kızlar hepinize teker teker teşekkür ederim ınanın kendımı bır türlü toplayamıyorum ne olur dualarınızı eksık etmeyın bu başıma gelen olaydan dolayı konu açtım bılgısı olan varsa yazsın lütfen http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/654376-amniyotik-bant-hakkinda-olur-yarim-edin-acil.html allahım dermansız dert vermesın
canım öncelikle geçmiş olsun..aynı konuyu 2 gün önce gazetede okudum..olay konyada oldu ve 12 haftalık bebeiş anne karnında ameliyat oldu ve çokkk başarılı bir ameliyattı...Kurban olduğum Rabbim yüzünü güldürsün...İnşALLAH evladını sana bağışlasın..Kuzucuğunu korusun Mevalam..şimdi haberi bulabilirsem hemen niki yazayım buraya okursun canım
kızlar hepinize teker teker teşekkür ederim ınanın kendımı bır türlü toplayamıyorum ne olur dualarınızı eksık etmeyın bu başıma gelen olaydan dolayı konu açtım bılgısı olan varsa yazsın lütfen http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/654376-amniyotik-bant-hakkinda-olur-yarim-edin-acil.html allahım dermansız dert vermesın
Anne karnında ameliyat | HABER BİZ - Konya'da, 'Amniyotik Band Sendromu' saptanan anne karnındaki 13 haftalık bebek ameliyat edildi. canım haberi oku mutlaka
canım geçmiş olsun..bende geçen gün balık yedim..üzerine progestan hapı aldım...ayy mafetmişti beni..
Ne zaman gideceksin acibademe gitcektin sanirim.
Cok gecmis olsun ya. İyi ki zehirlenmedin.
Hadi hayirli haberlerle gel
geçmiş olsun canım. dediğin gibi eğer ikisi de tazeyse ben zehirlendiğini sanmam. belki ağır gelmiştir midene. ama insan kötü oluyor işte o anları hatırladıkça, bir daha olmaz umarım
bence tahmin edebilir. özellikle erkekse 12. haftadan itibaren görülebiliyor. tabi bebişin pozisyonu da çok önemli
Valla olacağı olunca ne yapsan kar etmiyor.Düşün koltukta uyuklamışız eşimle saat 11 de kalktık yatağa yattık.5 dk sonra süt aklıma geldi kalkıp içeyim dedim.İçtim eşimdeki tepki sen balık yememişmiydin?Erken haber verdin yarında söylesen olurdu dedim bendeD
evet bir çok kişiye demiş dr..ama benim drum erken demişti daha en son kontrolde...gerçi kız erkek seçeçek durumda değilimya..evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum..hayırlısı olsun inşALLAH canım benimm
Canım senin ilk gebeliğin mi?Valla benim içinde cinsiyet hiç farketmiyor.Sağlıklı sıhatlı olsunda kızıda erkeğide bir.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bütün anne adaylarına ve olmak isteyenlere.
Hahaha bende aynıyım. Ekşi yiyorum canım tatlı hiç istemiyor.
Cem derken nerdeki cem canım :)
Kız mı istiyordun erkek mi. Allah sağlıklı versinde ama işte insanın gönlünden geçen oluyor:)
Canım senin ilk gebeliğin mi?Valla benim içinde cinsiyet hiç farketmiyor.Sağlıklı sıhatlı olsunda kızıda erkeğide bir.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bütün anne adaylarına ve olmak isteyenlere.
Kiz bebek cok istiyorum aslinda
Ama Allah saglikla versin de canım . Hayirlisi olsunkiz erkek.
canım öncelikle geçmiş olsun..aynı konuyu 2 gün önce gazetede okudum..olay konyada oldu ve 12 haftalık bebeiş anne karnında ameliyat oldu ve çokkk başarılı bir ameliyattı...Kurban olduğum Rabbim yüzünü güldürsün...İnşALLAH evladını sana bağışlasın..Kuzucuğunu korusun Mevalam..şimdi haberi bulabilirsem hemen niki yazayım buraya okursun canım
CANIM BENIM OKUDUM OKUNUYU HATTA HOCAYIDA ARADIM AMA RISK VAR DIYOR COK TEDIRGINIM PAZARTESİ YADA SALI DETAYLI ULTRASONA GIRECEĞİM
Ne zaman gideceksin acibademe gitcektin sanirim.
CANIM BENIM P.TESİ YADA SALI HABER VERECEK ORDA ÇALIŞAN TANIDIĞIMIZ
evet canım ilk gebelilk..tüp bebek teyzesi benimki...aminnnnn..inşALLAH Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versinde gerisi hiç mühim değil..seninki kaçıncı gebelik canımm?
CANIM BENIM OKUDUM OKUNUYU HATTA HOCAYIDA ARADIM AMA RISK VAR DIYOR COK TEDIRGINIM PAZARTESİ YADA SALI DETAYLI ULTRASONA GIRECEĞİM
CANIM BENIM P.TESİ YADA SALI HABER VERECEK ORDA ÇALIŞAN TANIDIĞIMIZ
canım içini ferah tutmaya çalış ne olur..sana özlellikle daha çok dua edecem..inşALLAH Rabbim kabul eder.yeterki Rabbim ol desin o istedin..olmazlar düzelir herşey yoluna girer..ben inanıyorumki kuzucuğunu sana bağışlayacak Rabbim...inşALLAH güzel haberlerini bekliyoruz canım benimm
Benimde ilk sayılır canım.haziran ayında bir düşük yaşadım bir ay korunduk sonrasında hemen hamile kaldım çok şükür.Şimdide üzerine titriyorum işte birşey olmaz inşallah diye.Gerçekten şu dönemler özellikle çok zor.Herhangi bir kanamam vs yok ama sonuçta garantiside yok belli bir zamana kadar.1 Ekimde kontrolüm var.Hem çok korkuyorum hemde çok heyecanlanıyorum:)
Günaydın herkese, yine bol bulantılı bir sabaha uyandım
Benim bulantilarim cok azalti nadiren az oluyor rahatladm ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?