hayırlısı olsun canım bu aşmada sağlık haberlerini duymak yetiyor bizlere kız erkek rabbim ne uygun görduyse
hoş blduk canımmmmm :))
sağol cnm hoşbulduk gayet iyiyim bomba gibi harika bir hamilelik geçirdim ya o yuzden çok mutluyum ağrı bulantı kusma aşerme tiksinme hiç olmadı ultrasonda bebeği görmesem hamile olduğuma ınanmam mumkun değil gerçekten ya allahıma çok şükür rabbim herkeze nasip etsin..
ben ve bebişim iyi haftaya ıkılı testimizi yaptırcaz bakalım iyi olur inşallah haftaya cinsiyet de öğrenirim
sağlıklı olsun da benim bir kızım var 4 yaşında kızım erkek kardeş istiyor ama ben sanki kız olsun istiyorum eşim de kız istiyor
ıkı kız kardeş daha hoş geliyor kulağa am ayinede rabbimden hayırlısı kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da
doktorum da %51 kız %49 erkek dedi 11+0 da gerçi o haftada hiç belli olmuyor en doğru 13-14.haftalar..
ayy canim yaaa ayni bende oyleydim
ama artik cok sukur ic cekerek baktigim gebeler bolumunde yaziyorum
ne kadar sukretsem azdir
tamamdir ekledim canim
tatlım bende kanama yok kan tersıne kan pıhtılaşması var bende iğne coraspirin kullanıyorum içini ferah tut canım benım ınsallah bırsey olmaz sen kendıne dıkkat et yeter bol bol dua oku
ya canım nıye böyle oldu enfeksıyon geçtimi pekı
hoşgeldin canım bende yarın 5 decıkıyorum işten yenı kanun cıktı 7,5 saatden fazla calışılmıyor ayyy cok hoş
ben hep konuşuyoum ya en baştan beriçunku benim doktor betahcg 25,9 çıkınca doktor bebeğime inanamaıştı ama ben ona inadım maşallah herşeyimiz de çok iyi
hımm güzel bilgiler
yaşasın ya sonunda kocaeliden biri hoşgeldinn neresimdem
maşallah canım bende seni merak ediyodum
benim gibi gitmeden çikolata yeseydin fır fıtr dönerdi
memleketimdennn hoş geldin
canım cildin kuruyosa erkek derler benimde yaz gunu elerim kuruyo kış olsa anlıcam da yaz gunu normal değil yani vazelin kullanıyorum
ben ne rolon ne nemlendirici ne duş jeli artık herşeyin en katkısızını kullanmaya çalışıyorum
çok sağol canım..evet progestan kullanıyorum ama 1-2 gündür kestim..çünkü çok uzun süre kullandım..yaklaşık 5 hafatdır progestanın bütün versiyonları kullandım..vücudum iflas etti resmen..elevit beni mafetti..yani ben azından ona bağlıyorum..onu kkullandığım zaman resmen doğum sanıcı çekiyorum..şu an ara verdim..dr decavit veri ama rengi dahil herşeyi aynı ilacın..korkudan başlayamadım..eğer sancı devam ederse emar dedi çünkü doktor
Ozel sektorde de gecerli mi? Takmaz ki kimse
suay82 canım senin adına sevindim maşallah erken çıkar dinlenirsin süper...
bu arada senin cinsiyet belli oldu mu kaçıncı haftada ne dedi doktorun sanki senin erkeğe benziyorduu ya
yinede belli olmuyor 11-12 yanıltıcı kız gibi duran nublar erkek oluyor
erkek gibi duuranlar kız oluyor belli olmuyor
canım benimm inşALLAH hepimiz kuzucuklarımızı alırız kucağımıza..öyle zor elde ettimki gebeliğimi teyzesi..inşALLAH hepimiz evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız..
aminn..canım maşallah ne güzel bir hamilelik..bana ve benim gibi olanlarada lütfen dua et..ben baya bir zor gebelik geçiriyorum çünkü
sağol canım ya ilgilenmediğinden kastım cinsiyet söylemesi değil tabi yanılmak istemiyordur ve erken daha. ne bileyim şunu yap bunu yapma vs gibi bilgiler vermedi bana. boyunu vs de ölçmedi hayır muayene parasını ödemişim neden ölçüm almıyor değil mi ona takıldım.hayırlısı olsun canım bu aşmada sağlık haberlerini duymak yetiyor bizlere kız erkek rabbim ne uygun görduyse
hoş blduk canımmmmm :))
sağol cnm hoşbulduk gayet iyiyim bomba gibi harika bir hamilelik geçirdim ya o yuzden çok mutluyum ağrı bulantı kusma aşerme tiksinme hiç olmadı ultrasonda bebeği görmesem hamile olduğuma ınanmam mumkun değil gerçekten ya allahıma çok şükür rabbim herkeze nasip etsin..
ben ve bebişim iyi haftaya ıkılı testimizi yaptırcaz bakalım iyi olur inşallah haftaya cinsiyet de öğrenirim
sağlıklı olsun da benim bir kızım var 4 yaşında kızım erkek kardeş istiyor ama ben sanki kız olsun istiyorum eşim de kız istiyor
ıkı kız kardeş daha hoş geliyor kulağa am ayinede rabbimden hayırlısı kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da
doktorum da %51 kız %49 erkek dedi 11+0 da gerçi o haftada hiç belli olmuyor en doğru 13-14.haftalar..
bana yaptıracakmısın dedi evet dedim o kadar. fikir belirtmedi.Doktora gore degisiyor. Benimkide yapilmasindan yana. Aldirmiycaksan yaptirma diyen doktorlarda var mesela.
canım ben de aman bişi varsa koşa koşa gider aldırırım diye yaptırmadım. burdaki hiçbir arkadaşım bunu düşünmemiştir eminim. Rabbim kimseyi sınamasın evladı ile.evet canim ben kesinlikle istemiyorum gerilmek istemiyorum
ustelik zeka ozurlu olsa ben bebegimi aldirmayi asla dusunmuyorum
bu ikili testi de karinda bir mudahele olmayan bir olay yani zeka geriligi var diyorsa tedavisi olacaksa evet tabiki yaptiririz
amma hayir mudahele yapmiyoruz istege gore bebegin hayatini sonlandiriyoruz diye bakiliyor
gereksiz
zaten ense kalinligina ve burun yapisina renkli ultrasonda da bakiliyor bakildi da
doktorlar asla hastanin kararina karisamaz
bir cok vicdansiz kadinlarin kurtaj olmasina karismiyor bu doktorlar da ikili teste mi karisacaklar
progesteronu sakın kesme benim dr 12. haftada kesicez dedi ama ben kesmedim progesteron iğnesi karın ağrısını geçiriyor ve bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıyor kanamayıda kesiyor bende öyle oldu haftalık iğnesini oluyorum onun hiçbi zararı yok hapa göre yan etkileri daha az elevit banada yaramıyor zaten decavitte aynısı sadece ilaç firması farklı içeriği aynı ben şuan folik asit harici bişey kullanmıyorum solgarın vitamin takviyelerinden kullanıcam bünyen hassassa tavsiye ederim yan etki yapmıyor ben çok memnunum seninde düşük riskinmi var? o yüzdenmi sancın var?
hadi gözün aydın darısı bizim başımıza inşallahhh :)
Canim gozun aydin. Darisi basimiza insallah :)
cok teşekkür ederim canlarcanimm cok sevindim cok sukurrrrrr rabbim gonlune gore versin saglikli sihhtali
gozunuz aydin hayirli olsun hosgeldiniz aramiza bilgilerinizi paylasirsaniz listeye alirim
slm canımm seninde tüp bebekti sanırım..benimde tüp bebek teyzesi..ve bendede kanama oluyor..
gözün aydın olsun ne güzel haberler bunlar..bizimde kontrolumuz cuma günü teyzesi..inşALLAH bizde güzel haberler alırız..
canım hangi ilaçları kullanıyorsun şu anda?
Cok sevindim hadi goun aydin canim.
[sıze=3]kızlar patronlar toplantı yapmış artık 5 de işten cıkıyorum yanı 7,5 saatden fazla calıştırılamazmış denetleme başlamış burda yarın 5 de cıkmaya başlıyacağım cok mutluyum [/sıze]
oy oy maşallah yerım ben onu cok sevindim canım benım benım doktorumda ılk kız dedı sonra bıraz daha bekleyelım dedı aman sağlıklı olsunlarda gerısı boş insallah 2lı testınde güzel cıkar
canım geçmiş olsun progestoran kullanıyorsun değilmi dikkat et cok ayağı kalkma ınşallah hemn kesılır bende elevit kullanıyorum bende pek bırsey yapmadı şişlik dışında
çok sevindim canım benim :) inşallah fefilifam ve cutemomda hayırlı haberler alırlar dualarım sizlerle )
Eki Görüntüle 811276 canım en ıyı omega bu araştır ıstersen
balum canım ben zaten özel settörde çalışıyorum bende senın gıbı takmazlar dedim ama demetlemelerı öğrenınce mecbur kaldılar
kuzum benım hiç sorma doktor ılk kız dedı sonra erkek en ıyısı bır dahakı kontrolunde söyleyım emın olamadım dedı yanı yanıltıcı olabılıyormuş 2li taramamızda cok şükür temız cıktı ekimin 10 da gideceğim aman sağlıkloı olsunda sen nasılsın meleğin nasıl bakalım
inşallah canım rabbım ıstedıkten sonra hersey olur sende ondan ıste ona sığıninşallah meleğini sağlıkla alırsın annesı
çok sağol canımm lekelenmem geldi bugün gene ama bebek iyi ya inan önemsemiyorum artık.Aysun cok sevindim yavrum kanama alaninda azalmis ne guzel
Ben sunki gibi olmasada kaniyorum hala leke haline gelemwdi Allah yardim etsin
canım bence herşey normal sıkma canını ıyı düşün iyi olsun ben bir anormallik görmedim hakkımızda hayırlısı
ah canım ya çok iyi başlamıştın neden böyle oldun çok geçmiş olsun dikkat et kendine
geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın ınsallah..
oyyy maşallah kuzuya ya yerim ben onuu sağlıkla gelsin inşallah tatlı melek
bana dr kıza benziyo dedi ama ben hala erkek hissediyorumsenin adına çok sevindim canım ne güzel bebişin sağlıklı benimde içime kız doğuyor yarın dr sorcam bakalım ne diyecek bende merak etmeye başladım :)
çok teşekkür ederim canımben hep konuşuyoum ya en baştan beriçunku benim doktor betahcg 25,9 çıkınca doktor bebeğime inanamaıştı ama ben ona inadım maşallah herşeyimiz de çok iyi
hımm güzel bilgiler
yaşasın ya sonunda kocaeliden biri hoşgeldinn neresimdem
maşallah canım bende seni merak ediyodum
benim gibi gitmeden çikolata yeseydin fır fıtr dönerdi
memleketimdennn hoş geldin
canım cildin kuruyosa erkek derler benimde yaz gunu elerim kuruyo kış olsa anlıcam da yaz gunu normal değil yani vazelin kullanıyorum
ben ne rolon ne nemlendirici ne duş jeli artık herşeyin en katkısızını kullanmaya çalışıyorum
su ay kaç haftalıkken kız
kaç haftalıkken erkek dedi...
bir arkadaşıma da benim doktorum 12 haftalık kız demiş 13+3 te erkek demiş oğlu oldu..
canım evet malesef düşük riskim var, kanamdan dolayı.5 haftalıkken çok ağır bir kanama geçirdim..ve o zamandan beri ilaçkolik oldum.ama sancının nedeni bulunamadı..doktor belki başka organlarda sorun var emar çektiririz geçmez ise dedi..eleviti bırakınca çok şükür sancım kesildi...haklısın decavitte aynısı, renk bile aynı..sırf sancı yapacak diye vitamin almaya korkuyorum..sendedemi kanama oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?