Ben ortanızda kalıyorum sanırım
:) bende şirinyerde oturuyorum ama medifema hast gidiyorum ayrancılarda eskiden doruk tıp aysel hanıma gidiyordum okadar iyi işinde okadar başarılı ve ilgili bir doktor ki kendisini bırakamadım bu defa yine ona gidiyorum
dikkat ediyorsun dimi canim?
agir kaldirma uzanma gerilme cam falan silmedin umarim :18::18:
ablam ankarada aslında gidesim var da bakalım ne zaman kısmet olurAnkarada canm gel gel :)
birini 7 haftalıkken kaybettim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım diğeri 5 haftalık düşük şimdi de lekelenmem oldu ama hersey yolunda gidiyor şimdilik bakalım kısmet inşlllah allah bu sefer kucağıma almayı nasip eder[/QUOTE
inşallah canım bı defa kucağımıza almayı nasip eder rabbim sağlıklı olarak.
Benimde geçen sene 7 haftalıkken kalbini duyduk sonrasında yoğun kanamalarım oldu 9 haftalıkken konrolde kalbi durulmadı kürtaj oldum
bu defa yok bir sıkıntım çok şükür inşallah cuma günü tekrar duyarız sonunda da sağlıcakla kucağımıza alırız
Korkuyorum açıkçası.
Doktora güvenmek çok önemli.
bu arada bende bornovada oturuyorum söylemeyi unutmuşum :)
Bendeeee :) cumhuriyet mahallesi
Evet biliyorum çok erken ama stokları bitiyordu ve yeni modele geçeceklerdi yeni modelde istediğim renkler yoktu ve de indirimdeydi dayanamadık aldık:) Biz eşimle bebek arabası manyağı olduk, eşim normalde arabalara aşırı düşkün bebek arabası olunca ben de sardım meseleye. Bir excel hazırladık ve bütün forumları, blogları gezerek bir bebek arabasında olması gereken tüm özellikleri bulduk. Ve bu özellikleri en yi sağlayan araba bize göre bu markaydı. Görüntüsü de çok güzel. Almayı düşündüğünüzde bana aklınızdaki markaları sorabilirsiniz karşınızda bebek arabası uzmanı var hatta öyle ki mağazalarda ben satış görevlisinin hatalarını düzeltiyordum :)) Aslında hepimize bir görev versek ve herkes o ürünü araştırsa. Örn: ben bebek arabasını araştırdım benden sorulur :) Birisi yeni doğana alabileceğimizi en iyi emzik ve bibrona baksın, bir diğerimiz şampuan,losyon, krem vs. araştırsın nasıl fikir :) İşimiz kolaylaşır benceeee
ohh ne güzel gezmişssinizzz :))cumartesi günü ordaki ikea daydıkbide forum bornovada
Evet biliyorum çok erken ama stokları bitiyordu ve yeni modele geçeceklerdi yeni modelde istediğim renkler yoktu ve de indirimdeydi dayanamadık aldık:) Biz eşimle bebek arabası manyağı olduk, eşim normalde arabalara aşırı düşkün bebek arabası olunca ben de sardım meseleye. Bir excel hazırladık ve bütün forumları, blogları gezerek bir bebek arabasında olması gereken tüm özellikleri bulduk. Ve bu özellikleri en yi sağlayan araba bize göre bu markaydı. Görüntüsü de çok güzel. Almayı düşündüğünüzde bana aklınızdaki markaları sorabilirsiniz karşınızda bebek arabası uzmanı var hatta öyle ki mağazalarda ben satış görevlisinin hatalarını düzeltiyordum :)) Aslında hepimize bir görev versek ve herkes o ürünü araştırsa. Örn: ben bebek arabasını araştırdım benden sorulur :) Birisi yeni doğana alabileceğimizi en iyi emzik ve bibrona baksın, bir diğerimiz şampuan,losyon, krem vs. araştırsın nasıl fikir :) İşimiz kolaylaşır benceeee
birini 7 haftalıkken kaybettim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım diğeri 5 haftalık düşük şimdi de lekelenmem oldu ama hersey yolunda gidiyor şimdilik bakalım kısmet inşlllah allah bu sefer kucağıma almayı nasip eder[/QUOTE
inşallah canım bı defa kucağımıza almayı nasip eder rabbim sağlıklı olarak.
Benimde geçen sene 7 haftalıkken kalbini duyduk sonrasında yoğun kanamalarım oldu 9 haftalıkken konrolde kalbi durulmadı kürtaj oldum
bu defa yok bir sıkıntım çok şükür inşallah cuma günü tekrar duyarız sonunda da sağlıcakla kucağımıza alırız
Korkuyorum açıkçası.
Doktora güvenmek çok önemli.
evet cnm inşallah bu sefer almayı nasip eder allahım. bnm yine risk var bakalım ama kalbimi ferah tutuyorum bu sefer olucak diyorum :)
Bilmiyorum yakin yerlerdemiyiz ayni semt ama bakalim
bende aydındayım...ama istanbul doğumluyum.evlenince dışarı çıktım.ailem kartalda.
bebeğini kaybedenler sizleri çok iyi anlıyorum 2 defa benimde başıma geldi o kadar kötü bir durumki bunu yaşayamayan bilemez bu bebeğimdede kanamalarım düşük riskim olduğu için o korkuları tekrardan yaşıyorum Allah kimsenin başına vermesin benim ilkinde 9 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj olmuştum ama onda böyle kanamalarım yoktu dr kontrolunde anlaşılmıştı ben hiçbişey anlamamıştım 2. side dış gebelikti o çok daha zor bişey teşhis konulana kadar neler çektim o kadar çok kanamalarım karın ağrılarım parça düşürmelerim olduki... hem teşhisi zor hem tedavisi rabbim benim gibi acı yaşayanlara sabır versin insan psikolojik olarak çöküyor bu bebeğime hamile kalmadan önce doktorun odasının önünde bekleyen karnı burnundaki hamilelere çok özenirdim halada özeniyorum acaba bende böyle olabilicekmiyim diye biliyorum doğurana kadar bu özentim geçmeyecek inşalah rabbim bizede anne olmayı nasip eder
bende size emzik ve biberon markası söyliyim phılıps avent marka.ben daha önce 2 bebek büyüttümbu markayla büyüdüler ve çok sağlıklı ve kullanışlı.damak yapısını koruyo.üstelik karanlıkta parlıyo emzikler.
evet cnm inşallah bu sefer almayı nasip eder allahım. bnm yine risk var bakalım ama kalbimi ferah tutuyorum bu sefer olucak diyorum :)
bende olucak diyorum içime öyle doğuyor ama yinede korkuyorum
Alınacak araştırılacak o kadar çok şey var ki. Hangisi kullanışlı hangi marka daha iyi hep tecrübe meselesi. Aslında siz tecrübeli anneler bunlarla ilgili bir liste yapsanız bize. Herkes bir iki bir şey yazsa çok faydalı olur. Şu an bana çok karmaşık geliyor. Nereden başlamalı hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?