oy maşallah bebeğineGünaydın kızlar. Doktordan geldim. İkili test için gittik. Kan verdim. Ense kalınlığımız harika burun kemiğimiz var. Herşey yolunda çok şükür. 11+5 iz ama doktor 12+4 dedi:) boyu uzun olacak dedi:) 23 ekime randevu aldık. Cinsiyeti %51 kız dedi ama bir dahakinde kesinleşir dedi. Yine kıpır kıpırdı bebeğim. Ayak parmaklarını bile gördüm 4 boyutlu da gördük çok çok çokk tatlıydı maşallah. :)
merhaba teyzeciklerim bu benim son resmim rahatım cok yerinde oldugu için cok uyuyorum :)))
Eki Görüntüle 810607
buda babacıgımın bana aldıgı ilk hediye daha cinsiyetimi bilmiyolar ama cok güzel dimi :))
ellerinizden öperim kardeşlerime selammmm :)))
Eki Görüntüle 810608
İstanbul sen?........................
günaydın kızlar...
geçmişe pek bakamadım yani yakın zamanlara baya sayfa vardıda
bende ctesi gittim dr a ikili için ense kalınlığımız 0.8 dr iyi dedi ama biraz düşük mü sanki?
kan testi sonucum 1 hafta sonra
cinsiyetini göremedik dönmedi artık 16.haftaya ama bana erkek gibi geliyor nedense
birde dr bana 8.aaya kadar coraspin kullan dedi daha önce düşüğüm yok niye dedi acaba zararı olurmuki kullanacak olan varmı ileriki aylara kadar?
Ben kız istiyordum zaten ama erkek hissediyordum:) tabi sağlıklı olması ilk duamız ama insanın gönlünden geçiyor bişeyler:) %51 gerci çok da kaptırmamak lazım:) bugün bi bebek gördüm o kadar güzeldi ki maşallah diyeyim. O kızı görünce işte bu benim kızım da boyle olsun dedim cicili bicili:)
Maşallah canım pek bi sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşh bebişini benim de 11ekimde randevum ikili de o zman olacak 12+4 olmuş olcam gittigimde belki bizim pıtır kendini gösterirse cinsiyetini söylerGünaydın kızlar. Doktordan geldim. İkili test için gittik. Kan verdim. Ense kalınlığımız harika burun kemiğimiz var. Herşey yolunda çok şükür. 11+5 iz ama doktor 12+4 dedi:) boyu uzun olacak dedi:) 23 ekime randevu aldık. Cinsiyeti %51 kız dedi ama bir dahakinde kesinleşir dedi. Yine kıpır kıpırdı bebeğim. Ayak parmaklarını bile gördüm 4 boyutlu da gördük çok çok çokk tatlıydı maşallah. :)
ben de ankaradayım
Günaydın kızlar. Doktordan geldim. İkili test için gittik. Kan verdim. Ense kalınlığımız harika burun kemiğimiz var. Herşey yolunda çok şükür. 11+5 iz ama doktor 12+4 dedi:) boyu uzun olacak dedi:) 23 ekime randevu aldık. Cinsiyeti %51 kız dedi ama bir dahakinde kesinleşir dedi. Yine kıpır kıpırdı bebeğim. Ayak parmaklarını bile gördüm 4 boyutlu da gördük çok çok çokk tatlıydı maşallah. :)
sendemi kullanıcaksın ileriki aylara kadar valla içimi rahatlattın canım bende korkuyorum bi zararı olurmuki diye:26:Canım ben bebe aspirini kullanıyorum, coraspinle aynı şeymiş zaten. doktorum benim bebekler ikiz diye verdi, kan akışı rahatlar rahat beslenirler dedi. hem tansiyona da iyiymiş galiba. sen de düşünme hiç zararı olmaz. doktorun dediyse kullan.
ense kalınlığı da iyi çıkmış, yüksek olunca sıkıntı galiba, gözün aydın
dediğin gibi sağlıkları herşeyden önemli ama insanın gönlünden de birşey geçiyor işte. benim de eşimin de yeğenlerimiz hep erkek. kız çocuk özlemimiz var iki ailede deo nedenle çok istedim en azından biri kız olsun diye. Bakalım Rabbim ne nasip edecek.
Biz de haftasonu cenazeye gitmiştik eşimin dedesi vefat etti. Orda akrabalardan birinin bir kızı var 3 yaşında, sarı saçlı, minicik kalkık burunu, çekik gözleri var...dünya güzeli resmen. eşim de sevdi de sevdiinşallah öyle bir tane de bize nasip olsun dedik... bakalım kısmetimizde ne var
Maşallah canım pek bi sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşh bebişini benim de 11ekimde randevum ikili de o zman olacak 12+4 olmuş olcam gittigimde belki bizim pıtır kendini gösterirse cinsiyetini söyler) Bayramda ailelere sürpriz yaparız )
:119::119:gunaydiinnnnnnnnnnnnn :119::119:
bugun melegim uyandirdi anneciginiiiiiiii
ilk defa bu kadar belirgin hissettim minik kuzumun varligini hareketini
sabahtan beri gozlerim dolu dolu
var mi hisseden kizlar kuzucuklari
var mi tekmeler
dalgalanmalar
kelebeklenmeler :81:
[video=youtube;vLosX9gem0E]http://www.youtube.com/watch?v=vLosX9gem0E[/video]
bu sarki butun anne adaylarimiza gelsin sesini sonuna kadar acip bagira bagira soyluyorummmm
harika bir guuunnnnnnn
hadiii atin icinizde ki butun sıkıntıları endiseleriiiiiiii
hersey harika olacakkkkk
az kaldiiiiiiii meleklerimiz bizlerleeee
hosgeldinizzzzzzz meeeelleeeekkkkleeeerrrrrrr
:119::119:gunaydiinnnnnnnnnnnnn :119::119:
bugun melegim uyandirdi anneciginiiiiiiii
ilk defa bu kadar belirgin hissettim minik kuzumun varligini hareketini
sabahtan beri gozlerim dolu dolu
var mi hisseden kizlar kuzucuklari
var mi tekmeler
dalgalanmalar
kelebeklenmeler :81:
bu sarki butun anne adaylarimiza gelsin sesini sonuna kadar acip bagira bagira soyluyorummmm
harika bir guuunnnnnnn
hadiii atin icinizde ki butun sıkıntıları endiseleriiiiiiii
hersey harika olacakkkkk
az kaldiiiiiiii meleklerimiz bizlerleeee
hosgeldinizzzzzzz meeeelleeeekkkkleeeerrrrrrr
Nerdesin? Hangi hastaneye gidiyorsun:) ilk mi hamilelik?
sendemi kullanıcaksın ileriki aylara kadar valla içimi rahatlattın canım bende korkuyorum bi zararı olurmuki diye:26:
canım evim yenimahalle tarafında, iş yerim eskişehir yolunda. ilk bebiş hatta bebişler :) ikiz bekliyoruz hayırlısıyla, kendimiz beceremeyince doktordan yardım aldık sonuç ikiz olduAhmet Bostancıya gidiyorum, ikiz bekleyen bir arkadaş da gidiyor ona, o yüzden onu seçtim ben de. Ama Başkentte de doktorum var, arada gidiyorum ona da.
Sen peki?
tabi tabi doğuma kadar... ben tansiyon ilacı bile kullanıyorumAllaha emanet bebekler hiç kötüyü aklına getirme. aspirin zaten bişi yapmaz
canım evim yenimahalle tarafında, iş yerim eskişehir yolunda. ilk bebiş hatta bebişler :) ikiz bekliyoruz hayırlısıyla, kendimiz beceremeyince doktordan yardım aldık sonuç ikiz olduAhmet Bostancıya gidiyorum, ikiz bekleyen bir arkadaş da gidiyor ona, o yüzden onu seçtim ben de. Ama Başkentte de doktorum var, arada gidiyorum ona da.
Sen peki?
tabi tabi doğuma kadar... ben tansiyon ilacı bile kullanıyorumAllaha emanet bebekler hiç kötüyü aklına getirme. aspirin zaten bişi yapmaz
İkizler güzel yaa çok tatlı olurlar:) biri kız zaten de mi istediğin gibi:) ben balgatta oturuyorum. Koru hastanesine gidiyorum. Diplomalı evhanımıyım:)
sendemi bende diplomali evhanimiyim evde kariyer yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?