2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bilmiyorum yakin yerlerdemiyiz ayni semt ama bakalim

:) bende şirinyerde oturuyorum ama medifema hast gidiyorum ayrancılarda eskiden doruk tıp aysel hanıma gidiyordum okadar iyi işinde okadar başarılı ve ilgili bir doktor ki kendisini bırakamadım bu defa yine ona gidiyorum

bu arada bende bornovada oturuyorum söylemeyi unutmuşum :)

dikkat ediyorsun dimi canim?
agir kaldirma uzanma gerilme cam falan silmedin umarim :18::18:

dikkat ediyorum canım cam silmedim ama onun dışında herşeyi yaptım
biraz yordum kendimi, sonrada az yorulmuş gibi yuruyuse çıktım :)
ama uyku iyi geldi iyiyim şimdi

Ankarada canm gel gel :)
ablam ankarada aslında gidesim var da bakalım ne zaman kısmet olur

bebeğini kaybeden arkadaşa Allah sabır versin inşallah tez zamanda kavuşur meleğine

bende iatanbul Anadolu yakası sayılırım kızlar Kocaeli çok da uzak değil:)

Evet biliyorum çok erken ama stokları bitiyordu ve yeni modele geçeceklerdi yeni modelde istediğim renkler yoktu ve de indirimdeydi dayanamadık aldık:) Biz eşimle bebek arabası manyağı olduk, eşim normalde arabalara aşırı düşkün bebek arabası olunca ben de sardım meseleye. Bir excel hazırladık ve bütün forumları, blogları gezerek bir bebek arabasında olması gereken tüm özellikleri bulduk. Ve bu özellikleri en yi sağlayan araba bize göre bu markaydı. Görüntüsü de çok güzel. Almayı düşündüğünüzde bana aklınızdaki markaları sorabilirsiniz karşınızda bebek arabası uzmanı var hatta öyle ki mağazalarda ben satış görevlisinin hatalarını düzeltiyordum :)) Aslında hepimize bir görev versek ve herkes o ürünü araştırsa. Örn: ben bebek arabasını araştırdım benden sorulur :) Birisi yeni doğana alabileceğimizi en iyi emzik ve bibrona baksın, bir diğerimiz şampuan,losyon, krem vs. araştırsın nasıl fikir :) İşimiz kolaylaşır benceeee

bebeğini kaybedenler sizleri çok iyi anlıyorum 2 defa benimde başıma geldi o kadar kötü bir durumki bunu yaşayamayan bilemez bu bebeğimdede kanamalarım düşük riskim olduğu için o korkuları tekrardan yaşıyorum Allah kimsenin başına vermesin benim ilkinde 9 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj olmuştum ama onda böyle kanamalarım yoktu dr kontrolunde anlaşılmıştı ben hiçbişey anlamamıştım 2. side dış gebelikti o çok daha zor bişey teşhis konulana kadar neler çektim o kadar çok kanamalarım karın ağrılarım parça düşürmelerim olduki... hem teşhisi zor hem tedavisi rabbim benim gibi acı yaşayanlara sabır versin insan psikolojik olarak çöküyor bu bebeğime hamile kalmadan önce doktorun odasının önünde bekleyen karnı burnundaki hamilelere çok özenirdim halada özeniyorum acaba bende böyle olabilicekmiyim diye biliyorum doğurana kadar bu özentim geçmeyecek inşalah rabbim bizede anne olmayı nasip eder

foto koysana canım birde fiyat ne kadar acaba
ben geçen yıl kızkardeşime aldım araba tipi rengi fiyatı butun özellikleri çok iyiydi
şimdi bakıyorum hiç beğenemiyorum beğendiklerim de pahalı oluyo
bana bebek arabasını annem alçak :)

bende size emzik ve biberon markası söyliyim phılıps avent marka.ben daha önce 2 bebek büyüttüm bu markayla büyüdüler ve çok sağlıklı ve kullanışlı.damak yapısını koruyo.üstelik karanlıkta parlıyo emzikler.

Bilmiyorum yakin yerlerdemiyiz ayni semt ama bakalim

yakınsınızdır inşallah :)

bende aydındayım...ama istanbul doğumluyum.evlenince dışarı çıktım.ailem kartalda.

Anadolu yakasında ailende. Sen gelip gidiyorsundur istanbula. Bizde belki seneye manisaya taşınacağız. Eşim manisalı tayinini oraya istemeyi planlıyor.

burcu 9 haftalık gebeliğinde kontrole gidene kadar hiç birşey hissettinmi
Mesela mide bulantın halsizliğin vs varsa devam ediyormuydu yoksa hemen kesildimi
Bende korkuyorum 9 haftalık hamileyim cuma kontrolüm var

Alınacak araştırılacak o kadar çok şey var ki. Hangisi kullanışlı hangi marka daha iyi hep tecrübe meselesi. Aslında siz tecrübeli anneler bunlarla ilgili bir liste yapsanız bize. Herkes bir iki bir şey yazsa çok faydalı olur. Şu an bana çok karmaşık geliyor. Nereden başlamalı hiç bilmiyorum.

bana bi magzada bi liste verdiler ama o kadar çok şey yazıyo kiiiii

Ben emzik hic kullanmadim oglumda almadi cunku. Ama avent i tavsiye ederim. Biberon su icin almistik sonradan.

AAAAA harikaaaa bi fikirrrrrrr
arabaniz hayirli olsun yeni aldiginiz ciciler topiginde paylasirsan bize cok faydasi olacagina inaniyorum
markasi nedir ayyy cok merak ettim link atabiliyor musun ozelde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…