Canım nasılsın şimdi?
Bende yarin icin randevum vu aldim gormeden rahat edemem.
Yatıyorum hala az az gelio kan..dun baslamisti bitmedi.
Insallah guzel haberlerle geliriz
Yarin inş. Bebegimiyidir goreyim.
Bir de cinsiyetini cok Merak ediyorum ya ins.yarinki dr soyler.bisey.
Oglum yada kizim diye sevmek istiyorum artik
kızlar moralım cok bozuk doktordan gelıyorum bebeğimın kesesının ıcınde amnıyotık bant cıktı bebeğin bayağı ustünde bebeğe değmemiş değince eksıklık oluyormuş pazartesı acıbadem hastanesıne gıdeceğiz moralım cok bozuk ınternette hıc ıyı seyler okumadım duanızı eksık etmeyın
Yarin inş. Bebegimiyidir goreyim.
Bir de cinsiyetini cok Merak ediyorum ya ins.yarinki dr soyler.bisey.
Oglum yada kizim diye sevmek istiyorum artik
inşalah cnm aslında ben daha salı gitmiştim ama kendi drum değildi yarın kendi druma aldım kanamam olmasa gitmicektim
Canım sen kaçıncıyı gidiyosun doktoraBenim kontrol günüm yarın. Zaman geçmek bilmiyor. Ama sen maşallah benden daha çok gidiyosun doktora
Bunların hepsini karıştırsak ne olur acaba:)) başka bir sürü önerilen yap var. Kafam karıştı)
=))) valla dediğin gibi.. Ama yağ olayı bana daha mantıklı geliyor =)
Saçım içinde kullanıyorum ben yağları..
Gozun aydin canim
Maşallah bebisine
Canım hadi gözün aydın çok sevindim.
ben adam bana rıskın yok desın anca ıse gıderım ev ısı yapmayacagım kadın tutacagım,
ay canım darısı vallahı bızım basımıza ınsallahhh ne zamandır kanıyordun?
9+5 te başladı yani biz o zaman farkettik tabi ultrasonda 10+5 te çok artmıştı içerde hatta doktor risk çok yüksek demişti 11+1 de baya azalmış dedi doktor inanamadı.ne zaman bitecek bakalım tez zamanda inş
Maşallah bebeğineBende şimdi ultrason görüntülerini seyrediyorum bebeklerin. Ben dr gittiğimde yani 2 hafta sonra 12 haftalık olacak. Ne göreceğiz aşağı yukarı bilmek istedim Keşke ayda bir kere değilde haftada bir çağırsa dr. Ne mutlu olurum o zaman. En azıdan 15 günde bir
Canım formülü alırsan paylaş bizimledr
İyiymiş bu da, ben bütün yağları birbirine karıştırıp kullanıcam bu gidişle :)
Canım nasılsın şimdi?
Bunların hepsini karıştırsak ne olur acaba:)) başka bir sürü önerilen yap var. Kafam karıştı)
Gözün aydın canım, hareket ettiğini görmek çok çok farklı.. Maaşallah bebişlerimize
çok teşkkr ederim hepinize inanın gece yarısı bile kalktım tesbihimi çektim.Rabbime şükürler olsun doktor bile inanamadı 2 gün önce durum çok kötü diyodu.Darısı tüm sıkıntı çekenlere olsun inş. bitsin artık sıkıntılarımız şöyle bir oh çekelim.
Ben her hafta yada haftada iki kez gidiyorum draslinda o kadsr sık gitmezdim kanama yakami birakmiyor.
P.tesi gittim doktora daha.ama dun kanamam basladi.yarin icin baska dr randevu aldim bebegimi goreyimde icim rahatlasin.
Hic bisey demeyecej canim ne dicek su suruptan ben bugun aldirdim ben ishslim ancak miktar az bence mutlaka sert olacak korkum sende suruptan alki kabiza firsat verme senin belki o an geldi benim geldimi leke gibi gelmiyor kaniyor
Bak güzel fikir aslında. Kendi doktorum özelde. Ama ayda 1 çağırıyor. O 1 ayda geçmek bilmiyor. Arada devlet hastanesine mi gitsem acaba
Kizlar ben de guzel haberlerle geldim bebegim cok iyiydi maasallah
Kipir kipirdi eli kolu bide hickirik tutmustu zipliyordu
Ense kalinligi olculdu 1.8 cm iyi dedi doktorum
3 gun onde gidiyormus
Cinsiyeti hakkinda bise demedi bende sormadim
Rabbim iyi haberler almayi cumlemize nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?