2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

çok geçmiş olsun cnm ilk defa duyorum amniyotik bant ne oluyor başka dr git belki bi yanlışlık olmuştur içini ferah tut

Dur canim git bakaim baska dr ne diyecek
pazartesini neden bekliyorsun

he şakaysa bişey değil hastane ortamı çok kötü oluyo Allah bizleri oraya düşürmesin inş. kanamalarımız biter hamileliğimizin tadını çıkarmaya başşlarız

okudum cok garıp geldı hayatımda ılk defa boyle bısey okudum cok ıyı bır doktora gıdın canım muhtemelen karın ıcı oper. veya amnıyosentez fılanmı olacaksın acaba

Canım zaten alttan ultrasonla bakmadı akıntının şekline bakmak için spekulum ile dıştan baktı.Çok şükür bişey olmadı.İnşallahtan olmaz.Allah herkese sağlıklı sıhatli bebekler versin.

ya bende paten kayarken düşmüştüm ondan mıdır acaba

Bazen benimki sırnaşıp ne zaman başlıyoruz diyor.Dedim çocuk hele bir haırlısıyla sağlıklı sıhatlı doğsun ele avuca gelsin bakarız.Sonra bir bakıyorum dudaklar sarkmış hemen
sende baya uzun zaman koymuşsun araya kociklere de yazık ya
ya hem ilşki illa da abartılı olcak değil ya bi şekilde kocaları rahatlatmak gerek bence
çok mu açık oldu utandım

hiç duymadım ya nedir acaba rutin kontrolde mi ortaya çıktı bence kesinlikle başka biş doktora daha gitmelisin canım Allah yardımcısı olsun senin de bebeğinin de

canım benim annem 45 yaşındayken spral, olmasına rağmen hamile kaldı ama bebek 4aylık öldü annemin karnında bizde hiç istememişti bu yaşta risk çok yüksek diye olmaz diye bişey yok ama yaklaşık 50 yaşında menepoz olma ihtimali yüksek

endiselenme daha bi kac gun önce okudum haber yapmıslar
cok kucukken bile alınabiliyormus o sey ve cocuga zarar vermeden kurtarılıyormus
dua et allahın izniyle bisi olmaz...
bak haber burda
Anne karnında mucizeyi yaşadı - SAĞLIK Haberleri

he şakaysa bişey değil hastane ortamı çok kötü oluyo Allah bizleri oraya düşürmesin inş. kanamalarımız biter hamileliğimizin tadını çıkarmaya başşlarız

ınsallah yavrum Allah bıze o gunlerıde gormeyı nasıp etsın bebeklerımız buyudu onlara bısey olmasın ınsallah

şunların tatlılıklarına baksanıza kılzarrr
Eki Görüntüle 814601 Eki Görüntüle 814603
ben böyle bişiey alcam galiba

çok sevimliler ama sanırım ben daha sade şeyleri beğeniyorum

aynı fikirdeyim seninle aysunayy. yatağı da ahşap alacağım galiba. park yataklar kullanışlı olsa da o muşamba gibi görüntüsü itivi geliyor bana. şık durmuyor sanki. bir de yeni doğduğunda yatak odasında yatırmak istiyorum, benim yanımda. o dönem için minik sepet gibi ya da sallanan beşik gibi birşey alıyım diyorum. 1-2 ay daha geçsin de gezeceğim kısmetse. bizde kız annesi alırmış bebek odasını. anneme masref çok malum ikizler

maşallah canım bizde de 15 günde 1 ancak aslında hiç bir şikayetim lekelenmem falan yok çok şükür. ama bende acayip bir isteksizlik başladı. ben ki bazen eşime göre çok daha istekli olurdum. şimdi kocacımdan uzak kaldım diye kendimi motive etmeye çalışıyorum, 15-20 günde ancak etki ediyor

ben hamile kaldıktan sonra heralde libidom sıfırlandı :) hiç istemiyorum bi değişik oldum ya demekki herkeste farklı oluyo cutemom seninkide maksimuma çıkmış galiba :)

aynen işte ben de burcu yazık geçen eşim kendi başının çaresine bakmış banyoda bugünleri görecekmiydik dedim

canım yaaa dur okuma interneti falan. artık hepimiz ilk oradan arama yapıyoruz ama abartılı ya da yanlış o kadar çok şey yer alıyor ki. üzme kendini daha fazla. sıkıntını daha önce duymamıştım, ne olduğunu bilmiyorum ama inşallah korktuğun şeylerin hiç biri olmaz. hele bir daha doktora git bakalım iyi bir yere, ne diyecek

Canım hemen panik yapıp aklına kötü şeyler getirme.Allah'ın izniyle bişey olmayacak inşallah.Bol bol dua et bizde ediyoruz senin için.İçini ferah tut güzel şeyler düşün sürekli tamam mı.

tatlım Allah şifanızı versin en önemli ilaç beyin bunu unutma ne olur iyi şeyler düşün iyi şeyler gelsin Rabbim ikinizi de korusun

sağol canım sakın olmaya calısıyorum ama elımde değil
o nedir canım.bence başka dr daha git:26:

gideceğim canım

yavrum kesenın ıcınde tam olarak ne var yanı ne demekmıs o baska bır cısım mı

kesının ıcınde amnıyotık bant denılıyormuş be aşağıda aysunayy dediği gibi

evet cok kötüyüm benım doktorum amelıyatla alınmaz diyor yalan dolanmış onlar

çok geçmiş olsun cnm ilk defa duyorum amniyotik bant ne oluyor başka dr git belki bi yanlışlık olmuştur içini ferah tut

Dur canim git bakaim baska dr ne diyecek
pazartesini neden bekliyorsun

cok teşekkür edrim kızlar rabbım kımseye vermesın dr. prof.doç. canım cok yogunmuş benım aradan alacak pazartesi

ınsallah yavrum Allah bıze o gunlerıde gormeyı nasıp etsın bebeklerımız buyudu onlara bısey olmasın ınsallah

evet biz 14 haftalık olduk hala risk devam ne zaman geçecek bu risk bilmiyorum 12. haftada geçer demişti dr ama geçmedi bakalım elimizden sadece dua edip kendimize dikkat etmek geliyor gerisi Allaha kalmış

Son düzenleme:
evet biz 14 haftalık olduk hala risk devam ne zaman geçecek bu risk bilmiyorum 12. haftada geçer demişti dr ama geçmedi bakalım elimizden sadece dua edip kendimize dikkat etmek geliyor gerisi Allaha kalmış

kanama alanı daralıyormu acaba yavrum? acaba ben ıse ne zaman donecegım bakalım

inan hiç bir fikrim yok ne yapacak bılmıyorum

canım erken evrelerde bence çaresi oluyordur ya.ki oluyormuşta okudum şimdi ince ince
.belki senin gittiğin dr kendine güvenemiyordur..

inşallah p.tesi günü güzel haberlerle gel canım..

herkese slm bişey sorcam kızlar yaa... siz vucüdünüzün çatlamaması için ne kullanıyorsunuz ?

off çok üzüldüm canım,hemen ben de araştırdım netten,bazı yerlerde o bantı alabilmek için çalışmalar varmış,oraları da ara olur mu ihtiyacın olursa,bu çalışmanın adı intrauterin cerrahi girişim diye geçiyo.anne karnındayken kesme çalışmalarıymış,ben şunları buldum,dr.yeşim baytur İzmir,Eskişehir Osmangazi Tıp fakültesi,Uludağ üniv.tıp fakültesi (yeşim özgenel)

inşallah güzel haberler alırsın

evet canım bende bili,yorum bilmem mi
o zamanlarda da hep özel muaynehaneye gidilirdi
heralde özel muayne daha mı ucuzdu neydi :)

benim babam öğretmen. o zamanlar devlet hastanesine bile gitmek için önce okuldan sevk sonra okulun bağlı olduğu sağlık ocağına görünüp ordan sevk sonrasında sevkin tarihi geçmeden şanslıysan sıra bulup muayene olmak :):) oyyyoyoyoy

ilişki konusuna girilmiş. benim doktorum risk olmamasına rağmen yasakladı kendisi mi firijittir nedir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…