2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ayy canim yaaa ayni bende oyleydim
ama artik cok sukur ic cekerek baktigim gebeler bolumunde yaziyorum
ne kadar sukretsem azdir
beni de ekler misin? İstanbul yaş 30 ikinci çocuk sat 27 haziran bat 4 nisan
tamamdir ekledim canim

ayy canim yaaa ayni bende oyleydim
ama artik cok sukur ic cekerek baktigim gebeler bolumunde yaziyorum
ne kadar sukretsem azdir

tamamdir ekledim canim

canımmm benimm...çokk şükürler olsun Rabbime...inan her zman duamda diyorumkii Rabbim dünyanın neresinde olsun, anne olmak isteyen tüm kadınların duasını kabul etsin..inşALLAH bebişlerimizi kucağımıza almakta nasip olur...

hayırlısı olsun canım bu aşmada sağlık haberlerini duymak yetiyor bizlere kız erkek rabbim ne uygun görduyse
hos geldinnnnnnnnnn
hoş blduk canımmmmm :))
Hosgeldin nasil gidiyor?

sağol cnm hoşbulduk gayet iyiyim bomba gibi harika bir hamilelik geçirdim ya o yuzden çok mutluyum ağrı bulantı kusma aşerme tiksinme hiç olmadı ultrasonda bebeği görmesem hamile olduğuma ınanmam mumkun değil gerçekten ya allahıma çok şükür rabbim herkeze nasip etsin..
ben ve bebişim iyi haftaya ıkılı testimizi yaptırcaz bakalım iyi olur inşallah haftaya cinsiyet de öğrenirim
sağlıklı olsun da benim bir kızım var 4 yaşında kızım erkek kardeş istiyor ama ben sanki kız olsun istiyorum eşim de kız istiyor
ıkı kız kardeş daha hoş geliyor kulağa am ayinede rabbimden hayırlısı kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da

doktorum da %51 kız %49 erkek dedi 11+0 da gerçi o haftada hiç belli olmuyor en doğru 13-14.haftalar..

Valla kizlar bizim doktir kati ikili testte olcumlerde bizim elimizde degil ben burda iateyenlerin yaptirmadigini duydum acikcasi

Ben oglumda boyleydim cok rahattim bulantim filan hic bir seyim yoktu, bunda daha zor. Cinsiyetler yavas yavas dokulmeye basliyor

tatlım bende kanama yok kan tersıne kan pıhtılaşması var bende iğne coraspirin kullanıyorum içini ferah tut canım benım ınsallah bırsey olmaz sen kendıne dıkkat et yeter bol bol dua oku

Aysun cok sevindim yavrum kanama alaninda azalmis ne guzel
Ben sunki gibi olmasada kaniyorum hala leke haline gelemwdi Allah yardim etsin

ya canım nıye böyle oldu enfeksıyon geçtimi pekı
çok şükür modem duzeldi ben geldimmmmmmmm
özledim sizlerii

hoşgeldin canım bende yarın 5 decıkıyorum işten yenı kanun cıktı 7,5 saatden fazla calışılmıyor ayyy cok hoş

merhaba nisan anneleri... herşey yolundadır umarım. ben de bu cumartesi kontrole gidicem. ikili test yapılacakmış. ama doktoru değiştirsem mi bilemedim ya doktor iyi hoş da bana bıkkın gibi geldi. hep doktor da değiştirmek istemiyorum. aman çok doktor tavsiye eden var da herkes kendine göre yorumluyo. çok kararsız kaldım ya...

senin adına çok sevindim canım ne güzel bebişin sağlıklı benimde içime kız doğuyor yarın dr sorcam bakalım ne diyecek bende merak etmeye başladım :)

Ozel sektorde de gecerli mi? Takmaz ki kimse

Valla kizlar bizim doktir kati ikili testte olcumlerde bizim elimizde degil ben burda iateyenlerin yaptirmadigini duydum acikcasi

evet canim ben kesinlikle istemiyorum gerilmek istemiyorum
ustelik zeka ozurlu olsa ben bebegimi aldirmayi asla dusunmuyorum
bu ikili testi de karinda bir mudahele olmayan bir olay yani zeka geriligi var diyorsa tedavisi olacaksa evet tabiki yaptiririz
amma hayir mudahele yapmiyoruz istege gore bebegin hayatini sonlandiriyoruz diye bakiliyor
gereksiz
zaten ense kalinligina ve burun yapisina renkli ultrasonda da bakiliyor bakildi da
doktorlar asla hastanin kararina karisamaz
bir cok vicdansiz kadinlarin kurtaj olmasina karismiyor bu doktorlar da ikili teste mi karisacaklar

suay82 canım senin adına sevindim maşallah erken çıkar dinlenirsin süper...
bu arada senin cinsiyet belli oldu mu kaçıncı haftada ne dedi doktorun sanki senin erkeğe benziyorduu ya
yinede belli olmuyor 11-12 yanıltıcı kız gibi duran nublar erkek oluyor
erkek gibi duuranlar kız oluyor belli olmuyor

ben hep konuşuyoum ya en baştan beriçunku benim doktor betahcg 25,9 çıkınca doktor bebeğime inanamaıştı ama ben ona inadım maşallah herşeyimiz de çok iyi

hımm güzel bilgiler

il kocaeli bdt 16 nisan yas 22 sat 9 temmuz ilk hamılelık
yaşasın ya sonunda kocaeliden biri hoşgeldinn neresimdem

maşallah canım bende seni merak ediyodum
benim gibi gitmeden çikolata yeseydin fır fıtr dönerdi

hb canım..çok teşekkür ederim..

sat.25 haziran

ilk çocuk

trabzon

bdt 1 nisan

memleketimdennn hoş geldin

benim gibi kolu bacağı yüzü pul pul olup soyulan var mı?deri kuruluğu yaşıyorum.elimde nemlendirici kremle dolaşıyorum
canım cildin kuruyosa erkek derler benimde yaz gunu elerim kuruyo kış olsa anlıcam da yaz gunu normal değil yani vazelin kullanıyorum
ben ne rolon ne nemlendirici ne duş jeli artık herşeyin en katkısızını kullanmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…