Canım demir hapı kullanıyorsan o yapabiliyormuş. Maşallah bebeğinede
Herkes ne güzel kontrolüne gidiyor. Bebişlerinizden güzel güzel haberler getiriyorsunuz. Benim daha 3 haftam var. Çabucak geçsinde zaman bebeğimi göreyim istiyorum
Ailem ankara daSenin bebeğine de maşallah canıminşallah sağlıklı bir süreç geçiririz. Ankarada mı yaşıyordun? Şimdi nerdesin?
kızlar cutem size zaten anlatmış dün akşam hastanedeymiş yine..kanaması artmış..bebek boyutunda rahimde kanaması varmış..bugün hastaneye yatışı yapılacakmış..
şimdi 70.000 ' YA MUBİH' çekebilirsek çekmemizi rica etti..kim ne kadar çekerse bana özelden yazarmı...:26::26::26:
Ailem ankara da
Yazin koruya gittim adnan beye aslında ümit beye gitmek istiyordum ama cok doluydu cok ileri tarihe atiyorlardi adnan olsun dedik. Oda cok iyi bir dr.
Okullar acildi zonguldaka geldik artik.ama detayliya koruya gidecegim buyuk ihtimalle bakalim..
Kızlar eşlerinizin psikolojisi nasıl.Ben hamileliğimin başından beri çok sinirli ve agresifim.Eşim benden beter durumda.Sizler de böyle misiniz?
Kızlar eşlerinizin psikolojisi nasıl.Ben hamileliğimin başından beri çok sinirli ve agresifim.Eşim benden beter durumda.Sizler de böyle misiniz?
benim ailemde Ankarada doğumu ben de koruda ümit beyde düşünüyodum ama çok dolu demek off ya
kızlar cutem size zaten anlatmış dün akşam hastanedeymiş yine..kanaması artmış..bebek boyutunda rahimde kanaması varmış..bugün hastaneye yatışı yapılacakmış..
şimdi 70.000 ' ya mubih' çekebilirsek çekmemizi rica etti..kim ne kadar çekerse bana özelden yazarmı...:26::26::26:
Demir hapı kullanmıyorum canım.progestan ve elevit kullanıyorum.bende bir üç aylık olsam zaman geçiverse diyordum şimdi 12 hahtanın içindeyim.seninde geçer bebişini görürsün canım çok acayip bir duygu.
canim cok gecmis olsun.
ınsallah duzeli kucullur kanama alanin cok dikkat rt dinlet uzan sirt ustu hep.
ıgne ilac kullanyor musun.
Yok canim sakindir benimki genelde simdi de oyle.sakin
Ben arada parliyorum ama o sakin meraklidir hep
benimki heyecanlı kız mı erkek mi konusunda, belirgin bi değişiklik yok sürekli canın bişey çekiyomu modunda
Bizim tayin yurtdışına çıktı sırf doğumu ümit beyde yapmak için gitmicem ben. Doğumdan sonra gitcem eşimle. Çok dolu ama yine de arayıp kpnuşmak randevu almak lazım.
Ailem ankara da
Yazin koruya gittim adnan beye aslında ümit beye gitmek istiyordum ama cok doluydu cok ileri tarihe atiyorlardi adnan olsun dedik. Oda cok iyi bir dr.
Okullar acildi zonguldaka geldik artik.ama detayliya koruya gidecegim buyuk ihtimalle bakalim..
Biz sürekli kavga küs modundayız.O benden anlayış bekliyo ben ondan.Nereye kadar sürcek bu durum merak ediyorum.
Ayy esimde oyle calissa bugun mu cikti bu kanun.
bizde şu an batmandayız canım şark görevinde, ben 7.ayda Ankaraya gelicem sincanda da koru varda ben sincanı semt olarak sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?