işteyim tavuk nagut +makarna+bol ince salata vardı bende makarnanın üstüne salatayı döküp yedim kesin 2 saate acıkırım o zamanda meyvam var bende maşallah katana gibi oluyorum bu hafta 1.200 gr almışım :)
tamamdir ins alinca haberleselimsen al iplerini ben sana öğretirim canım.hayır şeritleri eklemiyosun.bi renk bitince ipi kopardım sıradakini kenarından kopardığım yere düğümledim devam ettim örmeye hep böyde devam ediyo.düz örgü çok kolay.ben biraz büyük yaptım daha kullanışlı oldu.istersen aynı ölçüleri sanada veririm.
baktim baktimmm harika ipler yaaa onu da deneyim ay cok heveslendimbende bu modeli annakuzusu ipler var polar gibi oluyor örünce toz pembe+mavi+sarı+kremden yaptım her rengin arasına krem koyrum polar battaniye oldu altına kumaş da gerekmedi sadece kenarlarına battaniye overloğu çektireceğim o ipleri de tavsiye ederim hangi markanın bilmiyorum ama kuzu yünü gibi böyle pek tatlı
canim once yesen Allah korusun yolda basin falan donmesin sekerin dusmesin :26:bende acıktım fatura yatırıp gelicem sonra yerim bişeyler
Ben suan yiyorum
çok geçmiş olsun
canım çok üzüldüm,Allah sabır versin,çabucak sağlıkla tekrar olsun,tamamına ersin inşallah
Anne olan arkadaşımın bebişini biz susturamadık,annesi kucağına alınca hemen sustu,işte o olaya bayıldım ben,anne kokusu,baba kokusu tek bildikleri koku,aşı olunca da öyle,anneye ya da babaya ver diyolar,susuyo çocuk,bence o an işte herşeye değer
inşallah yurtdışında doğurursun,vize olayı kalkıcak bir yerse,vatandaş olsun,rahat etsin
Ben de Kozyatağı'ndayım..
ben de bazı modeller damak şeklini bozuyomuş diye duydum.Silikon mu olcakmış,ya da tam tersi tam hatırlayamadım şimdi.Bir de Avent'i de iyi dediler.
Cok tesekkur ederimöğretirim kankim ya
şu eminönunu duyduğum iyi oldu
nikah şekeri için gitmiştim şark han vardı oraya sadece nikah şekeri üzerine binlerce çeşit vardı eminim ora da öyledir Eminönü harika bir yer
canım kısaca anlatıyım örgüğe mutlaka tek ilmekle başlanıcak mesela 100 çift 1 tek yani toplam 201 ilmek
ilk sırayı normal örüyosun
ikinci sırada önce 1 boş alıyosun
1 tane ters örüyosun
sonra 1 arttırıyosun (yani ipi şişe doluyosun 1 kere)
daha sonra 1 kesiyosun ama tersten yine (yani 2 ilmeği birlikte elarak örüyosun)
hep böyle devam ediyo 1 arrtır 1 kes 1 arttır 1 kes
sonda 1 ilmek kalıyo onu da yine ters örüyosun
her sıra aynı böyle devam ediyo
tamamdir ins alinca haberleselim
baktim baktimmm harika ipler yaaa onu da deneyim ay cok heveslendim
canim once yesen Allah korusun yolda basin falan donmesin sekerin dusmesin :26:
afiyet olsun balım
benimde geldi yumuldum resmen
yedimmm arkadaşımmm yedimmm...
bir kase kabak yemeği yanına yoğurt...bir tane incir kurusu...
şimdi saate bakıyorum süt mü içsem,yoksa meyve yesem karar vermedim..
ama benimde az kaldı iştahım açılır ..bugün 12.hafta gebeliği okdum bir yerde...iştahınız açılacak diyodu....:) beklemedeyiz...iyiydik böyle ama yağ..."sen sağ ben selamet...":)
bu gün bebeğimi resmen aç susuz bıraktım :'(
alemsin yaaa:) katana gibi oldun haaa:) bide yazmışsın ya 1.200 gr kız bebek kilosu gibi..onun 200 gazdır çık...
ben çok naziğim bu ara kırmızı eti sadece mangalda yiyebiliyorum ama mangalda görmeyeceğim biri yapacak getirecek(eşime Allah sabır versin)tavuk asla yok ama balık haftanın 1 günü mutlaka yiyiyorum hamsi ile başladım bakalım büyüklere daha geçmedikbende az once soyledim ara ogunde yapmistim ama neden bu kadar aciktim bilmiyorum istahli bebis olacak sanirim
ben tavuk yiyemiyorum yaaa Allahtan et yiyebiliyorum
afiyet olsun cnm
ben de 8 saat su içmemişim
inşallah iştahlı lurlar babam hep der yiyen çocuktan korkma yemeyenden kork diye :) dün çikolata yiyiyordum kaşık kaşık dedim bebişime bak doğunca yok şimdi bolca ye diye :) çok iştahlandım bendebende az once soyledim ara ogunde yapmistim ama neden bu kadar aciktim bilmiyorum istahli bebis olacak sanirim
ben tavuk yiyemiyorum yaaa Allahtan et yiyebiliyorum
afiyet olsun cnm
aynen canım ya herşeden önemlısı su inşallah geçer en kısa zamanda insan vicdan azabı duyuyor
unutkanlık diz boyu suyumu hazırlayıp çantaya koymayı unutan anne adayı
Ay cok guldumbenimde iş yerimde karşı masamda oturan emekliliği gelmiş bir amcam var..benim hamile olduğumu biliyor..şimdi ben ara öğün yapıyorum ya,ne zaman onada teklif etsem hayır demez..çok tatlı ama..bende alıştım.hergün bir elma getiryorum yarısını ona yarısnı bana:)...
biraz önce ona sordum "meyve yiyelim mi diye"..."dur biraz daha vakit geçsin sonra"dedi paşam:)......
bakalım kimin göbeği önce çıkacak
Benim gibi baş ağrısı çeken var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?