- 7 Ekim 2012
- 712
- 6
- 48
hadi sen unutmuşsun ben bıle bıle içmiyorum çünkü midem bulanıyor
canim limon sıkıp icmeyi dene ilk ay bende su icemiyordum doktorum bana bu sekilde ic diye oneride bulundu dene istersen su cok onemli bebisler icin ihmal etmehadi sen unutmuşsun ben bıle bıle içmiyorum çünkü midem bulanıyor
inşallah iştahlı lurlar babam hep der yiyen çocuktan korkma yemeyenden kork diye :) dün çikolata yiyiyordum kaşık kaşık dedim bebişime bak doğunca yok şimdi bolca ye diye :) çok iştahlandım bende
abla ocak şubat gibi gelince beraber gideriz artık
canım ya bende de mide boş olunca su içemiyorum eğer içersem sonra yediğim yemek geri çıkıyor
benimde iş yerimde karşı masamda oturan emekliliği gelmiş bir amcam var..benim hamile olduğumu biliyor..şimdi ben ara öğün yapıyorum ya,ne zaman onada teklif etsem hayır demez..çok tatlı ama..bende alıştım.hergün bir elma getiryorum yarısını ona yarısnı bana:)...
biraz önce ona sordum "meyve yiyelim mi diye"..."dur biraz daha vakit geçsin sonra"dedi paşam:)......
bakalım kimin göbeği önce çıkacak
aynen canım benımde herşey gerı çıkıyor mıdem boş olsun dolu olsun su içemiyorum malesef. Bebeklerımız sağlıklı olsunda inşallah geçer bu günler
kızlar şimdi cemalnur sargut hocayı dinliyordum diyor ki ''bebeğin terbiyesi anne karnında başlar .anne yalan söylerse bebek hisseder yalana meyilli olur anne kavga ederse kavgaya alışır.en kuvvetli terbiye 3-4 yaşına kadardır.''
gene bugün okduğum bir yerde 12.hafta için bebeklerinizle konuşmaya başlayabilirsiniz diyodu..
gülceksiniz ama ben heyecandan konuşamıyorum henüz.....
evde kedim var ...şimdilik onun üzerinde prova yapıyorum..kedimiz sesli seviyorummm "canımmm aşkım diyeeee" inşallah şimdiik bebek kendi üzerine alınoyodur...
gene bugün okduğum bir yerde 12.hafta için bebeklerinizle konuşmaya başlayabilirsiniz diyodu..
gülceksiniz ama ben heyecandan konuşamıyorum henüz.....
evde kedim var ...şimdilik onun üzerinde prova yapıyorum..kedimiz sesli seviyorummm "canımmm aşkım diyeeee" inşallah şimdiik bebek kendi üzerine alınoyodur...
evet çok başım ağrıyor beninmde
ama normalmiş.ilaç falan almıyorum.özellikle akşamları daha çok ağrıyor. kan basıncı arttığı için özellikle beyin damarlarında bu ağrılar normalmiş
evet canim bi cok hoca diyor peygamber efendimize bir baba cocugu dogunca getirmis ve
-nasil egitmemi tavsiye edersiniz neler yapmam lazim
diye sormus
-efendimiz gec kalmisiniz zira cocuk egitimi ve terbiyesi anne karninda baslar.
demis.
yabanci dile meyilli olsun diye yabanci dil bile ogrenen var bende baslamistim ama mide bulantilari beni zorladi
tekrar baslasam iyi olacak :26:
kızlar kocanız göbişinizi dinliyor mu ?
dinlemeye çalışıyor ama duyacağı ses bağırsak hareketlerim
tamam canım:) karda kışta iki koca göbek nasıl gideceksek:)))
ama galiba 29 ekimde tüp geçit açılacakmış, metroya atlar tek vesayet gideriz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?