burası baya sessizleşti herkesin kocası geldi galiba :) benimki daha gelmedi gelene kadar burdayım :)
Ben de cinsiyetini cok merak etmeme ragmen 16. Haftadan once soylemesin istiyorum. Net olsun kesin olsun istiyorum
Benimkinin toplantisi vardi simdi cikmis toplantidan. Oglusumumhalasindan alip gelcek
Kızlar ya, ilk aşermemi yaşıyorum sanırım. Hem de ööle absürt bişeye ki !!! Sizin de canınız çekmesin diye söylemiim ne olduğunu ama bi sakız vardı eskiden ekşi ekşi.. Aklıma geldikçe ağzım sulanıyo. Eşim aramaya çıktı şimdi ama hiiiiç umudum yok =( 10 yıldır felan görmemişimdir hiç.. ooofff offfff
Netse iyiÇok mantıklı aslında ama ahh eşim diyorum =) o benden daha meraklı.
2 li için cumartesi birlikde gidicez şimdiden net şekilde erkekde erkek diyor =)
Kızlar ya, ilk aşermemi yaşıyorum sanırım. Hem de ööle absürt bişeye ki !!! Sizin de canınız çekmesin diye söylemiim ne olduğunu ama bi sakız vardı eskiden ekşi ekşi.. Aklıma geldikçe ağzım sulanıyo. Eşim aramaya çıktı şimdi ama hiiiiç umudum yok =( 10 yıldır felan görmemişimdir hiç.. ooofff offfff
benimki bu kadar gecikmezdi hiç bugun heralde baya geç gelicek o gelene kadar belkide ben yatarım geç gelmesi hiç güzel olmuyo zaten evde sıkılıyom gerçi gelsede pek bişey farketmiyo oturu pc başına uyuyana kadar bunun başında
benimde ağzım ekşidi böyle yeşil jelatinli beyaz yuvarlak bi sakızdı onu diyosun demi dışı ekşi içi tatlıydıı ağzım büzüştü :)
Benimki de erken gelir normalde 6 civari gelir
Arkadaslar istanbulda olan hastane ve drundan memnun olanlar
Hastane?
Dr?
Fiyat?
Bilgilerinizi paylasir msniz?
Netse iyi
Sulugoz mu
ay evet yaaaa... söylemeseydim keşke... istemesin şimdi senin de canın... yok artık onlardan sanırım =((
canım istemedide ağzım büzüştü tadı aklıma gelince :) bende marketlerde hiç görmüyorrum eskiden vardı şimdi yok eşin bulursa çok iyi
Burdaki bakkalda var canim cekmedi eksi ekma yiyorum suan
Ben iki sene önce Pınarbaşı'nda para çikolata, renkli kolonya gibi nostaljik şeyler satan bi bakkal amcada görüp almıştım 10 tane felan. ama kapandı o bakkal da.. Pofff..
benim eşim olsa bi sakız için dışarı çıkamam derdi ben ona evdeyken canım şunu çekti git al desem almaz anca eve gelmeden söylicemki öyle alsın eve girdimi kolay kolay çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?