kızlar milupa'dan bişey mi geliyo üye olunca? ben de oldum da.
adını bilmiyorum canım ya annem göstermişti bu modelden atkı falan da örmüştüm ben
hep tersten örüyosun ve sürekli lesip arttırıyosun
örmek istersen detaylıca anlatırım canım
uluergvn
teşekkür ederim canım
bende çok becerikli olduğumdan değil de işte böyle düz şeyler örebiliyorum :)
Gunaydinn kızlar. .
Hastaneye gidiyoruz ikilimiz ve kontrol için. Insallah hersey yolundadir.
Evet canım paket gönderiyorlar. İçi hediye dolu
üyelikten 1-2 ay sonra gelir canım.bende bir koli bebek hırkası yeleği ve süveteri ördüm hamile kalmadan önce.2 senelik birikimim.ama bişey farkettim hepsi kız rengi gibi.bakalım hayırlısı artık.yakında fotoğraflarını çekip koyarım.örgü bilenlerede örnek verebilirim anlatımlı olarak.hiç bişey almadım ama.6 aydan sonra almayı düşünüyorum.istanbula gelicem o zaman bakarım bişeyler.orayı avcumun içi gibi biliyorum.
yaaa ben hic orgu bilmiyorum bi ters bi duz
eminonu havuzlu hani biliyor musun orada bebek esyalarinin her cesidi bulabilirsin ben gorumcemin bebegi icin sepet hazirladim orada bi girdim a dan z ye yersey mevcud bende oraya gidecegim bebis icin cok heyecanliyim yaaaaaaa
aynı ipten bende ördüm tatalım daha tedavi görürken :) küp şeker şeklinde ördüm altına annem kumaş geçiririp kenarlarına bebek danteli dikeceğiz bakalım ellerinize sağlık çok güzel olmuş
adını bilmiyorum canım ya annem göstermişti bu modelden atkı falan da örmüştüm ben
hep tersten örüyosun ve sürekli lesip arttırıyosun
örmek istersen detaylıca anlatırım canım
uluergvn
teşekkür ederim canım
bende çok becerikli olduğumdan değil de işte böyle düz şeyler örebiliyorum :)
Evet canım paket gönderiyorlar. İçi hediye dolu
AAAAA harikaaaa bi fikirrrrrrr
arabaniz hayirli olsun yeni aldiginiz ciciler topiginde paylasirsan bize cok faydasi olacagina inaniyorum
markasi nedir ayyy cok merak ettim link atabiliyor musun ozelde?
eminonu havuzlu hani biliyor musun orada bebek esyalarinin her cesidi bulabilirsin ben gorumcemin bebegi icin sepet hazirladim orada bi girdim a dan z ye yersey mevcud bende oraya gidecegim bebis icin cok heyecanliyim yaaaaaaa
kız bakma ördüğüme bildiğimden değil çok kolay kaçla başladım bilmiyorum ama 5'in katı olacak 5 düz 5 ters 5 sıra öreceksin.5 sıra ördün mü terslerin üstüne düz düzlerin üstüne ters yine 5 sıra öreceksin :) bende bu kadar biliyorum beğendiğim bişiy olursa anneme foto çekiyorum ipi alıyorum anlatıyorum nasıl örüldüğünü ben anlamıyorum ama annem anlayıp yapıyo :)yaaaa bana da ogretinnnnn sadece duz ve haraso biliyorum kesmeyi bilmiyorum ne beceriksizmisim ben ya anca cesit cesit yemek yapiyorum o kadar
Canım bilmiyordum. Eminönünün neresinde kalıyor. Bizde gideriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...lerinin-minik-bebislerine-aldigi-ciciler.htmlcnm link atar mısın topic in?
arabayı özelden yolluyorum
canım kısaca anlatıyım örgüğe mutlaka tek ilmekle başlanıcak mesela 100 çift 1 tek yani toplam 201 ilmek
Maşallah pek beceriklisin. Bende pek anlamam. Sadece atkı örebiliyorum. Bir ara kurs aradım ama bulamadım yakınlarda örgü kursu.
1-2 den farklı renklerde bende de var tatlım annneeeeemmm sağolsu :) biraz beceriksiizm o konudaEki Görüntüle 811163 Eki Görüntüle 811162 Eki Görüntüle 811161 Eki Görüntüle 811160 Eki Görüntüle 811159 Eki Görüntüle 811164 Eki Görüntüle 811158 Eki Görüntüle 811157 Eki Görüntüle 811156 Eki Görüntüle 811154 Eki Görüntüle 811153 Eki Görüntüle 811152 Eki Görüntüle 811150 Eki Görüntüle 811148 Eki Görüntüle 811147 Eki Görüntüle 811149 sondaki iki adet panço kendime hamileyken giyicem.sanırım ben biraz fazla becerikliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?