Bazen benimki sırnaşıp ne zaman başlıyoruz diyor.Dedim çocuk hele bir haırlısıyla sağlıklı sıhatlı doğsun ele avuca gelsin bakarız.Sonra bir bakıyorum dudaklar sarkmış hemen
ya aslında hamılelıkten onceydı gayet ıyıydı ama sımdı yasak ya pek bı cazıp ama dusunemem bıle suanda
kac yasında yahu aman Allahımmm
cuma aksamı takılırs ın
Bazen benimki sırnaşıp ne zaman başlıyoruz diyor.Dedim çocuk hele bir haırlısıyla sağlıklı sıhatlı doğsun ele avuca gelsin bakarız.Sonra bir bakıyorum dudaklar sarkmış hemen
bende gecende ruyamda kocamı benım yanımda bır kadınla sevısırken gordum ay nasıl etkılendım cok kotu oldum terk edıyorudm onu ruyamdakuzenim bana şey demişti hamile kadınlar neden aldatılır anlamıyorum hamilelikte kadın acaip azgın oluıyomuş hatta gece kocasını başkalarıyla aldattığını falan görüyomuş
senin kv vallahi bi alem
kaç yaşında bukadın adeti gecikiyor da mı test yapıyo eger gecikmesi varsa doktora gitsin menepoza giriyodur
ben de yemekteyizi izliyorum ne gorsem canım istiyor
evim şahaneyi bekliyorum onu çok seviyorum.
senin hiç kanaman oldumu?
gencmıs daha işin var48tabi ben cinnet geçirip gebertmezsem 49 olacak
ben de yemekteyizi izliyorum ne gorsem canım istiyor
evim şahaneyi bekliyorum onu çok seviyorum.
ay benımkıde yahu hastanede kolumda serum benımkı gelıyor ne zaman yapıyoruz hadı eve gıdıyoruz dıyo benım zaten ılk dort gun dudaklarım bıle bembeyaz ıdı :2: kendımden gecmısım kanamaktan :26: dedım valla yaparsak butun acılara son verırız kalırım yatakta
kuzenim bana şey demişti hamile kadınlar neden aldatılır anlamıyorum hamilelikte kadın acaip azgın oluıyomuş hatta gece kocasını başkalarıyla aldattığını falan görüyomuş
senin kv vallahi bi alem
kaç yaşında bukadın adeti gecikiyor da mı test yapıyo eger gecikmesi varsa doktora gitsin menepoza giriyodur
kızlar moralım cok bozuk doktordan gelıyorum bebeğimın kesesının ıcınde amnıyotık bant cıktı bebeğin bayağı ustünde bebeğe değmemiş değince eksıklık oluyormuş pazartesı acıbadem hastanesıne gıdeceğiz moralım cok bozuk ınternette hıc ıyı seyler okumadım duanızı eksık etmeyın
Ohhh ev hanimlarina bak sen
canım o ne demek :26:
kızlar moralım cok bozuk doktordan gelıyorum bebeğimın kesesının ıcınde amnıyotık bant cıktı bebeğin bayağı ustünde bebeğe değmemiş değince eksıklık oluyormuş pazartesı acıbadem hastanesıne gıdeceğiz moralım cok bozuk ınternette hıc ıyı seyler okumadım duanızı eksık etmeyın
cıddı bısey soylemıyor canım saka yapıyor yamuldun yataklara dustun dıyoryok daha neler senin eşin de abartmış biraz anlayışlı olsun sen orda ne haldesin o o işimi düşünmeye başlamış
hiç bir fikrim yok ısteyım ama ölü gibiyim uzuntuden
başımın ağrısından duramıyorum
Bir ara lekelenmem oldu ilk başlarda akıntım vardı sarı açık renk sonra koyulaştı.Panik yapıp doktora gittim hemen alttan kontrol etti bunlar olağan durumlar bu kadar evham yaparsan 9 ay geçmez haberin olsun dedi.Bende onu gel birde bana sor diyecektim.ben bir kez düşük yaşadığım için çok tedirginim ve hala üzerimde atmış değilim o yüzden bu kadar çok korkuyorum mide bulantım bile kesilse hemen panik başlıyor bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?