2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım geçmiş olsun..bende geçen gün balık yedim..üzerine progestan hapı aldım...ayy mafetmişti beni..

Valla olacağı olunca ne yapsan kar etmiyor.Düşün koltukta uyuklamışız eşimle saat 11 de kalktık yatağa yattık.5 dk sonra süt aklıma geldi kalkıp içeyim dedim.İçtim eşimdeki tepki sen balık yememişmiydin?Erken haber verdin yarında söylesen olurdu dedim bendeD

evet bir çok kişiye demiş dr..ama benim drum erken demişti daha en son kontrolde...gerçi kız erkek seçeçek durumda değilimya..evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum..hayırlısı olsun inşALLAH canım benimm

:)))) gerçekten erken haber vermiş..bende hapı içtm sonra dedimki eyvahh balık yemiştim..progestn çarpıyo beni zaten..sonrasııı malum zaten..mide alt üst

evet bir çok kişiye demiş dr..ama benim drum erken demişti daha en son kontrolde...gerçi kız erkek seçeçek durumda değilimya..evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum..hayırlısı olsun inşALLAH canım benimm

Canım senin ilk gebeliğin mi?Valla benim içinde cinsiyet hiç farketmiyor.Sağlıklı sıhatlı olsunda kızıda erkeğide bir.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bütün anne adaylarına ve olmak isteyenlere.

Canım senin ilk gebeliğin mi?Valla benim içinde cinsiyet hiç farketmiyor.Sağlıklı sıhatlı olsunda kızıda erkeğide bir.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bütün anne adaylarına ve olmak isteyenlere.

evet canım ilk gebelilk..tüp bebek teyzesi benimki...aminnnnn..inşALLAH Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versinde gerisi hiç mühim değil..seninki kaçıncı gebelik canımm?

Hahaha bende aynıyım. Ekşi yiyorum canım tatlı hiç istemiyor.
Cem derken nerdeki cem canım :)
Kız mı istiyordun erkek mi. Allah sağlıklı versinde ama işte insanın gönlünden geçen oluyor:)

Kiz bebek cok istiyorum aslinda
Ama Allah saglikla versin de canım . Hayirlisi olsun kiz erkek.

Kiz bebek cok istiyorum aslinda
Ama Allah saglikla versin de canım . Hayirlisi olsun kiz erkek.

ben de ilk hamile kalmaya çalışırken öyle diyordum. sonra ikiz olduğunu öğrenince biri bari kız mı olsa demeye başladım. bizim ailede erkek bebek çok bu ara. hem benim hem eşimin yeğenleri erkek. aileler dört gözle kız haberi bekliyordu ama doktor hepimizi popomuzun üstüne oturttu ikisi de erkek diyerek tabi ki en önemlisi sağlıklı olmaları. Rabbim evlatlarımızı korusun

evet canım ilk gebelilk..tüp bebek teyzesi benimki...aminnnnn..inşALLAH Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versinde gerisi hiç mühim değil..seninki kaçıncı gebelik canımm?

Benimde ilk sayılır canım.haziran ayında bir düşük yaşadım bir ay korunduk sonrasında hemen hamile kaldım çok şükür.Şimdide üzerine titriyorum işte birşey olmaz inşallah diye.Gerçekten şu dönemler özellikle çok zor.Herhangi bir kanamam vs yok ama sonuçta garantiside yok belli bir zamana kadar.1 Ekimde kontrolüm var.Hem çok korkuyorum hemde çok heyecanlanıyorum:)

günaydın kızlar

her sabah bi baş ağrısı ve tıkalı bir burunla kalkıyorum bu ara.2 saat sürüp geçiyor.Gerçi baş ağrısı hafiften devam ediyo hep ama niye böyle oluyorum anlamıyorum

bende her muayene öncesi korku heyecan bir arada..çpk şükür hemen gebe kalabildin canım..bende çok uğraştim.erkek infertilitesi olunca şans çok düşük oluyor..ki bizimki çok ağır erkek infertilitesi idi..bi çok dr tüpte bile şans vermedi..inan bunalımlara girdim..kafamda bu son deneme dedim..ve çok şükür Rabbim nasip etti bana hamile kalmayıkucağıma alana kadar bu korku devam edecek biliyorum..Rabbime emanetler kuzucuklarımız..inşALLAH Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…