2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Evet çok şükür ki ben şanslıydım.Sen çok zor yollardan geçmişsin.Ama önemli olan yolun zorluğu değil sonu.İnşallah sağ sağlim kucağına alırsın bebişini.Umarım bütün herkes hayırlısıyla evlatlarını alır kucağına ve sonrasında gene bu topiğe gelip eski günleri konuşup bak neler yaşamışız ama çok şükür bugünlere geldik diye güler eğleniriz inşallah:)

Son düzenleme:
Günaydın herkese, yine bol bulantılı bir sabaha uyandım

Bulantının yanı sıra bende çok kötü şekilde ağızda acı tat var ve son 2 gündür baş ağrısı başladı.Hele şu acı tat bütün yeme şevkimi kırıyor.Lokmayı yuttuğum anda insan biraz olsun ara verir ama yok nerde hemen apacı tat geliyor.3.ayda geçer diyolar bende günleri sayıyorum geşsin diye

Bende de var o ama azalmaya basladi o da. İns sizde duzelirsiniz kizlar...

Gunaydin kizlar alt kattaki yengemin kurani var orayami gitsem diye dusunuyorum bi yanim gitme diyo filan falan

Dün gittim ikili taramaya kan sonuçları cumadan cumaya çıkıyormuş. Yetişirse bu gün çıkacak. Ense kalınlığımız çok şükür iyi çıktı. 1.3 çıktı. Yüzü dönük olduğuna biraz 10-15 dk. kaldım ultrasyonda ancak çekebildi. bu arada 12 haftadayız. ön cepheden sürekli gördüğüne erkeğe benziyor dedi. bakalım kısmet. Bir paşa daha mı geliyor yoksa. iyi sağlıklı sıhhatli dedi çok şükür. Kızlar sizlerden de hayırlı haberler bekliyoruz. Bizde durumlar böyle.

canım benım cok teşekkür ederim allah razı olsun ınan suan buna cok ıhtıyacım var duaya ınsalalh güzel haberlerıde burda paylaşmak nasıp olur

Hangi acibadem yani nerdeki?

ankara orandaki canım

canım benim inşALLAH.hayali bile o kadar güzelkii...inşALLAH Rabbm o günleri nasip etsin bize

Gunaydin kizlar alt kattaki yengemin kurani var orayami gitsem diye dusunuyorum bi yanim gitme diyo filan falan

bence git canım oturcaksın zaten

günaydın hatunlar kanaması olanlar muaynesi, olanlar vardı var mı yeni haberler bu sefer geçmişi okuyamadım
bizde bugun kv için smr testi vermiştik onu almaya gitcez inşallah bişey çıkmaz ya

Umutlaa seni cok iyi anliyorum benimde ilk evladim agir erkek inf ragmen 3.tup bebek denemesinde anca geldi hala unutmuyorum o gunleri

Oglum inmedigi icin inemedim cuma,kuraniydi evdeyiz pilavimizi yeriz ama :) suayin konusu nerde kizlar bakalim yazan olmusmu

O acı tad bendede var canım. Henüz baş ağrısı yok olmazda inşallah Acı tad ne kadar sürüyor. Bulantıyla birlikte geçer mi acaba? Aynı anda hem bulantı hem kötü kokular hem de acı tad mahvediyor beni

Umutlaa seni cok iyi anliyorum benimde ilk evladim agir erkek inf ragmen 3.tup bebek denemesinde anca geldi hala unutmuyorum o gunleri

aynen canım.benimde 3. tüp bebek denemesinde geldi kuzucum..o kadar zor günlerdiki..inşALLAH evladımı kucağıma alınca unutacağım herşeyi..Rabbim hayatta hiçkimseyi evlatsızlıkla sınamasın..

Malesef unutamayacaksin 2009 temmuzda hamile kaldim subatta dogum yaptim 4 sene dolacak ancak ben hala yumurta toplama islemini ruyamda goruyorum psikopat gibi bagliyim cocuga

Valla canım benim şuanda hayatım bulantı ve acı tattan ötürükabus gibi.Ne birşey yiyebiliyorum doğru dürüst ne de yediğimden birşey anlıyorumValla nette bakındığımda 3.aya kadar diyor ama benim ablam şuan 6,5 aylık hamile ona sorduğumda evt o acı tat bitiyor bu sefer mide asidi ağzına geliyor dedi.Ağlayacaktım neredeyseD

merhaba kızlar. bugün evde istirahatteyim. ne istirahat ama sabah beri laptop telefon yanımda bi biri çalıyo bi diğerine mail geliyor iş takibi yapıyom burdan da. bir de evde temizlik var cuma günleri temizlik günümüz kadın geliyor bir de onun gürültüsü oh mis istirahate bakın ya :)

Bende ise donunce insallah yardimci bayan alacagim yarim gunmu geliyo tammi ucreti nedir nelrr yapiyolar

Hayırlısıyla kazasız belasız doğursaydık. Ah ah cennet annelerin ayağının altında diye boşuna denilmiyor. Biraz ekşi elma iyi geliyor benim acı tad sorunuma ama yedikten sonra devam ediyor. Yiyebiliyorsan ekşi elma ye. Bol su için diyorlar ama suda içemiyorum ki Ah ah bir doğsun o velet totişini ıssırıcam sıpanın

Malesef unutamayacaksin 2009 temmuzda hamile kaldim subatta dogum yaptim 4 sene dolacak ancak ben hala yumurta toplama islemini ruyamda goruyorum psikopat gibi bagliyim cocuga

canım ne o günleri nede eşimin ailesinin bana yaşattıklarını unutabiliri..ha eşimde bu günlerde çok anlayışlı oldu diyemem...gerçekten inanılmaz ağır günlerdi..o kadar kötü haldeydimki inanki bak hiç abartmıyorum doktorlar bile inanılmaz üzülüyordu halime, çaresizliğime..ha birde çevre baskısı var.habire hamilemisin diye soran..hayattan soğudum..işimden ayrıldım..o kadar sosyla insandım insanlarla görüşmedim bir süre..Allahım acıdı halime ve son deneme dedim artık..daha vucucmda ilaç kabul etmiyodu çünkü..negatif denemelrden sonra birde ilaçların yan etkilerin dolayı yine iğne vuruluyodum..5 senede 1000ün üzerinde iğne yedim..iğneden o kadar korkan ben...ah ah öyle şeyler varki içimde..yeterki Rabbim evladımı sağ salim bana bağışlasın başka istediğim hiçbirşey yok..hayattan kopmuşken inşALLAH evladım beni tekrar hayata bağlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…