2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
herkese slm bişey sorcam kızlar yaa... siz vucüdünüzün çatlamaması için ne kullanıyorsunuz ?

tatlım benim aktar ark. var ona sordum karışım yaptı içinde : badem yağı+hindistanceviziyağı+ketentohumu yağı+kakako yağı+portakalyağı+zeytinyağı+gliserin+çörekotu yağı+kantron yağı+kayısı yağı koymuş yoğun bi sıvı olmuş geceleri göğüsümden başlıyorum diz kapağıma kadar sürüyorum pek yumuşacık oldum 1 aydır devam ediyorum ne kadar erken başlasan o kadar iyi dedi çok vermiş bu karışımdan teşekküre gelmişler benimde yakın ark. yaptı sağolsun

işe yarar mı acaba benim normaldede çok kuru bir cildim var . sıvı vazelini ilk defa duydum eczanede bulabilirmiyiz ?

eczanede var canım ama benm gittiğim aczanede açık halde satılıyodu ben fısfıslı bi şişe bulup öyle gitcem onun içine doldurcam
tv de doktorum programında duydum bende

bence oyle

kanama alanı daralıyormu acaba yavrum? acaba ben ıse ne zaman donecegım bakalım

evet daralır hatta kaybolabilir ama bu biraz sana bağlı benim kanama alanlarım çokken hep ysattım wc dışı kalkmadım iğnelerimi zamanında oldum doktorum stres yasak dedi kendimi herşeyden korumaya çalıştım hiç bişey kaldırmadım tabak bile... bebeğin iyi olsun dönersin

lierac jel alıcam canım ben..araştırdım kullananlar memnun baya

su yaglardan korkuyorum zatren gobegım tuylu ama tuylu dıyorum onları kıla donduruyormus korkaırm ben o yuzden unnadodan takıp edıyorum lıerac alacagım eczanede 90 tl ama unnadoda 50 tl kadar dusuyor ara ara

bende yatıyorum canım 12 saatte bır ıgnelerımı oluyorum canım ınsallah kaybolur bu alan sonra acaba rısk bıtecekmı mesela temızlıgımızı kendımızyapıcazmı cok kafaya takmıyorum cunku ıyılesıcem o zaman hallederım dıye bakıyorum olaya gardolap bırbırıne gırmıs benım esyalarımın ıcınde egenın sutyenlerımın ıcınde coraplarım atletlerım yanında pıjemalarım koyulmus :26:

teşekkür ederim baya bir karışık yağlar varmış...
eczanede var canım ama benm gittiğim aczanede açık halde satılıyodu ben fısfıslı bi şişe bulup öyle gitcem onun içine doldurcam
tv de doktorum programında duydum bende

bir bakim olmazssa bir deniyeyim saol canım ...

su yaglardan korkuyorum zatren gobegım tuylu ama tuylu dıyorum onları kıla donduruyormus korkaırm ben o yuzden unnadodan takıp edıyorum lıerac alacagım eczanede 90 tl ama unnadoda 50 tl kadar dusuyor ara ara

g.....gidiyor dada uygun fiyatlı canım oraya da bak istersen..bende alıcam bugün yarın..
kullanan arkadaşım çok övdü çatlamamış hiç.

canım dün bir yerde okudum Türkiyede Konya ydı sanırım bir hastanede anne karnında müdahale edilmiş ve o bant kaldırılmış hiç sıkıntı yaşanmamış. keşke bulsam linkini de göndersem sana.

KIZ

22.00%------------------------------ askidern, Snowyy

--------------------------------------------------------------------------------

ERKEK

77.00% ------------------------aktar83, codulu, CuteMom, cy_76, duru_1, GIZLEM30, rampapapam

erkenden öğrendiniz ne güzell bizde ğrenseydik

Bazen benimki sırnaşıp ne zaman başlıyoruz diyor.Dedim çocuk hele bir haırlısıyla sağlıklı sıhatlı doğsun ele avuca gelsin bakarız.Sonra bir bakıyorum dudaklar sarkmış hemen
evet çok hassas bir konu .eşimde bir şey diyemiyor ama durumdan da hiç memnun değil..oda bebeğe zarar veririm diye yanaşmıyor bana.evde kardeş kardeş oturuyoruz.benden soğuyacak diye korkuyorum.ikimiz yaptık ama ben taşıyorum diyorum

ben 12. haftamda gittiğimde dr risk geçti sayılır artık yatma ufak tefek şeyler yap demişti bende biraz ona güvenip ertes,i gün ağır değil ama bişeylerle uğraştım yatmadım ertesi gün lekem geldi bir sonraki gün kıpkırmızı kanamaa bence dr dediğine fazla güvenipte kendini yorma benden sana bi örnek o kanamadan sonra yine eski halime döndüm sadec e yatıyorum hiçbişey yapmıyorum bizim bebiş çok nazlı çıktı

Önceden de böyle bebek yapma hevesleri var mıydı kayınvalidenin yoksa yeni mi oldu :))
Canıımm aklına kötü şeyler getirme, Allahın izniyle varmış tedavisi.. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...
herkese slm bişey sorcam kızlar yaa... siz vucüdünüzün çatlamaması için ne kullanıyorsunuz ?
Doktor arkadaşıma bebe yağı+badem yağı karışımı önermiş. Ben de bu hafta sorucam canım..
ilişki konusuna girilmiş. benim doktorum risk olmamasına rağmen yasakladı kendisi mi firijittir nedir :)
:))) belki de evli değildir :))) evlenememiştir yanii;p
lierac jel alıcam canım ben..araştırdım kullananlar memnun baya
Evet çok övüyorlar onu ama alerji yapanlarda olmuş.. Ben doğal şeyler sürmekten yanayım aslında..

Süpermiiişşşş hemenn yaptırıyoruuummm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…