eminonunu misir carsini bilirsin orada zaten cok unlu kurkcu hana gelmeden yaklasik bi 5 dk yuruyorsun cok kolay herkes tarif eder
kız bakma ördüğüme bildiğimden değil çok kolay kaçla başladım bilmiyorum ama 5'in katı olacak 5 düz 5 ters 5 sıra öreceksin.5 sıra ördün mü terslerin üstüne düz düzlerin üstüne ters yine 5 sıra öreceksin :) bende bu kadar biliyorum beğendiğim bişiy olursa anneme foto çekiyorum ipi alıyorum anlatıyorum nasıl örüldüğünü ben anlamıyorum ama annem anlayıp yapıyo :)
havuzlu han hem ucuz cunku toptam gibi alisveris yapiyorsun hem kapi susunden bebek arabasina zibindan lohusa serbetine kadar ne ararsan var tavsiye ederimCanım Allah nasip ederse şubat başında doğum iznine ayrıldığımda bebek odası alıcam.Sonra da havuzlu handan bütün gerekli olan kıyafet eşya vs. bi anda alıcam.Parça parça almak istemiyorum.Orda aynı çeyiz sandığı gibi herşeyi bir arada bulabiliyomuşsun.Eminönüne çok gittim ama havuzlu hana gitmemiştim.
ayy masaallahhh sanaaaaaaaa harika bu arada su battaniyeye bayildim akilli ip dediklerinden mi ayyy yapmam lazimmmmmm cok biyendimmmmmEki Görüntüle 811163 Eki Görüntüle 811162 Eki Görüntüle 811161 Eki Görüntüle 811160 Eki Görüntüle 811159 Eki Görüntüle 811164 Eki Görüntüle 811158 Eki Görüntüle 811157 Eki Görüntüle 811156 Eki Görüntüle 811154 Eki Görüntüle 811153 Eki Görüntüle 811152 Eki Görüntüle 811150 Eki Görüntüle 811148 Eki Görüntüle 811147 Eki Görüntüle 811149 sondaki iki adet panço kendime hamileyken giyicem.sanırım ben biraz fazla becerikliyim
ayy neden olmasin iki hamisbelki buluşur beraber gideriz
bende yapicam bende bendekız bakma ördüğüme bildiğimden değil çok kolay kaçla başladım bilmiyorum ama 5'in katı olacak 5 düz 5 ters 5 sıra öreceksin.5 sıra ördün mü terslerin üstüne düz düzlerin üstüne ters yine 5 sıra öreceksin :) bende bu kadar biliyorum beğendiğim bişiy olursa anneme foto çekiyorum ipi alıyorum anlatıyorum nasıl örüldüğünü ben anlamıyorum ama annem anlayıp yapıyo :)
bende nakonun dergisinden yapıyorum canım.kafamden değil.orda resmi var önce sonra malzemeler.sonrada anlatımlı açıklıyo yapabiliyosun.
Eki Görüntüle 811163 Eki Görüntüle 811162 Eki Görüntüle 811161 Eki Görüntüle 811160 Eki Görüntüle 811159 Eki Görüntüle 811164 Eki Görüntüle 811158 Eki Görüntüle 811157 Eki Görüntüle 811156 Eki Görüntüle 811154 Eki Görüntüle 811153 Eki Görüntüle 811152 Eki Görüntüle 811150 Eki Görüntüle 811148 Eki Görüntüle 811147 Eki Görüntüle 811149 sondaki iki adet panço kendime hamileyken giyicem.sanırım ben biraz fazla becerikliyim
Eki Görüntüle 811163 Eki Görüntüle 811162 Eki Görüntüle 811161 Eki Görüntüle 811160 Eki Görüntüle 811159 Eki Görüntüle 811164 Eki Görüntüle 811158 Eki Görüntüle 811157 Eki Görüntüle 811156 Eki Görüntüle 811154 Eki Görüntüle 811153 Eki Görüntüle 811152 Eki Görüntüle 811150 Eki Görüntüle 811148 Eki Görüntüle 811147 Eki Görüntüle 811149 sondaki iki adet panço kendime hamileyken giyicem.sanırım ben biraz fazla becerikliyim
havuzlu han hem ucuz cunku toptam gibi alisveris yapiyorsun hem kapi susunden bebek arabasina zibindan lohusa serbetine kadar ne ararsan var tavsiye ederim
ayy masaallahhh sanaaaaaaaa harika bu arada su battaniyeye bayildim akilli ip dediklerinden mi ayyy yapmam lazimmmmmm cok biyendimmmmm
ayy neden olmasin iki hamis
bende yapicam bende bende
ayy ne güzeller maşşallah şanslı bebekbenım favorım baştakı kopşunlu hırka ve rengarenk battaniye süper olmuş ellerine sağlık
akıllı ip değil canım beğendiğim 5 renk ip aldım.önce yumak halindeyken sıraladım nasıl güzel olur diye.sonra o sıraya göre 10 sıra 10 sıra şerit şerit ördüm.biraz büyüp yaptım 1,5 - 2 yaşa kadar gider.hem yatağıda örtülebilir diye.astarını içinden bi renk yaptım pembe ya da mavi yapmadım ortada bebek fikri bile yoktu o zaman.sarı yaptım astarı sonrada tığla kenar oyası geçtim.
baştaki kapişonlu hırka çift tarafı canım tersini çevirince de beyaz oluyo.onu da pembe ya da mavi yapamadım.yeşil yaptım.ponpon yapıp boynuna geçiricem daha.
işteyim tavuk nagut +makarna+bol ince salata vardı bende makarnanın üstüne salatayı döküp yedim kesin 2 saate acıkırım o zamanda meyvam var bende maşallah katana gibi oluyorum bu hafta 1.200 gr almışım :)kizlar bu arada ben cok fena aciktim yaaaa bu hafta cok istahliyim
ogle yemeklerinizi yediniz mi?
Canım bilmiyordum. Eminönünün neresinde kalıyor. Bizde gideriz.
bayildim bayildim hemen ip almam lazim cok basit tam benlik
yalniz seritleri sonra birlestirmedin dimi pek bilmiyrum da
ilk kac sira olacak kac ilmek mi deniyor ?
eminönü meydanına gidince kime sorarsan yerini gösterirler. mahmutpaşa yokuşuna yakın. 5 katlı koca bir han ve bi dünya bebek malzemesi satan dükkan. herbir dükkanda fiyatlar değişebiliyor, pazarlık yapmayı unutmayın:))
bende bu modeli annakuzusu ipler var polar gibi oluyor örünce toz pembe+mavi+sarı+kremden yaptım her rengin arasına krem koyrum polar battaniye oldu altına kumaş da gerekmedi sadece kenarlarına battaniye overloğu çektireceğim o ipleri de tavsiye ederim hangi markanın bilmiyorum ama kuzu yünü gibi böyle pek tatlıbayildim bayildim hemen ip almam lazim cok basit tam benlik
yalniz seritleri sonra birlestirmedin dimi pek bilmiyrum da
ilk kac sira olacak kac ilmek mi deniyor ?
kizlar bu arada ben cok fena aciktim yaaaa bu hafta cok istahliyim
Ben suan yiyorumkizlar bu arada ben cok fena aciktim yaaaa bu hafta cok istahliyim
işteyim tavuk nagut +makarna+bol ince salata vardı bende makarnanın üstüne salatayı döküp yedim kesin 2 saate acıkırım o zamanda meyvam var bende maşallah katana gibi oluyorum bu hafta 1.200 gr almışım :)
kizlar bu arada ben cok fena aciktim yaaaa bu hafta cok istahliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?