anlıyorum canım komik ama bir o kadar da sinir bozucu bir durum. oğlunun eşinin gözünde hep başrolde olmak istiyor hatun ama ne var o da senin üstüne o kadar düşse kızım kızım diye dört dönse nolur demi... böyle diyorum ama bakalım ben nasıl kaynana olcam. ben de 50-60 ımdan sonra doğurmaya kalkarmışım
sorcam canım ama lierac kullanırım gibi geliyor bana.paraya kıyıp alırsam
eşim bile diyor ki annem bebek olunca eline bez bebek alır deli gibi gezer diyor düşün oğlu bile şokta :) ya bu şey gbi düğünde tek beyazlar içinde gelin sen olmak istersin ya benimki de öyle bişiy ilk hamileliğim ki tedavi ile oldu çok mutluyuz artık bi de senle uğraşmayalım ilgiyi üstüne çekmek istiyor sorun bu. şimdi kayınpederim bana ballar meyvalar alıyor ona daha diyor ki benim papucum dama atıldı.demekki beni kızı gib görmüyor inan susuyorum hep gülüyorum sadece ama içimi bi görünüzülüyorum ister istemez
valla ben şimdilik çok memnunum ne de olsa o ilaçların içinde kimyevi şeyler var bunlar doğal diye sorun olmaz gözü ile bakıyorum canım sen yine sor aktara belki o başka bişy önerir paylaşırsın bizimle :)
kitaplarınız tam mı öğretmenim sağ sola gidip kitap dilenmekten yoruldum
Selam kızlar.Okuldan geldım yeni.Yoruldum valla.Allahtan yarın cuma.Bende köyde çalışıyorum ve çok yoruluyorum.Velilerin umrunda değil çocuk okumuş okumamış.Bir tertipsizlik düzensizliktir gidiyor.Biz öyle anneler olmayacağız inşallahhhhDün benimde ikili testim vardı.Gayet iyi dedi doktor.Kan da verdik bakalım sonucu bekliyoruz.Doktorum bana da kız gibi dedi ikş haftaya netleşir dedi.Bende biliyordum zaten dedimm Allah hayırlı sağlıklı evlat versin.Vajşnal ultrasonla baktı ondan belki söylebildi cinsiyetini bilmiyorum artık
Canım sen sıkma canını =) dediğin gibi ilgi beklediği için yapıyordur.. Ama bana göre çok yanlış ya.. Kaç yaşında ki insan yaptığı şeylere bak..
İnan annem bile bu şekil yaklaşsa bana yani aynı dönem hamile kalmak istese ayıplarım, ayıp da zaten kaç yaşında ki insan ne hamileliği..
Sen sıkma o tatlı canını =) hiç de üzülme.
sağol tatlım yaw.Allah başka dert vermesin diyorum artık ne yapayım bebişim kocam iyi olsun da gerisi zaten fasafiso diyorum da işte bi şekilde sinir ediyor.akşam testi götüreceğim bakalım eşim konuşmak istiyor annesi ile bu konuyu ama ben hayır diyorum psikolojisi bozuk bi de sen bozma düzelir diyorum daha koruyorum onu ama anlayana :) bakalım %60 lık ihtimalle erkek olan bebişimle iyi olmaya çalışıyruz çocuk çıkınca ilk işi bbannesinin üstüne yapmak olacak kesin
Bir ara lekelenmem oldu ilk başlarda akıntım vardı sarı açık renk sonra koyulaştı.Panik yapıp doktora gittim hemen alttan kontrol etti bunlar olağan durumlar bu kadar evham yaparsan 9 ay geçmez haberin olsun dedi.Bende onu gel birde bana sor diyecektim.ben bir kez düşük yaşadığım için çok tedirginim ve hala üzerimde atmış değilim o yüzden bu kadar çok korkuyorum mide bulantım bile kesilse hemen panik başlıyor bende.
kızlar moralım cok bozuk doktordan gelıyorum bebeğimın kesesının ıcınde amnıyotık bant cıktı bebeğin bayağı ustünde bebeğe değmemiş değince eksıklık oluyormuş pazartesı acıbadem hastanesıne gıdeceğiz moralım cok bozuk ınternette hıc ıyı seyler okumadım duanızı eksık etmeyın
canım seninle aynıyız b enim bugün 9+4
bende geçen sene kalp durması sonucu kaybettim bebeğimi aynı duygular bende de var yarın kontrolüm var korkuyorum
Kesin bu davranışın altında yatan başka sebepler var canım =)
Bak ne güzel söyledin aslında illa da çocuk istiyorsa torun olacak artık gelsin yardım etsin baksın..
Bence eşinde konuşmakla iyi yapar, sonuçta yaşını bilmiyorum ama çevreden de ayıplanır diye tahmin ediyorum..
Şayet biri bana gelsin hayırlı olsun annende hamileymiş desin =) artık tutmayın beni... Kesin yolarım karşımdakini...
Sen ağzının tadını bozma eşinle, gül geç artık =)
Ben birleştirilmiş sınıf okutuyorum canım.2. sınıf ingilizce ve 4. sınıf müzik eksik.satranç kılavuzu istemiştim o da gelmemiş.Müzik neysede.İngilizceyi tamamladım sayılır 2 eksik kaldı.Hoş bizimkilerin daha okuma ilerlemedi.İnigilizce nasıl olacak bilmiyorum.
kızlar çok kötüyüm wc ye gitmiştim yine kabız olmuşum ıkınmak zorunda kaldım bide baktım kan geldi kanama durmuştu yine başladı napıcam ben böyle bilmiyorum heran bebeğimi kaybedicem korkusu beni mahvediyor sinirlerim çok bozuldu
kızlar çok kötüyüm wc ye gitmiştim yine kabız olmuşum ıkınmak zorunda kaldım bide baktım kan geldi kanama durmuştu yine başladı napıcam ben böyle bilmiyorum heran bebeğimi kaybedicem korkusu beni mahvediyor sinirlerim çok bozuldu
canım bazen gelir ya ıkınınca hamile olmasak bile,belki öyle olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?