2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım sadece göbek kısmı değil baldırlarda çatlıyor dediler ben göğüsten diz kapağına kadar sürüyorum ama siz nasıl kullanacaksınız ben abartıyor muym

Canım sen sıkma canını =) dediğin gibi ilgi beklediği için yapıyordur.. Ama bana göre çok yanlış ya.. Kaç yaşında ki insan yaptığı şeylere bak..
İnan annem bile bu şekil yaklaşsa bana yani aynı dönem hamile kalmak istese ayıplarım, ayıp da zaten kaç yaşında ki insan ne hamileliği..
Sen sıkma o tatlı canını =) hiç de üzülme.

kitaplarınız tam mı öğretmenim sağ sola gidip kitap dilenmekten yoruldum

Ben birleştirilmiş sınıf okutuyorum canım.2. sınıf ingilizce ve 4. sınıf müzik eksik.satranç kılavuzu istemiştim o da gelmemiş.Müzik neysede.İngilizceyi tamamladım sayılır 2 eksik kaldı.Hoş bizimkilerin daha okuma ilerlemedi.İnigilizce nasıl olacak bilmiyorum.

Vajinal ultrasonla bakması normal mi bu haftalarda? ve ayrıca hayırlı olsun =) sanırım sende kız düşlüyordun.

sağol tatlım yaw.Allah başka dert vermesin diyorum artık ne yapayım bebişim kocam iyi olsun da gerisi zaten fasafiso diyorum da işte bi şekilde sinir ediyor.akşam testi götüreceğim bakalım eşim konuşmak istiyor annesi ile bu konuyu ama ben hayır diyorum psikolojisi bozuk bi de sen bozma düzelir diyorum daha koruyorum onu ama anlayana :) bakalım %60 lık ihtimalle erkek olan bebişimle iyi olmaya çalışıyruz çocuk çıkınca ilk işi bbannesinin üstüne yapmak olacak kesin

Kesin bu davranışın altında yatan başka sebepler var canım =)
Bak ne güzel söyledin aslında illa da çocuk istiyorsa torun olacak artık gelsin yardım etsin baksın..
Bence eşinde konuşmakla iyi yapar, sonuçta yaşını bilmiyorum ama çevreden de ayıplanır diye tahmin ediyorum..
Şayet biri bana gelsin hayırlı olsun annende hamileymiş desin =) artık tutmayın beni... Kesin yolarım karşımdakini...
Sen ağzının tadını bozma eşinle, gül geç artık =)

canım seninle aynıyız b enim bugün 9+4
bende geçen sene kalp durması sonucu kaybettim bebeğimi aynı duygular bende de var yarın kontrolüm var korkuyorum

merak etme canım inşallah allahın izniyle birşey olmaz

kızlar çok kötüyüm wc ye gitmiştim yine kabız olmuşum ıkınmak zorunda kaldım bide baktım kan geldi kanama durmuştu yine başladı napıcam ben böyle bilmiyorum heran bebeğimi kaybedicem korkusu beni mahvediyor sinirlerim çok bozuldu

canım seninle aynıyız b enim bugün 9+4
bende geçen sene kalp durması sonucu kaybettim bebeğimi aynı duygular bende de var yarın kontrolüm var korkuyorum

Evet bende korkuyorum ama yapacak birşey yok dua etmekten başka.Allah yokluklarını göstermesin inşallah.Benimde 1 ekimde kontrolüm var.Bende şimdiden heyecanlanmaya başladım

akşam negatif çıkarsa ahanda böyle yapacağım ona bak benim bile artık hamile olduğundan şüphem var bilinç altıma yerleşti

ben de birleştirilmiş maalesef 3-4 aldım bende. benim hiç kitabım yok araya araya tamamlamaya çalışıyorum

canım bazen gelir ya ıkınınca hamile olmasak bile,belki öyle olmuştur

kabızlık hissinde önce taharet yapmak iyi geliyor yumuşar ya da pamukla zeytinyağ sürmekte iyi gelir

Hamilelik Sırasında Kullanılan Bitkisel Yağlar
* Badem yağı
* Kakao yağı
* Kayısı yağı
* Saf Zeytin yağı
* Çörekotu yağı

-Eşit miktarlarda karıştırıp, istenilen bölgelere sürelebilinirmiş... Hamilelik dönemlerinde ise yemekten sonra göbeğe masaj yapılarak uygulanması tavsiye ediliyormuş canlarım =)

Korkma canim ikinmadan olmustur ins bi daha gelmex

aynen canım yaa tam bitti oh derken gene başlıyo
benimde dün oldu hala az az geliyor.

ağrım sancım yok diye teselli oluyorum..seninde ağrın sancın yoksa korkma.ilacını iç iğneni ol dinlen.

biz iğne ve ilaçları 4 -5 ay bitene kadar bırakamıycaz anlaşılan

Canım ıkınmadan denesen
Ikındıgından popondan gelıor olmasın kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…