Biz geldikk kizlarrrr.
Guzel haberler getirdim sizee..oncelikle kanama alanim azalms.dr onemli degil bu kadsri dedi.cok sukur Allaha.bir haftalik rapor aldim genede.
Bebegime gelince bir haftada 2 c uzamis 6 cm olmus mınigim tam 5 gun onde ciktiense kalınlığı 1.2 mm cikti.burnu oluşmuş cok iyi ded dr. Cok mutluyum Allahim bugunume binlerce şükür. Kan tahlili verdik bir hafta 10 gune cikacak.
Buarada bebegim cok derin uyuyordu uyanmadi bir turlu15 dk dan fazla ugrasti dr yok uyanmadi kac kere oksurttu karnmi salladi yok kime cektiyse artik cok agir uyuyo dedi
Ne istiyorsun dedi .kiz ama erkek hissediyorum dedim..bende kiza benzettim ama kesin degil dedi..ikilinin sonucunu almaya gidince ogrencez.iki hafta sonra yani.
Bizden boyle teyzeleri cok mutluyuz
kızlar merhaba
sabah ikili test sonucumu göstermeye gittim. kombine risk 10.000 de bir çıkmış şükürler olsun. aksi de olsa şükredecektik tabi de riskin düşük çıkması rahatlattı içimi. Doktorum ölçüm falan yapmıcam gel kalp atışını duyalım dedi sadece. baktık kıpır kıpırdı kuzum kocaman olmuş. cinsiyetle ilgili şimdi bişey demem dedi. 22 ekim e randevu verdi o zaman gidince söylicekmişvitamin e başlamana şuan gerek yok kan değerlerin iyi bir daha geldiğinde başlatıcam dedi. ya başından mı savdı bu doktor beni acaba?
Biz geldikk kizlarrrr.
Guzel haberler getirdim sizee..oncelikle kanama alanim azalms.dr onemli degil bu kadsri dedi.cok sukur Allaha.bir haftalik rapor aldim genede.
Bebegime gelince bir haftada 2 c uzamis 6 cm olmus mınigim tam 5 gun onde ciktiense kalınlığı 1.2 mm cikti.burnu oluşmuş cok iyi ded dr. Cok mutluyum Allahim bugunume binlerce şükür. Kan tahlili verdik bir hafta 10 gune cikacak.
Buarada bebegim cok derin uyuyordu uyanmadi bir turlu15 dk dan fazla ugrasti dr yok uyanmadi kac kere oksurttu karnmi salladi yok kime cektiyse artik cok agir uyuyo dedi
Ne istiyorsun dedi .kiz ama erkek hissediyorum dedim..bende kiza benzettim ama kesin degil dedi..ikilinin sonucunu almaya gidince ogrencez.iki hafta sonra yani.
baharcıkkk haklısın canım bazen doktorlar alalacele muayne ediyorlar biz kaç gun o muayne gününü zor bekliyoruz ama seni tatmin etmiyorsa daha erken başka doktorlara bak canım inşallah hayırlısı olur
Canım demir hapı kullanıyorsan o yapabiliyormuş. Maşallah bebeğinedeSlm kızlar bende bugün doktora gittim.iili test için.ense kalınlıgı normal çıktı.bebegimde gayet iyi 5cm olmuş .hareketliydi babasını görünce el salladı kinik kuşum.eşim acayip etkilendi.ilk defa görüyo.kan sonucunu beklicez şimdi.yalnız ben eve gelince acayip derecede kustum miğdem çok fena.benim bebek büyüdükce miğdem daha berbat oluyor.kiloda almışım bu arada
hadi gözün aydın canımgayet iyi gitmiş herşey. ben de çarşamba gideceğim, bakalım birşey çlçülebilecek mi...
senin de riskin düşük çıkmış canım maşallah
ben doktorun ilgisiz davrandığını düşünmedim açıkçası, bazı doktorlar cinsiyet söylemek konusunda temkinli davranıyorlar. vitamin konusunda da depoların iyiyse ve yemende sıkıntı yoksa ilave vermemekte haklı. yani gönlünü ferah tutabilirsin bence
su ay kaç haftalıkken kız
kaç haftalıkken erkek dedi...
bir arkadaşıma da benim doktorum 12 haftalık kız demiş 13+3 te erkek demiş oğlu oldu..
Ayy esimde oyle calissa bugun mu cikti bu kanun.
cok teşekkür ederim canlarinşallah hepimiz her zaman güzel haberlerle geliriz
evt canım tüp bebek bnimde.
ben ferra sanol demir ilacı* elevit vitamin* progestan 200 mg günde iki kez* proleton depot haftalık iğne* folbiol
clexane*coraspin bunlarm pıhtılaşma için..
omega3 ede başlıycam bakalım..
inşallah seninde güzel haberlerin gelri canım
çok teşekkür ederim kızlar..inşallah hepimizden güzel haberler gelsin her zaman
tamam canım bakayım..daha almadım zaten.sana doktorun mu önerdi bunu
amin canım..gönülden amin...inşALLAH hep güzel haberler veririz birbirimize teyzesi..
geçmiş olsun canım allah sabır versin...Bu sefer de kaybettim yine 8 hafta sonunda bebeğimin kalbi durdu 10 gündür boşluktayım kader kısmet ne diyeyim ki
bende izmirdenimİzmirden kimse yok muuuuuuuuuu?????????
bende bir yıl önce dış gebelik geçirdim gerçekten çok zor birşey iç kanamayla acil ameliyata alındım ve sol tüpümü kaybettim çok şükür rabbim bebeğimi aratmadı.bebeğini kaybedenler sizleri çok iyi anlıyorum 2 defa benimde başıma geldi o kadar kötü bir durumki bunu yaşayamayan bilemez bu bebeğimdede kanamalarım düşük riskim olduğu için o korkuları tekrardan yaşıyorum Allah kimsenin başına vermesin benim ilkinde 9 haftalıkken kalbi durmuştu kürtaj olmuştum ama onda böyle kanamalarım yoktu dr kontrolunde anlaşılmıştı ben hiçbişey anlamamıştım 2. side dış gebelikti o çok daha zor bişey teşhis konulana kadar neler çektim o kadar çok kanamalarım karın ağrılarım parça düşürmelerim olduki... hem teşhisi zor hem tedavisi rabbim benim gibi acı yaşayanlara sabır versin insan psikolojik olarak çöküyor bu bebeğime hamile kalmadan önce doktorun odasının önünde bekleyen karnı burnundaki hamilelere çok özenirdim halada özeniyorum acaba bende böyle olabilicekmiyim diye biliyorum doğurana kadar bu özentim geçmeyecek inşalah rabbim bizede anne olmayı nasip eder
gözün aydın canım sen yine de dikkat et kendineBiz geldikk kizlarrrr.
ikili testi yaptırmayan bi ben kaldım galiba bugunlerdeki konu hep ikili test ben safdışı kaldım
hb canım..trabzondamısın? doktorum kim?
ben sadece folb,ol kullanıyorum canım 29 haziran sat doktor ona göre tam 3 ay saydı 30 unda elevitle kan hapına başlıcamsağolasın canım. ya kanım çok iyi çıkmıştı.sulu salçalı yemekler harici ne bulsam yiyorum zaten onda da sıkıntı yok ta burda duydukça vitamin adları vs soru işaretleri çoğalıyor kafamda ya pimpiriklik zor zanaat bacım ne edersin :)
yok canım trabzonda değilim ben kocaeliye gel,in geldim ama kardeşim geçen yıl doğum yaptı doktoru karadeniz hastanesinde ilhan demireldi tavsiye ederiz
ben sadece folb,ol kullanıyorum canım 29 haziran sat doktor ona göre tam 3 ay saydı 30 unda elevitle kan hapına başlıcam
kanda hangi değere bakarak veriliyo acaba bu kan hapı onu merak ettim
cunku benim butun kan değerlerim normaldi ama yinede kan hapını verdi
Ben de henuz yaptirmadim. Ekimin 8 inde ins
geçmiş olsun canım allah sabır versin...
bende izmirdenim
bende bir yıl önce dış gebelik geçirdim gerçekten çok zor birşey iç kanamayla acil ameliyata alındım ve sol tüpümü kaybettim çok şükür rabbim bebeğimi aratmadı.
gözün aydın canım sen yine de dikkat et kendine
canım su yuzden veriyorlar hamılelıkte demir ihtiyacı artıyo soyle kı gunluk demir ihtiyacı için 1 kilo kırmızı et yememız lazım bu da sağlık açısından mumkun olmadığı için hap veriyorlar..umarım yardımcı olmusumdur yoksa bnmde kanım fena sayılmaz sınırsa işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?