bazen doktor unutabiliyo bende klomen kullanmıştım bu ay ilk gittiğimde aklıma gelmedi 2. gidişimde sordum bana folic asit vermicekmisiniz die onun üstüne verelim dedi başladım kullanmaya...
günaydın kızlar
zaten aklı havada kadının biraz değerlerin çok güzel sadece folik asit kullan dedi
Canim sen niye orucsunnnn??????Kendini bu kadar sure susuz birakmamalisin bence...
Gunaydin herkese....Bugun doktora gidecekler var mi?
oruç tutmak zor olmuyor mu canım? ben o kadar sık acıkıyorum ki...çok yiyemiyorum ama hemen midem kazınıyor. susuz da kalırsın ki ilk aylarda sıvı tüketimi önemli... neyse bir tek yarın kaldı. Allah kolaylık versin sana
Ben gideceğimkese görme ümidiyle gideceğim ama bakalım...inşallah güzel şeyler duyup gelirim
Günaydın arkadaslar bu sabah midem altüst acaba oruçtan mı hamilelikten mı bilemiyorum
Sizlerde de sabah oluyor mü? Kokulara karsı bı hassasiyetiniz var mı
Gunaydiin kızlar. .
Bende de hic mide bulantısı yok.acaba hamile degilmiyim diye supheleniyorum
Akinti yok ne bljeyim koku hassasiyeti yok..
Kizlar su an ankaradayim ve kac gundur iyi bir hastsne arayisi icindeyim.karar veremedim.
Aranizda ankarada olan var mi nereyi dusunuyorsunuz
Medicana
Koru
Akay vs. Yada baska bi yer...bugun gitmak istiyorum
Hosgeldin.. Canim bende ayin 13 de oldum henüz çok erken bayramdan sonrayı beklemelisiniz ben keseyi bile görmedim daha stresyapma
Hamdolsun çok şükür Rabbim tamamına erdirsin darısı tum isteyenlere
Hoşgeldin Canim çok şükür Rabbim tamamına erdirsin
Canım her türlü ağrımız oluyo:)) mümkün olduğunca kendimizi dinlememeye çalışıcaz..
bn yarın gdyrum doktoruma :)
oruç tutmak zor olmuyor mu canım? ben o kadar sık acıkıyorum ki...çok yiyemiyorum ama hemen midem kazınıyor. susuz da kalırsın ki ilk aylarda sıvı tüketimi önemli... neyse bir tek yarın kaldı. Allah kolaylık versin sana
Ben gideceğimkese görme ümidiyle gideceğim ama bakalım...inşallah güzel şeyler duyup gelirim
Canim benim daha oncede varrdi kabizlik .Meyve salata ye bol bol.Yatmadan once sut icersen o da hizlandiriyor.Birde kurubaklagil yiyebilirsin.Meyvelerdende ozellille kayisi ve uzum yariyormerhaba arkadaşlar, bende aranızdayım artık.
bugün miğdem feci bulanıyor, sahurda tereyağlı yumurta yedim hata yaptım galibaakşam nasıl olucak bugün bilmiyorum.. bir de müthiş gaz sancısıyla uyandım bu sabah, aranızda kabız olan var mı? ne yapmak lazım bu konuda acaba?
[/url]
gününüz güzel geçsin arkadaşlar..
bende bugün 1.30 dr randevum var..bakalım keseyi görebilecek miyiz..O yüzden çok heyecanlıyım..insan hamile olduğunu bu ilk günlerde anlamıyor..ama şöyle keseyi görsek somut bişey..bide kalp atışlarını duysak Allahın İzniyle daha bir inanır dimi hamile olduğuna..
ben zaten test yaptığımdan beri leyla leyla dolanıyorum..
ha bu arada kızlar sizinde karın ağrını oluyor mu ara ara..ben bazen adet sancısı gibi ağrı hissediyorum hemen wc gidiyorum korkuyorum bişey olucak diye..
Selam kızlar.DOktordan geliyorum.Kesemizi gördük.6 mm 'cik.Doktorum ilişkiyi,katkılı gıdaları,fazla hareketi,cep telini göbeğe yakın taşımayı fln yasakladı.Ayın 20nde gel kalp atışlarına bakalım dedi.İğne ,aspirin verdi.Kesenin içinde nokta gibi bşy vardı. Bak bu senin bebeğin olucak dedi İnşallah sorunsuz ilerler kızlar.Darısı göremeyenlerin başına.
gününüz güzel geçsin arkadaşlar..
bende bugün 1.30 dr randevum var..bakalım keseyi görebilecek miyiz..O yüzden çok heyecanlıyım..insan hamile olduğunu bu ilk günlerde anlamıyor..ama şöyle keseyi görsek somut bişey..bide kalp atışlarını duysak Allahın İzniyle daha bir inanır dimi hamile olduğuna..
ben zaten test yaptığımdan beri leyla leyla dolanıyorum..
ha bu arada kızlar sizinde karın ağrını oluyor mu ara ara..ben bazen adet sancısı gibi ağrı hissediyorum hemen wc gidiyorum korkuyorum bişey olucak diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?