2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ters oruyorsun he :) ıyı kolaymıs o zaman kenardan mı kesıp arttırıyorsun

yaaa ben hic orgu bilmiyorum bi ters bi duz
eminonu havuzlu hani biliyor musun orada bebek esyalarinin her cesidi bulabilirsin ben gorumcemin bebegi icin sepet hazirladim orada bi girdim a dan z ye yersey mevcud bende oraya gidecegim bebis icin cok heyecanliyim yaaaaaaa

Son düzenleme:

Canım bilmiyordum. Eminönünün neresinde kalıyor. Bizde gideriz.

yaaaa bana da ogretinnnnn sadece duz ve haraso biliyorum kesmeyi bilmiyorum ne beceriksizmisim ben ya anca cesit cesit yemek yapiyorum o kadar

kanka bana da ogret

Canım Allah nasip ederse şubat başında doğum iznine ayrıldığımda bebek odası alıcam.Sonra da havuzlu handan bütün gerekli olan kıyafet eşya vs. bi anda alıcam.Parça parça almak istemiyorum.Orda aynı çeyiz sandığı gibi herşeyi bir arada bulabiliyomuşsun.Eminönüne çok gittim ama havuzlu hana gitmemiştim.

belki buluşur beraber gideriz

yaaaa bana da ogretinnnnn sadece duz ve haraso biliyorum kesmeyi bilmiyorum ne beceriksizmisim ben ya anca cesit cesit yemek yapiyorum o kadar
kız bakma ördüğüme bildiğimden değil çok kolay kaçla başladım bilmiyorum ama 5'in katı olacak 5 düz 5 ters 5 sıra öreceksin.5 sıra ördün mü terslerin üstüne düz düzlerin üstüne ters yine 5 sıra öreceksin :) bende bu kadar biliyorum beğendiğim bişiy olursa anneme foto çekiyorum ipi alıyorum anlatıyorum nasıl örüldüğünü ben anlamıyorum ama annem anlayıp yapıyo :)

öğretirim kankim ya
şu eminönunu duyduğum iyi oldu
nikah şekeri için gitmiştim şark han vardı oraya sadece nikah şekeri üzerine binlerce çeşit vardı eminim ora da öyledir Eminönü harika bir yer
canım kısaca anlatıyım örgüğe mutlaka tek ilmekle başlanıcak mesela 100 çift 1 tek yani toplam 201 ilmek
ilk sırayı normal örüyosun
ikinci sırada önce 1 boş alıyosun
1 tane ters örüyosun
sonra 1 arttırıyosun (yani ipi şişe doluyosun 1 kere)
daha sonra 1 kesiyosun ama tersten yine (yani 2 ilmeği birlikte elarak örüyosun)
hep böyle devam ediyo 1 arrtır 1 kes 1 arttır 1 kes
sonda 1 ilmek kalıyo onu da yine ters örüyosun
her sıra aynı böyle devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…