kızlar moralım cok bozuk doktordan gelıyorum bebeğimın kesesının ıcınde amnıyotık bant cıktı bebeğin bayağı ustünde bebeğe değmemiş değince eksıklık oluyormuş pazartesı acıbadem hastanesıne gıdeceğiz moralım cok bozuk ınternette hıc ıyı seyler okumadım duanızı eksık etmeyın
kızlar moralım cok bozuk doktordan gelıyorum bebeğimın kesesının ıcınde amnıyotık bant cıktı bebeğin bayağı ustünde bebeğe değmemiş değince eksıklık oluyormuş pazartesı acıbadem hastanesıne gıdeceğiz moralım cok bozuk ınternette hıc ıyı seyler okumadım duanızı eksık etmeyın
cıddı bısey soylemıyor canım saka yapıyor yamuldun yataklara dustun dıyor
sız benı hasekıde yatırdıklarında manzarayı gorecektınız ıkımızde arada bır kapı kaldı optu benı kendıne ıyı bak dedı ben bı agla bı agla o gıttı eve ben zaten anladım burada kalamam ben dıye dusundum ama bıseyde demıcektım neysekı esım gerı geldıgınde esyalarda senı burda bırakamam fılan dedı ,evde bır suru aglamıs
amniyotik bant..
şimdi baktım plesentanın içinde ip gibi bişey bebeğin eline ayağına vs dolanıp oralara kan akışını engelleyen bişeymiş..:26:
ama operasyonla alınabiliyormuş suay82 inşallah atlatıcaksınız canım..
anlıyorum canım o panikler bazen bendede oluyor ben alttan muayene olmuyorum üstten bakınıyorum çünkü bana bi kere dr alttan muayene yapmıştı karın ağrım kanamam iyce çoğalmıştı o günden beri altan muayeneyi kabul etmiyorum
dik oturmaya çalış .bende hamile kalmadan önce popomun üzerine düşmüştüm.kuyruk sokumumda eğilme vardı.simit minderde oturdum ve dik oturmam gerekiyormuş.sert yerlere oturmamaya çalış.hamile kalıncada belini destekleyen bir şey koy arkana.aniden eğilip aniden kalkma.çok kötü sancır çokk. Eğer şimdiden dikkat etmezsen ileride karnın büyüdükçe daha çok baskı yapacak .dik otur ve dik yürü,hemen olmasa da uzun vadede bu yaptıkların düzelmesini sağlıyor.
sende baya uzun zaman koymuşsun araya kociklere de yazık yaBazen benimki sırnaşıp ne zaman başlıyoruz diyor.Dedim çocuk hele bir haırlısıyla sağlıklı sıhatlı doğsun ele avuca gelsin bakarız.Sonra bir bakıyorum dudaklar sarkmış hemen
hiç duymadım ya nedir acaba rutin kontrolde mi ortaya çıktı bence kesinlikle başka biş doktora daha gitmelisin canım Allah yardımcısı olsun senin de bebeğinin dekızlar moralım cok bozuk doktordan gelıyorum bebeğimın kesesının ıcınde amnıyotık bant cıktı bebeğin bayağı ustünde bebeğe değmemiş değince eksıklık oluyormuş pazartesı acıbadem hastanesıne gıdeceğiz moralım cok bozuk ınternette hıc ıyı seyler okumadım duanızı eksık etmeyın
canım benim annem 45 yaşındayken spral, olmasına rağmen hamile kaldı ama bebek 4aylık öldü annemin karnında bizde hiç istememişti bu yaşta risk çok yüksek diye olmaz diye bişey yok ama yaklaşık 50 yaşında menepoz olma ihtimali yüksekkız 48 yaşında siprali bile var düşün. menepoza giriyorsun dr. gidelim dedim bozuk attı bana artık hiç bişiy demiyorum sürekli test istiyo alıyorum veriyorum yapıveriyorum negatif çıktı anne diye gösteriyorum haftasına yine istiyo.dr. gidelim dediğimde en son ya bilemezse dr. bebeği de ilaç verirse de düşerse saçmalığa bak dr zatne manavdan aldı diplomayı
he şakaysa bişey değil hastane ortamı çok kötü oluyo Allah bizleri oraya düşürmesin inş. kanamalarımız biter hamileliğimizin tadını çıkarmaya başşlarız
şunların tatlılıklarına baksanıza kılzarrr
Eki Görüntüle 814601 Eki Görüntüle 814603
ben böyle bişiey alcam galiba
Cok guzel...
Ben boyle bembeyaz bir takim istiyorum.kizda da erkekte de.haliyla perdeyle vs renklendircem.
Birde park yatak mi ahsap mi karsr veremedim.
Ahsaplarda sonradan kenarlsr cikip normal yatak olabiliyormus o cok cazip geliyo 2-3 yasina kadar rwhat yatar.
biz öğrendik öğreneli maşaallah devam :) geçen dr gittik ben çıktım kendi kendime konuşuyormuşum eşim yanımda yok bi baktım dr. yanında daha ne oldu dedim ilişkiyi sormuş 38.haftaya kadar devam edin sorun yok demiş :) haftada 1-2 devam ediyoruz bakalım sorun yok ama inşaalah olmaz
ben hamile kaldıktan sonra heralde libidom sıfırlandı :) hiç istemiyorum bi değişik oldum ya demekki herkeste farklı oluyo cutemom seninkide maksimuma çıkmış galiba :)
tatlım Allah şifanızı versin en önemli ilaç beyin bunu unutma ne olur iyi şeyler düşün iyi şeyler gelsin Rabbim ikinizi de korusun
o nedir canım.bence başka dr daha git:26:
yavrum kesenın ıcınde tam olarak ne var yanı ne demekmıs o baska bır cısım mı
amniyotik bant..
şimdi baktım plesentanın içinde ip gibi bişey bebeğin eline ayağına vs dolanıp oralara kan akışını engelleyen bişeymiş..:26:
ama operasyonla alınabiliyormuş suay82 inşallah atlatıcaksınız canım..
çok geçmiş olsun cnm ilk defa duyorum amniyotik bant ne oluyor başka dr git belki bi yanlışlık olmuştur içini ferah tut
Dur canim git bakaim baska dr ne diyecek
pazartesini neden bekliyorsun
inan hiç bir fikrim yok ne yapacak bılmıyorumokudum cok garıp geldı hayatımda ılk defa boyle bısey okudum cok ıyı bır doktora gıdın canım muhtemelen karın ıcı oper. veya amnıyosentez fılanmı olacaksın acaba
ınsallah yavrum Allah bıze o gunlerıde gormeyı nasıp etsın bebeklerımız buyudu onlara bısey olmasın ınsallah
yok cnaım raporluyum okula gidemiyorum ne yapayım evde keyif yapıyorum..cute de öyle çalışıyor ama raporlu yatıştayız
evet biz 14 haftalık olduk hala risk devam ne zaman geçecek bu risk bilmiyorum 12. haftada geçer demişti dr ama geçmedi bakalım elimizden sadece dua edip kendimize dikkat etmek geliyor gerisi Allaha kalmış
inan hiç bir fikrim yok ne yapacak bılmıyorum
evet canım bende bili,yorum bilmem mi
o zamanlarda da hep özel muaynehaneye gidilirdi
heralde özel muayne daha mı ucuzdu neydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?