2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

biz ona sepet örgüsü diyoduk bende örmüştüm ondan çok kolay
illa 5 olamasına gerek yok istediğin rakamdan olur

havuzlu han hem ucuz cunku toptam gibi alisveris yapiyorsun hem kapi susunden bebek arabasina zibindan lohusa serbetine kadar ne ararsan var tavsiye ederim
ayy masaallahhh sanaaaaaaaa harika bu arada su battaniyeye bayildim akilli ip dediklerinden mi ayyy yapmam lazimmmmmm cok biyendimmmmm
belki buluşur beraber gideriz
ayy neden olmasin iki hamis
bende yapicam bende bende

bende nakonun dergisinden yapıyorum canım.kafamden değil.orda resmi var önce sonra malzemeler.sonrada anlatımlı açıklıyo yapabiliyosun.

Benim kayınvalidem anlar o işlerden. Kurbanda gelecekler sanırım. Olmadı isterim gösterir bana. Dediğin gibi biraz nete ve dergilerede bakarım. En nihayetinde açık kalp ameliyatı değil.

akıllı ip değil canım beğendiğim 5 renk ip aldım.önce yumak halindeyken sıraladım nasıl güzel olur diye.sonra o sıraya göre 10 sıra 10 sıra şerit şerit ördüm.biraz büyüp yaptım 1,5 - 2 yaşa kadar gider.hem yatağıda örtülebilir diye.astarını içinden bi renk yaptım pembe ya da mavi yapmadım ortada bebek fikri bile yoktu o zaman.sarı yaptım astarı sonrada tığla kenar oyası geçtim.

Son düzenleme:
ayy ne güzeller maşşallah şanslı bebek benım favorım baştakı kopşunlu hırka ve rengarenk battaniye süper olmuş ellerine sağlık

baştaki kapişonlu hırka çift tarafı canım tersini çevirince de beyaz oluyo.onu da pembe ya da mavi yapamadım.yeşil yaptım.ponpon yapıp boynuna geçiricem daha.

bayildim bayildim hemen ip almam lazim cok basit tam benlik
yalniz seritleri sonra birlestirmedin dimi pek bilmiyrum da
ilk kac sira olacak kac ilmek mi deniyor ?

kizlar bu arada ben cok fena aciktim yaaaa bu hafta cok istahliyim
ogle yemeklerinizi yediniz mi?

işteyim tavuk nagut +makarna+bol ince salata vardı bende makarnanın üstüne salatayı döküp yedim kesin 2 saate acıkırım o zamanda meyvam var bende maşallah katana gibi oluyorum bu hafta 1.200 gr almışım :)

Canım bilmiyordum. Eminönünün neresinde kalıyor. Bizde gideriz.

eminönü meydanına gidince kime sorarsan yerini gösterirler. mahmutpaşa yokuşuna yakın. 5 katlı koca bir han ve bi dünya bebek malzemesi satan dükkan. herbir dükkanda fiyatlar değişebiliyor, pazarlık yapmayı unutmayın:))

sen al iplerini ben sana öğretirim canım.hayır şeritleri eklemiyosun.bi renk bitince ipi kopardım sıradakini kenarından kopardığım yere düğümledim devam ettim örmeye hep böyde devam ediyo.düz örgü çok kolay.ben biraz büyük yaptım daha kullanışlı oldu.istersen aynı ölçüleri sanada veririm.

abla ocak şubat gibi gelince beraber gideriz artık

bende bu modeli annakuzusu ipler var polar gibi oluyor örünce toz pembe+mavi+sarı+kremden yaptım her rengin arasına krem koyrum polar battaniye oldu altına kumaş da gerekmedi sadece kenarlarına battaniye overloğu çektireceğim o ipleri de tavsiye ederim hangi markanın bilmiyorum ama kuzu yünü gibi böyle pek tatlı

işteyim tavuk nagut +makarna+bol ince salata vardı bende makarnanın üstüne salatayı döküp yedim kesin 2 saate acıkırım o zamanda meyvam var bende maşallah katana gibi oluyorum bu hafta 1.200 gr almışım :)

bende az once soyledim ara ogunde yapmistim ama neden bu kadar aciktim bilmiyorum istahli bebis olacak sanirim
ben tavuk yiyemiyorum yaaa Allahtan et yiyebiliyorum
afiyet olsun cnm

yedimmm arkadaşımmm yedimmm...

bir kase kabak yemeği yanına yoğurt...bir tane incir kurusu...

şimdi saate bakıyorum süt mü içsem,yoksa meyve yesem karar vermedim..

ama benimde az kaldı iştahım açılır ..bugün 12.hafta gebeliği okdum bir yerde...iştahınız açılacak diyodu....:) beklemedeyiz...iyiydik böyle ama yağ..."sen sağ ben selamet...":)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…