tamamdir tatlim ekledim senide
çok şükür modem duzeldi ben geldimmmmmmmm
özledim sizlerii
ayy canim yaaa ayni bende oyleydimkızlar yıllardrı kkya üyeydim ve hep tüp bebek bölümündeydim..sonra üyeliğimi sildim..zaten tanıştığımıza arkadaşlarla facde grup kurduk devam ettik..hep anneler topiğine bakıp bende yazacakmıyım derdim..çok şükür Rabbim bugünleri gösterdi..inşALLAH Rabbim hepimizin mutluluğunu tamamına erdirsin..
tamamdir ekledim canimbeni de ekler misin? İstanbul yaş 30 ikinci çocuk sat 27 haziran bat 4 nisan
tamam tatlim duzeltirizFefilifa ben sana ozelden mesaj atmistim ama ilk bebegim oldugunu yazmayi unutmusum.
teşekkürler cnm
Tesekkurler :)))tamam tatlim duzeltiriz
rica edrim
ayy canim yaaa ayni bende oyleydim
ama artik cok sukur ic cekerek baktigim gebeler bolumunde yaziyorum
ne kadar sukretsem azdir
tamamdir ekledim canim
hayırlısı olsun canım bu aşmada sağlık haberlerini duymak yetiyor bizlere kız erkek rabbim ne uygun görduysekızlar merhaba
sabah ikili test sonucumu göstermeye gittim. kombine risk 10.000 de bir çıkmış şükürler olsun. aksi de olsa şükredecektik tabi de riskin düşük çıkması rahatlattı içimi. Doktorum ölçüm falan yapmıcam gel kalp atışını duyalım dedi sadece. baktık kıpır kıpırdı kuzum kocaman olmuş. cinsiyetle ilgili şimdi bişey demem dedi. 22 ekim e randevu verdi o zaman gidince söylicekmişvitamin e başlamana şuan gerek yok kan değerlerin iyi bir daha geldiğinde başlatıcam dedi. ya başından mı savdı bu doktor beni acaba?
hoş blduk canımmmmm :))hos geldinnnnnnnnnn
Hosgeldin nasil gidiyor?
il ve yasiniz? :44:
hayırlısı olsun canım bu aşmada sağlık haberlerini duymak yetiyor bizlere kız erkek rabbim ne uygun görduyse
hoş blduk canımmmmm :))
sağol cnm hoşbulduk gayet iyiyim bomba gibi harika bir hamilelik geçirdim ya o yuzden çok mutluyum ağrı bulantı kusma aşerme tiksinme hiç olmadı ultrasonda bebeği görmesem hamile olduğuma ınanmam mumkun değil gerçekten ya allahıma çok şükür rabbim herkeze nasip etsin..
ben ve bebişim iyi haftaya ıkılı testimizi yaptırcaz bakalım iyi olur inşallah haftaya cinsiyet de öğrenirim
sağlıklı olsun da benim bir kızım var 4 yaşında kızım erkek kardeş istiyor ama ben sanki kız olsun istiyorum eşim de kız istiyor
ıkı kız kardeş daha hoş geliyor kulağa am ayinede rabbimden hayırlısı kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da
doktorum da %51 kız %49 erkek dedi 11+0 da gerçi o haftada hiç belli olmuyor en doğru 13-14.haftalar..
Valla kizlar bizim doktir kati ikili testte olcumlerde bizim elimizde degil ben burda iateyenlerin yaptirmadigini duydum acikcasi
canım doktorum ara verelim dedi..iğnesi jeli hapı her versiyonunu kullandım..1 hafta bekleyelim dedi..cumaya kontrolüm var..kanama alanı ne durumda v.s ona bakacaz..inşALLAH kesilir kanamam canım..çok korkuyorum..
sanedede kanama var canım? hala devam ediyormu ? ve hangi ilaçları kullanıyorsun?
Aysun cok sevindim yavrum kanama alaninda azalmis ne guzel
Ben sunki gibi olmasada kaniyorum hala leke haline gelemwdi Allah yardim etsin
çok şükür modem duzeldi ben geldimmmmmmmm
özledim sizlerii
Biz geldikk kizlarrrr.
Guzel haberler getirdim sizee..oncelikle kanama alanim azalms.dr onemli degil bu kadsri dedi.cok sukur Allaha.bir haftalik rapor aldim genede.
Bebegime gelince bir haftada 2 c uzamis 6 cm olmus mınigim tam 5 gun onde ciktiense kalınlığı 1.2 mm cikti.burnu oluşmuş cok iyi ded dr. Cok mutluyum Allahim bugunume binlerce şükür. Kan tahlili verdik bir hafta 10 gune cikacak.
Buarada bebegim cok derin uyuyordu uyanmadi bir turlu15 dk dan fazla ugrasti dr yok uyanmadi kac kere oksurttu karnmi salladi yok kime cektiyse artik cok agir uyuyo dedi
Ne istiyorsun dedi .kiz ama erkek hissediyorum dedim..bende kiza benzettim ama kesin degil dedi..ikilinin sonucunu almaya gidince ogrencez.iki hafta sonra yani.
Bizden boyle teyzeleri cok mutluyuz
tatlım bende kanama yok kan tersıne kan pıhtılaşması var bende iğne coraspirin kullanıyorum içini ferah tut canım benım ınsallah bırsey olmaz sen kendıne dıkkat et yeter bol bol dua oku
ya canım nıye böyle oldu enfeksıyon geçtimi pekı
hoşgeldin canım bende yarın 5 decıkıyorum işten yenı kanun cıktı 7,5 saatden fazla calışılmıyor ayyy cok hoş
Valla kizlar bizim doktir kati ikili testte olcumlerde bizim elimizde degil ben burda iateyenlerin yaptirmadigini duydum acikcasi
gene bugün okduğum bir yerde 12.hafta için bebeklerinizle konuşmaya başlayabilirsiniz diyodu..
gülceksiniz ama ben heyecandan konuşamıyorum henüz.....
evde kedim var ...şimdilik onun üzerinde prova yapıyorum..kedimiz sesli seviyorummm "canımmm aşkım diyeeee" inşallah şimdiik bebek kendi üzerine alınoyodur...
evet canim bi cok hoca diyor peygamber efendimize bir baba cocugu dogunca getirmis ve
-nasil egitmemi tavsiye edersiniz neler yapmam lazim
diye sormus
-efendimiz gec kalmisiniz zira cocuk egitimi ve terbiyesi anne karninda baslar.
demis.
yabanci dile meyilli olsun diye yabanci dil bile ogrenen var bende baslamistim ama mide bulantilari beni zorladi
tekrar baslasam iyi olacak :26:
yaşasın ya sonunda kocaeliden biri hoşgeldinn neresimdemil kocaeli bdt 16 nisan yas 22sat 9 temmuz ilk hamılelık
Biz geldikk kizlarrrr.
Guzel haberler getirdim sizee..oncelikle kanama alanim azalms.dr onemli degil bu kadsri dedi.cok sukur Allaha.bir haftalik rapor aldim genede.
Bebegime gelince bir haftada 2 c uzamis 6 cm olmus mınigim tam 5 gun onde ciktiense kalınlığı 1.2 mm cikti.burnu oluşmuş cok iyi ded dr. Cok mutluyum Allahim bugunume binlerce şükür. Kan tahlili verdik bir hafta 10 gune cikacak.
Buarada bebegim cok derin uyuyordu uyanmadi bir turlu15 dk dan fazla ugrasti dr yok uyanmadi kac kere oksurttu karnmi salladi yok kime cektiyse artik cok agir uyuyo dedi
Ne istiyorsun dedi .kiz ama erkek hissediyorum dedim..bende kiza benzettim ama kesin degil dedi..ikilinin sonucunu almaya gidince ogrencez.iki hafta sonra yani.
Bizden boyle teyzeleri cok mutluyuz
hb canım..çok teşekkür ederim..
sat.25 haziran
ilk çocuk
trabzon
bdt 1 nisan
canım cildin kuruyosa erkek derler benimde yaz gunu elerim kuruyo kış olsa anlıcam da yaz gunu normal değil yani vazelin kullanıyorumbenim gibi kolu bacağı yüzü pul pul olup soyulan var mı?deri kuruluğu yaşıyorum.elimde nemlendirici kremle dolaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?