herkese slm bişey sorcam kızlar yaa... siz vucüdünüzün çatlamaması için ne kullanıyorsunuz ?
herkese slm bişey sorcam kızlar yaa... siz vucüdünüzün çatlamaması için ne kullanıyorsunuz ?
henüz başlamadım ama sıvı vazelin kullanmayı dusunuyoırum
işe yarar mı acaba benim normaldede çok kuru bir cildim var . sıvı vazelini ilk defa duydum eczanede bulabilirmiyiz ?
eczanede var canım ama benm gittiğim aczanede açık halde satılıyodu ben fısfıslı bi şişe bulup öyle gitcem onun içine doldurcam
tv de doktorum programında duydum bende
benim babam öğretmen. o zamanlar devlet hastanesine bile gitmek için önce okuldan sevk sonra okulun bağlı olduğu sağlık ocağına görünüp ordan sevk sonrasında sevkin tarihi geçmeden şanslıysan sıra bulup muayene olmak :):) oyyyoyoyoy
ilişki konusuna girilmiş. benim doktorum risk olmamasına rağmen yasakladı kendisi mi firijittir nedir :)
kanama alanı daralıyormu acaba yavrum? acaba ben ıse ne zaman donecegım bakalım
tatlım benim aktar ark. var ona sordum karışım yaptı içinde : badem yağı+hindistanceviziyağı+ketentohumu yağı+kakako yağı+portakalyağı+zeytinyağı+gliserin+çörekotu yağı+kantron yağı+kayısı yağı koymuş yoğun bi sıvı olmuş geceleri göğüsümden başlıyorum diz kapağıma kadar sürüyorum pek yumuşacık oldum 1 aydır devam ediyorum ne kadar erken başlasan o kadar iyi dedi çok vermiş bu karışımdan teşekküre gelmişler benimde yakın ark. yaptı sağolsun
lierac jel alıcam canım ben..araştırdım kullananlar memnun baya
evet daralır hatta kaybolabilir ama bu biraz sana bağlı benim kanama alanlarım çokken hep ysattım wc dışı kalkmadım iğnelerimi zamanında oldum doktorum stres yasak dedi kendimi herşeyden korumaya çalıştım hiç bişey kaldırmadım tabak bile... bebeğin iyi olsun dönersin
bence oyle
teşekkür ederim baya bir karışık yağlar varmış...tatlım benim aktar ark. var ona sordum karışım yaptı içinde : badem yağı+hindistanceviziyağı+ketentohumu yağı+kakako yağı+portakalyağı+zeytinyağı+gliserin+çörekotu yağı+kantron yağı+kayısı yağı koymuş yoğun bi sıvı olmuş geceleri göğüsümden başlıyorum diz kapağıma kadar sürüyorum pek yumuşacık oldum 1 aydır devam ediyorum ne kadar erken başlasan o kadar iyi dedi çok vermiş bu karışımdan teşekküre gelmişler benimde yakın ark. yaptı sağolsun
eczanede var canım ama benm gittiğim aczanede açık halde satılıyodu ben fısfıslı bi şişe bulup öyle gitcem onun içine doldurcam
tv de doktorum programında duydum bende
su yaglardan korkuyorum zatren gobegım tuylu ama tuylu dıyorum onları kıla donduruyormus korkaırm ben o yuzden unnadodan takıp edıyorum lıerac alacagım eczanede 90 tl ama unnadoda 50 tl kadar dusuyor ara ara
sağol canım sakın olmaya calısıyorum ama elımde değil
gideceğim canım
kesının ıcınde amnıyotık bant denılıyormuş be aşağıda aysunayy dediği gibi
evet cok kötüyümbenım doktorum amelıyatla alınmaz diyor yalan dolanmış onlar
cok teşekkür edrim kızlar rabbım kımseye vermesın dr. prof.doç. canım cok yogunmuş benım aradan alacak pazartesi
tatlım simca12 yazmış osmangazi üv. diye ben eskişehirdeyim burada Prof.turgay şener var ultrason okumada türkiyede ilk 3teymiş bu adam ben çok duydum hatta afyon ünv. giden çoğu hastayı sorun olduğunda turgay bey'e gönderiyorlarmış. gelirsen eğer hiç tereddüt etme her ay yurt dışına çıkıyor ben tedavimde gidecektim çok şükür gerek kalmadı.İnşaallah sana da gerek kalmaz da bişiyciğin çıkmaz da hamileiğin ve sonrası sorunsuz geçer
evet çok hassas bir konu .eşimde bir şey diyemiyor ama durumdan da hiç memnun değil..oda bebeğe zarar veririm diye yanaşmıyor bana.evde kardeş kardeş oturuyoruz.benden soğuyacak diye korkuyorum.ikimiz yaptık ama ben taşıyorum diyorumBazen benimki sırnaşıp ne zaman başlıyoruz diyor.Dedim çocuk hele bir haırlısıyla sağlıklı sıhatlı doğsun ele avuca gelsin bakarız.Sonra bir bakıyorum dudaklar sarkmış hemen
bende yatıyorum canım 12 saatte bır ıgnelerımı oluyorum canım ınsallah kaybolur bu alan sonra acaba rısk bıtecekmı mesela temızlıgımızı kendımızyapıcazmı cok kafaya takmıyorum cunku ıyılesıcem o zaman hallederım dıye bakıyorum olaya gardolap bırbırıne gırmıs benım esyalarımın ıcınde egenın sutyenlerımın ıcınde coraplarım atletlerım yanında pıjemalarım koyulmus :26:
Önceden de böyle bebek yapma hevesleri var mıydı kayınvalidenin yoksa yeni mi oldu :))kızlar kayınvalidem 1ayda 4.gebelik testini yapacakbana alıver dedi dün de aldım göbeği gören yüzüme bakıyo dr. gidelim dedim dr. ya bilemez de ilça verir de bebeği düşerseymiş kafayı yedi yakında huni ile gezecek
Canıımm aklına kötü şeyler getirme, Allahın izniyle varmış tedavisi.. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...kızlar moralım cok bozuk doktordan gelıyorum bebeğimın kesesının ıcınde amnıyotık bant cıktı bebeğin bayağı ustünde bebeğe değmemiş değince eksıklık oluyormuş pazartesı acıbadem hastanesıne gıdeceğiz moralım cok bozuk ınternette hıc ıyı seyler okumadım duanızı eksık etmeyın
Doktor arkadaşıma bebe yağı+badem yağı karışımı önermiş. Ben de bu hafta sorucam canım..herkese slm bişey sorcam kızlar yaa... siz vucüdünüzün çatlamaması için ne kullanıyorsunuz ?
:))) belki de evli değildir :))) evlenememiştir yanii;pilişki konusuna girilmiş. benim doktorum risk olmamasına rağmen yasakladı kendisi mi firijittir nedir :)
Evet çok övüyorlar onu ama alerji yapanlarda olmuş.. Ben doğal şeyler sürmekten yanayım aslında..lierac jel alıcam canım ben..araştırdım kullananlar memnun baya
tatlım benim aktar ark. var ona sordum karışım yaptı içinde : badem yağı+hindistanceviziyağı+ketentohumu yağı+kakako yağı+portakalyağı+zeytinyağı+gliserin+çörekotu yağı+kantron yağı+kayısı yağı koymuş yoğun bi sıvı olmuş geceleri göğüsümden başlıyorum diz kapağıma kadar sürüyorum pek yumuşacık oldum 1 aydır devam ediyorum ne kadar erken başlasan o kadar iyi dedi çok vermiş bu karışımdan teşekküre gelmişler benimde yakın ark. yaptı sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?