2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

benimde gobek daha yok , birde benim 2. gebeligim .. ilkinden olan gobekte gitti ..sikinti etme 12. haftya dogru cikmaya baslar.. benim ilk gebeligimde erken cikmisti.. tersi olmasi gerekirken..

Bebektir o bebek Emzirme dışındaki tüm bakım kocama ait. Baştan anlaştık biz. Sende öyle yap madem öncelikleri değişti bu eşlerin oturup baksınlar bebeklere

Allah ın izniyle bir kucağımıza alalım bir kokularını çekelim 24 saat geçtikten sonra anne sesini tanıyorlarmış ve doğduktan sadece bir kaç saat sonra gözlerini dikiyormuş gözlerimize ayırmadan bakabiliyormuş bunları görünce sanırım bende eşimi unuturum :)))

Bilmiyordum bunları. İnşallah bir doğsun bir kucağıma alayım neler yaşayacağız daha onlarla birlikte

Bilmiyordum çukurambara taşınacağını. Ama orası da yakın canım. Doktorumdan vazgeçmem:))

Bu sefer de kaybettim yine 8 hafta sonunda bebeğimin kalbi durdu 10 gündür boşluktayım kader kısmet ne diyeyim ki

canım söyleyecek birşey bulamıyor insan... Rabbim sabır versin.. İnşallah tez zamanda yine hamile kalırsın.. çok çok geçmiş olsun kuzum..

Bizim tayinimiz çıktı tarih belli değil yurtdışına gitcez. Ama doğumu burda yapcam inşallah. O da ayrı bi stres. Buluşalım evet güzel olur:) burda isimler farklı yazışmalar belli değil. Keşke facebook gbi olsaydı özel msj da atılmıyo:) kaçırıyorum bazen yazılanları.

işletme+dış ticaret bitirdim.senin bölümün çok güzelmiş japonca öğrenmek isterdim.sen mi çalışmak istemedin?

Evet. Çünkü eşimin işi dolayısıyla yurtdışna taşıncaz. İşi yarıda bırakmak olmaz gideceğimiz tarih de belli değil. O yüzden evde oturmak nasibimmiş diyorum:)

günaydın güzel nisan anneleri
ben dun temizlik yaptım biraz yoruldum gece kocacığı bekeledim biraz geç yatınca 12 ye kadar uyudum :)
sizler nasılsınız
nerde buluşuluyor bende geliyim :)

Fefila nasil hissettin uykudan uyandirmak icin 30.haftalarda olmak lazim gaz olmasin damar atmasi gibi hissediliyor ams dalgalanma 20 kudurlerdr 18+3 egeyi brn kelebek kanadi gibi hisswtmistim cok kucuk seninki ne gibi hissettin

uyaniktim yani uyanmaya calisiyordum annem kahvaltiya cagiriyordu ama oyle hayal meyaldi sonra hissettim iste kelebek gibi dicem ama daha belirgin dokundu yani gaz degil gaz degil diyip duruyorum hissettim hissettim evet diyorum oyle olmasini umid ediyorum

günaydın güzel nisan anneleri
ben dun temizlik yaptım biraz yoruldum gece kocacığı bekeledim biraz geç yatınca 12 ye kadar uyudum :)
sizler nasılsınız
nerde buluşuluyor bende geliyim :)

dikkat ediyorsun dimi canim?
agir kaldirma uzanma gerilme cam falan silmedin umarim :18::18:

Bu sefer de kaybettim yine 8 hafta sonunda bebeğimin kalbi durdu 10 gündür boşluktayım kader kısmet ne diyeyim ki

çok geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın bende kasımda kaybetmiştim zorluğunu biliyorum Allah kimseye göstermesin
Üzme kendini hayırlısı ile tekrar olur.
Kanaman varmıydı yoksa kontrol gittiğinde mi öğrendin nasıl oldu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…