halsizlik oldu hem de çok kötü eşim eve koşarak gelmiş korkudan
eğer göbeğin çıkmaya başladıysa ve çatlamaya meyilli isen şimdiden başlamalısın.
doğuma kadar da devam edicez.
Tatlı elma canım.Mide oldu taş şuan nefes alamıyorum resmen nerden yedim anlamadım ki
ben normalde bi iş yapmasamda halsizim başdönmelerim oluyo bide siz çalışıyosunuz Allah yardımcınız olsun
benim oğlumda kullandığım direkt tüylenme yaptı ROC un ürünüydü de ondan temkinli olmak istiyoırum bebe yağı kulanıyordum o da tüy yapar dediler ondan soruyorum canım.
sinirden gülmeye başlıyon demi bir süre sonra artık :)
2013 kız yılıydı =) belki, 2014 erkek yılı olur =)
Cumartesi 2 li randevum var, inşallah öğrenebilirim cinsiyeti =)
Büyük bir sabırsızlıkla kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum =)
evet çok hassas bir konu .eşimde bir şey diyemiyor ama durumdan da hiç memnun değil..oda bebeğe zarar veririm diye yanaşmıyor bana.evde kardeş kardeş oturuyoruz.benden soğuyacak diye korkuyorum.ikimiz yaptık ama ben taşıyorum diyorum
benimde p.tesi ikilim vardı dr tam gremedi ama kıza benzettim dedi..
yarın başka bir dr gidicem bakalım o ne diyecek oda erkek dersedaha bekleyeceğiz demek kesinleşssin diye
kızlar şunu bi izleyinyerim yaa
[video=dailymotion;xt0qhd]http://www.dailymotion.com/video/xt0qhd_10-komik-bebek-videosu_fun[/video]
öğretmenliğin ilk bir kaç haftalık koşturma ile geçer hele bi de köy öğretmeni isen daha çok koştur. eee sonuç hastanede biter gün serum bağlanır
Ekşi elmayı dene birde canım.
Bende iki kere elma yemiştim gazdan öldüm 5 saat sürdü unutmam.
Sonra yeşil ekşi elmayı denedim şişkinlik gaz yapmadı.
eşim bile diyor ki annem bebek olunca eline bez bebek alır deli gibi gezer diyor düşün oğlu bile şokta :) ya bu şey gbi düğünde tek beyazlar içinde gelin sen olmak istersin ya benimki de öyle bişiy ilk hamileliğim ki tedavi ile oldu çok mutluyuz artık bi de senle uğraşmayalım ilgiyi üstüne çekmek istiyor sorun bu. şimdi kayınpederim bana ballar meyvalar alıyor ona daha diyor ki benim papucum dama atıldı.demekki beni kızı gib görmüyor inan susuyorum hep gülüyorum sadece ama içimi bi görünüzülüyorum ister istemez
valla ben şimdilik çok memnunum ne de olsa o ilaçların içinde kimyevi şeyler var bunlar doğal diye sorun olmaz gözü ile bakıyorum canım sen yine sor aktara belki o başka bişy önerir paylaşırsın bizimle :)
daha öncede söylemiştim. ablam susam yağı kullandı ve hiç çatlağı yok.bende susam yağı kullanıyorum.piyasada ,benim bildiğim kadarıyla en az 2 markanın susam yağı var ve hamile çatlakları için satılıyor. yabancı markanın ki 20 tl türk markası olan da 8 tl şeffaf plastik şişelerde satılıyor.Benimde psikopat bir aktarcım var
Çok bilgili. Ona gittiğimde sorayım bakayım ne önerecek.
Lieracı bende çok duydum
çoğu kişi memnun
ama doğaı en güzelidir diye düşünüyorum gittiğimde öğrenirim paylaşırım
kızlar moralım cok bozuk doktordan gelıyorum bebeğimın kesesının ıcınde amnıyotık bant cıktı bebeğin bayağı ustünde bebeğe değmemiş değince eksıklık oluyormuş pazartesı acıbadem hastanesıne gıdeceğiz moralım cok bozuk ınternette hıc ıyı seyler okumadım duanızı eksık etmeyın
Selam kızlar.Okuldan geldım yeni.Yoruldum valla.Allahtan yarın cuma.Bende köyde çalışıyorum ve çok yoruluyorum.Velilerin umrunda değil çocuk okumuş okumamış.Bir tertipsizlik düzensizliktir gidiyor.Biz öyle anneler olmayacağız inşallahhhhDün benimde ikili testim vardı.Gayet iyi dedi doktor.Kan da verdik bakalım sonucu bekliyoruz.Doktorum bana da kız gibi dedi ikş haftaya netleşir dedi.Bende biliyordum zaten dedimm Allah hayırlı sağlıklı evlat versin.Vajşnal ultrasonla baktı ondan belki söylebildi cinsiyetini bilmiyorum artık
Selam kızlar.Okuldan geldım yeni.Yoruldum valla.Allahtan yarın cuma.Bende köyde çalışıyorum ve çok yoruluyorum.Velilerin umrunda değil çocuk okumuş okumamış.Bir tertipsizlik düzensizliktir gidiyor.Biz öyle anneler olmayacağız inşallahhhhDün benimde ikili testim vardı.Gayet iyi dedi doktor.Kan da verdik bakalım sonucu bekliyoruz.Doktorum bana da kız gibi dedi ikş haftaya netleşir dedi.Bende biliyordum zaten dedimm Allah hayırlı sağlıklı evlat versin.Vajşnal ultrasonla baktı ondan belki söylebildi cinsiyetini bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?