2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

seninde araştırdığın şeye bak.git yengem ölçer

Biz geldikk kizlarrrr.

Guzel haberler getirdim sizee..oncelikle kanama alanim azalms.dr onemli degil bu kadsri dedi.cok sukur Allaha.bir haftalik rapor aldim genede.

Bebegime gelince bir haftada 2 c uzamis 6 cm olmus mınigim tam 5 gun onde cikti ense kalınlığı 1.2 mm cikti.burnu oluşmuş cok iyi ded dr. Cok mutluyum Allahim bugunume binlerce şükür. Kan tahlili verdik bir hafta 10 gune cikacak.

Buarada bebegim cok derin uyuyordu uyanmadi bir turlu 15 dk dan fazla ugrasti dr yok uyanmadi kac kere oksurttu karnmi salladi yok kime cektiyse artik cok agir uyuyo dedi

Ne istiyorsun dedi .kiz ama erkek hissediyorum dedim..bende kiza benzettim ama kesin degil dedi.. ikilinin sonucunu almaya gidince ogrencez.iki hafta sonra yani.

Bizden boyle teyzeleri cok mutluyuz

hadi gözün aydın darısı bizim başımıza inşallahhh :)

ben bi kac video izledim tavsiye ederim ikisini de muhakkak dinleyin cok yararli bilgiler barindiriyor
[video=youtube;dULq5pR42wQ]http://www.youtube.com/watch?v=dULq5pR42wQ[/video]
bu once cocugum diye bir programdan

Aile Rehberi - Hamilelikle birlikte başlayan çocuk eğitimi
bu videoda da hem saglik hem din egitiminden bahsediyor cok cok begendim

Canim gozun aydin. Darisi basimiza insallah :)

arkadaşlar merhaba..bende ALLAH nasip ederse nisan annesi olacağım...evlendim evlenei tevaiydi doktordu..sayısını unuttuğum tüp denemeleri vs. derken..çok şükür Rabbimin izniyle gebe kaldım..benide listenize eklerseniz çokkk sevinirim..

malesef benimde kanamalarım oldu baya fazla hemde..su anda ara ara devam ediyor..artık psikolojim bozuldu inanın kan görmekten..Rabbim inşALLAH hepimizin kuzucuğunu benimde evladımı ban abağışlar..geçen hafta doktorum elevit adlı vitamin ilacını önerdi..ve geçen hafta inanılmaz sancılar yaşadım..resmen karnım sancıdan kesildi..sonra ilaca ara verdik çok şükür düzeldim..decavit adlı pronatal hapını verdi doktorum ve henüz içmeye başlamadım korkuyorum..siz hangi vitamin hapını kullanıyorsunuz? ve sizde böyle şikayetler varmı?

canimm cok sevindim cok sukurrrrrr rabbim gonlune gore versin saglikli sihhtali

gozunuz aydin hayirli olsun hosgeldiniz aramiza bilgilerinizi paylasirsaniz listeye alirim

seninde araştırdığın şeye bak.git yengem ölçer

kızım geceyarısı annemi nerde bulcam. bir ara onlardan alayım dedim tansiyon aleti bende kalsın dedim. ananem babam felan onlara daha çok lazım oluyor:) hem eski sistem ben anlamıyorum ondan, en iyisi internetten dijital koldan ölçerler varmış onlara bakıyorum. artık hergün ölçer dururum:)))

Zorlu sureclerden gecmissin. Rabbim
Gonlune gore versin. Kotu seyler dusunme. İnsallah her sey guzel olacaktir.

ben de haziran da tüp bebek deneyip temmuzda kendiliğinden gebe kaldım Allaha çok şükür kucağımıza da alırız inşallah

slm canımm seninde tüp bebekti sanırım..benimde tüp bebek teyzesi..ve bendede kanama oluyor..

gözün aydın olsun ne güzel haberler bunlar..bizimde kontrolumuz cuma günü teyzesi..inşALLAH bizde güzel haberler alırız..

canım hangi ilaçları kullanıyorsun şu anda?

canım benide listeye eklermisin sat 11 temmuz bdt 17.04.2014 üçüncü yavrum geliyor inşallah :)

Cok sevindim hadi goun aydin canim.

[sıze=3]kızlar patronlar toplantı yapmış artık 5 de işten cıkıyorum yanı 7,5 saatden fazla calıştırılamazmış denetleme başlamış burda yarın 5 de cıkmaya başlıyacağım cok mutluyum [/sıze]

oy oy maşallah yerım ben onu cok sevindim canım benım benım doktorumda ılk kız dedı sonra bıraz daha bekleyelım dedı aman sağlıklı olsunlarda gerısı boş insallah 2lı testınde güzel cıkar

canım geçmiş olsun progestoran kullanıyorsun değilmi dikkat et cok ayağı kalkma ınşallah hemn kesılır bende elevit kullanıyorum bende pek bırsey yapmadı şişlik dışında

ben de haziran da tüp bebek deneyip temmuzda kendiliğinden gebe kaldım Allaha çok şükür kucağımıza da alırız inşallah

canım gözün aydın olsun..aminnnn..inşALLAH Rabbim kucağımıza almayı nasip eder..ben hiz kendiliğimden gebe kalamadım..bizim çok ağır erkek infertilitesi..inşALLAH inşALLAH kucağımıza almakta nasip olur

Hosgeldin aramiza . Trabzonda yasiyorsun he . Ben de rizedeyim ayda bir fikan trabzondaki avm lere geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…