2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Demir hapı kullanmıyorum canım.progestan ve elevit kullanıyorum.bende bir üç aylık olsam zaman geçiverse diyordum şimdi 12 hahtanın içindeyim.seninde geçer bebişini görürsün canım çok acayip bir duygu.

Senin bebeğine de maşallah canım inşallah sağlıklı bir süreç geçiririz. Ankarada mı yaşıyordun? Şimdi nerdesin?
Ailem ankara da
Yazin koruya gittim adnan beye aslında ümit beye gitmek istiyordum ama cok doluydu cok ileri tarihe atiyorlardi adnan olsun dedik. Oda cok iyi bir dr.

Okullar acildi zonguldaka geldik artik.ama detayliya koruya gidecegim buyuk ihtimalle bakalim..

Son düzenleme:

Cutemom cok gecmis olsun.

Canim ben cekerim gerci ofisteyim ama yapabildigim kadar ozelden yazarim sana.

Kızlar eşlerinizin psikolojisi nasıl.Ben hamileliğimin başından beri çok sinirli ve agresifim.Eşim benden beter durumda.Sizler de böyle misiniz?

benim ailemde Ankarada doğumu ben de koruda ümit beyde düşünüyodum ama çok dolu demek off ya

Ilk trimester imiz bitmis oylediyo takvimde cok sukur
Daris ikinciye ucuncuye inşallah. Hep beraber

Kızlar eşlerinizin psikolojisi nasıl.Ben hamileliğimin başından beri çok sinirli ve agresifim.Eşim benden beter durumda.Sizler de böyle misiniz?

benimki heyecanlı kız mı erkek mi konusunda, belirgin bi değişiklik yok sürekli canın bişey çekiyomu modunda

Yok canim sakindir benimki genelde simdi de oyle.sakin
Ben arada parliyorum ama o sakin meraklidir hep

bende kendim için çekmeyi düşünüyordum ama ya mübdi değilmiydi ben öyle biliyorum benim için de dua edin kızlar bizin gibi riskli gebelik geçiren herkese

Cok sabirsizim ben :) sabah uyandim gunaydin kuzum diye sevdim karnimi aninda cevap geldi ogure ogure banyoya gittim :)))

Bizim tayin yurtdışına çıktı sırf doğumu ümit beyde yapmak için gitmicem ben. Doğumdan sonra gitcem eşimle. Çok dolu ama yine de arayıp kpnuşmak randevu almak lazım.

bizde şu an batmandayız canım şark görevinde, ben 7.ayda Ankaraya gelicem sincanda da koru varda ben sincanı semt olarak sevmiyorum

Detaylı dediğin dörtlü tarama mı oluyor?

Ayy esimde oyle calissa bugun mu cikti bu kanun.

Kızlar bu kanun vardı zaten,bilginiz olsun,bizi 7,5 saatten fazla çalıştıramazlar,insan kaynaklarının bunu halletmesi lazım,benim müdür de bu hakkı vermesek olmaz mı demiş,insan kaynakları da,işteyken başına bişey gelirse,bayılırsa vs. biz suçlu oluruz demiş,ben de hamileliğimin başından beri 7,5 saat çalışıyorum.Bakın linki de yolluyorum size,Ağustos'ta yönetmelik yenilendi,öncesinde de bu kanun vardı.(özel sektördeyim bu arada)

GEBE VEYA EMZREN KADINLARIN ÇALITIRILMA ARTLARIYLA EMZRME ODALARI VE ÇOCUK BAKIM YURTLARINA DAR YÖNETMELK

Çalışma saatleri

MADDE 9 – (1) Gebe veya emziren çalışan günde yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamaz.

Benim eşim normaldede oyle sinirli agresif degil. Arada huysuzlugu tutar ama artik fazla yapamiyor. Bende lanet biri oldum bu ara. Toparlanirim insallah esim
Ne oldu sana boyle diyor :) dun gece ayagimi onun uzerine attim nasil uyandi uykudan hemen askim diye seslendi. Korkmus yataktan dusuyorum diye. Yat yat her sey kontrol altinda dedim :))) kuzum ya.

Kızlar ben yarın kayınvalidemlere gidiyorum beraber oturuyoruz.çok stresliyim.inş.sinirlerimi bozupta yine hastanelik etmez beni.çok moralim bozuk bir an önce kendi evime çıksam başka bişey istemiyorum.dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…