2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar şimdi cemalnur sargut hocayı dinliyordum diyor ki ''bebeğin terbiyesi anne karnında başlar .anne yalan söylerse bebek hisseder yalana meyilli olur anne kavga ederse kavgaya alışır.en kuvvetli terbiye 3-4 yaşına kadardır.''

hadi sen unutmuşsun ben bıle bıle içmiyorum çünkü midem bulanıyor
canim limon sıkıp icmeyi dene ilk ay bende su icemiyordum doktorum bana bu sekilde ic diye oneride bulundu dene istersen su cok onemli bebisler icin ihmal etme
inşallah iştahlı lurlar babam hep der yiyen çocuktan korkma yemeyenden kork diye :) dün çikolata yiyiyordum kaşık kaşık dedim bebişime bak doğunca yok şimdi bolca ye diye :) çok iştahlandım bende

bana tatli yasak
ailede seker gecmisi var diye sekeri kotu karbonhidrati yasakladi doktor
dogunca yesin dicem ama ona da yedirmicem tahin pekmez yisin

hahaha benim kaynana gibi kendini hamile sanmasın o da özenip de

gene bugün okduğum bir yerde 12.hafta için bebeklerinizle konuşmaya başlayabilirsiniz diyodu..

gülceksiniz ama ben heyecandan konuşamıyorum henüz.....

evde kedim var ...şimdilik onun üzerinde prova yapıyorum..kedimiz sesli seviyorummm "canımmm aşkım diyeeee" inşallah şimdiik bebek kendi üzerine alınoyodur...

evet canim bi cok hoca diyor peygamber efendimize bir baba cocugu dogunca getirmis ve
-nasil egitmemi tavsiye edersiniz neler yapmam lazim
diye sormus
-efendimiz gec kalmisiniz zira cocuk egitimi ve terbiyesi anne karninda baslar.
demis.

yabanci dile meyilli olsun diye yabanci dil bile ogrenen var bende baslamistim ama mide bulantilari beni zorladi
tekrar baslasam iyi olacak :26:

ben hamileligimi ogrendigim andan itibaren konusuyorum deli gibi
ama bu aralar telkinlerde bulunmaya basladim
akkilli yavrum annesini hic uzmicekmis
zeki yavrum cok akilli olacakmis
guzel ahlakli olacakmis
guler yuzlu merhametli olacakmis falan
esim sen iyice delirdin diyor
anlamiyor hic
sende konus senin sesini de duymak ister diyorum sadece elini karnima koyup dua ediyor ve opuyor konusamiyor

oooo ben sabah bi başlıyorum akşama kadar :) hatta pazar gün kahvaltıya gittik yumurtamı sütümü aldım kuzum bak kalsiyum veriyorum iyi al dedim gözlerim de göbeğimde:) eşim delirdiğimi düşünüyo sürekli konuşuyorum ben iyi geliyor bana

baş ağrısı varsa tansyon ölçün diyorlar ama... 2 hafta önce felaket bi başağrısı yaşadım geceyarısı, unutamam o ağrıyı. dayanamadım parol içtim sonra mideme vurdu çıkardım afedersin. ertesi gün bi arkadaşım söyledi tansyonuna mutlaka baktır böyle durumlarda diye.. şimdi netten iyi tansyon aleti bakıyorum sonuçta her eve lazım.

Ben hep konusuyorum. Annesinin kuzusu babasinin herseyi. Minnisim, benim bebegim
Artik buyudu yakinda annesinin midesi bulanmayacak. Cunku cok akilli benim kuzum diye kandirmaya calisiyorum :) pek kanacak gibi degil ama bakalim :)))

ben bunu bilmiyordum ama hep dini konular dinlemeye çalışıyorum camalnur sargut hocanın hastasıyım inliyorum sürekli,dini kitaplar okumaya çalışıyorum ,elim karnımda çekebildiğim kadar tespih çekmeye çalışıyorum,sinir olmamaya çalışıyorum elimden geldiğince ama ablam ingilizce öğetmeni bebişi 3 yaşında harbi ingilizce benden iyi sayı sayıp alfabeyi biliyor şarkıları uydursa da yabancı şarkıları seviyoru bak kanıtı varmış önümde de bilememişim şimdi farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…