İstanbullu anneler kimler? Ben avrupa yakasındayım.
Canım, benim çıkmaya başladı. Gaz sanırım o ama benim hoşuma gidiyor:) acaba iç karnım mı dar benim de :)kıslar karnımız ne zaman çıkmaya başlayacak.Ben geçen hafta doktora gittim yanındaki hemşire karnın çıkmaya başlamış dedi.Ama gaz sorunum çok o şişlik ondan dedim.Hayır altta bebekten dolayıda var dedi ama ben hala gaz olduğunu iddia ediyorum :)))
bnde avrupa yakasindayim.. sen hangi semt?
Canım, benim çıkmaya başladı. Gaz sanırım o ama benim hoşuma gidiyor:) acaba iç karnım mı dar benim de :)
Ben de İstanbul'dan canım. Anadolu yakası..
Istanbul avrupa yakasindayim[SUB] lo O[/SUB]
bende avrupa yakasındayım sultangazi :)
İzmirden kimse yok muuuuuuuuuu?????????
bende avrupa yakasındayım sultangazi :)
Bendeeee :) cumhuriyet mahallesi
ben varımmmmmmmmm :)
Bu sefer de kaybettim yine 8 hafta sonunda bebeğimin kalbi durdu 10 gündür boşluktayım kader kısmet ne diyeyim ki
çok şükür izmirden biriyle karşılaştım
hangi hastaneye gidiyorsun sen canım
ne desek boş çok iyi biliyorum ben 2 kere yaşadım o acıyı sadece sabırr.............. Allah yüzüne gülecek en kısa zamanda bi melek daha verecekkkk inşallahhhh
:) su hastanesine giidiyorum canım sen
birini 7 haftalıkken kaybettim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım diğeri 5 haftalık düşük şimdi de lekelenmem oldu ama hersey yolunda gidiyor şimdilik bakalım kısmet inşlllah allah bu sefer kucağıma almayı nasip edercanım bende 1 defa yaşadım çok zor ama ozaman aşırı kanamalarım vardı her kanama kalp durması sonucu olmuyor ama ben ona yormuştum ozaman.
Şimdide 9+1 hamileyim ben ama çok şükür bu hamileliğimde kanamam yok ama bu cuma kontrolüm var korkuyorum ya duyamazsam tekrar diye çünkü 7+5 duydum
senin nasıl olmuştu?
ben eyüp. Sizler nerede oturuyorsunuz?
:) bende şirinyerde oturuyorum ama medifema hast gidiyorum ayrancılarda eskiden doruk tıp aysel hanıma gidiyordum okadar iyi işinde okadar başarılı ve ilgili bir doktor ki kendisini bırakamadım bu defa yine ona gidiyorum
bende basaksehırdeyım
bende istanbul anadolu yakasındayım bostancı tarafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?