akşam negatif çıkarsa ahanda böyle yapacağım ona bak benim bile artık hamile olduğundan şüphem var bilinç altıma yerleşti
Canım ıkınmadan denesen
Ikındıgından popondan gelıor olmasın kan
arka taraftan gelmiyoki önden geliyor akıntıyla birlikte geldi ve karnım adet olacak gibi ağrımaya başladı yine nedir bu anlamadımki
arka taraftan gelmiyoki önden geliyor akıntıyla birlikte geldi ve karnım adet olacak gibi ağrımaya başladı yine nedir bu anlamadımki
aynen canım yaa tam bitti oh derken gene başlıyo
benimde dün oldu hala az az geliyor.
ağrım sancım yok diye teselli oluyorum..seninde ağrın sancın yoksa korkma.ilacını iç iğneni ol dinlen.
biz iğne ve ilaçları 4 -5 ay bitene kadar bırakamıycaz anlaşılan
kızlar çok kötüyüm wc ye gitmiştim yine kabız olmuşum ıkınmak zorunda kaldım bide baktım kan geldi kanama durmuştu yine başladı napıcam ben böyle bilmiyorum heran bebeğimi kaybedicem korkusu beni mahvediyor sinirlerim çok bozuldu
hayır canım önden geliyor selpakla sildim baktım cuma günü kanamam olmuştu pzt kesilmişti şimdi yine başladı ve karnımda ağrımaya başladı aynı adet olcak ağrısı gibi bilmiyorum ya moralmen yine altüst oldum
canım benimde inceden bel ağrım vardı ama o önemli değil Allah korusun kötü bir şey olsa sancıdan durulmaz.iğnemi 2 gün önce oldum cnm adet olcak gibi karnımda ağrı oluyo beni o korkutuyor ağrım olmasa önemsemicem ne güzel bitti derken yine başladı deliricem ya
Canım zorlama kendini =( doktor bebeklerede verilen bir kabızlık ilacı veriyor hamilelere bi yakınım kullanıyor şuan, rahat ediyormuşsun...
Ayrıca zorlandığın için kasıklara baskı olmuştur belki ondandır...
İnşallah hemen geçer...
Hemen uzan, ayaklarının altına minder v.s birşeyler koy yüksek de dursun...
Allah korusun, inşallah hemen geçer..
duphalac şurup canım bebeğe vs hiç bir zararı yokmuş..iki doktor da önerdi bana
uzandım yatıyorum dr numarası yokki arayayım ama k. doğumcunun yanında çalışan arkadaşım var onu aradım dr gelsin bakalım demiş başka bişey söylememiş eşimi aradım onunda işi çok yoğunmuş gelemiyor yani hastaneye gidemicem zaten gitsemde bişey yapmıyolar cuma gittiğimde hiçbişey yapmadan yolladılar bende napıcağımı şasırdım artık yattım sinirden ağlıyorum
uzandım yatıyorum dr numarası yokki arayayım ama k. doğumcunun yanında çalışan arkadaşım var onu aradım dr gelsin bakalım demiş başka bişey söylememiş eşimi aradım onunda işi çok yoğunmuş gelemiyor yani hastaneye gidemicem zaten gitsemde bişey yapmıyolar cuma gittiğimde hiçbişey yapmadan yolladılar bende napıcağımı şasırdım artık yattım sinirden ağlıyorum
Evet bu şurup çok iyiymiş kabızlığa, 2 aylık kızı var ona bile içiriyordu.
desteğiniz için teşekkürler kızlar o ilaçtan bende alıcam yoksa bu böyle gitmez tam banyo yapıp duşş alıp rahatlayacaktım bu olay oldu şimdide kalkıp banyo yapmaya korkuyorum
desteğiniz için teşekkürler kızlar o ilaçtan bende alıcam yoksa bu böyle gitmez tam banyo yapıp duşş alıp rahatlayacaktım bu olay oldu şimdide kalkıp banyo yapmaya korkuyorum
gelecek inşallah canım az kaldıaynen bende cnm o günler artık bi gelse...
geçmiş olsun canımsağol tatlım dün çok fenaydım ama şükür iyiyim.
gözün aydın canım darısı biz yaptırmayanlaraSelam kızlar.Okuldan geldım yeni.Yoruldum valla.Allahtan yarın cuma.Bende köyde çalışıyorum ve çok yoruluyorum.Velilerin umrunda değil çocuk okumuş okumamış.Bir tertipsizlik düzensizliktir gidiyor.Biz öyle anneler olmayacağız inşallahhhhDün benimde ikili testim vardı.Gayet iyi dedi doktor.Kan da verdik bakalım sonucu bekliyoruz.Doktorum bana da kız gibi dedi ikş haftaya netleşir dedi.Bende biliyordum zaten dedimm Allah hayırlı sağlıklı evlat versin.Vajşnal ultrasonla baktı ondan belki söylebildi cinsiyetini bilmiyorum artık
canım moralini bozma ıkınmadan olmuştur bebişin iyidir hiç üzülmekızlar çok kötüyüm wc ye gitmiştim yine kabız olmuşum ıkınmak zorunda kaldım bide baktım kan geldi kanama durmuştu yine başladı napıcam ben böyle bilmiyorum heran bebeğimi kaybedicem korkusu beni mahvediyor sinirlerim çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?