2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Sevinc gozun aydin canim maşallah bebisine

Son düzenleme:
ilk hamile kaldığımda erkek hissettim baya bir bebişimi ,şimdi hislerim değişti şimdi de kız hissediyorum hadi bakalım ben de salı gunu ıkılı teste gideceğim o zaman kesin belli olur neredeyse 13 haftalık olacak

Hayırlısı neyse o olsun balım =)
Bende senin gibiyim şu an, eşimde dahil çoğu kişi erkek dedi, bende yönlendim erkek bebeğe haliyle..
1 hafta öncesine kadar erkek diye düşüyordum ama şu son 1 haftadır kız geçiyor içimden nedense =)
Sanırım bu seferde hamile olan 2 kuzen var onların ki kız olacak, bana da kız dediler onlardan etkilenmiş olmalıyım =)

Bana da dr kiza benziyor dedi ya..
Boyle icimde cok buyuk bir mutluluk oldu..
Keske emin olmadan soylemeseler dedigin gibi.alistirdim sanirim kz fikrine kendimi.
Bakalim dgisecek mi hayirlisi olsun.

Bana da dr kiza benziyor dedi ya..
Boyle icimde cok buyuk bir mutluluk oldu..
Keske emin olmadan soylemeseler dedigin gibi.alistirdim sanirim kz fikrine kendimi.
Bakalim dgisecek mi hayirlisi olsun.

yanılabiliyorlar canım ya tam olarak cinsel organ 12.haftanın sonunda acı alıyormuş ben çok araştırdım :))
arkadaşımda yanıldılar kız dediler 14.haftada erkek oldu...

bir başkasına da 11-12 haftada erkek dediler 14 de kız dediler etrafımda çok oldu bakalım...

büyüyor ama beni çok korkutuyor hep kanama yaşıyorum sonuncuyu bi kaç saat önce yasadım hala düşük riskim geçmedi keşke geçsede bende bi rahatlasam

inşallah sorun olmaz bazılarının 9 ay suruyormuş ara ara kanamsı olan çok kişi duydum sağlıklı bir bebeğin olacak inşallah

inşallah sorun olmaz bazılarının 9 ay suruyormuş ara ara kanamsı olan çok kişi duydum sağlıklı bir bebeğin olacak inşallah

inşalah cnm ona o kadar çok alıştımki beni bırakıp giderse naparım Allahım onu bana bağışla diye o kadar çok dua ediyorumki çok korkuyorum onu kaybetmekten Allah kimseye bebeğinin yokluğunu göstermesin haftalar ilerleyip bebek büyüdükçe insan ona daha çok bağlanıyor...

Ben de cinsiyetini cok merak etmeme ragmen 16. Haftadan once soylemesin istiyorum . Net olsun kesin olsun istiyorum

Olur
Ultrasonu nasil?
Ozeller hakkinda fikrin var mi

ben devlete gidiyorum cnm ultrasonların çığu eski 2 odada yeni ultrason var eğer o gün dr o odadaysa o zaman onla bakıyo sürekli odaları değişiyo aynı odada sabit değillr dr adı rıfat serdar ökte özellerdeki drlara taş çıkartır alanında çok ii uzman kibar ve her sorduğunu anlayışla karşılıyor özelde var ama drlardan pek memnun kalmadım ilgisizler

burası baya sessizleşti herkesin kocası geldi galiba :) benimki daha gelmedi gelene kadar burdayım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…