kızlar mantara çözüm bilen yokmu bebeğime zararı olurmu?? ayy ben nasıl duracam bunlaa...
kızlar mantara çözüm bilen yokmu bebeğime zararı olurmu?? ayy ben nasıl duracam bunlaa...
ped kullanmak aksine artırıyor çünkü yüzeyi plastik tahriş ediyor
Dr.a sormadın mı? Mantar olduğuna kendin mi karar verdin anlamadım :S Kulaktan dolma bişeyler kullanmadan önce dr a sor mutlaka. Mantarın türüne göre alaçlar oluyo sanırım hatta bi tanesinin adı funitti hatta sanırım ama gebelikte sıkıntı olabilir. Sen şimdilik sık sık temizle, çamaşırını değiştir ama ilaç alma dr.a sormadan
şekerim sürekli çamaşırını değiştir ve ütüle sakın ıslak bırakma ve pamuklu ama terletmeyen çamaşır giy
Evet canm bak aysegularik doğru söylemiş. Çamaşırını sürekli değiştir. hatta günlük pamuklu pedlerden kullan her tuvalette pedini değiştir. her gece ütülenmiş temiz çok sıkı olmayan hava alabilen pamuklu bi çamaşır giy, temiz çamaşırla yat. Sakın naylonlu bişey giyme. hatta mantarın olmasa bile gebelikte ütülenmiş pamuklu çamaşır giymeye çalış ki önlem olsn
kotexin pamuklu bi günlük pedi var. ben kullanıyorum sürekli. hem biraz akıntım olduğu için ve her tuvalette çamaşır değiştirme şansım olmadığıı için iyi oluyo. hem pamuklu olduğu için hava alıyo hem de sürekli değiştirebildiim için çok daha hijyenik oluyo. Ama normal pedler dediğin gibi naylonlu olursa daha beter azdırır mantarı.
canlarım kendim karar verdim ama netten en ileri seviyedeki durumların fotoların baktım aynıve idrar yaparken yanma şişme kaşıntı akıntı acı...
hiç ilaç kullanmadım sadece geçenlerde kızlar yazmışlardı sirkeli su ile yıkayın ve kurulayın diye..öyle yaptım bir kaç kere..ama o anlık geçirdi.ama bu gece hat safhada...
pamuklu giyiyorum.sık çıkarıyorum ve okuldaykende günlük ped kullanıyorum...aa
çok canım acıyor..
ayy bi tuhaf durum yaaa..çıldırtıyor...imdatt kızlarr
günlük pedler de beni mahvetti. adet döneminde orkidden başka ped kullanamıyorum kaşıntı yapıyo
Maşallah canim
Benimki de uyuyordu.bir turlu uyandiramadi dr.oksurttu karnimi salladi tuvalate gonderdi 3 kez ama yok
Uyanmadi.
Kime cektiyse ne agir uykusu var dedi dr
Uyusun boşver uyusun da hemeeeen büyüsüm
Canım Şifa'ya gidiyorum ben. Şifa hastanesi doğum hastanesi olduğundan en güvenilir hastanelerden biri olduğunu düşünüyorum..Arkadaslar istanbulda olan hastane ve drundan memnun olanlar
Hastane?
Dr?
Fiyat?
Bilgilerinizi paylasir msniz?
Maşallah canim
Benimki de uyuyordu.bir turlu uyandiramadi dr.oksurttu karnimi salladi tuvalate gonderdi 3 kez ama yok
Uyanmadi.
Kime cektiyse ne agir uykusu var dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?