Bu sefer de kaybettim yine 8 hafta sonunda bebeğimin kalbi durdu 10 gündür boşluktayım kader kısmet ne diyeyim ki
Ya arkadaslae burda benimle ayni gun dogumu olcak olanlara bakiyorum.Hepsinin karni sismis ama benimki sismedi.Yani kasikta bi sisme dolgunluk yok.Bebek gobekte mi ki acaba bende fazlaca gobek oldugundan ondan mi farketmiyorum acaba.Kafam takildi.Gecende bebegime biseyler oldu sandim devlet hastanesinde farkli doktora gittim.Kalp atisini dinletmedi bana.Suratida asildi ultrasona bakinca.Kalbi atiyo mu dedim atiyo dedi.Bebekte 9 gun falan geriden geliyo gelisimi.Napicagimi sasirdim ya.Karnimda sismeyince hamilelik belirtimde kalmayinca korktum ve hala korkuyorum.Muayenem ekimin 5 inde taa.Bebegime bisey olmamistir ins.
Tuylenen arkadaslarim buyuk ihtimalle erkek tasiyosunuz gobusunuzde
Bebektir o bebekEmzirme dışındaki tüm bakım kocama ait. Baştan anlaştık biz. Sende öyle yap madem öncelikleri değişti bu eşlerin oturup baksınlar bebeklere
Bu sefer de kaybettim yine 8 hafta sonunda bebeğimin kalbi durdu 10 gündür boşluktayım kader kısmet ne diyeyim ki
Allah ın izniyle bir kucağımıza alalım bir kokularını çekelim 24 saat geçtikten sonra anne sesini tanıyorlarmış ve doğduktan sadece bir kaç saat sonra gözlerini dikiyormuş gözlerimize ayırmadan bakabiliyormuş bunları görünce sanırım bende eşimi unuturum :)))
Kalp atışından nasıl anlaşılıyor?
veriyorlar galiba, benim demir eksikliğim olduğu için neredeyse öğrendiğimden beri kullanıyorum. ben de ilave bir bulantı falan yapmadı, sakın kendini korkutma tatlım
kulağa güzel geliyor ama eminim zor olacak. çalışınca daha da zor... Rabbim kolaylık verir inşallah
canım biri erkekikinciden umutlu olmak istiyorum ama nedense ikisi de erkek gibi geliyor bana inşallah ben yanılan olurum
koruya giden çok var çevremde. genelde de memnunlar. sana yakın tabi... sanırım şimdi çukurambara taşınacakmış.
kızlar bıraz önce hastaneden aradılar 2li kan sonucumda temız cıkmış cok şükür darısı sizlerin başına ınşallah
ayyy maşallah tebrık ederim canım
ayy maşallah bende bazen ara ara sol tarafımda seyirme hıssediyorum ama emın olamıyorum ınşallah 4 ayın sonlarına doğru hepimizin başlar
aaaa bende ankarada yaşıyorum dikimevinde oturuyorum ama balgatda başkent plazanın karşısında hidro dizayn da çalışıyorum teknık ressamım kızlar 6 aya doğru ankarakıler buluşur sohbet ederiz ınsallah bu arada bende 29 mayıs hastanesınde nesrin fenere gidiyorum
işletme+dış ticaret bitirdim.senin bölümün çok güzelmiş japonca öğrenmek isterdim.sen mi çalışmak istemedin?
günaydın güzel nisan anneleri
ben dun temizlik yaptım biraz yoruldum gece kocacığı bekeledim biraz geç yatınca 12 ye kadar uyudum :)
sizler nasılsınız
nerde buluşuluyor bende geliyim :)
Fefila nasil hissettin uykudan uyandirmak icin 30.haftalarda olmak lazim gaz olmasin damar atmasi gibi hissediliyor ams dalgalanma 20 kudurlerdr 18+3 egeyi brn kelebek kanadi gibi hisswtmistim cok kucuk seninki ne gibi hissettin
günaydın güzel nisan anneleri
ben dun temizlik yaptım biraz yoruldum gece kocacığı bekeledim biraz geç yatınca 12 ye kadar uyudum :)
sizler nasılsınız
nerde buluşuluyor bende geliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?