2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Hic bisey demeyecej canim ne dicek su suruptan ben bugun aldirdim ben ishslim ancak miktar az bence mutlaka sert olacak korkum sende suruptan alki kabiza firsat verme senin belki o an geldi benim geldimi leke gibi gelmiyor kaniyor

ben hareket ettiğini henüz görmedim.her gittiğimizde uyuyo.son gittiğimizde doktor dürttü de sırtını döndü o kadar.yoksa hep uyuyo.

Yarin inş. Bebegimiyidir goreyim.
Bir de cinsiyetini cok Merak ediyorum ya ins.yarinki dr soyler.bisey.
Oglum yada kizim diye sevmek istiyorum artik

Sende bendensin =) inş.. belli olur...
Elimi göbişime götürdüm de kızım ya da oğlum diye seviyorum bilinçsizce sonra diyorum belli değil ki =) ya bebeğim bana alınırsa falan..
Kötü oluyorum =)

canım ya çok uzuldum geçmiş olsun gönlünü ferah tut inşallah hiçbirşeycik olmayacak

Canım sen kaçıncıyı gidiyosun doktora Benim kontrol günüm yarın. Zaman geçmek bilmiyor. Ama sen maşallah benden daha çok gidiyosun doktora

Canım sen kaçıncıyı gidiyosun doktora Benim kontrol günüm yarın. Zaman geçmek bilmiyor. Ama sen maşallah benden daha çok gidiyosun doktora

Ben her hafta yada haftada iki kez gidiyorum dr aslinda o kadsr sık gitmezdim kanama yakami birakmiyor.
P.tesi gittim doktora daha.ama dun kanamam basladi.yarin icin baska dr randevu aldim bebegimi goreyimde icim rahatlasin.

cutemom bebişin cinsiyeti belli oldu mu yani kesinleşti mi haftan çok küçük daha maşallah gönlünden geçen olur inşallah
doktor ne dedi

Gozun aydin canim
Maşallah bebisine

Canım hadi gözün aydın çok sevindim.

Ben her hafta yada haftada iki kez gidiyorum dr aslinda o kadsr sık gitmezdim kanama yakami birakmiyor.
P.tesi gittim doktora daha.ama dun kanamam basladi.yarin icin baska dr randevu aldim bebegimi goreyimde icim rahatlasin.

Bak güzel fikir aslında. Kendi doktorum özelde. Ama ayda 1 çağırıyor. O 1 ayda geçmek bilmiyor. Arada devlet hastanesine mi gitsem acaba

Hic bisey demeyecej canim ne dicek su suruptan ben bugun aldirdim ben ishslim ancak miktar az bence mutlaka sert olacak korkum sende suruptan alki kabiza firsat verme senin belki o an geldi benim geldimi leke gibi gelmiyor kaniyor

leke değilki canım bildiğin kan geliyor hala ara ara geliyor leke olsa o kadar önemsemem çok zorlandım ondan oldu biliyorum

Bak güzel fikir aslında. Kendi doktorum özelde. Ama ayda 1 çağırıyor. O 1 ayda geçmek bilmiyor. Arada devlet hastanesine mi gitsem acaba

Canim ayda bir kendi doktoruna.ayda bir baska dr git.boylece 2 haftada bir bebegini gormus olursun.
1 ay dayanamam ben mumkun degil

Kizlar ben de guzel haberlerle geldim bebegim cok iyiydi maasallah
Kipir kipirdi eli kolu bide hickirik tutmustu zipliyordu
Ense kalinligi olculdu 1.8 cm iyi dedi doktorum
3 gun onde gidiyormus
Cinsiyeti hakkinda bise demedi bende sormadim
Rabbim iyi haberler almayi cumlemize nasip etsin amin

Bundan boyle ankaradaki dr.ile de devam edecegim ben
Buradak doktorlara guvenemiyorum hic.ankaradaki doktorum hem tup bebek hem riskli gebelik doktoru idi.
Bana oyle bir dr lazim.burdakiler sadece iyi ultrason kullaniyor o kadar

maşallah sağlıklı ya en önemlisi o cinsiyet bikaç haftaya belli olur..9-10-11-12.haftalar biraz riskli cinsiyette yanılmalar olabiliyor cünkü..
emin olmadan söylemeseler daha iyi..
bir arkadaşımın bir oğlu vardı ıkınciyi kız istiyordu 12.haftada dr kız demiş hemede %115 kız demiş..14.haftada kontrole gittiğinde bir bakmışlar erkek kız beklerken sevinirken daha buyuk hayal kırıklığı oldu
inşallah hepimizin gönlündeki göbüşündedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…