olsun cnm idare et adam yine gitmiş almaya çalışmış bizimki onuda yapmazdı
Para cikolata da var kiBen iki sene önce Pınarbaşı'nda para çikolata, renkli kolonya gibi nostaljik şeyler satan bi bakkal amcada görüp almıştım 10 tane felan. ama kapandı o bakkal da.. Pofff..
yaa, nerde o bakkal =))
slm kızlar nasılsınız keyıfler nasıl
en yakın arkadasımında hamıle oldugunu ogrendık dun.1 aylıkmıs onunkıde cok mutlu oldum:)
Para cikolata da var kiannem getirmisti yazin ama istanbuldan ji getirmisti burdan mi aldi bilmiyorum
Rize de
Gonderiyim mi kiz sana sakiz da gonderilir mi bilemedim ama
ben anadolu yakasındayım cnm fatih sultan mehmet eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum buraya gidebilirsen dr adı vereyim çok ii dr var
medipol Neşe Hayırlıoğlu
Kosu yolunda mi?
Sgk anlasmali mi?
Muayene ucreti ne kadar?
slm kızlar nasılsınız keyıfler nasıl
en yakın arkadasımında hamıle oldugunu ogrendık dun.1 aylıkmıs onunkıde cok mutlu oldum:)
yok bağcılarda bu.anlaşması var muayene 10 tl.gecenlerde arkadaşım sezaryen doğum yaptı 1100 lira ödedi yanlış hatırlamıyosam..
normal doğum da 550 miydi neydi öyle bişey
canım bizim burda da var bulamazsanız burdan kargoyla gönderebilirim.ben daha hiç aşermedim inşallah o günleri de görürümay evet yaaaa... söylemeseydim keşke... istemesin şimdi senin de canın... yok artık onlardan sanırım =((
Benim durumumda pek bi drgisiklik yok en azindan agri yok Allah yardim etsin etragimdakiler kansizliktan bana bisey olur diye korkuyor esim yani
Digerleri bence bebegi onemsiyor filologum kac gun kanadin inan okuduklarimdam umut kapmaya calisiyorim bugun 5 .gun hala kaniyor
Günaydın kızlar nasilsiniz bakalim ben bugun biraz iyiyim sabahtan beri kanamam yok 2 gundur korkudan öldüm valla bebisime birsey olacak diye dun doktorda bakti iyiymis cok hareketli diyor bu arada ben dun bebegimin hareketlerini hisetmeye basladim aranizda bnm gibi hisseten var mi ? Bu arada cutemom hastaneden ciktinmi iyimisin bebis nasil o da iyi degilmi
bizde 3 aydır ilişkiye girmiyoruz geçen kanamam olduğunda annem bana kızdı yoksa bişeymi yaptınız dedi bende yok yapmadık dedim yapmamamamıza rağmen kanmamamız oluyor bide yapsak Allah korusun neler olur aysunay bende aynı senin gibiyim heralde doğurana kadar izin vermicem :)
Kizlar ben de guzel haberlerle geldim bebegim cok iyiydi maasallah
Kipir kipirdi eli kolu bide hickirik tutmustu zipliyordu
Ense kalinligi olculdu 1.8 cm iyi dedi doktorum
3 gun onde gidiyormus
Cinsiyeti hakkinda bise demedi bende sormadim
Rabbim iyi haberler almayi cumlemize nasip etsin amin
canım bizim burda da var bulamazsanız burdan kargoyla gönderebilirim.ben daha hiç aşermedim inşallah o günleri de görürüm
Bebesim 12+2 de 5.5 cm di. Uyuyordu teyzeleri bugun ultrasonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?