2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
eğer göbeğin çıkmaya başladıysa ve çatlamaya meyilli isen şimdiden başlamalısın.
doğuma kadar da devam edicez.

Çok sağol balım...
Şimdiden jel mi, yağ mı kullanmaya başlayayım diye araştırma yapayım o halde.

Anam birde dün 5-6 çocuktan bahsediyorlardı ben daha ilkinde pert oldum:)Bu bebeğimi sağlıklı sıhatlı bir şekilde doğurursan 2.yi düşünür müyüm valla hiç bilmiyorum.

kızlar şunu bi izleyin yerim yaa

[video=dailymotion;xt0qhd]http://www.dailymotion.com/video/xt0qhd_10-komik-bebek-videosu_fun[/video]

eşim bile diyor ki annem bebek olunca eline bez bebek alır deli gibi gezer diyor düşün oğlu bile şokta :) ya bu şey gbi düğünde tek beyazlar içinde gelin sen olmak istersin ya benimki de öyle bişiy ilk hamileliğim ki tedavi ile oldu çok mutluyuz artık bi de senle uğraşmayalım ilgiyi üstüne çekmek istiyor sorun bu. şimdi kayınpederim bana ballar meyvalar alıyor ona daha diyor ki benim papucum dama atıldı.demekki beni kızı gib görmüyor inan susuyorum hep gülüyorum sadece ama içimi bi görün üzülüyorum ister istemez

valla ben şimdilik çok memnunum ne de olsa o ilaçların içinde kimyevi şeyler var bunlar doğal diye sorun olmaz gözü ile bakıyorum canım sen yine sor aktara belki o başka bişy önerir paylaşırsın bizimle :)

2013 kız yılıydı =) belki, 2014 erkek yılı olur =)
Cumartesi 2 li randevum var, inşallah öğrenebilirim cinsiyeti =)
Büyük bir sabırsızlıkla kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum =)

Ben de aynen ya oglum diye agzimdan cikiyot kizim demek istiyorum askinda

Kızlar bence bu cinsellik sorunu niye biliyo musunuz,bir arkadaşım şöyle demiş birgün eşine,sen stresli olunca ya da rahatlamak için yapabiliyosun ama benim yapmak için rahat olmam lazım.yani işin özü bu,onlar stresliyken kafaları rahatlasın diye yapabiliyo,biz tam tersi kafamız rahat olucak ki yapabilelim.E şimdi,hamilelik risksiz de olsa,riskli de olsa aklımız hep bebişlerde,onlarda durum tam tersi.

Hamile arkadaşım 3 aydan sonra cinsel istek çok artıyo demişti,bebiş büyüdükçe,aşağı baskı yapıyo,kan dolaşımı da hızlanınca,bizde istek artıyomuş.inanamıycaksın farka dedi.bakalım ne hissedicez 3 aydan sonra ?

benimde p.tesi ikilim vardı dr tam gremedi ama kıza benzettim dedi..
yarın başka bir dr gidicem bakalım o ne diyecek oda erkek derse daha bekleyeceğiz demek kesinleşssin diye

Merakdan çatlarım ben artık cumartesi gittiğimde bi tahmin yapamazsa =)

Benimde psikopat bir aktarcım var
Çok bilgili. Ona gittiğimde sorayım bakayım ne önerecek.
Lieracı bende çok duydum
çoğu kişi memnun
ama doğaı en güzelidir diye düşünüyorum gittiğimde öğrenirim paylaşırım

öğretmenliğin ilk bir kaç haftalık koşturma ile geçer hele bi de köy öğretmeni isen daha çok koştur. eee sonuç hastanede biter gün serum bağlanır

çok geçmiş olsun,dikkat et

Ekşi elmayı dene birde canım.
Bende iki kere elma yemiştim gazdan öldüm 5 saat sürdü unutmam.
Sonra yeşil ekşi elmayı denedim şişkinlik gaz yapmadı.

ben de az evvel yedim,normalde hep tatlı yerdim,yeşil ekşi olan şişirmedi beni de.

anlıyorum canım komik ama bir o kadar da sinir bozucu bir durum. oğlunun eşinin gözünde hep başrolde olmak istiyor hatun ama ne var o da senin üstüne o kadar düşse kızım kızım diye dört dönse nolur demi... böyle diyorum ama bakalım ben nasıl kaynana olcam. ben de 50-60 ımdan sonra doğurmaya kalkarmışım
sorcam canım ama lierac kullanırım gibi geliyor bana.paraya kıyıp alırsam

daha öncede söylemiştim. ablam susam yağı kullandı ve hiç çatlağı yok.bende susam yağı kullanıyorum.piyasada ,benim bildiğim kadarıyla en az 2 markanın susam yağı var ve hamile çatlakları için satılıyor. yabancı markanın ki 20 tl türk markası olan da 8 tl şeffaf plastik şişelerde satılıyor.

Selam kızlar.Okuldan geldım yeni.Yoruldum valla.Allahtan yarın cuma.Bende köyde çalışıyorum ve çok yoruluyorum.Velilerin umrunda değil çocuk okumuş okumamış.Bir tertipsizlik düzensizliktir gidiyor.Biz öyle anneler olmayacağız inşallahhhhDün benimde ikili testim vardı.Gayet iyi dedi doktor.Kan da verdik bakalım sonucu bekliyoruz.Doktorum bana da kız gibi dedi ikş haftaya netleşir dedi.Bende biliyordum zaten dedimmAllah hayırlı sağlıklı evlat versin.Vajşnal ultrasonla baktı ondan belki söylebildi cinsiyetini bilmiyorum artık

canim kiyamma ben sana hic birsey olmayacak insAllah guzelim benim yuregini ferah tut canimmmm

gözün aydın canım herşeyin iyi çıkmış kanda öyle çıkar inş.
bizimde vardı iyi çıktı bakalım kanı bekliyorum bende..

bana da dr kıza benzettim dedi ama bakalım yarın başka bir dr gidicem o ne diyecek

kitaplarınız tam mı öğretmenim sağ sola gidip kitap dilenmekten yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…