ben yaptırmıyorum cnm yani ikili için randevum yok ama yarın kontrolüm var
He daha yaptirmadin dedin sandim. Bana gel dedi ikili icin bende aman yaptirayim dedim cok istekli degilim aslinda bende
ben bi araa acaba yaptırsammı diyordum eşim beni caydırdı ne gerek var dedi bende pek gönüllü değildim öyle kaldı
hadi gözün aydın canımgayet iyi gitmiş herşey. ben de çarşamba gideceğim, bakalım birşey çlçülebilecek mi...
senin de riskin düşük çıkmış canım maşallah
ben doktorun ilgisiz davrandığını düşünmedim açıkçası, bazı doktorlar cinsiyet söylemek konusunda temkinli davranıyorlar. vitamin konusunda da depoların iyiyse ve yemende sıkıntı yoksa ilave vermemekte haklı. yani gönlünü ferah tutabilirsin bence
çok sağol canım ilgin için mesajın içindeCanım çok sevindim güzel haberlerle dönmene. Darısı başıma. Cuma gelmek bilmez şimdi bana
günlük iğne ile uğraşmak zzor canım keşke haftalık olsan sende..Knamalar igneden ne kadar zaman sonra,kesildi,kizlar,ben gunde iki kere progesteron ignesi vuruluyorum3 gun bugun henuz kesilmedi
çok sevindim canım maşallah bebeğine.Slm kızlar bende bugün doktora gittim.iili test için.ense kalınlıgı normal çıktı.bebegimde gayet iyi 5cm olmuş .hareketliydi babasını görünce el salladı kinik kuşum.eşim acayip etkilendi.ilk defa görüyo.kan sonucunu beklicez şimdi.yalnız ben eve gelince acayip derecede kustum miğdem çok fena.benim bebek büyüdükce miğdem daha berbat oluyor.kiloda almışım bu arada
çok sevindim canım maşallahh bebeğinemerhaba kızlar bende geldim...
kanımızı verdik ense kalınlıgımız ve burun kemıgımız süpr..kan tahlılı bı hafta sonra cıkar dedı doktor bu arada ikili test için 39 tl verdim..
ay kızlar benımkı kıpır kıpr hiç yerınde durmuyordu okadr zor olçtukkı anlatamam durmuyoekı kalp atışı dinliyelim..dr dıyo dursana cocugum olçiyim cinsiyet için bişi demedi ama snnkı çok yaramz olcak dedii:)
geçmiş olsun canım allah sabır versin...
bende izmirdenim
bende bir yıl önce dış gebelik geçirdim gerçekten çok zor birşey iç kanamayla acil ameliyata alındım ve sol tüpümü kaybettim çok şükür rabbim bebeğimi aratmadı.
gözün aydın canım sen yine de dikkat et kendine
yarın bende iğne olucam bu sefer erken yaptırıyorum 5 gün olmuş oluyo ama olsun geçende geciktirmiştim hemen leke gelmişti artık hep 1 gün önceden vurulucam iğne olanlar sizinde bazen bacağınıza vuruyomu ağrısı hele ben geçen hafta olduğumda 3 gün topalladım iğne yerim kaskatı olmuştu
Yine durumlar ayni yavrular evde yalnizim anneler dolasmaya cikti biraz uyusam super olur duymam hissetmem gormem kan gormekten psikolojim bozulacak,yakindir
canım benim kanamam olduğunda 3-4 günde bir yaptırmıştım..lekelenmen varsa erken yaptır bişey olmaz hatta daha iyi..eğer vurran kişinin eli ağırsa yada iğne vurulurken kendimi kasarsam o gün çok ağrıyo kalçam..seninde öyle olmuştur belki.geçer canım üzülme
şuanda pizza yemeye çalışıyorum ama midem kakltı çünkü sucuk var hala sucuktan huylanıyorum sucukları ayırdım ama kokusu geliyor normalde olsa sucukları lopletirdim :)
merhaba kızlar bende geldim...
kanımızı verdik ense kalınlıgımız ve burun kemıgımız süpr..kan tahlılı bı hafta sonra cıkar dedı doktor bu arada ikili test için 39 tl verdim..
ay kızlar benımkı kıpır kıpr hiç yerınde durmuyordu okadr zor olçtukkı anlatamam durmuyoekı kalp atışı dinliyelim..dr dıyo dursana cocugum olçiyim cinsiyet için bişi demedi ama snnkı çok yaramz olcak dedii:)
Canım hiç üzülme.Doktorum 2nin üstünde çıkarsa risk var demektir dediRabbim hayırlı sağlıklı evlat vericektir sabır et.
Hayırlı olsun canım.Doktor ihtimali az tutmuş.Bence kıza şartlandırma kendini.Bakarsın sonradan değişir.
canım bence herşey normal sıkma canını ıyı düşün iyi olsun ben bir anormallik görmedim hakkımızda hayırlısı
ah canım ya çok iyi başlamıştın neden böyle oldun çok geçmiş olsun dikkat et kendine
geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın ınsallah..
oyyy maşallah kuzuya ya yerim ben onuu sağlıkla gelsin inşallah tatlı melek
Canım moralini bozma sakın o testlerin yanılma payı var. Kotu bir sey soylerse bile mutlaka basla bir dr ada git.
canım benim hiiiiç üzülme bu sadece bi tarama. ben taramamı tıp fakültesine yaptırmıştım. asistan saatlerce açıkladı bunun ne olduğunu. ben de kısaca sana anlatayım. dediki canım bana bu bir tarama testi doğruyu gösterme ihtimali çok çok düşük. yani benim ense kalınlığı 1.2 çıktı ama sanmaki senin çocuğun yüzde yüz sağlıklı doağacak. böyle bir ihtimal yok dedi. aynı şekilde sıınırın üzerinde çıkan annenin de sakat çocuk doğuracağı ihtimali de o kadardır dedi. eğer kesin bir sonuç istiyorsan bebeğin beyninden su alalım dedi. ama ben onu sevabıyla günahıyla istiyorum aldırmıycam dersen gerek yok tabi dedi. yani anlayacağın burda sen ben de dahil tüm annelerin böyle bir ihtimali var. bize düşen ise yaradana dua edip sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşmak olacak.
canım daha bebeğinin boyu uygun değilki ikili test için.bence kafana takma belki bebek büyüdükçe ense kalınlığı azalıyodur.
Canim simdi baktim netten 3 mm ve uzeri cok riskliymis senin 1.9 cikmis neresi riskli doktoruna cok sinir oldum.
Üzülme bebegin cok saglikli insallah.
hay senin riskli diyen o doktoruna...benim de bebeğimin ense kalınlığı 1,9 çıkmıştı ve gayet normal dedi,boyu da 6,4 cm idi 12+2 de gitmiştim....kafana takma doktordan doktora değişiyor ve asla ama aslaa riskli bir durumun yokk heralde hastanenin paraya ihtiyacı var amniyosentez içinn...senin yerinde olsam başka yerde birdaha ölçüm yaptırırırm...
canim sıkma canini daha henuz cok yeni yanilma payi olabilir hem bak sinirda diyorsun siniri gecmemis cok sukur guzel dusun
benimde iş yerimde karşı masamda oturan emekliliği gelmiş bir amcam var..benim hamile olduğumu biliyor..şimdi ben ara öğün yapıyorum ya,ne zaman onada teklif etsem hayır demez..çok tatlı ama..bende alıştım.hergün bir elma getiryorum yarısını ona yarısnı bana:)...
biraz önce ona sordum "meyve yiyelim mi diye"..."dur biraz daha vakit geçsin sonra"dedi paşam:)......
bakalım kimin göbeği önce çıkacak
canım ben de aman bişi varsa koşa koşa gider aldırırım diye yaptırmadım. burdaki hiçbir arkadaşım bunu düşünmemiştir eminim. Rabbim kimseyi sınamasın evladı ile.
amaan saglıklı olsunlarda yaramaz olsunlar :)) hıssetmeye basladınmı peki
kızlar ıyı dılıklerınız ıcın hepınıze tesekkur edrım ıyı kı varsınız bugun dr.a gıttık hem bebegım ıcın hem esım ıcın guzel haberlerle gelemedım ama bebegımın ense kalınlıgı 2.5 olmus gıderek artıyo 11+4gunluk korkuyorum daha da artmasından
eşime de kasık fıtıgı dedıler ameliyat olması gerekıyomus tahlıllerını yaptırdık bugun yarın amelıyat gunu alıcaz
Ben bugun karalahana hapmisim offf bi yedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?