Biz geldikk kizlarrrr.
Guzel haberler getirdim sizee..oncelikle kanama alanim azalms.dr onemli degil bu kadsri dedi.cok sukur Allaha.bir haftalik rapor aldim genede.
Bebegime gelince bir haftada 2 c uzamis 6 cm olmus mınigim tam 5 gun onde ciktiense kalınlığı 1.2 mm cikti.burnu oluşmuş cok iyi ded dr. Cok mutluyum Allahim bugunume binlerce şükür. Kan tahlili verdik bir hafta 10 gune cikacak.
Buarada bebegim cok derin uyuyordu uyanmadi bir turlu15 dk dan fazla ugrasti dr yok uyanmadi kac kere oksurttu karnmi salladi yok kime cektiyse artik cok agir uyuyo dedi
Ne istiyorsun dedi .kiz ama erkek hissediyorum dedim..bende kiza benzettim ama kesin degil dedi..ikilinin sonucunu almaya gidince ogrencez.iki hafta sonra yani.
Bizden boyle teyzeleri cok mutluyuz
canım gözün aydın olsun..aminnnn..inşALLAH Rabbim kucağımıza almayı nasip eder..ben hiz kendiliğimden gebe kalamadım..bizim çok ağır erkek infertilitesi..inşALLAH inşALLAH kucağımıza almakta nasip olur
[sıze=3]kızlar patronlar toplantı yapmış artık 5 de işten cıkıyorum yanı 7,5 saatden fazla calıştırılamazmış denetleme başlamış burda yarın 5 de cıkmaya başlıyacağım cok mutluyum [/sıze]
oy oy maşallah yerım ben onu cok sevindim canım benım benım doktorumda ılk kız dedı sonra bıraz daha bekleyelım dedı aman sağlıklı olsunlarda gerısı boş insallah 2lı testınde güzel cıkar
canım geçmiş olsun progestoran kullanıyorsun değilmi dikkat et cok ayağı kalkma ınşallah hemn kesılır bende elevit kullanıyorum bende pek bırsey yapmadı şişlik dışında
canım benide listeye eklermisin sat 11 temmuz bdt 17.04.2014 üçüncü yavrum geliyor inşallah :)
bizimkine de öyle dediler ama çok şükür Allahın takdiri işte. o günleri de göreceğiz inşallah
çok sağol canım..evet progestan kullanıyorum ama 1-2 gündür kestim..çünkü çok uzun süre kullandım..yaklaşık 5 hafatdır progestanın bütün versiyonları kullandım..vücudum iflas etti resmen..elevit beni mafetti..yani ben azından ona bağlıyorum..onu kkullandığım zaman resmen doğum sanıcı çekiyorum..şu an ara verdim..dr decavit veri ama rengi dahil herşeyi aynı ilacın..korkudan başlayamadım..eğer sancı devam ederse emar dedi çünkü doktor
çok sevindim canım benim :) inşallah fefilifam ve cutemomda hayırlı haberler alırlar dualarım sizlerle )
il ve yasiniz? :44:
progestan bence doktor demeden kesmeseydın canım 5 ay kullanan var onu
il ve yasiniz? :44:
canimm ben ikili teste girmeyecegim renkli dopplere girdim ense kalinligina ve burun yapisina bakti cok sukur hersey yolunda
canım bence herşey normal sıkma canını ıyı düşün iyi olsun ben bir anormallik görmedim hakkımızda hayırlısıslm kızlar moralim cok bozukdun ıkılı ıcın gıttım bebeğim 4.3 cm mıs 4.5cm olması gerekıyomus pazartesı gel dedı oyle bakalımddı ama ense kalınlığı ılk once 2.0 cıktı gıt ıdrarını yap oyle olcelım dedı olctu 1.9 cıktı sınırda dedı rısk olabılır dedı
ah canım ya çok iyi başlamıştın neden böyle oldun çok geçmiş olsun dikkat et kendine10 gub savah aksam progesteron ignem devammis kizlar yine basladi,kanamam
geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın ınsallah..Bu sefer de kaybettim yine 8 hafta sonunda bebeğimin kalbi durdu 10 gündür boşluktayım kader kısmet ne diyeyim ki
Biz geldikk kizlarrrr.
Guzel haberler getirdim sizee..oncelikle kanama alanim azalms.dr onemli degil bu kadsri dedi.cok sukur Allaha.bir haftalik rapor aldim genede.
Bebegime gelince bir haftada 2 c uzamis 6 cm olmus mınigim tam 5 gun onde ciktiense kalınlığı 1.2 mm cikti.burnu oluşmuş cok iyi ded dr. Cok mutluyum Allahim bugunume binlerce şükür. Kan tahlili verdik bir hafta 10 gune cikacak.
Buarada bebegim cok derin uyuyordu uyanmadi bir turlu15 dk dan fazla ugrasti dr yok uyanmadi kac kere oksurttu karnmi salladi yok kime cektiyse artik cok agir uyuyo dedi
Ne istiyorsun dedi .kiz ama erkek hissediyorum dedim..bende kiza benzettim ama kesin degil dedi..ikilinin sonucunu almaya gidince ogrencez.iki hafta sonra yani.
Bizden boyle teyzeleri cok mutluyuz
çok şükür modem duzeldi ben geldimmmmmmmm
özledim sizlerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?