2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben hamile kaldıktan sonra heralde libidom sıfırlandı :) hiç istemiyorum bi değişik oldum ya demekki herkeste farklı oluyo cutemom seninkide maksimuma çıkmış galiba :)

haha senin k.valide maşallah 15 günde bir hamile kalıyo ne verimliymiş

Hahahahah ay koptum vallahi canım ya işyerinde gülmeye başaldım arkadaşlar delirdim sanıyrolar:))))
Allah ne muradın varsa versin koptum ya:))))
Yazik benim adama ya

Valla ilişki konusunda doktorum bana da kanama yoksa bir sakıncası yok dedi ama ben korkuyorum şahsen.Birde zaten bu dönemde kendimle cebelleştiğim için mide bulantısıdır iştahsızlıktır derken baya direncim düşük bazen öyle bir an geliyor ki duş almaya üşeniyorum.O işi yapsam 1 hafta yataktan kalkmamam lazım sanırımDDD

canımcım ben de devlete gitmiyorum o nedenle ne kesiliyor ne kesilmiyor bilmiyorum ama önceden bu uygulama yoktu yaşı 30 ve üstü olanlar daha iyi hatırlar. özel hastane lükstü.

evet canım bende bili,yorum bilmem mi
o zamanlarda da hep özel muaynehaneye gidilirdi
heralde özel muayne daha mı ucuzdu neydi :)

kızlar kalca kemığinde batma uyusma olan varmı normalmı acaba,uzerıne oturamıyorum bazende karıncalanmaya benzer seyler oluyo randevumada var daha..

kızlar kalca kemığinde batma uyusma olan varmı normalmı acaba,uzerıne oturamıyorum bazende karıncalanmaya benzer seyler oluyo randevumada var daha..

benim aynı sorunum var ama karıncalanma yok direk iğne olmuş da şişmiş gibi çok acıyor.gece de uykumdan uyarıyor ben yarın dr. test sonucu için arayacağım aradığımda soracağım yazarım tatlım

ben çok oturduğumda agrıyo gecen minibuısle 40 dk falan eve geldim zor indim minibüsten
dik oturmaya çalış .bende hamile kalmadan önce popomun üzerine düşmüştüm.kuyruk sokumumda eğilme vardı.simit minderde oturdum ve dik oturmam gerekiyormuş.sert yerlere oturmamaya çalış.hamile kalıncada belini destekleyen bir şey koy arkana.aniden eğilip aniden kalkma.çok kötü sancır çokk. Eğer şimdiden dikkat etmezsen ileride karnın büyüdükçe daha çok baskı yapacak .dik otur ve dik yürü,hemen olmasa da uzun vadede bu yaptıkların düzelmesini sağlıyor.

ben hamile kaldıktan sonra heralde libidom sıfırlandı :) hiç istemiyorum bi değişik oldum ya demekki herkeste farklı oluyo cutemom seninkide maksimuma çıkmış galiba :)
ya aslında hamılelıkten onceydı gayet ıyıydı ama sımdı yasak ya pek bı cazıp ama dusunemem bıle suanda
bi kalsa oynaya oynaya doğuracak günahmış aldırmak
kac yasında yahu aman Allahımmm

cuma aksamı takılırsın

inşalah canım bebişler daha önemli ona bişey olmasında ben 9 ay ilişkiye girmeyim :)

Bazen benimki sırnaşıp ne zaman başlıyoruz diyor.Dedim çocuk hele bir haırlısıyla sağlıklı sıhatlı doğsun ele avuca gelsin bakarız.Sonra bir bakıyorum dudaklar sarkmış hemen

senin hiç kanaman oldumu?

bana hersey yakısır ızlıyorum ayol yıne

kuzenim bana şey demişti hamile kadınlar neden aldatılır anlamıyorum hamilelikte kadın acaip azgın oluıyomuş hatta gece kocasını başkalarıyla aldattığını falan görüyomuş

bi kalsa oynaya oynaya doğuracak günahmış aldırmak
senin kv vallahi bi alem
kaç yaşında bukadın adeti gecikiyor da mı test yapıyo eger gecikmesi varsa doktora gitsin menepoza giriyodur

sevınırım canım,merak ıcındeyım cunku,altıma yastık faln koyuyorum otururken.zaten hamılelık basından berı hep kemıklerımle ılgılı sorunlar:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…