- 30 Mart 2013
- 77
- 2
- 48
güzel haberlerle geldim doktora gittik doktor kanama alanı azalmış dedi dinlenmeye devam dedi.bebeğim amuda kalkmış ellerini ayaklarını sallıyordu maşallah barek Allah anası gibi kıpır kıpırdı.o kadar mutlu olduk ki Rabbim tamanen kanama alanının bittiğini de göstersin sıkıntı çeken herkese.doktor çok hayta olacak bu bebek dedi cinsiyetini sordum daha erken 15 güne belli olur dedi
güzel haberlerle geldim doktora gittik doktor kanama alanı azalmış dedi dinlenmeye devam dedi.bebeğim amuda kalkmış ellerini ayaklarını sallıyordu maşallah barek Allah anası gibi kıpır kıpırdı.o kadar mutlu olduk ki Rabbim tamanen kanama alanının bittiğini de göstersin sıkıntı çeken herkese.doktor çok hayta olacak bu bebek dedi cinsiyetini sordum daha erken 15 güne belli olur dedi
kızlar moralım cok bozuk doktordan gelıyorum bebeğimın kesesının ıcınde amnıyotık bant cıktı bebeğin bayağı ustünde bebeğe değmemiş değince eksıklık oluyormuş pazartesı acıbadem hastanesıne gıdeceğiz moralım cok bozuk ınternette hıc ıyı seyler okumadım duanızı eksık etmeyın
ben adam bana rıskın yok desın anca ıse gıderım ev ısı yapmayacagım kadın tutacagım,ben 12. haftamda gittiğimde dr risk geçti sayılır artık yatma ufak tefek şeyler yap demişti bende biraz ona güvenip ertes,i gün ağır değil ama bişeylerle uğraştım yatmadım ertesi gün lekem geldi bir sonraki gün kıpkırmızı kanamaa bence dr dediğine fazla güvenipte kendini yorma benden sana bi örnek o kanamadan sonra yine eski halime döndüm sadec e yatıyorum hiçbişey yapmıyorum bizim bebiş çok nazlı çıktı
ay canım darısı vallahı bızım basımıza ınsallahhh ne zamandır kanıyordun?güzel haberlerle geldim doktora gittik doktor kanama alanı azalmış dedi dinlenmeye devam dedi.bebeğim amuda kalkmış ellerini ayaklarını sallıyordu maşallah barek Allah anası gibi kıpır kıpırdı.o kadar mutlu olduk ki Rabbim tamanen kanama alanının bittiğini de göstersin sıkıntı çeken herkese.doktor çok hayta olacak bu bebek dedi cinsiyetini sordum daha erken 15 güne belli olur dedi
kızlar ben banyo yapmaya gidiyorum artık bebeğim Allaha emanet inş. bişey olmaz
tekrar merhaba kızlar. bel ve kasık ağrım için doktora gittim.idrar tahlili yaptık temiz çıktı şükür. doktor ultrasonda baktı eşi aşağıda ama bu zamanlarda normal ilerde yukarı çıkar çıkmazsa takip gerektirir dedi. bir sıkıntı yokmuş ama istirahat et haftasonu yarın da dinlen dedi bakalım işe gelmeyebilirim yarın. erkeğe benziyor dedi bacak arasında bir çıkıntı gibi bişi gördüm dedi. eşim hala yok yok kızdır o diyor ama :)
Canım sakin ol öncelikle 1.cisi düşük öyle kolay bir olay değil sadece kanama gördün diye düşük olmaz.Benim ablamın başından geçti.3 aylıkken dayanılmaz bir sancı ile uyanıp etrafı yıkarak tuvalete girdi ve düşük gerçekleşti.Ablam hala o acının bir tarifi olmadığını söyler.Sen içini ferah tut dua oku bol bol.
desteğiniz için teşekkürler kızlar o ilaçtan bende alıcam yoksa bu böyle gitmez tam banyo yapıp duşş alıp rahatlayacaktım bu olay oldu şimdide kalkıp banyo yapmaya korkuyorum
iğnemi 2 gün önce oldum cnm adet olcak gibi karnımda ağrı oluyo beni o korkutuyor ağrım olmasa önemsemicem ne güzel bitti derken yine başladı deliricem ya
burcu sımdıokudum gerıden gele gele ne olduugnu anlamaya calıstım canım benımde ped degıstırdım hıc bısey gelmemıs nasıl sevındım anam gıttım kucuk abdestımı yaptım tam sıfonu cekıcem bır baktım kan var ogure ogure cıktım bu kadar haftalarımız buyuk oldugu ıcın ve kanama devam ettıgı ıcın yerını dusuk rıskınden erken dogum rıskıne bırakacak dıye odum kopuyorkızlar çok kötüyüm wc ye gitmiştim yine kabız olmuşum ıkınmak zorunda kaldım bide baktım kan geldi kanama durmuştu yine başladı napıcam ben böyle bilmiyorum heran bebeğimi kaybedicem korkusu beni mahvediyor sinirlerim çok bozuldu
18 haftalara kadar yukarı cıkabılıyormus canım duyduygum kadarıyla ama dusuk rıskı oluyormus sanırım dıkkatlı ol heptekrar merhaba kızlar. bel ve kasık ağrım için doktora gittim.idrar tahlili yaptık temiz çıktı şükür. doktor ultrasonda baktı eşi aşağıda ama bu zamanlarda normal ilerde yukarı çıkar çıkmazsa takip gerektirir dedi. bir sıkıntı yokmuş ama istirahat et haftasonu yarın da dinlen dedi bakalım işe gelmeyebilirim yarın. erkeğe benziyor dedi bacak arasında bir çıkıntı gibi bişi gördüm dedi. eşim hala yok yok kızdır o diyor ama :)
tekrar merhaba kızlar. bel ve kasık ağrım için doktora gittim.idrar tahlili yaptık temiz çıktı şükür. doktor ultrasonda baktı eşi aşağıda ama bu zamanlarda normal ilerde yukarı çıkar çıkmazsa takip gerektirir dedi. bir sıkıntı yokmuş ama istirahat et haftasonu yarın da dinlen dedi bakalım işe gelmeyebilirim yarın. erkeğe benziyor dedi bacak arasında bir çıkıntı gibi bişi gördüm dedi. eşim hala yok yok kızdır o diyor ama :)
sağol tatlım yaw.Allah başka dert vermesin diyorum artık ne yapayım bebişim kocam iyi olsun da gerisi zaten fasafiso diyorum da işte bi şekilde sinir ediyor.akşam testi götüreceğim bakalım eşim konuşmak istiyor annesi ile bu konuyu ama ben hayır diyorum psikolojisi bozuk bi de sen bozma düzelir diyorum daha koruyorum onu ama anlayana :) bakalım %60 lık ihtimalle erkek olan bebişimle iyi olmaya çalışıyruz çocuk çıkınca ilk işi bbannesinin üstüne yapmak olacak kesin
canım iyi düşün lütfen keşke her an arıyabilicen bi doktorun olsakızlar çok kötüyüm wc ye gitmiştim yine kabız olmuşum ıkınmak zorunda kaldım bide baktım kan geldi kanama durmuştu yine başladı napıcam ben böyle bilmiyorum heran bebeğimi kaybedicem korkusu beni mahvediyor sinirlerim çok bozuldu
burcu sımdıokudum gerıden gele gele ne olduugnu anlamaya calıstım canım benımde ped degıstırdım hıc bısey gelmemıs nasıl sevındım anam gıttım kucuk abdestımı yaptım tam sıfonu cekıcem bır baktım kan var ogure ogure cıktım bu kadar haftalarımız buyuk oldugu ıcın ve kanama devam ettıgı ıcın yerını dusuk rıskınden erken dogum rıskıne bırakacak dıye odum kopuyor
bugun bende dus aldım belımde kasıklarımda yavrum benım ne agrılarım oldu ben agrılardan agladım hep hastanelere gıttıgımde hanı ben bır dogum yaptım boyle bır agrı gormedım kramp seklınde gelıp gıden bır agrı anlatamam sana
hem dusuk o kdar kolay olmaz dıyor doktor bende evde dusurmekten cok korkuyorum o muhtıs bır agrıymıs cıglıkla kıyametle normal dogumumun kat kat fazlasıymıs oyle bısey olsa hemen anlarsın hastaneye gıdersın dedı doktor acıkcası kendımden anlarım dıye dusunuyorum ama doktor genede olduda evde oldu sok ıcıne gırdıgı ıcın kadın agrı hıssetmıyormus ve anlıyamıyormus bır serum ve kuırtaja bakıyormus ıs evet korkunc ama bunları duymak benı rahatlattı en azından ya olursa anlarım dıyorum yada olduda oldu bayılırım dıyorum :26:
Canım formülü alırsan paylaş bizimledrBenimde psikopat bir aktarcım var
Çok bilgili. Ona gittiğimde sorayım bakayım ne önerecek.
Lieracı bende çok duydum
çoğu kişi memnun
ama doğaı en güzelidir diye düşünüyorum gittiğimde öğrenirim paylaşırım
İyiymiş bu da, ben bütün yağları birbirine karıştırıp kullanıcam bu gidişle :)daha öncede söylemiştim. ablam susam yağı kullandı ve hiç çatlağı yok.bende susam yağı kullanıyorum.piyasada ,benim bildiğim kadarıyla en az 2 markanın susam yağı var ve hamile çatlakları için satılıyor. yabancı markanın ki 20 tl türk markası olan da 8 tl şeffaf plastik şişelerde satılıyor.
Canım nasılsın şimdi?kızlar çok kötüyüm wc ye gitmiştim yine kabız olmuşum ıkınmak zorunda kaldım bide baktım kan geldi kanama durmuştu yine başladı napıcam ben böyle bilmiyorum heran bebeğimi kaybedicem korkusu beni mahvediyor sinirlerim çok bozuldu
Bunların hepsini karıştırsak ne olur acaba:)) başka bir sürü önerilen yap var. Kafam karıştıHamilelik Sırasında Kullanılan Bitkisel Yağlar
* Badem yağı
* Kakao yağı
* Kayısı yağı
* Saf Zeytin yağı
* Çörekotu yağı
-Eşit miktarlarda karıştırıp, istenilen bölgelere sürelebilinirmiş... Hamilelik dönemlerinde ise yemekten sonra göbeğe masaj yapılarak uygulanması tavsiye ediliyormuş canlarım =)
canım iyi düşün lütfen keşke her an arıyabilicen bi doktorun olsa
banyodan şimdi çıktım mesajını şimdi gördüm canım işte kan görünce korkuyorum en çok ikimizin kanaması oluyor bizde bi anormallik var galiba duş yapınca rahatladım ama karın kasık ağrım devam ediyo ama öyle dediğin kadar şiddetlii bişey yok şükürler olsun ben kabız olduğumdan oldu ıkınmak zorunda kaldım kendimi zorladım bilmeyerek demekki içerde vardı dışarı aktı inş. çoğalmaz ben ondan korkuyorum yarın dr gitcem kendi dr randevu aldım bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?