2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar mantara çözüm bilen yokmu bebeğime zararı olurmu?? ayy ben nasıl duracam bunlaa...

Dr.a sormadın mı? Mantar olduğuna kendin mi karar verdin anlamadım :S Kulaktan dolma bişeyler kullanmadan önce dr a sor mutlaka. Mantarın türüne göre alaçlar oluyo sanırım hatta bi tanesinin adı funitti hatta sanırım ama gebelikte sıkıntı olabilir. Sen şimdilik sık sık temizle, çamaşırını değiştir ama ilaç alma dr.a sormadan

Travazol krem ben simdi bir haftadir ped takiyorun tekrarladi valla

kızlar mantara çözüm bilen yokmu bebeğime zararı olurmu?? ayy ben nasıl duracam bunlaa...

Evet canm bak aysegularik doğru söylemiş. Çamaşırını sürekli değiştir. hatta günlük pamuklu pedlerden kullan her tuvalette pedini değiştir. her gece ütülenmiş temiz çok sıkı olmayan hava alabilen pamuklu bi çamaşır giy, temiz çamaşırla yat. Sakın naylonlu bişey giyme. hatta mantarın olmasa bile gebelikte ütülenmiş pamuklu çamaşır giymeye çalış ki önlem olsn

Benim vajinanin dis bolumunde pisij gibi oldu mantar dedi dr travazol krem verdi

Selam kızlar aktarcıdaydım.
Çatlaklar için karışım yaptırdım. Dedim hele bir çatlayayım gelir kafandan aşağı dökerim :))

ped kullanmak aksine artırıyor çünkü yüzeyi plastik tahriş ediyor

kotexin pamuklu bi günlük pedi var. ben kullanıyorum sürekli. hem biraz akıntım olduğu için ve her tuvalette çamaşır değiştirme şansım olmadığıı için iyi oluyo. hem pamuklu olduğu için hava alıyo hem de sürekli değiştirebildiim için çok daha hijyenik oluyo. Ama normal pedler dediğin gibi naylonlu olursa daha beter azdırır mantarı.

şekerim sürekli çamaşırını değiştir ve ütüle sakın ıslak bırakma ve pamuklu ama terletmeyen çamaşır giy

canlarım kendim karar verdim ama netten en ileri seviyedeki durumların fotoların baktım aynı ve idrar yaparken yanma şişme kaşıntı akıntı acı...
hiç ilaç kullanmadım sadece geçenlerde kızlar yazmışlardı sirkeli su ile yıkayın ve kurulayın diye..öyle yaptım bir kaç kere..ama o anlık geçirdi.ama bu gece hat safhada...
pamuklu giyiyorum.sık çıkarıyorum ve okuldaykende günlük ped kullanıyorum...aa

çok canım acıyor..
ayy bi tuhaf durum yaaa..çıldırtıyor...imdatt kızlarr

günlük pedler de beni mahvetti. adet döneminde orkidden başka ped kullanamıyorum kaşıntı yapıyo

çok geçmiş olsun. bence yarın ilk iş dr.a git. yani hamilelik durumu olmasa hepimiz krem, ilaç, kür v.s. bişeyler önerelim ama öncelik minicik bebiş olunca kulaktan dolma bişey kullanma. dişini sık, sabaha kadar sabretmeye çalış.

günlük pedler de beni mahvetti. adet döneminde orkidden başka ped kullanamıyorum kaşıntı yapıyo

hadi ya, kişiye göre değişiyo demek ki. ben de ii ki yapmışlar şu günlük pedleri diyorum. hele tekli ambalajlı da yaptılar ya artık, iyice rahat oldu. önceden kilitli buzdolabı poşetlerine koyup atardım çantama :)

Arkadaslar istanbulda olan hastane ve drundan memnun olanlar
Hastane?
Dr?
Fiyat?

Bilgilerinizi paylasir msniz?
Canım Şifa'ya gidiyorum ben. Şifa hastanesi doğum hastanesi olduğundan en güvenilir hastanelerden biri olduğunu düşünüyorum..
Maşallah canim
Benimki de uyuyordu.bir turlu uyandiramadi dr.oksurttu karnimi salladi tuvalate gonderdi 3 kez ama yok
Uyanmadi.
Kime cektiyse ne agir uykusu var dedi dr

Benim bebiş de uyuyordu Bir yerde okumuştum, 'Doktora gitmeden bol çikolata, şeker yiyin.' yazıyordu. Doktora sordum 'Evet doğru.' dedi. Şeker yükselince bebek de hareketleniyormuş Cumartesi bol çikolata yiyip gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…