2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Riskli vardi da iliskiyi yasakladi biz hala sik sik beraber oluyoruz

hemen yazıcm cnm merak etme hayrlı haberlerle donerım ıns dua et bnm için

merhaba kızlar bende nisan annesiyim biraz öncee doktordn geldim ve 5+5 keseyi vajinal muayeneyle gördük 2 haft sonra da inşallah kalp atışlrını dinliycez şimdide düşük yaparım yada kalp atışını duymassak diye korkmaya başladım sanırım bu korkular hiç bitmeyecek

Kizlar ben adetten once idrarla ogrendim hamileligi adet gunum yaptirdigim testte beta hcg 295 dusukmu sizce ?

Kizlar ben adetten once idrarla ogrendim hamileligi adet gunum yaptirdigim testte beta hcg 295 dusukmu sizce ?

hiçde düşük değil merak etme ben adet günü ögrendiğimde 89 du 2 gün sonra 222 olmuştu önemli olan 2 ye katlaması ve keseyi görmek .

Kizlar dondum hersey yolundaymis tsh kan sayimlari vs normal folik asit gunde 1 tame verdi kilom 54 imis ama 171 olan boyumu 165 cikardilar inanamadim yani

Hamileyim o kesin :) ben tedirgin olmuyomda sizi okurken korkuyom

Hamileyim o kesin :) ben tedirgin olmuyomda sizi okurken korkuyom
çıok haklısın valla cutemom cum. hem kendimizi hem de forumdakileri strese sokuyoruz ben de forma girene kadar iyiyim girince korkular başlıyor. girmeden de edemiyorum. duygularımızı paylaşmak hoşuma gidiyor.

arkadaşlar bende hamile oldugumu yeni ögrendim16 sında randevum var doktora gdicem bakalım bebişim ne durumda allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasipetsin inşşş

geçmişe bakamadım bakacak halımde yok acayip belım ağrıyo korkuyorum bel ağrısı olan varmı aranızda 6+0 olduk bugün :18::18:
melındaxa kızarken onun tıpkısı oldum allahım nolur bebeklerimize bişey olmasın hiç fire vermeden 2014 anneleri grubu olalım

Bende is guc yapiyorum okuyoeum baska yapan yok korkudan stres oluyom
Folik asiti yazmadi sgk gecmiyormu ?

Bel agrim yoksa siddwtli kasik agrisinda dr git dedi hemsire

Valla oyle sizi okuyunca valla bende korkuyorum ama senin haftansa ddgilim ben 3+6 kucugum ben

alla alla belım cok ağrıyo yokmu belı ağrıyan korkucam bak doktora gtmeme 5 gün kaldı allahım günler gecsin nolur
2014 anneleri değilde 2014 nisanın evhamlı anneleri diye başlığı değiştirsek
canım benim doktorum dediki. Kan gelmesinin dışında hiç bir ağrı sızı hamilelikte önemli değilidir. Kimi ağrılı geçirirmiş. Kimi gram ağrı hissetmezmiş. Bünye meselesi bu. Kendini endişelendirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…