2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

aminn..canım maşallah ne güzel bir hamilelik..bana ve benim gibi olanlarada lütfen dua et..ben baya bir zor gebelik geçiriyorum çünkü

canım benimm inşALLAH hepimiz kuzucuklarımızı alırız kucağımıza..öyle zor elde ettimki gebeliğimi teyzesi..inşALLAH hepimiz evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız..

Son düzenleme:

hb canım..trabzondamısın? doktorum kim?

progesteronu sakın kesme benim dr 12. haftada kesicez dedi ama ben kesmedim progesteron iğnesi karın ağrısını geçiriyor ve bebeğin rahme tutunmasını kolaylaştırıyor kanamayıda kesiyor bende öyle oldu haftalık iğnesini oluyorum onun hiçbi zararı yok hapa göre yan etkileri daha az elevit banada yaramıyor zaten decavitte aynısı sadece ilaç firması farklı içeriği aynı ben şuan folik asit harici bişey kullanmıyorum solgarın vitamin takviyelerinden kullanıcam bünyen hassassa tavsiye ederim yan etki yapmıyor ben çok memnunum seninde düşük riskinmi var? o yüzdenmi sancın var?

Ozel sektorde de gecerli mi? Takmaz ki kimse

balum canım ben zaten özel settörde çalışıyorum bende senın gıbı takmazlar dedim ama demetlemelerı öğrenınce mecbur kaldılar

kuzum benım hiç sorma doktor ılk kız dedı sonra erkek en ıyısı bır dahakı kontrolunde söyleyım emın olamadım dedı yanı yanıltıcı olabılıyormuş 2li taramamızda cok şükür temız cıktı ekimin 10 da gideceğim aman sağlıkloı olsunda sen nasılsın meleğin nasıl bakalım

canım benimm inşALLAH hepimiz kuzucuklarımızı alırız kucağımıza..öyle zor elde ettimki gebeliğimi teyzesi..inşALLAH hepimiz evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız..

inşallah canım rabbım ıstedıkten sonra hersey olur sende ondan ıste ona sığın inşallah meleğini sağlıkla alırsın annesı

su ay kaç haftalıkken kız
kaç haftalıkken erkek dedi...
bir arkadaşıma da benim doktorum 12 haftalık kız demiş 13+3 te erkek demiş oğlu oldu..

arkadaslar biraz kitap okumam gerekiyor
size iyi aksamlar diliyorummmmmm gorusuruz yarin ins

sağol canım ya ilgilenmediğinden kastım cinsiyet söylemesi değil tabi yanılmak istemiyordur ve erken daha. ne bileyim şunu yap bunu yapma vs gibi bilgiler vermedi bana. boyunu vs de ölçmedi hayır muayene parasını ödemişim neden ölçüm almıyor değil mi ona takıldım.
Doktora gore degisiyor. Benimkide yapilmasindan yana. Aldirmiycaksan yaptirma diyen doktorlarda var mesela.
bana yaptıracakmısın dedi evet dedim o kadar. fikir belirtmedi.
canım ben de aman bişi varsa koşa koşa gider aldırırım diye yaptırmadım. burdaki hiçbir arkadaşım bunu düşünmemiştir eminim. Rabbim kimseyi sınamasın evladı ile.

canım evet malesef düşük riskim var, kanamdan dolayı.5 haftalıkken çok ağır bir kanama geçirdim..ve o zamandan beri ilaçkolik oldum.ama sancının nedeni bulunamadı..doktor belki başka organlarda sorun var emar çektiririz geçmez ise dedi..eleviti bırakınca çok şükür sancım kesildi...haklısın decavitte aynısı, renk bile aynı..sırf sancı yapacak diye vitamin almaya korkuyorum..sendedemi kanama oldu canım

hadi gözün aydın darısı bizim başımıza inşallahhh :)

Canim gozun aydin. Darisi basimiza insallah :)

canimm cok sevindim cok sukurrrrrr rabbim gonlune gore versin saglikli sihhtali

gozunuz aydin hayirli olsun hosgeldiniz aramiza bilgilerinizi paylasirsaniz listeye alirim
cok teşekkür ederim canlar inşallah hepimiz her zaman güzel haberlerle geliriz

evt canım tüp bebek bnimde.

ben ferra sanol demir ilacı* elevit vitamin* progestan 200 mg günde iki kez* proleton depot haftalık iğne* folbiol

clexane*coraspin bunlarm pıhtılaşma için..

omega3 ede başlıycam bakalım..

inşallah seninde güzel haberlerin gelri canım

Cok sevindim hadi goun aydin canim.

çok sevindim canım benim :) inşallah fefilifam ve cutemomda hayırlı haberler alırlar dualarım sizlerle )
çok teşekkür ederim kızlar..inşallah hepimizden güzel haberler gelsin her zaman
Eki Görüntüle 811276 canım en ıyı omega bu araştır ıstersen

tamam canım bakayım..daha almadım zaten.sana doktorun mu önerdi bunu

amin canım..gönülden amin...inşALLAH hep güzel haberler veririz birbirimize teyzesi..

baharcıkkk haklısın canım bazen doktorlar alalacele muayne ediyorlar biz kaç gun o muayne gününü zor bekliyoruz ama seni tatmin etmiyorsa daha erken başka doktorlara bak canım inşallah hayırlısı olur

Aysun cok sevindim yavrum kanama alaninda azalmis ne guzel
Ben sunki gibi olmasada kaniyorum hala leke haline gelemwdi Allah yardim etsin
çok sağol canımm lekelenmem geldi bugün gene ama bebek iyi ya inan önemsemiyorum artık.
sendende güzel haber gelecek inşallah.

amin çok teşekkür ederiz teyzesi çok sağol

arkadaşlar hepinizle tanıştığıma çokk memnun oldum..inşALLAH hep güzel haberler veririz birbirimize..şimdilik ii akşamlar hepinize..dualarınızda bizleride unutmayın teyzeleri..

senin adına çok sevindim canım ne güzel bebişin sağlıklı benimde içime kız doğuyor yarın dr sorcam bakalım ne diyecek bende merak etmeye başladım :)
bana dr kıza benziyo dedi ama ben hala erkek hissediyorum

çok teşekkür ederim canım
bşr dahaki sefere yerim
su ay kaç haftalıkken kız
kaç haftalıkken erkek dedi...
bir arkadaşıma da benim doktorum 12 haftalık kız demiş 13+3 te erkek demiş oğlu oldu..

12 haftalıkken kıza benziyo dedi ama kesin değil..2 hafta sonra kesinleştiririz dedi..
yanılıyor olabilir yani.

benimde 6. haftadan itibaren ara ara kanamalarım oluyor düşük riskim var hep yatıyorum daha 3 gün önce yine bi kanama yaşaadım bu seferki çok korkuttu beni dediğim gibi o ilaçlar sanada dokunuyo olabilir doktoruna danış solgarın ürünlerinden birini kullan ben öyle yapıyorum hiçbi yan etkisi yok bitkisel baya ödüller almış bir marka ben kimyasal hiç ilaç içemiyorum mideme bağırsaklarıma dokunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…