncee karnımı öpüp sonra beni öpüyo vercem doğurunca alıcam çantamı gezicem diyorum zaten :)))

Bebektir o bebek Emzirme dışındaki tüm bakım kocama ait. Baştan anlaştık biz. Sende öyle yap madem öncelikleri değişti bu eşlerin oturup baksınlar bebeklere

aynen bende öyle karar verdim hamileliğimin başından beri negatiftim artık bende aklıma hiç kötü birşey getirmicem
Rabbim kucağımızda görmeyide nasip etsin inşallah

inşallah canım eminim zor olur ama ben ikinci için uğraşırken sen ikisinide büyütmüş olcaksın

Super ya . Mutlulugun hep daim olsun ins... hayatin boyunca minigin seni hep boyle guldursun ben henuz hissetmiyorum... gaz hareketleri var ama yogun

İnşallah bendede olmaz

Canım hiç üzülme.Doktorum 2nin üstünde çıkarsa risk var demektir dediRabbim hayırlı sağlıklı evlat vericektir sabır et.

Hayırlı olsun canım.Doktor ihtimali az tutmuş.Bence kıza şartlandırma kendini.Bakarsın sonradan değişir.

Fefila nasil hissettin uykudan uyandirmak icin 30.haftalarda olmak lazim gaz olmasin damar atmasi gibi hissediliyor ams dalgalanma 20 kudurlerdr 18+3 egeyi brn kelebek kanadi gibi hisswtmistim cok kucuk seninki ne gibi hissettin

ne güzel erkenden hissetmişsin,inşallah bizim de öyle olur,ben araştırmıştım,ilk gebelikte 18.hafta,tecrübeli annelerde en erken 16.hafta da hareketleri hissedilir yazıyordu..darısı başımıza

cumartesi gidicem şekerim artık kıyafet almaya.. iç karnım dar olduğundan göbüş çıkmış.. hamiş çorabı aldım külotluu dünya varmışş acayip rahatt...

ya sorma bi oynak ki şok oldum görünce ağlamaya başladım :2::2:.. çok güzeldi ... o güne kadar anlamamıştım hamileliğimden bişi

10 gub savah aksam progesteron ignem devammis kizlar yine basladi,kanamam

Bu sefer de kaybettim yine 8 hafta sonunda bebeğimin kalbi durdu 10 gündür boşluktayım kader kısmet ne diyeyim ki

kızlar bıraz önce hastaneden aradılar 2li kan sonucumda temız cıkmış cok şükür darısı sizlerin başına ınşallah

ayyy maşallah tebrık ederim canım

ayy maşallah bende bazen ara ara sol tarafımda seyirme hıssediyorum ama emın olamıyorum ınşallah 4 ayın sonlarına doğru hepimizin başlar

İkizler güzel yaa çok tatlı olurlar:) biri kız zaten de mi istediğin gibi:) ben balgatta oturuyorum. Koru hastanesine gidiyorum. Diplomalı evhanımıyım:)

aaaa bende ankarada yaşıyorum dikimevinde oturuyorum ama balgatda başkent plazanın karşısında hidro dizayn da çalışıyorum teknık ressamım kızlar 6 aya doğru ankarakıler buluşur sohbet ederiz ınsallah bu arada bende 29 mayıs hastanesınde nesrin fenere gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…