2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ben de cinsiyetini cok merak etmeme ragmen 16. Haftadan once soylemesin istiyorum . Net olsun kesin olsun istiyorum

Çok mantıklı aslında ama ahh eşim diyorum =) o benden daha meraklı.
2 li için cumartesi birlikde gidicez şimdiden net şekilde erkekde erkek diyor =)

Kızlar ya, ilk aşermemi yaşıyorum sanırım. Hem de ööle absürt bişeye ki !!! Sizin de canınız çekmesin diye söylemiim ne olduğunu ama bi sakız vardı eskiden ekşi ekşi.. Aklıma geldikçe ağzım sulanıyo. Eşim aramaya çıktı şimdi ama hiiiiç umudum yok =( 10 yıldır felan görmemişimdir hiç.. ooofff offfff

Benimkinin toplantisi vardi simdi cikmis toplantidan. Oglusumumhalasindan alip gelcek

benimki bu kadar gecikmezdi hiç bugun heralde baya geç gelicek o gelene kadar belkide ben yatarım geç gelmesi hiç güzel olmuyo zaten evde sıkılıyom gerçi gelsede pek bişey farketmiyo oturu pc başına uyuyana kadar bunun başında

benimde ağzım ekşidi böyle yeşil jelatinli beyaz yuvarlak bi sakızdı onu diyosun demi dışı ekşi içi tatlıydıı ağzım büzüştü :)

Çok mantıklı aslında ama ahh eşim diyorum =) o benden daha meraklı.
2 li için cumartesi birlikde gidicez şimdiden net şekilde erkekde erkek diyor =)
Netse iyi

Sulugoz mu

Benimki de erken gelir normalde 6 civari gelir

canım istemedide ağzım büzüştü tadı aklıma gelince :) bende marketlerde hiç görmüyorrum eskiden vardı şimdi yok eşin bulursa çok iyi

Ben iki sene önce Pınarbaşı'nda para çikolata, renkli kolonya gibi nostaljik şeyler satan bi bakkal amcada görüp almıştım 10 tane felan. ama kapandı o bakkal da.. Pofff..

Ben iki sene önce Pınarbaşı'nda para çikolata, renkli kolonya gibi nostaljik şeyler satan bi bakkal amcada görüp almıştım 10 tane felan. ama kapandı o bakkal da.. Pofff..

benim eşim olsa bi sakız için dışarı çıkamam derdi ben ona evdeyken canım şunu çekti git al desem almaz anca eve gelmeden söylicemki öyle alsın eve girdimi kolay kolay çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…