kızlar mantara çözüm bilen yokmu bebeğime zararı olurmu?? ayy ben nasıl duracam bunlaa...
:)) iyigeceler kızlar nolcek bu uykular bılmem sureklı uyumak ıstıyooommmm
tekrar merhaba kızlar. bel ve kasık ağrım için doktora gittim.idrar tahlili yaptık temiz çıktı şükür. doktor ultrasonda baktı eşi aşağıda ama bu zamanlarda normal ilerde yukarı çıkar çıkmazsa takip gerektirir dedi. bir sıkıntı yokmuş ama istirahat et haftasonu yarın da dinlen dedi bakalım işe gelmeyebilirim yarın. erkeğe benziyor dedi bacak arasında bir çıkıntı gibi bişi gördüm dedi. eşim hala yok yok kızdır o diyor ama :)
Kizlar ben de guzel haberlerle geldim bebegim cok iyiydi maasallah
Kipir kipirdi eli kolu bide hickirik tutmustu zipliyordu
Ense kalinligi olculdu 1.8 cm iyi dedi doktorum
3 gun onde gidiyormus
Cinsiyeti hakkinda bise demedi bende sormadim
Rabbim iyi haberler almayi cumlemize nasip etsin amin
benim eşim olsa bi sakız için dışarı çıkamam derdi ben ona evdeyken canım şunu çekti git al desem almaz anca eve gelmeden söylicemki öyle alsın eve girdimi kolay kolay çıkmaz
Gunaydinnnnnnnn
Kizlaarr bebeginin cinsiyetini ogrenen arkadaslar neler yiyordunuz yani eksimi tatlimi
Bebeginizin cinsiyeti ne oldu :)
Benim daha belli degil ama inanilmaz eksi yiyorum dun limon yedim.eksi elma mandalina
Tatliyi hiiiic canim istemiyo.
Bakalim dr kza benzettim dedi ama merakla bekliyorumbugun aksam baska dr gidicem cem bakalim o ne diyecek.
Kizlaarr bebeginin cinsiyetini ogrenen arkadaslar neler yiyordunuz yani eksimi tatlimi
Benim daha belli degil ama inanilmaz eksi yiyorum dun limon yedim.eksi elma mandalina
Bakalim dr kza benzettim dedi ama merakla bekliyorumbugun aksam baska dr gidicem cem bakalim o ne diyecek.
İlk aydan beri ekşi mandalina yiyorum. Şimdi ona ekşi nar, ekşi elma ve erik te eklendi. Kızımız olacak Allah izin verirse
Kendimi halsiz hissettiğimde özellikle tatlı canım çekiyor ama, yemiyorum. Bana da bebeğe de bir faydası yok ne de olsa.
canım erken evrelerde bence çaresi oluyordur ya.ki oluyormuşta okudum şimdi ince ince
.belki senin gittiğin dr kendine güvenemiyordur..
inşallah p.tesi günü güzel haberlerle gel canım..
off çok üzüldüm canım,hemen ben de araştırdım netten,bazı yerlerde o bantı alabilmek için çalışmalar varmış,oraları da ara olur mu ihtiyacın olursa,bu çalışmanın adı intrauterin cerrahi girişim diye geçiyo.anne karnındayken kesme çalışmalarıymış,ben şunları buldum,dr.yeşim baytur İzmir,Eskişehir Osmangazi Tıp fakültesi,Uludağ üniv.tıp fakültesi (yeşim özgenel)
inşallah güzel haberler alırsın
canım dün bir yerde okudum Türkiyede Konya ydı sanırım bir hastanede anne karnında müdahale edilmiş ve o bant kaldırılmış hiç sıkıntı yaşanmamış. keşke bulsam linkini de göndersem sana.
tatlım simca12 yazmış osmangazi üv. diye ben eskişehirdeyim burada Prof.turgay şener var ultrason okumada türkiyede ilk 3teymiş bu adam ben çok duydum hatta afyon ünv. giden çoğu hastayı sorun olduğunda turgay bey'e gönderiyorlarmış. gelirsen eğer hiç tereddüt etme her ay yurt dışına çıkıyor ben tedavimde gidecektim çok şükür gerek kalmadı.İnşaallah sana da gerek kalmaz da bişiyciğin çıkmaz da hamileiğin ve sonrası sorunsuz geçer
canim kiyamma ben sana hic birsey olmayacak insAllah guzelim benim yuregini ferah tut canimmmm
Canim hic duymadim ben boyle bisey bilgim yok. İns hayirli haberlele gelirsin.
merak etme canım inşallah allahın izniyle birşey olmaz
ay canım benim çok büyük geçmiş olsun bol bol dua et inş. hiç bişey olmaz
canım ya çok uzuldum geçmiş olsun gönlünü ferah tut inşallah hiçbirşeycik olmayacak
kızlar hepinize teker teker teşekkür ederim ınanın kendımı bır türlü toplayamıyorum ne olur dualarınızı eksık etmeyın bu başıma gelen olaydan dolayı konu açtım bılgısı olan varsa yazsın lütfen http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/654376-amniyotik-bant-hakkinda-olur-yarim-edin-acil.html allahım dermansız dert vermesın
Anam dün ölüyorum sanıyordum.Sen akşam yemekte balık ye sonra onu unut gece yatarken süt iç kus kus helak oldum.Aslında ikiside tazeydi ama ne bileyim midem sabahtan kötüydü zaten sütte nokta atışı oldu.Hala aklıma gelince kusasım geliyor yahu...
Cok gecmis olsun ya. İyi ki zehirlenmedin.Anam dün ölüyorum sanıyordum.Sen akşam yemekte balık ye sonra onu unut gece yatarken süt iç kus kus helak oldum.Aslında ikiside tazeydi ama ne bileyim midem sabahtan kötüydü zaten sütte nokta atışı oldu.Hala aklıma gelince kusasım geliyor yahu...
günaydın en güzel ve özel anneler
bugün akşam üzeri benimde kontrolüm var..bakalım cinsiyet hakkında tahmin yapacakmı dr.henüz erken demişti ama inşALLAH belli eder kuzucum kendini.çok merak ediyorum
Anam dün ölüyorum sanıyordum.Sen akşam yemekte balık ye sonra onu unut gece yatarken süt iç kus kus helak oldum.Aslında ikiside tazeydi ama ne bileyim midem sabahtan kötüydü zaten sütte nokta atışı oldu.Hala aklıma gelince kusasım geliyor yahu...
günaydın en güzel ve özel anneler
bugün akşam üzeri benimde kontrolüm var..bakalım cinsiyet hakkında tahmin yapacakmı dr.henüz erken demişti ama inşALLAH belli eder kuzucum kendini.çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?