2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
işteyim tavuk nagut +makarna+bol ince salata vardı bende makarnanın üstüne salatayı döküp yedim kesin 2 saate acıkırım o zamanda meyvam var bende maşallah katana gibi oluyorum bu hafta 1.200 gr almışım :)

alemsin yaaa:) katana gibi oldun haaa:) bide yazmışsın ya 1.200 gr kız bebek kilosu gibi..onun 200 gazdır çık...

Masallah cok beceriklisin kuzum. Ben tig ve igne biliyorum. Orgu atki filan duz seyler. Ama yapicam battaniye

tamamdir ins alinca haberleselim
baktim baktimmm harika ipler yaaa onu da deneyim ay cok heveslendim
bende acıktım fatura yatırıp gelicem sonra yerim bişeyler
canim once yesen Allah korusun yolda basin falan donmesin sekerin dusmesin :26:
Ben suan yiyorum

afiyet olsun balım
benimde geldi yumuldum resmen

Uzakdoğu:) amerikada yapmayı düşündüm çift vatandaş olsun diye. Zaten bizim iş böyle hep 4 yıl yurtdşı 2 yıl ankara. Emekli olana kadar. O yüzden iyi olur dedik. Ama tayinimizn çktgı yere gittim iki ay kaldım ve orda doğum yapmamaya karar verdim. Türkiye gibi yer yok dünyada.

maşalhhhh kızılar ,battaniyeler,örnekler,tığlar mığlar:)
hakikaten çok cici şeyler yapılıyorr..bende isterdim becerebilmeyi ama malesef:)

Cok tesekkur ederim

tamamdir ins alinca haberleselim

baktim baktimmm harika ipler yaaa onu da deneyim ay cok heveslendim

canim once yesen Allah korusun yolda basin falan donmesin sekerin dusmesin :26:

afiyet olsun balım
benimde geldi yumuldum resmen

Sagol canim sana da afiyet olsun...

yemek yiyenlere afiyet şeker olsun yarasın bebeişlere inşallah darısı da benım gibi hala bulantısı olan ve iştahsız olup hiç bişey yiyemeyenlere olsunn

afiyet bal seker olsun cnm
yarasin kuzuyaaaaaa cabucak buyusuunnnnnnn
ah ben yogurtta yiyemiyorum sadece ayran ama limonlu soda soyledim bol salata eriste ve maksika usulu acili mantarli etli tuhaf bisey getirdiler tadi eksili tatlili bisi bide soylemem guzel gorunuyordu
bende bu hafta alirim gibi gozukuyor

alemsin yaaa:) katana gibi oldun haaa:) bide yazmışsın ya 1.200 gr kız bebek kilosu gibi..onun 200 gazdır çık...

1 haftada bu kilo çok geldi bana :) zaten var bende kilo 65tim geçen hafta bu hafta 66,200 çıktım hemde aç karnına göbeğimi de bi gör maşallah gören erkek diyordu şimdi yayılmaya başladı kız bu kesin diyorlar yarın ikili taramam var dua edin.bu arada ikli tarama da kan alıyorlar ya aç-tok farkeder mi ki

bende az once soyledim ara ogunde yapmistim ama neden bu kadar aciktim bilmiyorum istahli bebis olacak sanirim
ben tavuk yiyemiyorum yaaa Allahtan et yiyebiliyorum
afiyet olsun cnm
ben çok naziğim bu ara kırmızı eti sadece mangalda yiyebiliyorum ama mangalda görmeyeceğim biri yapacak getirecek(eşime Allah sabır versin)tavuk asla yok ama balık haftanın 1 günü mutlaka yiyiyorum hamsi ile başladım bakalım büyüklere daha geçmedik

benimde iş yerimde karşı masamda oturan emekliliği gelmiş bir amcam var..benim hamile olduğumu biliyor..şimdi ben ara öğün yapıyorum ya,ne zaman onada teklif etsem hayır demez..çok tatlı ama..bende alıştım.hergün bir elma getiryorum yarısını ona yarısnı bana:)...
biraz önce ona sordum "meyve yiyelim mi diye"..."dur biraz daha vakit geçsin sonra"dedi paşam:)......

bakalım kimin göbeği önce çıkacak

bende az once soyledim ara ogunde yapmistim ama neden bu kadar aciktim bilmiyorum istahli bebis olacak sanirim
ben tavuk yiyemiyorum yaaa Allahtan et yiyebiliyorum
afiyet olsun cnm
inşallah iştahlı lurlar babam hep der yiyen çocuktan korkma yemeyenden kork diye :) dün çikolata yiyiyordum kaşık kaşık dedim bebişime bak doğunca yok şimdi bolca ye diye :) çok iştahlandım bende

Ay cok guldum

Benim gibi baş ağrısı çeken var mı

evet çok başım ağrıyor beninmde
ama normalmiş.ilaç falan almıyorum.özellikle akşamları daha çok ağrıyor. kan basıncı arttığı için özellikle beyin damarlarında bu ağrılar normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…