2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydınnn nisan anneleri ve göbüşlerdeki bebişleriiii...

gününüz güzel berketli geçsin...:).

12. haftamda bana da aynısını söylemişti doktorum, endişelenme kanama olursa haberleşelim dedi ve 1 ay sonrasına randevu verdi. Vakaların çoğunda gebeliğin ilerleyen haftalarında bebeğin gelişimi ile yukarı çekiliyormuş plasenta. Kendini yorma dinlenmene bak, düzelir inşallah.

Hayırlı olsun maşallah

benim eşim olsa bi sakız için dışarı çıkamam derdi ben ona evdeyken canım şunu çekti git al desem almaz anca eve gelmeden söylicemki öyle alsın eve girdimi kolay kolay çıkmaz

Vakit saat önemli değil, ne zaman olsa ne istesem alır. Ama ben fazla talepkar değilim. Geçen gün sitemle karışık, sen de aşermiyor musun nedir hiç bir yere yollamadın diye yakınıyordu

Bu arada arkadaşlar benim hiç bebekle ilgilenmişliğim, kucağıma almışlığım yok. İki gün önce doğum yapan arkadaşıma hayırlı olsuna gittim. Bebeğini görünce çok şaşırdım. Bu kadar küçük doğduklarını bilmiyordum. Ama o kadar tatlıydı ki. Düşününce bana çok uzak geliyor, daha hamileliğimin 3. ayı bitti. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı olarak kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

Kizlaarr bebeginin cinsiyetini ogrenen arkadaslar neler yiyordunuz yani eksimi tatlimi
Bebeginizin cinsiyeti ne oldu :)

Kizlaarr bebeginin cinsiyetini ogrenen arkadaslar neler yiyordunuz yani eksimi tatlimi

Benim daha belli degil ama inanilmaz eksi yiyorum dun limon yedim.eksi elma mandalina
Tatliyi hiiiic canim istemiyo.

Bakalim dr kza benzettim dedi ama merakla bekliyorumbugun aksam baska dr gidicem cem bakalim o ne diyecek.

İlk aydan beri ekşi mandalina yiyorum. Şimdi ona ekşi nar, ekşi elma ve erik te eklendi. Kızımız olacak Allah izin verirse

Kendimi halsiz hissettiğimde özellikle tatlı canım çekiyor ama, yemiyorum. Bana da bebeğe de bir faydası yok ne de olsa.

Benim daha belli degil ama inanilmaz eksi yiyorum dun limon yedim.eksi elma mandalina

Bakalim dr kza benzettim dedi ama merakla bekliyorumbugun aksam baska dr gidicem cem bakalim o ne diyecek.

Hahaha bende aynıyım. Ekşi yiyorum canım tatlı hiç istemiyor.
Cem derken nerdeki cem canım :)
Kız mı istiyordun erkek mi. Allah sağlıklı versinde ama işte insanın gönlünden geçen oluyor:)

Anam dün ölüyorum sanıyordum.Sen akşam yemekte balık ye sonra onu unut gece yatarken süt iç kus kus helak oldum.Aslında ikiside tazeydi ama ne bileyim midem sabahtan kötüydü zaten sütte nokta atışı oldu.Hala aklıma gelince kusasım geliyor yahu...

günaydın en güzel ve özel anneler

bugün akşam üzeri benimde kontrolüm var..bakalım cinsiyet hakkında tahmin yapacakmı dr.henüz erken demişti ama inşALLAH belli eder kuzucum kendini.çok merak ediyorum

ah ah işte yaramı deştiniz kızlar

hamileliği öğreneli 2 ay oldu, iki aydır varsa yoksa ekşi tuzlu yedim. turşular limonlar mandalinalar...ekşi ne varsa. tatlıyı da ağzıma sürmedim. kahvaltıyı mutlaka tatlı şeylerle bitirirdim, ağzıma koymaz oldum. peki bunca ekşiye rağmen sonuç??? çok büyük ihtimalle iki erkek ! o nedenle inanmıyorum artık tatlı eksşi olaylarına

canım erken evrelerde bence çaresi oluyordur ya.ki oluyormuşta okudum şimdi ince ince
.belki senin gittiğin dr kendine güvenemiyordur..

inşallah p.tesi günü güzel haberlerle gel canım..

canım geçmiş olsun..bende geçen gün balık yedim..üzerine progestan hapı aldım...ayy mafetmişti beni..

Cok gecmis olsun ya. İyi ki zehirlenmedin.

bugün akşam üzeri benimde kontrolüm var..bakalım cinsiyet hakkında tahmin yapacakmı dr.henüz erken demişti ama inşALLAH belli eder kuzucum kendini.çok merak ediyorum

Hadi hayirli haberlerle gel

geçmiş olsun canım. dediğin gibi eğer ikisi de tazeyse ben zehirlendiğini sanmam. belki ağır gelmiştir midene. ama insan kötü oluyor işte o anları hatırladıkça, bir daha olmaz umarım

bence tahmin edebilir. özellikle erkekse 12. haftadan itibaren görülebiliyor. tabi bebişin pozisyonu da çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…