Arkadaslar istanbulda olan hastane ve drundan memnun olanlar
Hastane?
Dr?
Fiyat?
Bilgilerinizi paylasir msniz?
bende yarın doktoruma sorcam bizimkinin artık belli olması lazım demi
ilk hamile kaldığımda erkek hissettim baya bir bebişimi ,şimdi hislerim değişti şimdi de kız hissediyorum hadi bakalım ben de salı gunu ıkılı teste gideceğim o zaman kesin belli olur neredeyse 13 haftalık olacak
ilk hamile kaldığımda erkek hissettim baya bir bebişimi ,şimdi hislerim değişti şimdi de kız hissediyorum hadi bakalım ben de salı gunu ıkılı teste gideceğim o zaman kesin belli olur neredeyse 13 haftalık olacak
evet rahatlıkla söyleyebilir bence siz baya buyumuşsunuz
Bana da dr kiza benziyor dedi ya..
Boyle icimde cok buyuk bir mutluluk oldu..
Keske emin olmadan soylemeseler dedigin gibi.alistirdim sanirim kz fikrine kendimi.
Bakalim dgisecek mi hayirlisi olsun.
büyüyor ama beni çok korkutuyor hep kanama yaşıyorum sonuncuyu bi kaç saat önce yasadım hala düşük riskim geçmedi keşke geçsede bende bi rahatlasam
inşallah sorun olmaz bazılarının 9 ay suruyormuş ara ara kanamsı olan çok kişi duydum sağlıklı bir bebeğin olacak inşallah
Ben de cinsiyetini cok merak etmeme ragmen 16. Haftadan once soylemesin istiyorum. Net olsun kesin olsun istiyorum
ben anadolu yakasındayım cnm fatih sultan mehmet eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum buraya gidebilirsen dr adı vereyim çok ii dr var
Olur
Ultrasonu nasil?
Ozeller hakkinda fikrin var mi
heralde bu gidişle bende 16. haftada anca öğrenicem bende net olsun istiyorum sonra o fikre alışıcaz değilse belkide üzülüccez
burası baya sessizleşti herkesin kocası geldi galiba :) benimki daha gelmedi gelene kadar burdayım :)
benim kocam da gelmedi daha
millet kaynanasından ceker ben annemden cekiyorum
kocam da aramızı bulmaya gitti...
annemle konusup guya halledecek...
hayal dünyası işte...
hayırdır cnm kötü bişeymi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?