Oglum inmedigi icin inemedim cuma,kuraniydi evdeyiz pilavimizi yeriz ama :) suayin konusu nerde kizlar bakalim yazan olmusmu
Bende ise donunce insallah yardimci bayan alacagim yarim gunmu geliyo tammi ucreti nedir nelrr yapiyolar
Emin ol bende oyleydim her negatif denemeden sonra birde aylarca psikolojik destek sldim benimde eski esim sagolsun hic destek degildi brn tek basima dr gider gelirdim onun omzunda bile aglayamadim dr bize son deneme demisti zaten sperm yoktu opu isleminddn Allshim bu kez olsun lutfen olsun diye aglaya aglaya uyanmistim o yuzden evladimi cok seviyorum
Normalde cuma gunleri kuraninda yiyecek verilmiyo ancak 25 gun once amcam 5.kattan duserek vefat etmisti o yuzden pilav et yaptilar annemler sabah gidip yardim ettiler filan
Erken dogdu ve gercekten ayaklarina pamuklar,sarmistik bileklerine kadar insallah Allah kucagina almayi nasip etsin insallah
Baharcik cok iyi fiyati ama her hafta asar bizi esimle ben yaparim viledayla yerleri esim siler mobilyalari silebilirim dite dusunuyorum tuvalet banyoyuda yikayabilirim bence bebek dogunca ama her hafta alirim iki cocukla ugrasamam
Sana dr plesanta asagida imiydi senin ?
Normalde cuma gunleri kuraninda yiyecek verilmiyo ancak 25 gun once amcam 5.kattan duserek vefat etmisti o yuzden pilav et yaptilar annemler sabah gidip yardim ettiler filan
Ayın konusu ne oluyor ki :)Oglum inmedigi icin inemedim cuma,kuraniydi evdeyiz pilavimizi yeriz ama :) suayin konusu nerde kizlar bakalim yazan olmusmu
Kzlar bu kanama neden kesilmiyor ya..dr randevum 4 te ama dayanamıyorum.
Biktim kan gormekten
Aspirini icmedim bgun ondan oluyor diye.
Kzlar bu kanama neden kesilmiyor ya..dr randevum 4 te ama dayanamıyorum.
Biktim kan gormekten
Aspirini icmedim bgun ondan oluyor diye.
kızlar yine muhabbet güzel gidiyor ama ben okuldan gelene kadar çok ilerliyorsunuz takip edemiyorum. canlarım benim karnım artık çıktı ve sabit eskiden çıkıyordu akşam. sabah kalkınca kayboluyordu. şimdi sabah akşam kocaman lastikli pijamalarla bizimki off ne kadar bakımsızsın diyor ama napıyım bi tembellik var üzerimde. hiç bir şey yapasım yok. evi bile süpürüp silmiyorum yemek de en kolayını yapıyorum. bugün bi format atmam gerekiyor kendime.
aynen bende de bi pasaklılık var ya
kocam gecen gun ilk defa bıyıkların oldugunu gfordum dedi ve hala aynı haldey,m aldırmadım :)
çamaşırları topladım ama katlamadım hala hergun kocama selenin içinden çıkarıp çorap çamaşır veriyorum
ütü desen adam her gun ben yarın ne giycem diyo
arada temizlik yapıyoırum ama üstten üstten yemekte hep kolaya kaçıyorum
aynen bende de bi pasaklılık var ya
kocam gecen gun ilk defa bıyıkların oldugunu gfordum dedi ve hala aynı haldey,m aldırmadım :)
çamaşırları topladım ama katlamadım hala hergun kocama selenin içinden çıkarıp çorap çamaşır veriyorum
ütü desen adam her gun ben yarın ne giycem diyo
arada temizlik yapıyoırum ama üstten üstten yemekte hep kolaya kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?