2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ozaman sen gidene kadar cok görüşürüz inşallalh :) face yasak olduğu için kurulmuyor canım ama acan topikler cok fazla ama yıne bırbırımızı ekleriz canım topik acmasakta

günaydın güzel nisan anneleri
ben dun temizlik yaptım biraz yoruldum gece kocacığı bekeledim biraz geç yatınca 12 ye kadar uyudum :)
sizler nasılsınız
nerde buluşuluyor bende geliyim :)

aaaa bekleriz canım gel gel süper olur artık hep beraber alışveriş yaparız

Topic acabiliriz 2014 ekim bebekleri alisverisleri diye bence. Herkes aldiklarinin fotolarini koyar. Aklimizda olmayanlari da hatirlamis oluruz

burcu 9 haftalık gebeliğinde kontrole gidene kadar hiç birşey hissettinmi
Mesela mide bulantın halsizliğin vs varsa devam ediyormuydu yoksa hemen kesildimi
Bende korkuyorum 9 haftalık hamileyim cuma kontrolüm var

kanama falan olmadı dr kontrolunu 11. hafta diye gittik bebek 9 haftalıkta kalmıştı yani ölmüştü benim mide bulantılarım kesilmişti bazen kendime artık sanki hamile gibi hissetmiyorum diyordum böyle bişey olmuştu ama ben mide bulantılarım geçti diye sevinmiştim bişey anlamadığımdan ama birdenbire aşırı bulanan mide bulantılarının kesilmesi normal değilmiş sadece bu olmuştu

Topic acabiliriz 2014 ekim bebekleri alisverisleri diye bence. Herkes aldiklarinin fotolarini koyar. Aklimizda olmayanlari da hatirlamis oluruz

canim zaten topigimiz var henuz erken diye kimse yazmiyordu paylasabilirsiniz oradan

2014 nisan bebekleri diye var tabisi ekim diil

Son düzenleme:
bana bi magzada bi liste verdiler ama o kadar çok şey yazıyo kiiiii

Nette böyle bir liste buldum...

BEBEĞE;

Mobilya (Tercihe göre sadece yatabileceği bir beşik veya oda takımı)
Hastane çıkış seti (Çok parçalılara gerek yok)
Hastaneye gidecek eşyalar için büyük çanta (Bebek için ayrı, kendin için ayrı. Bebek çantası diye satılanlara deli para istiyorlar, çok gözlü olmak dışında bi numarası yok)
Yeni doğan bezi (Prima Premium Care 1 numara hastaneye, 2 numara evde bulunması için)
Zıbın (Alttan çıtçıtlı, kısa ya da sıfır kollu. Bol bol al.)
Tulum (Çıtçıtlı olsun, ipli bağlamalı şeyler hiç kullanışlı değil)
Alt üst pijama ya da günlük kıyafetler (tulum yerine kullanılabilir)
Çorap
Eldiven (Çok alma, pek kullanılmıyor.)
Önlük
Mendil (Bol bol yumuşaklarından al. Tülbent gibi olanlar en iyisi)
Bebek başlığı ya da şapka
Yelek (Penyemsi kumaştan)
Hırka (mevsime göre)
Yalancı emzik (Nuk iyi, silikon ve kauçuk ikisinden de al, hangisini isterse artık)
Tırnak makası (Makas ve törpü şeklinde olanlardan)
Tarak ve fırça
Beden termometresi (Braun kulaktan ölçer)
Burun aspiratörü (Wee veya eczaneden Otribebe)
Islak mendil (Unibaby yenidoğan)
Havlu (2 takım)
Alt değiştirme yatağı ya da örtüsü (Kullan at olanlardan)
Pamuk (Bebişin altını temizlemeye)
Biberon (Yeni doğan boyu-tercihen cam)
Bebek küveti, maşrapası ve filesi, banyo süngeri (Ayaklı küvet olursa eğilmezsin)
Bebek sabunu, losyonu, pişik önleyici krem, pişik kremi (Sebamed veya Mustela)
Puset/ana kucağı, bebek arabası (Bunlar otokoltuğu ile takım oluyorlar)
Yorgan, yastık, kenar koruması (English Home)
Nevresim takımı (English Home)
Battaniye (3-4 tane)
İnce ketenimsi kumaş (Hafifçe kundak yapmak için)
Yatak koruyucu alez (Yatağa ıslaklık geçmesin diye)
Taşımak için kanguru veya daha iyi olduğu söylenen slingler (Sarılan kumaşlar)
Oyun minderi (Oyalamana yarayabilir)

Balum sultangazi cumhuriyet

Bizim bebek arabamiz maclaren ikk alti ay sasesi ayrilan kullanacagim puset ile daha sonraki donem icin zorlayici oluyor
Yenidofan nuk kaucuk emzik alacagim biberon ise dr brawn anne memesi biberonu aliim :)

benimde gobek daha yok , birde benim 2. gebeligim .. ilkinden olan gobekte gitti ..sikinti etme 12. haftya dogru cikmaya baslar.. benim ilk gebeligimde erken cikmisti.. tersi olmasi gerekirken..

Canim zaten ben 12. Haftanin icindeyim ama cikmadi daha.Yani 12. Hafta biticek ama daha hic karnim cikmadi.Kendi gobegim var sadece.

Balum sultangazi cumhuriyet

Bizim bebek arabamiz maclaren ikk alti ay sasesi ayrilan kullanacagim puset ile daha sonraki donem icin zorlayici oluyor
Yenidofan nuk kaucuk emzik alacagim biberon ise dr brawn anne memesi biberonu aliim :)

He tamam ben k.cekmecedeki cumhuriyer mahallesinde dogup buyudum de

maşallah canım iyi çıkmış sonucun. demek sen de ankaradasın. benim şimdi hamile arkadaşım var senin gittiğin hastaneye gidiyor. o da pek memnun halinden

Bilmiyordum çukurambara taşınacağını. Ama orası da yakın canım. Doktorumdan vazgeçmem:))

geçen sabah kalvaltıya gitmiştik çukurambara da, orada bir binanın üzerine pankart asmışlardı, koru hastanesi yakında burada hizmetinizde diye. ben de oradan gördüm

benim arkadaşlar da biberon için dr brown önerdi. özel akış sistemi varmış ve hiç gaz yapmıyormuş. onları da araştırmak iyi olabilir

Varsa iyi . Cinsiyetler belli olsun da. Benim oglumdan kalma seyler var ek yapicam. İlk is kizsa patik ve kiz yada erkekse de hastane cikisi

ben igne oyasi ogrenmeye karar verdim internette videolari var simdilik zurafa ogrendim
ama azimlyim bebek mendilleri yapicim ehehe

herkesi alışveriş tutkusu sarmış daha erken değilmi kızlar ben 6 aylıktan sonra alışveriş yapmayı düşünüyorum öncesinde bişey almicam

güzel bir listeymiş canım teşekkürler

benimde öyle olmuştu ilk bebeğimde
ama şuan çok şükür devam ediyor sabahları daha çok oluyor
Gün içerisinde arada oluyor akşam yemeklerden sonra da oluyor
ama yinede korkuyorum

herkesi alışveriş tutkusu sarmış daha erken değilmi kızlar ben 6 aylıktan sonra alışveriş yapmayı düşünüyorum öncesinde bişey almicam

cinsiyet tam belli olsun da bewn alırım bişeyler dayanamam
şu anda bi battanşiye örüyorum hafif bişey
annem de başlıyo örgülere
aslında nisan bebeği çok örgülere iht,yacı olmıcak gibi ama yelek falan kullanılır heralde yine değil mi

ahh o kadar zor tutuyoruz ki kendimizi babasi ile
henuz birsey almadim bende hamile kalmadan once 7 aydan once almayacagim demistim
daha ne kadar sabrederiz bilmiyorum

10 gub savah aksam progesteron ignem devammis kizlar yine basladi,kanamam

çok geçmiş olsun

Bu sefer de kaybettim yine 8 hafta sonunda bebeğimin kalbi durdu 10 gündür boşluktayım kader kısmet ne diyeyim ki
canım çok üzüldüm,Allah sabır versin,çabucak sağlıkla tekrar olsun,tamamına ersin inşallah

Anne olan arkadaşımın bebişini biz susturamadık,annesi kucağına alınca hemen sustu,işte o olaya bayıldım ben,anne kokusu,baba kokusu tek bildikleri koku,aşı olunca da öyle,anneye ya da babaya ver diyolar,susuyo çocuk,bence o an işte herşeye değer

inşallah yurtdışında doğurursun,vize olayı kalkıcak bir yerse,vatandaş olsun,rahat etsin

İstanbullu anneler kimler? Ben avrupa yakasındayım.

Ben de Kozyatağı'ndayım..

ben de bazı modeller damak şeklini bozuyomuş diye duydum.Silikon mu olcakmış,ya da tam tersi tam hatırlayamadım şimdi.Bir de Avent'i de iyi dediler.

Şahsen bende 4-5 aydan önce almayı düşünmüyorum.Dayanması zor içim gidiyor bir yerde kıyafet falan görünce ama bana görede en doğrusu 5.aydan önce almamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…