2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
iğnemi oldum geldim

çok sağol canım seninde az kalmış inşallah güel haberlerle gel.
Canım çok sevindim güzel haberlerle dönmene. Darısı başıma. Cuma gelmek bilmez şimdi bana
çok sağol canım ilgin için mesajın içinde
inşallah sende güzel haberle geleceksin
Knamalar igneden ne kadar zaman sonra,kesildi,kizlar,ben gunde iki kere progesteron ignesi vuruluyorum3 gun bugun henuz kesilmedi
günlük iğne ile uğraşmak zzor canım keşke haftalık olsan sende..
iğneden bir kaç güniçinde lekelenme şeklini alıyo..
çok sevindim canım maşallah bebeğine.
çok sevindim canım maşallahh bebeğine

çok teşekkür ederim canım

yarın bende iğne olucam bu sefer erken yaptırıyorum 5 gün olmuş oluyo ama olsun geçende geciktirmiştim hemen leke gelmişti artık hep 1 gün önceden vurulucam iğne olanlar sizinde bazen bacağınıza vuruyomu ağrısı hele ben geçen hafta olduğumda 3 gün topalladım iğne yerim kaskatı olmuştu

canım benim kanamam olduğunda 3-4 günde bir yaptırmıştım..lekelenmen varsa erken yaptır bişey olmaz hatta daha iyi..eğer vurran kişinin eli ağırsa yada iğne vurulurken kendimi kasarsam o gün çok ağrıyo kalçam..seninde öyle olmuştur belki.geçer canım üzülme

vuran kişiye göre değişiyor ama benim sol tarafım daha çok acıyor hastaneye gittiğimde günü gelmişse vurduruyom gelmemişse teyzeme yaptırıyorum(emekli hemşire) ama eli çok ağır :)

şuanda pizza yemeye çalışıyorum ama midem kakltı çünkü sucuk var hala sucuktan huylanıyorum sucukları ayırdım ama kokusu geliyor normalde olsa sucukları lopletirdim :)

bende tam tersi her acıktıgımda hatta acıkmasamda sucuk yıyebılıyorum :)) ben kuru fasulyeden tıskındım :))

amaan saglıklı olsunlarda yaramaz olsunlar :)) hıssetmeye basladınmı peki

Canım moralini bozma sakın o testlerin yanılma payı var. Kotu bir sey soylerse bile mutlaka basla bir dr ada git.

canım daha bebeğinin boyu uygun değilki ikili test için.bence kafana takma belki bebek büyüdükçe ense kalınlığı azalıyodur.

Canim simdi baktim netten 3 mm ve uzeri cok riskliymis senin 1.9 cikmis neresi riskli doktoruna cok sinir oldum.
Üzülme bebegin cok saglikli insallah.

canim sıkma canini daha henuz cok yeni yanilma payi olabilir hem bak sinirda diyorsun siniri gecmemis cok sukur guzel dusun

kızlar ıyı dılıklerınız ıcın hepınıze tesekkur edrım ıyı kı varsınız bugun dr.a gıttık hem bebegım ıcın hem esım ıcın guzel haberlerle gelemedım ama bebegımın ense kalınlıgı 2.5 olmus gıderek artıyo 11+4gunluk korkuyorum daha da artmasından
eşime de kasık fıtıgı dedıler ameliyat olması gerekıyomus tahlıllerını yaptırdık bugun yarın amelıyat gunu alıcaz

desene bebişemi kendimemi amcayamı bakayımm olsun bebişinde paylaşmayı ögreniyordur :)))

canım ben de aman bişi varsa koşa koşa gider aldırırım diye yaptırmadım. burdaki hiçbir arkadaşım bunu düşünmemiştir eminim. Rabbim kimseyi sınamasın evladı ile.

peki neden yaptirdin yani neden yaptirilmali?
bir mudahele olmadigini bile bile tam kesin konusulmadigi gibi neden insanlari hele hele ki annelerin acaba ne cikacak sonuc acaba evladim rahatsiz mi diye dusunmeye sebebiyet veren stresli bu olaya neden itilmeli?
gereksiz bebek de anne de neden uzulmeli?
peki yavrumuzun down sendromlu oldugunu ogrendigimizde stres ve uzuntuden baska elimize ne gecek?
ama ben ogrenmezsem zaten stresli gececek diyorsa bazi anne adaylarimiz ona elbette birsey diyemem
bakilsin icim rahat etsin deniliyorsa ense kalinligina ve burun yapisina obstetrik usg de bakilabiliniyor en azindan adi down sendromlu mu degil mi psikolojisini barindirmiyor
elbette bu benim gorusum.

sifir stres her daim relax

Son düzenleme:
canım kanama mıktarının azalmasına çok sevındım..benım bebek de 5 gun ilerde gidiyo boyu uzun erken mı doğacak bunlar ya ?

uykucuymuş senınkı kıme benzıyo kiii

canım eşin için geçmiş olsunn..bebegın içinde burun kemık yapısına da bakıyorlr baktılar mı sıkma canını ıyı dusunelım dr ne dedi özür dilerim belkı geçmişte yazdın ama okuyamıyorum

Bugun toplamda bir peddi 4 bolun 3 bolum kadar kanama gelmisti ara ara
Uykuya yattigimda hissettin bir ped 4 bolum olsun 3 bolumu dolmus bir anda sindi uyandin bi turlu duzelemiyorum pedd ufak bi kNli akintimi desem parcami,desen ne obdan vardi ufak ne oldu acaba O O

Ben bugun karalahana hapmisim offf bi yedim ki

aaaaaaaaa olamaaaazzzzzzz bak yaaa hamileler topiginde yaptigina bak
napcam simdi gidip karalahana barbunya misir unu mu bulcam hadi buldum annem gibi yapabilcem mi

canim cektiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…