2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Emin ol bende oyleydim her negatif denemeden sonra birde aylarca psikolojik destek sldim benimde eski esim sagolsun hic destek degildi brn tek basima dr gider gelirdim onun omzunda bile aglayamadim dr bize son deneme demisti zaten sperm yoktu opu isleminddn Allshim bu kez olsun lutfen olsun diye aglaya aglaya uyanmistim o yuzden evladimi cok seviyorum

Bende ise donunce insallah yardimci bayan alacagim yarim gunmu geliyo tammi ucreti nedir nelrr yapiyolar

canım bana cuma dan cuma ya temizliğe geliyor bir de artık ütüm birikince ütüye geliyor. yarım gün sayıyoruz 50 tl veriyorum her gelişinde. ama bebiş gelmesine yakın nasipse haftada 5 gün gelecek birini ayarlıcam. babanem çok yoruluyor artık.

bu arada hastaneyi aradım doktorumu görmem gerektiğini bana başka bir doktorun ciddi şeyler söylediğini söyledim en erken ptesiye randevu veririz dediler. Israr etmem rağmen. delirdim hastaneye şikayet yazısı yazdım bakalım ne çıkacak.

Normalde cuma gunleri kuraninda yiyecek verilmiyo ancak 25 gun once amcam 5.kattan duserek vefat etmisti o yuzden pilav et yaptilar annemler sabah gidip yardim ettiler filan

canım benim ne güzel kucağına almışssın.Rabbim evladının burnunu kantmasın ve inşALLAH bu kuzucuğunuda Rabbim sana bağışlasın annesi...bende alsam kucağıma heralde pamuklara sararım evladımı..Rabbim hiç bir kadını evlatsız bırakmasın inşALLAH..

Erken dogdu ve gercekten ayaklarina pamuklar,sarmistik bileklerine kadar insallah Allah kucagina almayi nasip etsin insallah

Baharcik cok iyi fiyati ama her hafta asar bizi esimle ben yaparim viledayla yerleri esim siler mobilyalari silebilirim dite dusunuyorum tuvalet banyoyuda yikayabilirim bence bebek dogunca ama her hafta alirim iki cocukla ugrasamam
Sana dr plesanta asagida imiydi senin ?

amin canım benim..hepimize inşALLAH..

kızlar yine muhabbet güzel gidiyor ama ben okuldan gelene kadar çok ilerliyorsunuz takip edemiyorum. canlarım benim karnım artık çıktı ve sabit eskiden çıkıyordu akşam. sabah kalkınca kayboluyordu. şimdi sabah akşam kocaman lastikli pijamalarla bizimki off ne kadar bakımsızsın diyor ama napıyım bi tembellik var üzerimde. hiç bir şey yapasım yok. evi bile süpürüp silmiyorum yemek de en kolayını yapıyorum. bugün bi format atmam gerekiyor kendime.

Kzlar bu kanama neden kesilmiyor ya..dr randevum 4 te ama dayanamıyorum.
Biktim kan gormekten

Aspirini icmedim bgun ondan oluyor diye.

Oglum inmedigi icin inemedim cuma,kuraniydi evdeyiz pilavimizi yeriz ama :) suayin konusu nerde kizlar bakalim yazan olmusmu
Ayın konusu ne oluyor ki :)
Kzlar bu kanama neden kesilmiyor ya..dr randevum 4 te ama dayanamıyorum.
Biktim kan gormekten

Aspirini icmedim bgun ondan oluyor diye.

Canım doktordan dönünce bilgilendir, bakalım ne diyecek

aynen bende de bi pasaklılık var ya
kocam gecen gun ilk defa bıyıkların oldugunu gfordum dedi ve hala aynı haldey,m aldırmadım :)
çamaşırları topladım ama katlamadım hala hergun kocama selenin içinden çıkarıp çorap çamaşır veriyorum
ütü desen adam her gun ben yarın ne giycem diyo
arada temizlik yapıyoırum ama üstten üstten yemekte hep kolaya kaçıyorum

Monarossa iki gundur kendimi tertipliyorun sindi oturdugum yerden saclarimi duzlestirdim onune bir bukle attim kuruldum koltuga muge izliyorum :) ben evde tayt giyiyorum bildigim kadariyla kilo almadim resimde koymustum ama gun isindr gobegim sisiyo cok

günaydın herkesee,

ya kızlar resmen algıda seçicilik, hamile kaldığımdan beri,ne zaman ofisten 2 dk çıksam hamile kadınlar önümden geçiyo,dışarda bir yere gidince de öyle,sanki hiç yoklardı

Hahah:)aynen canım benimkide akşam kaşlarının arası çıkmış aldırsana dedi:)
Cumartesi gideceğim zamanım yok dedim.
Ama napalım hangisi ile uğraşalım
bizede yazık

Neyse ki ben bu konuda şanslıyım.Annemle aynı apartmanda oturuyoruz.Yazık kadın ben yapmayım diye her gün temizliyor evimi.Yemek olayını da o hallediyor Allah razı olsun.Ama kişisel bakım konusunda bakkala saçı taramadan çıkmayan ben neredeyse kaşı bıyığıda tarayacam:)Hiç bakamıyorum kendime ama halim hiç yok hoş olsada içimden şu dönemde gelmiyor o ayrı.Hormonlar değişip hamileliği bir kabul etsede bizde rahatlasak

Bizim temizlik yapiliyo ama asla benim yaptifim gibi degil mutfak dolabi gsrdolaplari birbirine sokmus bizim altin kizlar annemle kaynanam bulduklari firsatta karsilikli yuvarlaniyolar benim duzrnim gibi drgil misal ignelerim masada duruyor yahu laldir dolaba sok kadin gelince ver elinr annem salla gitsin diyo kendin yaparsin iyilesince diyor sali gunu dr iyi bisey desin dolap ici duzenlerim hatta bi iki foto ekliyim ama Allah razi oldun hic bisi yapmiyorum ben sadece yatiyorim oglumu yediriyorum o kadar
Simdi oglanin odasini eklicem ama korkmayin yataklar toplanmamis :)

Suay83 konu linkini verirmisiniz kizlar tel giriyorum goremedim

Amcam tuvalet bosluguna dustu buarada insaattan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…