2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

çok sevindim canım benim :) inşallah fefilifam ve cutemomda hayırlı haberler alırlar dualarım sizlerle )

bizimkine de öyle dediler ama çok şükür Allahın takdiri işte. o günleri de göreceğiz inşallah

çok sağol canım..evet progestan kullanıyorum ama 1-2 gündür kestim..çünkü çok uzun süre kullandım..yaklaşık 5 hafatdır progestanın bütün versiyonları kullandım..vücudum iflas etti resmen..elevit beni mafetti..yani ben azından ona bağlıyorum..onu kkullandığım zaman resmen doğum sanıcı çekiyorum..şu an ara verdim..dr decavit veri ama rengi dahil herşeyi aynı ilacın..korkudan başlayamadım..eğer sancı devam ederse emar dedi çünkü doktor

bizimkine de öyle dediler ama çok şükür Allahın takdiri işte. o günleri de göreceğiz inşallah

amin canım...inanırmısın bi çok dr tüp bebek yoluyla bile çok zor dedi..O kadar dualar ettimki..çok şükür Rabbim bu günleri görmeyi nasip etsin.inşALLAH tamamına erdirir hepimizinkini

progestan bence doktor demeden kesmeseydın canım 5 ay kullanan var onu

çok sevindim canım benim :) inşallah fefilifam ve cutemomda hayırlı haberler alırlar dualarım sizlerle )

canimm ben ikili teste girmeyecegim renkli dopplere girdim ense kalinligina ve burun yapisina bakti cok sukur hersey yolunda

progestan bence doktor demeden kesmeseydın canım 5 ay kullanan var onu

canım doktorum ara verelim dedi..iğnesi jeli hapı her versiyonunu kullandım..1 hafta bekleyelim dedi..cumaya kontrolüm var..kanama alanı ne durumda v.s ona bakacaz..inşALLAH kesilir kanamam canım..çok korkuyorum..

sanedede kanama var canım? hala devam ediyormu ? ve hangi ilaçları kullanıyorsun?

Aysun cok sevindim yavrum kanama alaninda azalmis ne guzel
Ben sunki gibi olmasada kaniyorum hala leke haline gelemwdi Allah yardim etsin

canım bence herşey normal sıkma canını ıyı düşün iyi olsun ben bir anormallik görmedim hakkımızda hayırlısı
10 gub savah aksam progesteron ignem devammis kizlar yine basladi,kanamam
ah canım ya çok iyi başlamıştın neden böyle oldun çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Bu sefer de kaybettim yine 8 hafta sonunda bebeğimin kalbi durdu 10 gündür boşluktayım kader kısmet ne diyeyim ki
geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın ınsallah..

oyyy maşallah kuzuya ya yerim ben onuu sağlıkla gelsin inşallah tatlı melek

kızlar merhaba

sabah ikili test sonucumu göstermeye gittim. kombine risk 10.000 de bir çıkmış şükürler olsun. aksi de olsa şükredecektik tabi de riskin düşük çıkması rahatlattı içimi. Doktorum ölçüm falan yapmıcam gel kalp atışını duyalım dedi sadece. baktık kıpır kıpırdı kuzum kocaman olmuş. cinsiyetle ilgili şimdi bişey demem dedi. 22 ekim e randevu verdi o zaman gidince söylicekmiş vitamin e başlamana şuan gerek yok kan değerlerin iyi bir daha geldiğinde başlatıcam dedi. ya başından mı savdı bu doktor beni acaba?

kızlar yıllardrı kkya üyeydim ve hep tüp bebek bölümündeydim..sonra üyeliğimi sildim..zaten tanıştığımıza arkadaşlarla facde grup kurduk devam ettik..hep anneler topiğine bakıp bende yazacakmıyım derdim..çok şükür Rabbim bugünleri gösterdi..inşALLAH Rabbim hepimizin mutluluğunu tamamına erdirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…