2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım ıkınmadan denesen
Ikındıgından popondan gelıor olmasın kan

hayır canım önden geliyor selpakla sildim baktım cuma günü kanamam olmuştu pzt kesilmişti şimdi yine başladı ve karnımda ağrımaya başladı aynı adet olcak ağrısı gibi bilmiyorum ya moralmen yine altüst oldum

arka taraftan gelmiyoki önden geliyor akıntıyla birlikte geldi ve karnım adet olacak gibi ağrımaya başladı yine nedir bu anlamadımki

Canim ben de kanama olurken en son geldigi gun ikindim pihtili kan geldi cok korktum hastaneye gittim oyle de progestana basladim. İkinmaktan gelmistir.

arka taraftan gelmiyoki önden geliyor akıntıyla birlikte geldi ve karnım adet olacak gibi ağrımaya başladı yine nedir bu anlamadımki

adet gibi ağrı,ara sıra bende de oluyo,adet dönemimiz yaklaşınca da oluyomuş,biraz bekle istersen,çoğalırsa git bence doktora

iğnemi 2 gün önce oldum cnm adet olcak gibi karnımda ağrı oluyo beni o korkutuyor ağrım olmasa önemsemicem ne güzel bitti derken yine başladı deliricem ya

Canım zorlama kendini =( doktor bebeklerede verilen bir kabızlık ilacı veriyor hamilelere bi yakınım kullanıyor şuan, rahat ediyormuşsun...
Ayrıca zorlandığın için kasıklara baskı olmuştur belki ondandır...
İnşallah hemen geçer...
Hemen uzan, ayaklarının altına minder v.s birşeyler koy yüksek de dursun...
Allah korusun, inşallah hemen geçer..

Canım hemen panik yapma ve mümkünse bir daha tuvalette ıkınma.Bağırsaklarını mümkün olduğunca yumuşatmaya çalış ondan sonra tuvalete çık.Karın ağrısınıda kafana takma benim sürekli ağrıyor hem organlar geri çekilip bebeğe yer hazırlıyor hemde rahimdeki kaslar geriliyor ağrımasının sebebi o yüzden.Sakin ol canım tamam mı iyi şeyler düşün.

iğnemi 2 gün önce oldum cnm adet olcak gibi karnımda ağrı oluyo beni o korkutuyor ağrım olmasa önemsemicem ne güzel bitti derken yine başladı deliricem ya
canım benimde inceden bel ağrım vardı ama o önemli değil Allah korusun kötü bir şey olsa sancıdan durulmaz.
dinlen kalkma uzan....ilacını iç .
kabızlık için duphalac surup iç canım en azından şu günlerini atlatana kadar..

duphalac şurup canım bebeğe vs hiç bir zararı yokmuş..iki doktor da önerdi bana

uzandım yatıyorum dr numarası yokki arayayım ama k. doğumcunun yanında çalışan arkadaşım var onu aradım dr gelsin bakalım demiş başka bişey söylememiş eşimi aradım onunda işi çok yoğunmuş gelemiyor yani hastaneye gidemicem zaten gitsemde bişey yapmıyolar cuma gittiğimde hiçbişey yapmadan yolladılar bende napıcağımı şasırdım artık yattım sinirden ağlıyorum

doktorlar da ancak ultrasonda bebeğe bakıyorlar içimizi o rahatlatıyor canım.
bi yerden sonra yapılacak bişey yok iğne ilaç olup bekleyeceğiz.
biz elimizden geleni yapıyoruz.inşallah geçer bu günler de tadını çıkarırız artık hamileliğin.

Canım zor bir durum farkındaım ama stres üzüntü daha fazla tetikliyor biliyorsun
O yüzden git elini yüzünü yıka bi kendine gel. Sonrada uzan arkadaşının aramaısnı bekle.
Allah büyük bebişine bişey olmayacak korkma. Sakin kalmaya çalış en önemlisi bu

Canım sakin ol öncelikle 1.cisi düşük öyle kolay bir olay değil sadece kanama gördün diye düşük olmaz.Benim ablamın başından geçti.3 aylıkken dayanılmaz bir sancı ile uyanıp etrafı yıkarak tuvalete girdi ve düşük gerçekleşti.Ablam hala o acının bir tarifi olmadığını söyler.Sen içini ferah tut dua oku bol bol.

Evet bu şurup çok iyiymiş kabızlığa, 2 aylık kızı var ona bile içiriyordu.

evet bende içtim ilk günlerde doktor vücuda yayılmadan direk bağırsakları boşaltıyor dedi..vücuda yayılsa hamilelikte zararmış.

şimdi demir ilacı kullanıyorum o çok iyi geldi bana..
ama duphalacı bende tavsiye ediyorum herkese kabız olup çekmekten iyidir..

desteğiniz için teşekkürler kızlar o ilaçtan bende alıcam yoksa bu böyle gitmez tam banyo yapıp duşş alıp rahatlayacaktım bu olay oldu şimdide kalkıp banyo yapmaya korkuyorum

desteğiniz için teşekkürler kızlar o ilaçtan bende alıcam yoksa bu böyle gitmez tam banyo yapıp duşş alıp rahatlayacaktım bu olay oldu şimdide kalkıp banyo yapmaya korkuyorum

Sıcak iyi gelmeyebilir şuan ama genede yapmak istersen ılık suyla yıkan ve suda çok durma.

ben adetliyken yıkanınca adet kanamam azalırdı şimdi öyle olurmu bilmiyorum o kadar kirlendimki 1 haftadır duş almadım olmassa 5 dkda çıkayım belki rahatlarım

aynen bende cnm o günler artık bi gelse...
gelecek inşallah canım az kaldı
sağol tatlım dün çok fenaydım ama şükür iyiyim.
geçmiş olsun canım
gözün aydın canım darısı biz yaptırmayanlara
canım moralini bozma ıkınmadan olmuştur bebişin iyidir hiç üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…