2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Istanbul avrupa yakasindayim[SUB] lo O[/SUB]

Canım, benim çıkmaya başladı. Gaz sanırım o ama benim hoşuma gidiyor:) acaba iç karnım mı dar benim de :)
İstanbullu anneler kimler? Ben avrupa yakasındayım.

Ben de İstanbul'dan canım. Anadolu yakası..

Bu sefer de kaybettim yine 8 hafta sonunda bebeğimin kalbi durdu 10 gündür boşluktayım kader kısmet ne diyeyim ki

ne desek boş çok iyi biliyorum ben 2 kere yaşadım o acıyı sadece sabırr.............. Allah yüzüne gülecek en kısa zamanda bi melek daha verecekkkk inşallahhhh

ne desek boş çok iyi biliyorum ben 2 kere yaşadım o acıyı sadece sabırr.............. Allah yüzüne gülecek en kısa zamanda bi melek daha verecekkkk inşallahhhh

canım bende 1 defa yaşadım çok zor ama ozaman aşırı kanamalarım vardı her kanama kalp durması sonucu olmuyor ama ben ona yormuştum ozaman.
Şimdide 9+1 hamileyim ben ama çok şükür bu hamileliğimde kanamam yok ama bu cuma kontrolüm var korkuyorum ya duyamazsam tekrar diye çünkü 7+5 duydum
senin nasıl olmuştu?

:) su hastanesine giidiyorum canım sen

:) bende şirinyerde oturuyorum ama medifema hast gidiyorum ayrancılarda eskiden doruk tıp aysel hanıma gidiyordum okadar iyi işinde okadar başarılı ve ilgili bir doktor ki kendisini bırakamadım bu defa yine ona gidiyorum

birini 7 haftalıkken kaybettim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım diğeri 5 haftalık düşük şimdi de lekelenmem oldu ama hersey yolunda gidiyor şimdilik bakalım kısmet inşlllah allah bu sefer kucağıma almayı nasip eder

:) bende şirinyerde oturuyorum ama medifema hast gidiyorum ayrancılarda eskiden doruk tıp aysel hanıma gidiyordum okadar iyi işinde okadar başarılı ve ilgili bir doktor ki kendisini bırakamadım bu defa yine ona gidiyorum

medifema yı duydum arkadasım gidiyor orayaa. bende doktorumdan çok memnunum tesadüfen buldum bırakmayı hiç düşünmüyorum çok ilgili sağolsun nurettin ersöz ince benim de doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…