2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bazen benimki sırnaşıp ne zaman başlıyoruz diyor.Dedim çocuk hele bir haırlısıyla sağlıklı sıhatlı doğsun ele avuca gelsin bakarız.Sonra bir bakıyorum dudaklar sarkmış hemen

ay benımkıde yahu hastanede kolumda serum benımkı gelıyor ne zaman yapıyoruz hadı eve gıdıyoruz dıyo benım zaten ılk dort gun dudaklarım bıle bembeyaz ıdı :2: kendımden gecmısım kanamaktan :26: dedım valla yaparsak butun acılara son verırız kalırım yatakta

Bazen benimki sırnaşıp ne zaman başlıyoruz diyor.Dedim çocuk hele bir haırlısıyla sağlıklı sıhatlı doğsun ele avuca gelsin bakarız.Sonra bir bakıyorum dudaklar sarkmış hemen

benim eşim bu çocukta baya anlayışlı davranıyor çünkü bizim 1. çocukta ilişki sonrası kanamam olmuştu baya pişmanlık duymuştu o bebeğimiz zaten doğmadı kalbi durmuştu kürtaj oldum bunda dr yasakladığından beri anlayışla karşılıyor hatta ben istesem bile yapmaz sütten ağzı yandı bir kere zaten biz 3 aydır ayrı yatıyoruz yan yana yatmak sakıncalı oluyor :) eşlerimiz içinde zor ben bazen eşime acıyorum valla karısından oldu adam ama baba olmakta kolay değil katlanacak mecburen

bende gecende ruyamda kocamı benım yanımda bır kadınla sevısırken gordum ay nasıl etkılendım cok kotu oldum terk edıyorudm onu ruyamda amannnnnn
ben de yemekteyizi izliyorum ne gorsem canım istiyor

evim şahaneyi bekliyorum onu çok seviyorum.

ay ızleyemem acıkırımm evım sahaneyı ızlıyemıyorum ya sınırım bozuluyor bekle bekleee unutma benı ızlıcem bıtınce

senin hiç kanaman oldumu?

Bir ara lekelenmem oldu ilk başlarda akıntım vardı sarı açık renk sonra koyulaştı.Panik yapıp doktora gittim hemen alttan kontrol etti bunlar olağan durumlar bu kadar evham yaparsan 9 ay geçmez haberin olsun dedi.Bende onu gel birde bana sor diyecektim.ben bir kez düşük yaşadığım için çok tedirginim ve hala üzerimde atmış değilim o yüzden bu kadar çok korkuyorum mide bulantım bile kesilse hemen panik başlıyor bende.

kızlar moralım cok bozuk doktordan gelıyorum bebeğimın kesesının ıcınde amnıyotık bant cıktı bebeğin bayağı ustünde bebeğe değmemiş değince eksıklık oluyormuş pazartesı acıbadem hastanesıne gıdeceğiz moralım cok bozuk ınternette hıc ıyı seyler okumadım duanızı eksık etmeyın

yok daha neler senin eşin de abartmış biraz anlayışlı olsun sen orda ne haldesin o o işimi düşünmeye başlamış

kız 48 yaşında siprali bile var düşün. menepoza giriyorsun dr. gidelim dedim bozuk attı bana artık hiç bişiy demiyorum sürekli test istiyo alıyorum veriyorum yapıveriyorum negatif çıktı anne diye gösteriyorum haftasına yine istiyo.dr. gidelim dediğimde en son ya bilemezse dr. bebeği de ilaç verirse de düşerse saçmalığa bak dr zatne manavdan aldı diplomayı

canım o ne demek :26:

bizim gündemimiz cinsellikten ziyade ikili tarama cinsiyet falan, eşimin tavrı farklı olsa ben çok korkardım açıkçası beni aldatırsa diye neticede sorunlu bi hamilelikte geçirebilirdim 9 ay uzak kalabilirdik lohusalıkta var

tatlım Allah şifanızı versin en önemli ilaç beyin bunu unutma ne olur iyi şeyler düşün iyi şeyler gelsin Rabbim ikinizi de korusun

yok daha neler senin eşin de abartmış biraz anlayışlı olsun sen orda ne haldesin o o işimi düşünmeye başlamış
cıddı bısey soylemıyor canım saka yapıyor yamuldun yataklara dustun dıyor
sız benı hasekıde yatırdıklarında manzarayı gorecektınız ıkımızde arada bır kapı kaldı optu benı kendıne ıyı bak dedı ben bı agla bı agla o gıttı eve ben zaten anladım burada kalamam ben dıye dusundum ama bıseyde demıcektım neysekı esım gerı geldıgınde esyalarda senı burda bırakamam fılan dedı ,evde bır suru aglamıs

o nedir canım.bence başka dr daha git:26:

anlıyorum canım o panikler bazen bendede oluyor ben alttan muayene olmuyorum üstten bakınıyorum çünkü bana bi kere dr alttan muayene yapmıştı karın ağrım kanamam iyce çoğalmıştı o günden beri altan muayeneyi kabul etmiyorum

amniyotik bant..

şimdi baktım plesentanın içinde ip gibi bişey bebeğin eline ayağına vs dolanıp oralara kan akışını engelleyen bişeymiş..:26:

ama operasyonla alınabiliyormuş suay82 inşallah atlatıcaksınız canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…