2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
güzel haberlerle geldim doktora gittik doktor kanama alanı azalmış dedi dinlenmeye devam dedi.bebeğim amuda kalkmış ellerini ayaklarını sallıyordu maşallah barek Allah anası gibi kıpır kıpırdı.o kadar mutlu olduk ki Rabbim tamanen kanama alanının bittiğini de göstersin sıkıntı çeken herkese.doktor çok hayta olacak bu bebek dedi cinsiyetini sordum daha erken 15 güne belli olur dedi

Gozun aydin canim
Maşallah bebisine

Canım hadi gözün aydın çok sevindim.

ay canım benim çok büyük geçmiş olsun bol bol dua et inş. hiç bişey olmaz

tekrar merhaba kızlar. bel ve kasık ağrım için doktora gittim.idrar tahlili yaptık temiz çıktı şükür. doktor ultrasonda baktı eşi aşağıda ama bu zamanlarda normal ilerde yukarı çıkar çıkmazsa takip gerektirir dedi. bir sıkıntı yokmuş ama istirahat et haftasonu yarın da dinlen dedi bakalım işe gelmeyebilirim yarın. erkeğe benziyor dedi bacak arasında bir çıkıntı gibi bişi gördüm dedi. eşim hala yok yok kızdır o diyor ama :)

ben adam bana rıskın yok desın anca ıse gıderım ev ısı yapmayacagım kadın tutacagım,
ay canım darısı vallahı bızım basımıza ınsallahhh ne zamandır kanıyordun?
kızlar ben banyo yapmaya gidiyorum artık bebeğim Allaha emanet inş. bişey olmaz

desteğiniz için teşekkürler kızlar o ilaçtan bende alıcam yoksa bu böyle gitmez tam banyo yapıp duşş alıp rahatlayacaktım bu olay oldu şimdide kalkıp banyo yapmaya korkuyorum

iğnemi 2 gün önce oldum cnm adet olcak gibi karnımda ağrı oluyo beni o korkutuyor ağrım olmasa önemsemicem ne güzel bitti derken yine başladı deliricem ya

burcu sımdıokudum gerıden gele gele ne olduugnu anlamaya calıstım canım benımde ped degıstırdım hıc bısey gelmemıs nasıl sevındım anam gıttım kucuk abdestımı yaptım tam sıfonu cekıcem bır baktım kan var ogure ogure cıktım bu kadar haftalarımız buyuk oldugu ıcın ve kanama devam ettıgı ıcın yerını dusuk rıskınden erken dogum rıskıne bırakacak dıye odum kopuyor
bugun bende dus aldım belımde kasıklarımda yavrum benım ne agrılarım oldu ben agrılardan agladım hep hastanelere gıttıgımde hanı ben bır dogum yaptım boyle bır agrı gormedım kramp seklınde gelıp gıden bır agrı anlatamam sana
hem dusuk o kdar kolay olmaz dıyor doktor bende evde dusurmekten cok korkuyorum o muhtıs bır agrıymıs cıglıkla kıyametle normal dogumumun kat kat fazlasıymıs oyle bısey olsa hemen anlarsın hastaneye gıdersın dedı doktor acıkcası kendımden anlarım dıye dusunuyorum ama doktor genede olduda evde oldu sok ıcıne gırdıgı ıcın kadın agrı hıssetmıyormus ve anlıyamıyormus bır serum ve kuırtaja bakıyormus ıs evet korkunc ama bunları duymak benı rahatlattı en azından ya olursa anlarım dıyorum yada olduda oldu bayılırım dıyorum :26:

18 haftalara kadar yukarı cıkabılıyormus canım duyduygum kadarıyla ama dusuk rıskı oluyormus sanırım dıkkatlı ol hep

Maşallah bebeğine Bende şimdi ultrason görüntülerini seyrediyorum bebeklerin. Ben dr gittiğimde yani 2 hafta sonra 12 haftalık olacak. Ne göreceğiz aşağı yukarı bilmek istedim Keşke ayda bir kere değilde haftada bir çağırsa dr. Ne mutlu olurum o zaman. En azıdan 15 günde bir

Allah hayırlı evlat nasip etsin. Ah şu cinsiyetini bir öğrensekte ciciler alsak bebeklerimize artık

ya bizim bi akraba var
rahmetli oğlu evlenince yıllarca çocuk yapın diye tuuturmuş gelin de istiyomuş da oğlu istemiyomuş neyse 3 yıl ustune yapmışlar çocuğu
gelin doğum sancılarıyla hastaneye kaldırılıyor kadın arıyo oğlum çok fenayıom gel beni hastaneye götür
sizde de kesin öyle olcak demedi deme :)

canım iyi düşün lütfen keşke her an arıyabilicen bi doktorun olsa

canım eşin aşağıdaysa çok dikkat et lütfen yat dinlen kuzenimin başına geldi daha yeni o benden 3 hafta önde ve doktor böyle bi durumdan bahsetmemiş ona çarşıda gezerken bi anda bardaktan boşanır gibi kan gelmiş 2 gun hastanede yattı şimdi de hep yatıyo
o yüzden bol bbol dinlen ve takibini sıklaştır bence
inşallah en kısa zamanda doğru yerine geçer çıkabiliyomuş çünkü yukarıya

Son düzenleme:
DOKTOR bana kımısının 20 haftaya kadar rıskı suruyor sonra erken doguma yerını bırakıyor dedı Allah esırgesın ılk oglumda erken dogumdan yatıyordum bundan daha beter bırsey ancak kan yok agrı ve sancı tabı sancıyı anlayabılırsek tovbe tovbe ınsallah hıc olmaz Allahın ıznıyle

ay onceden boyle seylerde napıyolardı ya ne kadar zor gebelık Allah yardımcımız olsun Allahım

cınsıyetler bır bır bellı oluyor :) bakalım degıscek mı esının dedıgı gıbı

bu aksam babalar yemege gelecek ınsallah gecen aksamkı gıbı bu aksamda fenalasmamda ınsanların yemeklerını kursaklarında bırakmam
ben cıkıyorum uykum gelıyor yatıyorum uyuyamıyorum

banyodan şimdi çıktım mesajını şimdi gördüm canım işte kan görünce korkuyorum en çok ikimizin kanaması oluyor bizde bi anormallik var galiba duş yapınca rahatladım ama karın kasık ağrım devam ediyo ama öyle dediğin kadar şiddetlii bişey yok şükürler olsun ben kabız olduğumdan oldu ıkınmak zorunda kaldım kendimi zorladım bilmeyerek demekki içerde vardı dışarı aktı inş. çoğalmaz ben ondan korkuyorum yarın dr gitcem kendi dr randevu aldım bakalım ne dicek

Canım formülü alırsan paylaş bizimledr
İyiymiş bu da, ben bütün yağları birbirine karıştırıp kullanıcam bu gidişle :)

Canım nasılsın şimdi?
Bunların hepsini karıştırsak ne olur acaba:)) başka bir sürü önerilen yap var. Kafam karıştı)

Gözün aydın canım, hareket ettiğini görmek çok çok farklı.. Maaşallah bebişlerimize

canım iyi düşün lütfen keşke her an arıyabilicen bi doktorun olsa

devlet hastanesinde çalışıyor doktorum yarın bi sorayım tel veriyomu ama vereceğini sanmıyorum genelde özeldekiler veriyor gerçi arkadaşım özelde çalışıyo ordaki kadım doğumcuya sordurdu gelsin bakalım görmeden bişey diyemem demiş

Bende yarin icin randevum vu aldim gormeden rahat edemem.
Yatıyorum hala az az gelio kan..dun baslamisti bitmedi.
Insallah guzel haberlerle geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…