2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
oy maşallah bebeğine

yeriiimmm maşallah cnaım cicinizde çok güzelmiş

Canım ben bebe aspirini kullanıyorum, coraspinle aynı şeymiş zaten. doktorum benim bebekler ikiz diye verdi, kan akışı rahatlar rahat beslenirler dedi. hem tansiyona da iyiymiş galiba. sen de düşünme hiç zararı olmaz. doktorun dediyse kullan.
ense kalınlığı da iyi çıkmış, yüksek olunca sıkıntı galiba, gözün aydın

dediğin gibi sağlıkları herşeyden önemli ama insanın gönlünden de birşey geçiyor işte. benim de eşimin de yeğenlerimiz hep erkek. kız çocuk özlemimiz var iki ailede de o nedenle çok istedim en azından biri kız olsun diye. Bakalım Rabbim ne nasip edecek.

Biz de haftasonu cenazeye gitmiştik eşimin dedesi vefat etti. Orda akrabalardan birinin bir kızı var 3 yaşında, sarı saçlı, minicik kalkık burunu, çekik gözleri var...dünya güzeli resmen. eşim de sevdi de sevdi inşallah öyle bir tane de bize nasip olsun dedik... bakalım kısmetimizde ne var

Maşallah canım pek bi sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşh bebişini benim de 11ekimde randevum ikili de o zman olacak 12+4 olmuş olcam gittigimde belki bizim pıtır kendini gösterirse cinsiyetini söyler ) Bayramda ailelere sürpriz yaparız )

süperr,ne güzel sonuçlar iyi çıkmış,darısı başımıza

sendemi kullanıcaksın ileriki aylara kadar valla içimi rahatlattın canım bende korkuyorum bi zararı olurmuki diye:26:

İnşallah canım:) ben de büyük bir umutla gitmiştim en azından %70 falan belli okur cinsiyeti diye ama:) neyse bir ay daha bekleyelim:)

:119::119:gunaydiinnnnnnnnnnnnn :119::119:
bugun melegim uyandirdi anneciginiiiiiiii
ilk defa bu kadar belirgin hissettim minik kuzumun varligini hareketini
sabahtan beri gozlerim dolu dolu
var mi hisseden kizlar kuzucuklari
var mi tekmeler
dalgalanmalar
kelebeklenmeler :81:

[video=youtube;vLosX9gem0E]http://www.youtube.com/watch?v=vLosX9gem0E[/video]
bu sarki butun anne adaylarimiza gelsin sesini sonuna kadar acip bagira bagira soyluyorummmm
harika bir guuunnnnnnn
hadiii atin icinizde ki butun sıkıntıları endiseleriiiiiiii
hersey harika olacakkkkk
az kaldiiiiiiii meleklerimiz bizlerleeee
hosgeldinizzzzzzz meeeelleeeekkkkleeeerrrrrrr

Bir şey soracağım. 3. aydan itibaren demir hapı veriyormuş dr. Mide bulantısı yapıyor diyorlar. Herkese veriliyor mu demir hapı? Mide bulantım tam anlamıyla geçmedi ama azaldı. Tekrar aynı şeyi yaşamak biraz korkutuyor açıkcası.

Maşallah ne enerji böyle Ne güzel benim daha çok var hareketleri hissetmeme. Darısı başımıza inşallah Teşekkürler şarkı için

Son düzenleme:

ay ne güsel bende zorluyorum kendimi hissedemiyorum henüz birşey

Nerdesin? Hangi hastaneye gidiyorsun:) ilk mi hamilelik?

canım evim yenimahalle tarafında, iş yerim eskişehir yolunda. ilk bebiş hatta bebişler :) ikiz bekliyoruz hayırlısıyla, kendimiz beceremeyince doktordan yardım aldık sonuç ikiz oldu Ahmet Bostancıya gidiyorum, ikiz bekleyen bir arkadaş da gidiyor ona, o yüzden onu seçtim ben de. Ama Başkentte de doktorum var, arada gidiyorum ona da.

Sen peki?

sendemi kullanıcaksın ileriki aylara kadar valla içimi rahatlattın canım bende korkuyorum bi zararı olurmuki diye:26:

tabi tabi doğuma kadar... ben tansiyon ilacı bile kullanıyorum Allaha emanet bebekler hiç kötüyü aklına getirme. aspirin zaten bişi yapmaz

sağol canım benim içim rahatladıne güzel ikiz bebek geliyor sana tek seferde ikisini büyütceksin

İkizler güzel yaa çok tatlı olurlar:) biri kız zaten de mi istediğin gibi:) ben balgatta oturuyorum. Koru hastanesine gidiyorum. Diplomalı evhanımıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…