2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
yakınsınızdır inşallah :)

Anadolu yakasında ailende. Sen gelip gidiyorsundur istanbula. Bizde belki seneye manisaya taşınacağız. Eşim manisalı tayinini oraya istemeyi planlıyor.

evet gidip geliyorum.eşim istanbulda eyüpte oturuyodu eminönünde polisti istanbulda tanıştık.yozgatta doğu görevi yaptık.şimdide 2 ay önce aydına geldik.ocak şubat gibi bi aksilik olmazsa sağlığım el verirse istanbula gelmeyi düşünüyorum.

Baslarda yelek giyilmiyor battaniyeye filan sariliyor sonrada yaz gelcek ama 6 aylik olduklarinda kis gelcek yelek yapilabikir. Sueter zor oluyor bebekte uyuyunca cikarmasi zor oluyor uyaniyor yelek daha kulkanisli. Ordugun battaniye nasil ekleyebilir misin merak ettim

Arkadaşlar merhaba ben sürekli kadınlar klübünü takip ediyordum ama bugün daha yakından takipçisi olmak istedim.Benim ikinci hamileliğim 5 yaşında bir kızım var.Allah nasip ederse doğum için 28 nisan diyorlar.Bu hafta 9.haftamızın içindeyiz. şu anda en çok kafama takılan konu doğumu nerde yapacağım.kızımı ankara zübeyde hanımda yaptım ve 5 yıl geçmesine rağmen hala yaşadığım sıkıntıları atamadım.O yüzden ikinci doğumumda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.Geçen hafta bebişin ilk kontrolü için yenimahalle lina kadın sağlığı merkezine gittim.Muayene ücreti,hekim seçimim ilgi alaka gayet iyiydi ancak verdiği doğum fiyatları(sezeryan)çok uçuk geldi.Ankara da yaptığım araştırmalara göre en uygunu ankara çağ,lokman hekim ve özel keçiören hastanesiymiş ancak buralar hakkında da yeterli bilgiye sahip olamadım.Bu kanalla birbirimizden daha çok bilgi ediniriz umarım

benimde öyle olmuştu ilk bebeğimde
ama şuan çok şükür devam ediyor sabahları daha çok oluyor
Gün içerisinde arada oluyor akşam yemeklerden sonra da oluyor
ama yinede korkuyorum

mide bulantın devam ediyorsa korkma canım o bebeğin yaşadığına işaret benim 3-4 gündür mide bulantılarım azaldı ama bu normal galiba akşam yada sabah 1 defa oluyo yemek istemediğim bi yemek kokusu gelince öğürmek geliyo önceden sürekli bulanıyodu hiçbişey yedirmiyodu şimdiki halime şükür bugun bendede biraz korku varlekem hala kesilmedi yarın dr gitcem inşalah bebeğim iyidir

canım benim hiç bebeğim yok bu ilk olucak.2 bebek baktım sadece.bir kız birde erkek bebek büyüttüm anneleri çalışıyorlardı.avent marka çok iyiydi bende kendi bebeğimde onun emziğini biberonunu ve diş kaşıyıcısını kullanacağım.dışarıda bulmak biraz zor internetten alabilirsiniz.bir de milupaya üye olmanızı öneririm.ben üye oldum eve bi çanta hediye geldi.bebek atta çantası, bebek bakım kitabı, 2 adet denemelik milupa toz mama, pişik kremi, kolonyalı mendil, şampuan, anne sütü arttırıcı sallama çay vs. vs. insan mutlu oluyor.

ben normal jinekolojik kontrollerim için oraya giderdim evime yakın diye. sema hanıma giderdim.
şimdi başka doktorum var. ne kadar dediler ki doğum için?

Ne güzel. Sanırım seninle aynı zamanlarda evlenmişiz birde. Polis eşi olunca şehir şehir geziyorsun mecburen. Allah kolaylık versin.

Benim çeyizime annem bebek eşyları koymuştu. Eşimde kız bebek için külotlu çorap almıştı. Mor renkli allı pullu bir şey Hamile kalmadan önce bir iki parça bir şey netten almıştım. Beğendiklerimden. Ha birde teyzesi hamile olduğumu öğrendikten sonra bir kaç tane kız elbisesi getirdi Biz bebek odasını aralık gibi almayı planlıyoruz. Odasını erkenden hazırlayacakmış babası Perde halı falan bakıyor arada. Giyinme odasını boşaltıp oraya yapacakmış bebeğin odasını Bakalım o günleri bir görelimde inşallah.

Benimde ilk bebeğim canım. Milupaya üye odum ama ne gelen var ne giden

işte bu annem altına kumaş geçicek kenarına da süs dikicek
evet ya anneme soyliyim de biraz buyuk buyuk orsun cicilerini :)

Canım bu başlıktan da Ankara'yı araştır istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz-f500/

Eki Görüntüle 811114

Sagol canim ekledigin icin. Ben oglumdayken cok istemistim ormek ama irsat olmadi baska seylerden. Ornekte bulamamistim. Ondan dedim ekler misin diye. Cinsiyet belli olsun ben de ormek istiyorum.

Benimde ilk bebeğim canım. Milupaya üye odum ama ne gelen var ne giden

üyelikten 1-2 ay sonra gelir canım.bende bir koli bebek hırkası yeleği ve süveteri ördüm hamile kalmadan önce.2 senelik birikimim.ama bişey farkettim hepsi kız rengi gibi.bakalım hayırlısı artık.yakında fotoğraflarını çekip koyarım.örgü bilenlerede örnek verebilirim anlatımlı olarak.hiç bişey almadım ama.6 aydan sonra almayı düşünüyorum.istanbula gelicem o zaman bakarım bişeyler.orayı avcumun içi gibi biliyorum.

Ben haziranda üye olmuştum Üç kağıtçılık yaptım biraz ama yemediler. Hamilelik bilgilerimi düzelttim şimdi. Belki bu sefer gelir

Sagol canim ekledigin icin. Ben oglumdayken cok istemistim ormek ama irsat olmadi baska seylerden. Ornekte bulamamistim. Ondan dedim ekler misin diye. Cinsiyet belli olsun ben de ormek istiyorum.

bu örnek baya kolay çok süslü bişey değil ama kullanışlı kardeşime de örmüştüm
hem de renk olarak hem kıza hem erkeğe uygun böyle akıllı ipler güzel oluyo bence

Eki Görüntüle 811114
aynı ipten bende ördüm tatalım daha tedavi görürken :) küp şeker şeklinde ördüm altına annem kumaş geçiririp kenarlarına bebek danteli dikeceğiz bakalım ellerinize sağlık çok güzel olmuş

Evet akilli iple yapsam iyi olur bende. Bu ne orgusu adini biliyor musun?

adını bilmiyorum canım ya annem göstermişti bu modelden atkı falan da örmüştüm ben
hep tersten örüyosun ve sürekli lesip arttırıyosun
örmek istersen detaylıca anlatırım canım

uluergvn
teşekkür ederim canım
bende çok becerikli olduğumdan değil de işte böyle düz şeyler örebiliyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…