yakınsınızdır inşallah :)
Anadolu yakasında ailende. Sen gelip gidiyorsundur istanbula. Bizde belki seneye manisaya taşınacağız. Eşim manisalı tayinini oraya istemeyi planlıyor.
cinsiyet tam belli olsun da bewn alırım bişeyler dayanamam
şu anda bi battanşiye örüyorum hafif bişey
annem de başlıyo örgülere
aslında nisan bebeği çok örgülere iht,yacı olmıcak gibi ama yelek falan kullanılır heralde yine değil mi
benimde öyle olmuştu ilk bebeğimde
ama şuan çok şükür devam ediyor sabahları daha çok oluyor
Gün içerisinde arada oluyor akşam yemeklerden sonra da oluyor
ama yinede korkuyorum
Alınacak araştırılacak o kadar çok şey var ki. Hangisi kullanışlı hangi marka daha iyi hep tecrübe meselesi. Aslında siz tecrübeli anneler bunlarla ilgili bir liste yapsanız bize. Herkes bir iki bir şey yazsa çok faydalı olur. Şu an bana çok karmaşık geliyor. Nereden başlamalı hiç bilmiyorum.
Arkadaşlar merhaba ben sürekli kadınlar klübünü takip ediyordum ama bugün daha yakından takipçisi olmak istedim.Benim ikinci hamileliğim 5 yaşında bir kızım var.Allah nasip ederse doğum için 28 nisan diyorlar.Bu hafta 9.haftamızın içindeyiz. şu anda en çok kafama takılan konu doğumu nerde yapacağım.kızımı ankara zübeyde hanımda yaptım ve 5 yıl geçmesine rağmen hala yaşadığım sıkıntıları atamadım.O yüzden ikinci doğumumda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Geçen hafta bebişin ilk kontrolü için yenimahalle lina kadın sağlığı merkezine gittim.Muayene ücreti,hekim seçimim ilgi alaka gayet iyiydi ancak verdiği doğum fiyatları(sezeryan)çok uçuk geldi.Ankara da yaptığım araştırmalara göre en uygunu ankara çağ,lokman hekim ve özel keçiören hastanesiymiş ancak buralar hakkında da yeterli bilgiye sahip olamadım.Bu kanalla birbirimizden daha çok bilgi ediniriz umarım
evet gidip geliyorum.eşim istanbulda eyüpte oturuyodu eminönünde polisti istanbulda tanıştık.yozgatta doğu görevi yaptık.şimdide 2 ay önce aydına geldik.ocak şubat gibi bi aksilik olmazsa sağlığım el verirse istanbula gelmeyi düşünüyorum.
canım benim hiç bebeğim yok bu ilk olucak.2 bebek baktım sadece.bir kız birde erkek bebek büyüttüm anneleri çalışıyorlardı.avent marka çok iyiydi bende kendi bebeğimde onun emziğini biberonunu ve diş kaşıyıcısını kullanacağım.dışarıda bulmak biraz zor internetten alabilirsiniz.bir de milupaya üye olmanızı öneririm.ben üye oldum eve bi çanta hediye geldi.bebek atta çantası, bebek bakım kitabı, 2 adet denemelik milupa toz mama, pişik kremi, kolonyalı mendil, şampuan, anne sütü arttırıcı sallama çay vs. vs. insan mutlu oluyor.
Baslarda yelek giyilmiyor battaniyeye filan sariliyor sonrada yaz gelcek ama 6 aylik olduklarinda kis gelcek yelek yapilabikir. Sueter zor oluyor bebekte uyuyunca cikarmasi zor oluyor uyaniyor yelek daha kulkanisli. Ordugun battaniye nasil ekleyebilir misin merak ettim
Arkadaşlar merhaba ben sürekli kadınlar klübünü takip ediyordum ama bugün daha yakından takipçisi olmak istedim.Benim ikinci hamileliğim 5 yaşında bir kızım var.Allah nasip ederse doğum için 28 nisan diyorlar.Bu hafta 9.haftamızın içindeyiz. şu anda en çok kafama takılan konu doğumu nerde yapacağım.kızımı ankara zübeyde hanımda yaptım ve 5 yıl geçmesine rağmen hala yaşadığım sıkıntıları atamadım.O yüzden ikinci doğumumda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Geçen hafta bebişin ilk kontrolü için yenimahalle lina kadın sağlığı merkezine gittim.Muayene ücreti,hekim seçimim ilgi alaka gayet iyiydi ancak verdiği doğum fiyatları(sezeryan)çok uçuk geldi.Ankara da yaptığım araştırmalara göre en uygunu ankara çağ,lokman hekim ve özel keçiören hastanesiymiş ancak buralar hakkında da yeterli bilgiye sahip olamadım.Bu kanalla birbirimizden daha çok bilgi ediniriz umarım
Eki Görüntüle 811114
işte bu annem altına kumaş geçicek kenarına da süs dikicek
evet ya anneme soyliyim de biraz buyuk buyuk orsun cicilerini :)
Benimde ilk bebeğim canım. Milupaya üye odum ama ne gelen var ne giden
üyelikten 1-2 ay sonra gelir canım.bende bir koli bebek hırkası yeleği ve süveteri ördüm hamile kalmadan önce.2 senelik birikimim.ama bişey farkettim hepsi kız rengi gibi.bakalım hayırlısı artık.yakında fotoğraflarını çekip koyarım.örgü bilenlerede örnek verebilirim anlatımlı olarak.hiç bişey almadım ama.6 aydan sonra almayı düşünüyorum.istanbula gelicem o zaman bakarım bişeyler.orayı avcumun içi gibi biliyorum.
Sagol canim ekledigin icin. Ben oglumdayken cok istemistim ormek ama irsat olmadi baska seylerden. Ornekte bulamamistim. Ondan dedim ekler misin diye. Cinsiyet belli olsun ben de ormek istiyorum.
Ben haziranda üye olmuştumÜç kağıtçılık yaptım biraz ama yemediler. Hamilelik bilgilerimi düzelttim şimdi. Belki bu sefer gelir
bu örnek baya kolay çok süslü bişey değil ama kullanışlı kardeşime de örmüştüm
hem de renk olarak hem kıza hem erkeğe uygun böyle akıllı ipler güzel oluyo bence
aynı ipten bende ördüm tatalım daha tedavi görürken :) küp şeker şeklinde ördüm altına annem kumaş geçiririp kenarlarına bebek danteli dikeceğiz bakalım ellerinize sağlık çok güzel olmuşEki Görüntüle 811114
işte bu annem altına kumaş geçicek kenarına da süs dikicek
evet ya anneme soyliyim de biraz buyuk buyuk orsun cicilerini :)
Evet akilli iple yapsam iyi olur bende. Bu ne orgusu adini biliyor musun?
Ben haziranda üye olmuştumÜç kağıtçılık yaptım biraz ama yemediler. Hamilelik bilgilerimi düzelttim şimdi. Belki bu sefer gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?