bende her muayene öncesi korku heyecan bir arada..çpk şükür hemen gebe kalabildin canım..bende çok uğraştim.erkek infertilitesi olunca şans çok düşük oluyor..ki bizimki çok ağır erkek infertilitesi idi..bi çok dr tüpte bile şans vermedi..inan bunalımlara girdim..kafamda bu son deneme dedim..ve çok şükür Rabbim nasip etti bana hamile kalmayıkucağıma alana kadar bu korku devam edecek biliyorum..Rabbime emanetler kuzucuklarımız..inşALLAH Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder.
Ne güzel. Bende tam bitti dedim yine başladı. Sanırım 3. ayı bitirene kadar sürüp gidecek
Günaydın herkese, yine bol bulantılı bir sabaha uyandım
Bulantının yanı sıra bende çok kötü şekilde ağızda acı tat var ve son 2 gündür baş ağrısı başladı.Hele şu acı tat bütün yeme şevkimi kırıyor.Lokmayı yuttuğum anda insan biraz olsun ara verir ama yok nerde hemen apacı tat geliyor.3.ayda geçer diyolar bende günleri sayıyorum geşsin diye
canım içini ferah tutmaya çalış ne olur..sana özlellikle daha çok dua edecem..inşALLAH Rabbim kabul eder.yeterki Rabbim ol desin o istedin..olmazlar düzelir herşey yoluna girer..ben inanıyorumki kuzucuğunu sana bağışlayacak Rabbim...inşALLAH güzel haberlerini bekliyoruz canım benimm
Hangi acibadem yani nerdeki?
Evet çok şükür ki ben şanslıydım.Sen çok zor yollardan geçmişsin.Ama önemli olan yolun zorluğu değil sonu.İnşallah sağ sağlim kucağına alırsın bebişini.Umarım bütün herkes hayırlısıyla evlatlarını alır kucağına ve sonrasında gene bu topiğe gelip eski günleri konuşup bak neler yaşamışız ama çok şükür bugünlere geldik diye güler eğleniriz inşallah:)
Gunaydin kizlar alt kattaki yengemin kurani var orayami gitsem diye dusunuyorumbi yanim gitme diyo filan falan
Bulantının yanı sıra bende çok kötü şekilde ağızda acı tat var ve son 2 gündür baş ağrısı başladı.Hele şu acı tat bütün yeme şevkimi kırıyor.Lokmayı yuttuğum anda insan biraz olsun ara verir ama yok nerde hemen apacı tat geliyor.3.ayda geçer diyolar bende günleri sayıyorum geşsin diye
Umutlaa seni cok iyi anliyorum benimde ilk evladim agir erkek inf ragmen 3.tup bebek denemesinde anca geldi hala unutmuyorum o gunleri
O acı tad bendede var canım. Henüz baş ağrısı yok olmazda inşallahAcı tad ne kadar sürüyor. Bulantıyla birlikte geçer mi acaba? Aynı anda hem bulantı hem kötü kokular hem de acı tad mahvediyor beni
Valla canım benim şuanda hayatım bulantı ve acı tattan ötürükabus gibi.Ne birşey yiyebiliyorum doğru dürüst ne de yediğimden birşey anlıyorumValla nette bakındığımda 3.aya kadar diyor ama benim ablam şuan 6,5 aylık hamile ona sorduğumda evt o acı tat bitiyor bu sefer mide asidi ağzına geliyor dedi.Ağlayacaktım neredeyse D
Malesef unutamayacaksin 2009 temmuzda hamile kaldim subatta dogum yaptim 4 sene dolacak ancak ben hala yumurta toplama islemini ruyamda goruyorum psikopat gibi bagliyim cocuga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?